- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.821
Yatmayan araba olur mu hiç. Kullanım kılavuzu çıktı mı içinden? Yok mu orada resmi falan?
canımmm iileştim gbi. annemdeydim 2 gündür pek giremedim ,geçmişe bi daldım ancak çıktımannemde pc masaüstü bende sandalyede uzun süre oturamıyorum
zamann geçmiyor ya gelsin kızım artık lüttfenn,doktorum tarihi degiştirdi yine 39,5 haftalıkken sezeryan yapcakmıs keko,1 hafta daha var.
sen nasılsın kuzumm keyfin ne alemde ?
oluyomuş kuzum hala şoku atlatamadık kullanma klavuzunda yatar yazmıyo jokerin sayfasına girdim bütün bebek arabalrının kaç kademe yattığı yazıyo malesef bizim aldığımızda yatar yazmıyo.......
Annen bakmıştır sana daha da iyi olursun inşallah. Ben de bir haftadır pek okuyamadım miskinlikten. Bir hafta çabuk geçer de kızını sağlıkla kucaklarsın inşallah. Aslında beklemese de olur ama ne diyeceksin elimiz mahkum. Ben de normal doğum diye bekleyenlerdenim ama bakalım hayırlısı ne yaşayacağız belli değil bilinmeyen bir zamanı beklemek ve ne yaşayacağını bilmemek zormuş. En fazla iki haftamız var bekelım bekliyoruz öyle her şeyimiz hazır.
evet canım annem baktı Allah razı olsun. toparlandık bakalım. zaman geçsin de bir an önce bizde kavusalım.. eskisi gbi eglenceli degil beklemek,gün saymak. agrılarım arttı bakalım kuzum kısmett. en güzeli normal dogum,bende normal olsam oo oo 1 ay da olsa beklerdim. yavrunun dogumuna şahit olcaksın Allahın izni ile.
bzmde herseyi hazır sayılır,benm bi kuaför meselem kaldı ki korkudan ölüyorumm bide çantama göz atmam lazım.
İnşallah hepimiz için en güzeli, en hayırlısı olur diye dua ediyorum. Kuaför işi insanı biraz korkutuyor ama bitince değiyor. Ben hiç bırakmadım rahat oluyor, inşallah çabucak atlatırsın kuför işini de.
Bu arada Özlemden haber var mı konuştun mu hiç?
hakkımızda hayırlısı olsun canım Allahın izni ilee. ben hamilelikte bıraktım kuaför işini keske hiç bırakmasaymısım,bukdr pişman olcagımı bilmezdimama el mahkum dayanıcam napim 1 ay kafam rahat olcak inşallah.
Özlemle konusmadım canım,dogum yaptıgı günden beri bir sürü msj attım, aradım,face den de ulasmaya calıstım ama dönüş alamadım. belki de başı kalabalıktır gelen giden vs. anlamadım bende. iyidir inşallah.
doktorumdan nefret ediorum herşey normalken normal dogumdan vazgecirmeye calısıo beni
bugün bana yaptklarını anlatsam sinirden catlıcam o yüzden yazmim hiç,
bu nefretle nasl dogumumu ona yaptrcam bilmiorum:S
zaten dedi kadn normal yapcaksan bana hiç gelme başka yere git:S
allahım sen aklımı koru yoksa kafayı oynatıp cocugumu strese sokcam
Canım sakin olmaya çalış başka doktora gitme şansın yok mu aynı hastane olsa bile. Bildiğim kadarıyla çalıştığın hastenede yapacaktın doğumu
yok cnm kendi hastanem devlet hastanesi die istemedim,
özele gittik 9 aydır para bayldık şmdi kadn bana böle yapıo,
ya varya yaptklarını anlatsam sinirden ağlarsınız,
ve ben ona mecburum die gıkımı cıkaramadım,
beni gecen hafta panikletti erken dgm riskin var ve
bebek heran gelebilir acil bşey olursa burda kuvöz yok
başka hastaneye git dedi
bugünde dioki sen neden panikliosun riskli dönemi atlatmşsn dio
e dedm kendin dedn gecen hafta,
allahm ya sinirden ölcem
başka doktorada gtmek istemiorum gtcek fazla alternatif yok işte
üniversite hastanesine gtsem doktorlar cok ii ama dünya kadar
hasta var istedigim ilgi bu olsaydı en başından kendi hastanemi terch ederdm zaten((
Zor doktorundan memnun olmamak, ama değiştirmeyeceksen bir uzlaşmaya varmanız lazım baştan iyi mi davranıyordu yeni mi çıktı bu dengesizlikleri, seni sezeryana yönlendirmek için mi yapıyor?
ilk defa bölesi kötü davrandı
evet normal düşündümü söledgm andan itibaren bi dayak yemedigim kaldı:S
deiştiremedigim için boyun egcem mecbur(( allahm sen yardm et yarabbim ((
parayla rezil olmak die buna denir( 50:
Dun bu saatlerde suyum geldi doktora gidecegim diye yazmistim. Yuruyerek annem ve kayinvalidemle hastaneye geldik. Muayene edildim. Rahim agzi hic acik degil. Bebek de daha yukaridaydi. Su geldigi icin doktor suni sanci verdi ve nst yebagladi. Ama ne yazik ki suni sanci da bile sancim olmadi hatta bebegimin kalp atislari 50 lere kadar dustu. Acil sezeryana alindim. Normal doguma kendimi o kadar alistirmistim ki aglaya aglaya ameliyathaneye gittim. Ciktigimda ayilmam biraz uzun surdu. Ama surekli bebegimi soruyordum. Annesinden ayirdiklari icin yavrumu ben gelene kadar ciglik cigliga aglamis. 38+5. Haftamizda ydik.3270 gr agirliginda 48 cm boyunda Zeynep Duru'm. Maasallah emmesi de guzel, memeyi iyi kavriyor fakat anneciginden sut gelmiyor, doyamiyor yavrum. Geceyi de soorunsuz atlattik. 2 kere kalkti. Meme verdik ama sut gelmeyince bebegime annem hurma yedirdi.simdi de uyuyor bebecigim. Annesi ayakta
selam kızlar...
ben galiba depresyona girdim, çok kötü hissediyorum kendimi.. etrafımdaki herkes bana batmaya başladı.. annem babam her akşam bizdeler, babam bilgisayarımı alıp oturuyo, annem ya iş yapıyo ya da tv. karşısında oturuyo.. evleri yan sokakta bu arada.. her akşam gelmeleri şart değil, ben çağırmıyorumda.. eşimle vakit geçirmek istiyorum ama bu şartlarda zor tabi,böyle sıkıntıya gelemiyorum...
dün de annem diyo ki, hep beraber bi eve mi çıksak, kira ödemezssiniz.. Allahımmm düşüncesi bile beni sıkıntıya soktu. tabi ki böle bişi olmayacağını söledim..ama aklıma geldikçe bu düşüncesi, geriliyorum...
siz şimdi diyosunuz ki ailen sizin iyiliğinizi istediği için böyle yapıyo.. ama ben çok daraldım , yüzüm gülmüyo, bu akşam banyoya girdim çıktım yatak odasında 1 saat oturdum sinirimden.. neden böyle aşırı sıkılıyorum bilmiyorum, bu zamanlarda böyle şeyler yaşamak istemezdim..
eşime belli etmek istemiyorum bişi de demiyorum ama o suratımı asıyorum die kızıyo bana, hastalığıma bağlıyo.. insan hasta olduğu için surat asar mı diyo, bilmiyo ki ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum, hayatımın her alanına mudahele edilmesi, evimde eşimle wakit geçiremiyo olmak, eşimle konuşurken annemin sürekli ne oldu ne konuştunuz die sorması, dolabımdaki yoğurttan neden 2 tane olduğunun sorgulanması, hepsi hepsi beni sinir ediyo.. çok uzattım kızlar kusura bakmayın çok dolmuşum meğer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?