2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım....çabuk toparlamışsın maşallah....

Aynen cnm bendede tum belirtiler war sanci yok ay bide cewredekiler kesin sezeryan olcan dio uyuz oluom.hemen doktor oluo herkes.hayirlsi cnm napalim saglikla gelsinde pofudikler sezeryan yada normal hangisi hayirliysa o olsun.sabir sinawi

yok cnm niye sezeryan olasın sn etrafındakilere bakma..bebeğinin kilosu normalse bnmki gbi tombiş değilse :)) panik yapmana grk yok bekle gelir o bugn yrn..bnde varya doğumu başlatmak için yapmadıım kalmadı haa doğumu tetikleyen herşeyi deniyorum..hergün bi bardak tarçın kaynatıp içiyorum şeker varsa şekeri düşürür diye ama doğumuda tetikliyomuş güyaa nerdee..bol bol yürüyüş yapıyorum..eşimi bu işe alet etmeye çalışıyorum tabi son zmnlarda çok tedirgin oluyolar çocuk heran karnımdan fırlıcak gbi olduundan :)) ama yok kaldm öyle bakalm ne zmn gelcek..ya dün bacama acayip bi ağrı girdi 2 sefer..yolda yürürken öyle bi ağrıydıki birden topallamaya başladım durdum yürüyemedm..neyin nesiydi acaba..gecede sankia adet olcakmışım gbi kasıklarım hafiften sızladı eski günlerimi hatrladım :))

aynen bnde öyleyim ya..böyle deli gbi tanıdıkların sevdiklerimin arasında oliim eşim yanımda olmayınca eksik hissediyorum kndimi..onu gördüüm zmn o kalabalıın içinde hani çocukken brz yalnız kalıp annemizi görsek nasıl dünyalar bzm olur böyle bi serinlik güven gelirdi ya içimize bnde onu görnce öyle oluyorum..o bnm nefesim sanki o olmayınca daralıyorum..neyse Allah ayırmasın Allah eşlerimizi bize bağışlasın başımızdan eksik etmesin

mrk etme cnm kafa yamuk olsada daha tam sertleşmedii için heralde düzeliyo..bnm eltiminde oğlunun kafa resmen yasyamukdu..şimdi top gbi güzel bi kafası var yuvarlak..

bnde sürekli kontrol ediyorum cnm indimi diye ama daha ne kdr inebilrki diyede düşünüyorum sonra çuval gbi aşamı sarkması gerekiyo..yani çokda aşada değil..bide 3 cm açıklıkla nasıl hala gelmez o bni strese sokuyo demekki doğuramıyorum moduna giriyorum hmn ya..valla özlemle sancı bekliyorum hatta gelse göbek atıp sevincem o kdr yani..bnde o duyguyu yaşamak istiyorum..

cnm snde başka yere git..o nasıl dr. aklım ermedi..yani bn olsam o zihniyette birine kndimi teslim etmem..bnce başka birini bulmalısın..devlete git daha iyi en azından en kötü ihtimal sezeryan olursn

Allah bağışlasın cnm gözünaydın

su gelince sancı beklenmiyo demekki, yeni bişey daha öğrendim.....ne olacağını hiç bilemiyoruz...ben de normal olmama iktimalini hiç düşünmüyorum ama sanırım herşeye hazırlıklı olmak lazım

evt cnm herşeye hazırlıklı olmk en iyisi..su gelincede daha riskli oluyo galiba çnkü sancı gelmzse mecbur sezeryan suyuu biterse tehlikeye girer bebek..o yzdn bn ilk suyun gelmesindn korkuyorum..inşallah ilk sancım gelirde şöle rahat rahat giderm hastaneye

ayy cnm çok sevindim hadi snde kurtuldun sonunda hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..

gözün aydın arkadaşımmmm sağsalim kucağına almışsın bak ne güzel sütünde gelmiş.... darısı bizlerin başına.....

canım gözünydınherşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...Allah analı bablı büyütsün inşallah

günaydın kızlar

topikimiz iyice sessizleşti ama ya.. neyse herkesin keyfi yerinde olsun da zamanla toplanırız yine
biz de hazırlıklarımızı yaptık bekliyoruz bakalım

Merhaba
Icinizden biri bana bebeginizin tahmini dogum tarihini yazabilir mi ?

maşallah kızlar ikinize deAllah kuzucuklarınızı güle güle bütütmek nasip etsin. darısı başımıza olsun doğum hikayelerinizi 2012 mart anneleri doğum hikayeleri topiğine uygun bir vaktinizde yazın:) merak ediyoruz. bizlere de dualarınızı eksik etmeyin:)

bende önce suyun gelmesinden korkuyorum ya yine de Allah bilir en iyisini. sancım yok, açıklık yok, bebek ta yukarda direk sezo olurum o zaman su gelirse önce. neyse, her türlüsüne alıştırmamız lazım kendimizi. nasıl gelmek isterlerse öyle gelsin bakalım kuzular

Kimler doğum yaptı safulun dışında bilmıorum herkese hayırlı olsun...

çarşamba sabah 8:57 de spinal sezeryanla oğlum dünyaya geldi...1gece hastanede kaldım şuan evdeyim..Allah bu duyguyu herkese yaşatsın..gerçekten acı macı hissetmıosun onu kucağına alınca..Allah'a nekdar hamd etsek azdır..Ameliyat iyi gecti..Ama müsait olan normal doğursun,sezeryan iyi değil.Sütüm 2.gün geldi ama oğlum emmeyi bilmiyor,sütüm yetmiyor ,sinirlenip ağlıyor, şuan pompayla felan bişiler yapıos,kaşıkla mama da verios...dua edin öğrensinde emsin..İçim gidiyor gözlerine bakınca..su gibi Allah herkesin bebeğini ona bağışlasın,herkese bebek versin.75 kilo idim doğumdan sonra 70 kiloyum..kilolar nasıl gitcek bilmıom..yürüyorum ama karnım hala var..Hatta sezeryandan sonra koridorda yürüken millet senindemi doğum var die soruodu((

doğum hikayemizi anlatıcam işallah..Spinal sezeryana cesaret ettiğme inanamıyorum ..Hayırlısı dilemiştim hep buymuş..bu arada bebişimin boynuna kordon dolanmış ama doktor son muayenede bana sölememiş panik olmıım diye...

Son düzenleme:
slm kızlar herkes iyidir umarım ben değilim birileri bana akıl versin ne olur .. Içimde kötü bi his bişe olacak diyo sezeryan olacakmis gibi geliyo günüm doldu 10gün önce ultrasonda kafası 10.3 cm di 3500gr di şimdi daha da büyümüştür Ne sancı var ne bişe hepsi geri kaçtı hafta başında gelmeye niyetlendi ne olduysa küstü gelmedi şimdi acile gitsem desem suni sancı verin acaba açılma olur mu ki ne yapayım bilmiyorum ne kadar geç olsa o kadar panik oluyo insan yâa sezeryan istemiyorum ne yapayım.
e kusura bakmayın kafanızı sişirdim

bebek arabamız geldi lakin sırtı yatmayan bir bebek arabası icat tmişler şoktayız ailecek.....
cocuk hep oturur vaziyette gidicek şaka gibi canım cok sıkıldı aradık jokeri getirin bir bakalım dediler.......
hangi model almıştın ki canım? ben de jokerden aldım merak ettim şimdi.
değiştiriler herhalde kullanılmadıysa. gidin bi konuşun bakalım yatmayan bi bebek arabasıyla zor olur

tebrikler canım güle güle büyüt

tebrik ederim safulcum. güle güle büyüt sonunda kavuştun inatçı kızına

tebrikler canım güle güle büyüt oğlunu. umarım en kısa zamnada sütün de gelir.

canım ben senin yerinde olsam o doktoru sağlık bakanlığına şikayet ederim
ve kendime başka bir doktor bulurum olmadı git üniversite yada devlet hastanesind doğur
hem para veirp hemde hakaretmi görüceksin

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt beren'i

karıncamm canım seninde doğumun olmuş sağlıkla büyüsün meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…