- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.841
kizlar dün 15.35 de kizim beren dünyaya geldi.dualariniz icin cok sagolun ameliyattan 5saat sonra gazimi çikardim.sütüm hemen geldi allaha sükür..yürüdükce daha iyi oluyorum.bebegimi kucagima alinca gercekten bütün acilar unutulyomus ama zorunlu olmadikca sezayen yapmayin derm genede..bu aksam cikarirlar heralde.daha sonra firsat bldukca yazarim.rabbim tüm dogum yapcaklara yardim etsin
Aynen cnm bendede tum belirtiler war sanci yok ay bide cewredekiler kesin sezeryan olcan dio uyuz oluom.hemen doktor oluo herkes.hayirlsi cnm napalim saglikla gelsinde pofudikler sezeryan yada normal hangisi hayirliysa o olsun.sabir sinawi
sağolun kızlar moral verdiniz
demek benim gibi olanlar da war, bana ailem batıyo diğerine eşi, öbürüne kendi.. stresten midir hormondan mıdır bilmiyorum ama kalplerini kırıyorum böyle somurtarak..bununda gaayet farkındayım. aksi gibi eşim de mesai yapacakmış bu akşam.. onun yüzünü görünce rahatlıyorum, mutlu oluyorum.. o benim canım.. çabucak gelse keşke..
Bende katılayım sizlere, normal doğumu bekleyenlerdenim fakat doktorum oglumun kafasının cok buyudugunu 101 cm oldugunu cok zor bır dogum olacağını hatta yarı yolda sezeryana dönebileceklerini söyledi. Ayrıca normal dogumda kafa bıraz yamuk cıkabılırmıs ama sonra duzelıyormus sanırım. Bır haftadır dogurmak ıcın elımden gelenı yapıyorum, kendimi sancılarım geldimi diye beklemekten sıkıldım. 3800 olmuş sıpam daha da beklersem hiç çıkmayacak :)
Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim, gelmez ise pazartesi günü sezaryan ile geliyor oğluşum...
Hepimize hayırlı kolay doğumlar inşallahh..
bnde sürekli kontrol ediyorum cnm indimi diye ama daha ne kdr inebilrki diyede düşünüyorum sonra çuval gbi aşamı sarkması gerekiyo..yani çokda aşada değil..bide 3 cm açıklıkla nasıl hala gelmez o bni strese sokuyo demekki doğuramıyorum moduna giriyorum hmn ya..valla özlemle sancı bekliyorum hatta gelse göbek atıp sevincem o kdr yani..bnde o duyguyu yaşamak istiyorum..bende de tık yok kızlar. hepimiz için hayırlısı olsun. bu hafta doğurmaya bak dedi doktorum:) sanki elimde olan bişiy debu arada bernysita, sen şanslısın en azından. benim şurda 1 haftam kaldı, 1cm açıklık var sadece çoktandır ve karnım top gibi dimdik, hiç aşağı inmemiş paşam:) niyeti de yok gibi. hadi hayırlısı hepimiz için. herkesten dua bekliyoruz
doktorumdan nefret ediorum herşey normalken normal dogumdan vazgecirmeye calısıo beni
bugün bana yaptklarını anlatsam sinirden catlıcam o yüzden yazmim hiç,
bu nefretle nasl dogumumu ona yaptrcam bilmiorum:S
zaten dedi kadn normal yapcaksan bana hiç gelme başka yere git:S
allahım sen aklımı koru yoksa kafayı oynatıp cocugumu strese sokcam
Dun bu saatlerde suyum geldi doktora gidecegim diye yazmistim. Yuruyerek annem ve kayinvalidemle hastaneye geldik. Muayene edildim. Rahim agzi hic acik degil. Bebek de daha yukaridaydi. Su geldigi icin doktor suni sanci verdi ve nst yebagladi. Ama ne yazik ki suni sanci da bile sancim olmadi hatta bebegimin kalp atislari 50 lere kadar dustu. Acil sezeryana alindim. Normal doguma kendimi o kadar alistirmistim ki aglaya aglaya ameliyathaneye gittim. Ciktigimda ayilmam biraz uzun surdu. Ama surekli bebegimi soruyordum. Annesinden ayirdiklari icin yavrumu ben gelene kadar ciglik cigliga aglamis. 38+5. Haftamizda ydik.3270 gr agirliginda 48 cm boyunda Zeynep Duru'm. Maasallah emmesi de guzel, memeyi iyi kavriyor fakat anneciginden sut gelmiyor, doyamiyor yavrum. Geceyi de soorunsuz atlattik. 2 kere kalkti. Meme verdik ama sut gelmeyince bebegime annem hurma yedirdi.simdi de uyuyor bebecigim. Annesi ayakta
su gelince sancı beklenmiyo demekki, yeni bişey daha öğrendim.....ne olacağını hiç bilemiyoruz...ben de normal olmama iktimalini hiç düşünmüyorum ama sanırım herşeye hazırlıklı olmak lazım
kizlar dün 15.35 de kizim beren dünyaya geldi.dualariniz icin cok sagolun ameliyattan 5saat sonra gazimi çikardim.sütüm hemen geldi allaha sükür..yürüdükce daha iyi oluyorum.bebegimi kucagima alinca gercekten bütün acilar unutulyomus ama zorunlu olmadikca sezayen yapmayin derm genede..bu aksam cikarirlar heralde.daha sonra firsat bldukca yazarim.rabbim tüm dogum yapcaklara yardim etsin
Merhaba
Icinizden biri bana bebeginizin tahmini dogum tarihini yazabilir mi ?
ilk sayfada çoğumuzun ki var ama yinede söyliyeyim 18 mart
maşallah kızlar ikinize deDun bu saatlerde suyum geldi doktora gidecegim diye yazmistim. Yuruyerek annem ve kayinvalidemle hastaneye geldik. Muayene edildim. Rahim agzi hic acik degil. Bebek de daha yukaridaydi. Su geldigi icin doktor suni sanci verdi ve nst yebagladi. Ama ne yazik ki suni sanci da bile sancim olmadi hatta bebegimin kalp atislari 50 lere kadar dustu. Acil sezeryana alindim. Normal doguma kendimi o kadar alistirmistim ki aglaya aglaya ameliyathaneye gittim. Ciktigimda ayilmam biraz uzun surdu. Ama surekli bebegimi soruyordum. Annesinden ayirdiklari icin yavrumu ben gelene kadar ciglik cigliga aglamis. 38+5. Haftamizda ydik.3270 gr agirliginda 48 cm boyunda Zeynep Duru'm. Maasallah emmesi de guzel, memeyi iyi kavriyor fakat anneciginden sut gelmiyor, doyamiyor yavrum. Geceyi de soorunsuz atlattik. 2 kere kalkti. Meme verdik ama sut gelmeyince bebegime annem hurma yedirdi.simdi de uyuyor bebecigim. Annesi ayakta
bende önce suyun gelmesinden korkuyorum ya yine de Allah bilir en iyisini. sancım yok, açıklık yok, bebek ta yukardabnde sürekli kontrol ediyorum cnm indimi diye ama daha ne kdr inebilrki diyede düşünüyorum sonra çuval gbi aşamı sarkması gerekiyo..yani çokda aşada değil..bide 3 cm açıklıkla nasıl hala gelmez o bni strese sokuyo demekki doğuramıyorum moduna giriyorum hmn ya..valla özlemle sancı bekliyorum hatta gelse göbek atıp sevincem o kdr yani..bnde o duyguyu yaşamak istiyorum..
hangi model almıştın ki canım? ben de jokerden aldım merak ettim şimdi.bebek arabamız geldi lakin sırtı yatmayan bir bebek arabası icat tmişler şoktayız ailecek.....
cocuk hep oturur vaziyette gidicek şaka gibi canım cok sıkıldı aradık jokeri getirin bir bakalım dediler.......
tebrikler canım güle güle büyütDun bu saatlerde suyum geldi doktora gidecegim diye yazmistim. Yuruyerek annem ve kayinvalidemle hastaneye geldik. Muayene edildim. Rahim agzi hic acik degil. Bebek de daha yukaridaydi. Su geldigi icin doktor suni sanci verdi ve nst yebagladi. Ama ne yazik ki suni sanci da bile sancim olmadi hatta bebegimin kalp atislari 50 lere kadar dustu. Acil sezeryana alindim. Normal doguma kendimi o kadar alistirmistim ki aglaya aglaya ameliyathaneye gittim. Ciktigimda ayilmam biraz uzun surdu. Ama surekli bebegimi soruyordum. Annesinden ayirdiklari icin yavrumu ben gelene kadar ciglik cigliga aglamis. 38+5. Haftamizda ydik.3270 gr agirliginda 48 cm boyunda Zeynep Duru'm. Maasallah emmesi de guzel, memeyi iyi kavriyor fakat anneciginden sut gelmiyor, doyamiyor yavrum. Geceyi de soorunsuz atlattik. 2 kere kalkti. Meme verdik ama sut gelmeyince bebegime annem hurma yedirdi.simdi de uyuyor bebecigim. Annesi ayakta
tebrik ederim safulcum. güle güle büyüt sonunda kavuştun inatçı kızınakizlar dün 15.35 de kizim beren dünyaya geldi.dualariniz icin cok sagolun ameliyattan 5saat sonra gazimi çikardim.sütüm hemen geldi allaha sükür..yürüdükce daha iyi oluyorum.bebegimi kucagima alinca gercekten bütün acilar unutulyomus ama zorunlu olmadikca sezayen yapmayin derm genede..bu aksam cikarirlar heralde.daha sonra firsat bldukca yazarim.rabbim tüm dogum yapcaklara yardim etsin
tebrikler canım güle güle büyüt oğlunu. umarım en kısa zamnada sütün de gelir.Kimler doğum yaptı safulun dışında bilmıorum herkese hayırlı olsun...
çarşamba sabah 8:57 de spinal sezeryanla oğlum dünyaya geldi...1gece hastanede kaldım şuan evdeyim..Allah bu duyguyu herkese yaşatsın..gerçekten acı macı hissetmıosun onu kucağına alınca..Allah'a nekdar hamd etsek azdır..Ameliyat iyi gecti..Ama müsait olan normal doğursun,sezeryan iyi değil.Sütüm 2.gün geldi ama oğlum emmeyi bilmiyor,sütüm yetmiyor ,sinirlenip ağlıyor, şuan pompayla felan bişiler yapıos,kaşıkla mama da verios...dua edin öğrensinde emsin..İçim gidiyor gözlerine bakınca..su gibi Allah herkesin bebeğini ona bağışlasın,herkese bebek versin.75 kilo idim doğumdan sonra 70 kiloyum..kilolar nasıl gitcek bilmıom..yürüyorum ama karnım hala var..Hatta sezeryandan sonra koridorda yürüken millet senindemi doğum var die soruodu((
doğum hikayemizi anlatıcam işallah..Spinal sezeryana cesaret ettiğme inanamıyorum ..Hayırlısı dilemiştim hep buymuş..bu arada bebişimin boynuna kordon dolanmış ama doktor son muayenede bana sölememiş panik olmıım diye...
doktorumdan nefret ediorum herşey normalken normal dogumdan vazgecirmeye calısıo beni
bugün bana yaptklarını anlatsam sinirden catlıcam o yüzden yazmim hiç,
bu nefretle nasl dogumumu ona yaptrcam bilmiorum:S
zaten dedi kadn normal yapcaksan bana hiç gelme başka yere git:S
allahım sen aklımı koru yoksa kafayı oynatıp cocugumu strese sokcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?