2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah hayrlı uğurlu olsun ailenize:)

estafurullah. eğer normal doğumda kararlı ise suni sancı ile denesinler bakalım gelecekmi diye. olmadı zaten en son çare sezeryana alırlar. sonradan keşke suni sancı çekseymişim demezsin. denedik ama olmadı dersin.sağlıklı gelsinler de nasıl isterlerse öyle gelsinler.. biraz acısına katlanıcaz, olmadı operasyon tabi:) bu benim fikrim, bir problem yoksa... en iyi kararı sen ve doktorun verir

canım son anda bir terslik oldu da o yüzden mi sezaryan diyo

anlamadım ki eğer herşey yolunda olup da sezaryan demesi saçma
öyleysede gitme zaten o doktora

gözün aydın canım
güle güle büyütün kızınızı

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz canım
analı babalı büyütmek nasip etsin allah

doktorun kontrolleri sıklaştırması lazımdı
kontrole gittiğinde gerekli yönlendirmeleri yapacaktır mutlaka
sancın falan gelmezse ilk suni sancı verirler açılma olmazsa sezaryana alırlar tahmin ediyorum

günaydın canlar,
doktor deiştir dediniz ama cok zor ya
bunca zaman birine güven git
son dakkada deiştir
offf allahm yardm et kendimi üzmek istemiorum((

oyyyy maaşallah annesi

gözünüz aydın,
inşallah sütünde en kısa zamanda gelir

günaydın canlar,
son dakkada deiştir

belliki güvendiğin dağlara kar yağmış
sen bilirsin canım ben fikrimi söyledim

ama sezeryan'a dönüş yapmasındaki sebep mantıklıysa sezeryan ol
sonuçta sağlığınız için hangisi uygunsa o olsun

günaydın canlar,
son dakkada deiştir
allah yardımcin olsun ama ben direk devlet hastanesine giderdim herşey yolunda ise orda direk normal doğum a alırlar

Selam kızlar ben geldim, ben de normal doğup bekleyip bekleyip sezaryen olacaklar kervanına katıldım sanırım

Çünkü bebişimiz kordonunu 1 kere dolamıştı ya o 2 olmuş ve bu yüzden aşağıya inmemiş, kilosu da artmış. Doktorum bekleyelim ama 40 dan sonra bile gelmeyebilir ve 2 kordon olayı riskli dedi. Ben de baya araştırmıştım, tek kordonla normal doğum yapan çok ama iki kordon da sezaryen oluyor, doktor kararı sana bırakıyorum hastasonu iyice düşünün salı günü kontrole gelin bir daha bakalım dedi. Ama ben sezaryene karar verdim bile, 2 kordon olayı çok riskli, bebişimi o riske atamam, bu hafta içi çarşamba ya da perşembe sezaryen olacak gibiyim. Normal doğum olmayacak olmasına biraz üzülsem de, çünkü kendimi çok hazırlamıştım, yürüyüşler egzersizler vs, bebişime kavuşacağım tarihin belli olmasına sevindim:) Bu arada doktor sezaryen olacağım diye çatı muayenesine gerek duymadı, baya bir hazırlanmıştım, çok uğraştırdı temizlik işi, bilseydim kasmazdım bu kadar:)

Şimdi anestesizye karar verme işi kaldı, epidural ya da genel, hangisini önerirsiniz kızlar? Ben genelden mide bulantısı zor ayılma olur diye çekiniyorum ama 1000 tl de epidural farkı aldıkları için çok fark yoksa genel olıyım diyorum. Siz ne dersiniz?

doktorun kontrolleri sıklaştırması lazımdı
kontrole gittiğinde gerekli yönlendirmeleri yapacaktır mutlaka
sancın falan gelmezse ilk suni sancı verirler açılma olmazsa sezaryana alırlar tahmin ediyorum

Yâ devlet hastanesi olduğundan doktor son kontrolümde artık her an doğabilir sancı başlayınca gel dedi acile gitsem ilgilenirler mi acaba bide geri cevirirlerse sancıyı bekle daha bişe yok derlerse iyice moralim bozulacak. Ne yapim ki.

beynim durmuş gibi
eşimde öyle
hatta bugün eşimin dgm günü ama bz ruh gibiyiz
herkes ayrı bi akıl verio yardm etmeye calışıo
ama sanki bzm bütün algılarımız kapanmış gibi.
neyseki cocugumun saglıgında hcbi sorun yok
bu bana yeter işte gerisini rabbime bırakıorum

en doğru kararı vermişsin canım risk varsa sezaryan tabiki
benim fikrim genel anestezi ile doğum yapma derim
bebeğinin dünyaya gelişini görmeni isterim

Tarihinin belli olması iyi olmuş anestezi içinde paraniz varsa epidural iyi tabi hakkında hayırlısı olsun canım

son kontrol ne zamandı canım

şundan sordum melike de senin gibiydi
ona doktoru 3 günde bir çağırıyordu die hatırlıyorum

merhaba annişler.
doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi. ben de çarşamba günü doktoruma gittim. çalışamaaz raporumu aldım. bebişimin çamaşırlarını yıkayıp ütüledim. çantamı hazırlayacağım .
dün biraz yürüyüş yaptım akşam da eşim işten gelince dışarı çıkacaktık. ama ben tuval. yaptıktan sonra bir şey hissettim. 1-2- haftadır kabızdım. onun sonucunda fazla ıkınmaktan meme oluşmuş. çok da ağrım var ancak pazartesi gidebileceğim doktora. umarım normal doğum yapmama engel olmaz. şimdilik buhar banyosu yapıp zeytinyağı sürüyorum.
böyle sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar?

canım benim.. beni grçekten çok iyi anlamışsın , teşekkür ederim. bgn daha iyiyim Allaha şükür.. Rabbim eşlerimizi bağıslasın bize, onların varlığı yeter..

cnm hayırlısı olsun.. bende sez. olucam. spinal sezeryanı seçtik çünkü o anı yaşamak benim için çook önemli, biraz heyecanlı olacak ama olsun, uyumak istemiyorum.. epidural dedim doktorum spinali önerdi..

gebelik ve doğum hemoroide neden oluyor diye duymuştum
sende olmuş anlaşılan geçmiş olsun canım

ama buhar banyosu yapıyorum diyorsun da erken doğuma sebep olmasın sakın
nede olsa sıcak

Herkese Selam arkadaşlar,

uzun zamandır giremedim, Babamda, kardeşimde iş için şehir dışına çıktılar, leptoplarını yanlarında götürünce giremedim, Kardeşim dün geldi de onun bilgisayarıyla giriyorum, Umarım herkes iyidir,geçen haftadan buyana çok doğum olmuştur, geçmişi okuyayım dedim ama 200e yakın sayfa var:26:

neyse ben ara ara geçmişe bakayımda en azından kimler doğum yapmış onu anlamaya çalışayım

Bu arada biz iyiyiz çok şükür, geçen hafta pazartesi kontrolümüz vardı, nstye bağlandık, sancı yok, fakat göbeğim baya aşağı indi, herkes gününü beklemez diyor, bakalım nolacak, inşaAllah normal doğumla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım

son kontrol ne zamandı canım

şundan sordum melike de senin gibiydi
ona doktoru 3 günde bir çağırıyordu die hatırlıyorum

Ayın 1inde ultrason'a girmiştim 6sında da oğlumun iğneleri vardı kontrolü onu götürdüm gitmişken bende bi gozukeyim dedim de öyle gittim yoksa çağırmamisti daha gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…