2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cümleten merabaaa:))

günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. heyecanlandım yaw:))

gebelik ve doğum hemoroide neden oluyor diye duymuştum
sende olmuş anlaşılan geçmiş olsun canım

ama buhar banyosu yapıyorum diyorsun da erken doğuma sebep olmasın sakın
nede olsa sıcak

çok kaynar su değil canım. onu ben de okumuştum. duş aldığım sıcaklıkta yapıyorum.

slm kızlar,

kızım bugün pek bir gazlı:) sabahtan beri gazını çıkarmaya çalıştım şimdi de ananeme verdim o uğraşıyor

hala biberon ve emzik almamakta diretiyor benimki.. ne yapsamda alıştırsam bilmiyorum.. bazen süt yetmiyor mama vermeye çalışıyorum ama biberon almadığı için kabusa dönüyor mama yedirme olayı. sanırım mamayı da sevmedi. aptamil 1 veriyoruz. sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz??

ayın 1inde ultrason'a girmiştim 6sında da oğlumun iğneleri vardı kontrolü onu götürdüm gitmişken bende bi gozukeyim dedim de öyle gittim yoksa çağırmamisti daha gitmedim

git canım sen git, bekleme çağırmasını
ne olur ne olmaz senin zamanın gelmiş çünkü

günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. heyecanlandım yaw:))

gözünaydın cnmmmm.. günün belli olmuş ne güzell. günler geçmek bilmez şimdi sana. bol bol uyu ve dinlen son günlerinde.

günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. Heyecanlandım yaw:))

merhaba canım

hayırlısıyla kolay doğum olur inş.
Sağlıkla kavuş bebeğine

mama anne sütünden daha fazla gaz yaparmış

bence sen anne sütünü arttıracak şeyler tüket ısırgan çayı ve kuru inciri hemen dene
bunlar sütünü arttırır

gaz oluşmasını encellemek için ise yemeklerinde bol bol kimyon tüket

merhaba canım hoşgeldin

git canım sen git, bekleme çağırmasını
ne olur ne olmaz senin zamanın gelmiş çünkü

Çok sagol canım ilgilendin cevapların için eşimi çagırdım işi çok yoğunmuş müsait olunca gelcek hastaneye gitcez inşallah

Merhaba Mart Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?

sular kesildi çamaşirlarim yarıda kaldı 2saatten fazladır bekliyom banyo yapayım dedim temizlik işleri malum... hastaneye gitsem temizlemem lazım abdest alıp namaz kilmam lazım bilmiyom napiim saypayâ gidip 5lt şu mu alsam acaba

Merhaba Mart Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?

cok güzel bi uygulama
gece farkettim ve hemen uyguladım
şansımıza son zamanlarımıza geldi bu uygulama
ama olsun bidaki gebelimizde başdan sona faydalanırız artk
uygulama için cok teşekkr ederis

merhaba,hoşgeldin bende uzun zaman girememiştim işten güçten ama son zamanlarda hergün girmeye çalışıyorum :)

evet güzel bi uygulama olmuş ama ben yapamıyorum 6mart olduğundan günlerim doldu o listeyi inceledim bu sabah güzel her güne başka bi bilgi var . .

selaammm, hayırlısı olsun bebişin gelmesine az kalmış Allah sağlıkla kavustursun sizi çok güzel bir tarih 14 mart tıp bayramı :) bende sağlıkçı olarak dilerimki bebişin insallah doktor olur :))) bizde bekliyoruz bakalım ne zaman gelirse 14,18,25 mart tarihlerinde denk gelse keske :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…