- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.881
gebelik ve doğum hemoroide neden oluyor diye duymuştum
sende olmuş anlaşılan geçmiş olsun canım
ama buhar banyosu yapıyorum diyorsun da erken doğuma sebep olmasın sakın
nede olsa sıcak
ayın 1inde ultrason'a girmiştim 6sında da oğlumun iğneleri vardı kontrolü onu götürdüm gitmişken bende bi gozukeyim dedim de öyle gittim yoksa çağırmamisti daha gitmedim
kızlar cümleten merabaaa:))
günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. heyecanlandım yaw:))
günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. Heyecanlandım yaw:))
slm kızlar,
kızım bugün pek bir gazlı:) sabahtan beri gazını çıkarmaya çalıştım şimdi de ananeme verdim o uğraşıyor
hala biberon ve emzik almamakta diretiyor benimki.. Ne yapsamda alıştırsam bilmiyorum.. Bazen süt yetmiyor mama vermeye çalışıyorum ama biberon almadığı için kabusa dönüyor mama yedirme olayı. Sanırım mamayı da sevmedi. Aptamil 1 veriyoruz. Sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz??
herkese selam arkadaşlar,
uzun zamandır giremedim, babamda, kardeşimde iş için şehir dışına çıktılar, leptoplarını yanlarında götürünce giremedim, kardeşim dün geldi de onun bilgisayarıyla giriyorum, umarım herkes iyidir,geçen haftadan buyana çok doğum olmuştur, geçmişi okuyayım dedim ama 200e yakın sayfa var:26:
Neyse ben ara ara geçmişe bakayımda en azından kimler doğum yapmış onu anlamaya çalışayım
Bu arada biz iyiyiz çok şükür, geçen hafta pazartesi kontrolümüz vardı, nstye bağlandık, sancı yok, fakat göbeğim baya aşağı indi, herkes gününü beklemez diyor, bakalım nolacak, inşaallah normal doğumla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım
günümüzü aldık.. 14.03.2012 çarşamba günü sabah 8:30 da oğluma kavuşucam inşallah:) spinal sezeryan olacak. heyecanlandım yaw:))
git canım sen git, bekleme çağırmasını
ne olur ne olmaz senin zamanın gelmiş çünkü
Merhaba Mart Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
Herkese Selam arkadaşlar,
uzun zamandır giremedim, Babamda, kardeşimde iş için şehir dışına çıktılar, leptoplarını yanlarında götürünce giremedim, Kardeşim dün geldi de onun bilgisayarıyla giriyorum, Umarım herkes iyidir,geçen haftadan buyana çok doğum olmuştur, geçmişi okuyayım dedim ama 200e yakın sayfa var:26:
neyse ben ara ara geçmişe bakayımda en azından kimler doğum yapmış onu anlamaya çalışayım
Bu arada biz iyiyiz çok şükür, geçen hafta pazartesi kontrolümüz vardı, nstye bağlandık, sancı yok, fakat göbeğim baya aşağı indi, herkes gününü beklemez diyor, bakalım nolacak, inşaAllah normal doğumla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?