- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.061
Kızlar benim sabahtan beri akıntı sandığım şey su olabilir mi? Çünkü su gibi ve arada ayağa kalktığıdma birden boşalıyor, sabah 7 den beri devam ediyor, bir daha olursa doktorumu arayayım diyorum siz ne dersiniz, pazar pazar rahatsız etmek istemiyorum ama
Kızlar benim sabahtan beri akıntı sandığım şey su olabilir mi? Çünkü su gibi ve arada ayağa kalktığıdma birden boşalıyor, sabah 7 den beri devam ediyor, bir daha olursa doktorumu arayayım diyorum siz ne dersiniz, pazar pazar rahatsız etmek istemiyorum ama
canım o kadar çok geliyosa su olabilir tabiara doktorunu bence...koyu kıvamlı mı su gibi mi?
bencede ara mutlaka suyu olabilirde hastanede testde yaparlar belki bir kağıt var diye duymuştum bebeğin suyumu değilmi test ediyomuş..inşallah değildir..
su gibi durmuyor akıyor, oturunca falan duruyor gibi oluyor, ayaktayken akıyor:S ama bir 10 dakikadır azaldı gibi.
Kesinlikle canım ben de esim olmadan ona dokunmadan uyuyamayanlardanim 11 aydır bu böyle ne yazılı. Esimin gece nöbetler oluyor. Tv ye atıyorum kendimi eski diziler sabahki programların tekrarları ne zor yaa şimdi yanımda koçis ama bu seferde heycandan uyuyamiyorum
Seni çok iyi anlıyorum tatlim insan yadirgiyor yerini her ne kadar ailenin yanında olsan da
kızlar günaydın ben mart annelerinden nigoli'nin arkadaşıyım az önce haber aldım pazartesi günü sezeryana alalım artık diye tarih alınmasına rağmen dün gece 2 de hastaneye kaldırılmış normal doğum ile saat 6 sularında oğluşunu kucağına almış sağlıkları iyiymiş çok şükür haberiniz olsun diye yazmak istedim ben de temmuz annesi olacağım kısmetse:) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
günaydın kızlar
uykusuzluk benimde başımda bazen akşamları 10-11 gibi uyuyorum gece sürekli wc deyim 3-4 gibi uyku kalmıyoo 5den beri uyanığımmalıştırma bunlar yoğun tempoya inşallah dayanırım..eşim horul horul uyurken ben tavanı izliyorum :))))
çok ağırlaştım ellerim ayaklarım şişiyo özelliklede gecelerii..bu hafta kabızlık çekmeme rağmen popomda otururken ağrı basınç hissediyorummakat çevresinde bu normalmi özelliklede sert zeminde sandalyede daha çok rahatsız ediyoo..bu nedir bilen varmı..
kızlar 36+0 dan itibaren doğan bebeklerde ciğerler de sorun çıkıyomu küvez ve yoğunbakıma ihtiyaç duyuluyomu..erkendoğumdan artık korkmalımıyım bebişim kız ve 2600 civarı
slm kızlar hepinize ii pazarlar umarım gününüz güzel geçer sıkıntıda olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun hamilelik psikolojisine girip hala çıkamayanların da benim gibi :)) artık hiçbişi tat vermiyo biran önce kzıım gelse de hayatım renklense istiyorum(
Selam kızlarr :) yine geçmişi okuymadan daldım en azından bi doğum listesine bakıyım kimler doğurmuş...
Sizi çok özledim yaa ama fırsat bulsam yemek yiyorum yada uyuyorum :) bilgisara bakmaya vakit kalmıyo.. hayırlısıyla bi düzene girseydi Miray hanım
su gibi durmuyor akıyor, oturunca falan duruyor gibi oluyor, ayaktayken akıyor:S ama bir 10 dakikadır azaldı gibi.
ay annemle kardeşim sabah sabah sinirimi bozdular...ikisi de rüya görmüş...yok herkes toplanmış ağlıyomuş, eşim de varmış filan....lüzumsuzlar ya...durduk yere insanın içine kurt düşürüyolar...neyse ben hayra yoruyum bari...bebiş doğmuş, sevinçten ağlıyolarmış....nasıl yorumlanırsa öyle olur derlerya....ama valla bıktım ben bu bizimkilerin rüyalarından...annemin rüyaları çok çıkar...sabahları bazen biiçimi karartır böylee....
bende daha başını okurken hemen dedimki bebiş gelıyor demekki sevincekler hadı hayırlısı canım hayıra yoralım hayır olsun:):)
evet mart ayına gırdık artık tüm anneler sabırsız uykusuz geceler başlası bızım içinde saga dönüyrum olmuyor sola dönüyorum olmuyor.kaç kere wc ye kalkıyorum öle adet yerını bulsun dıye yatak odasında yatıyorum işte:):)daha doğuma var ama ben hergun bugun doğurcam dıye beklıyorum böle gecermi ıkı hafta:):)bende ayaga kalksam suyum gelı verse bırden keşke:):)
sen en iyisi benim gibi daha var daha var diyip dur :) ben hep 40 ı geçme ihtimaline odaklıyorum kendimi...ablam 20 gün geç doğurmuştu, ondan heralde....
angel25 e katılıyorum. ben de duymuştum bir kağıt veriyolarmış hastaneden. turnosol gibi düşün. akıntı mı bebek suyumu anlaşılıyormuş. olmadı onu yaptır. bir de 7 den beri devam ediyo demişsin. epey olmuş. vakit kaybetme. en azından doktorunu ara sor.
canım bence bekleme biran evvel hastaneye git
bahsettiğin muhtemelen bebeğin suyu :)
hadi hayırlısı olsun inşallah
canımm eczanede de satılıyor su testi, senin yerine gidebilecek biri varsa yanında bende aldırabilirsin nöbetçi ecz. den.
devamlılık arz etti okudugum kadarı ile gelen sıvı sabahtan beri.
ben de işte aynı bu moddayım. hiç bi şeyden tat almıyorum. hayatım çok monotonlaştı. ben de balık burcuyum bugün de hava kapalı iyice dellendim sanırımslm kızlar hepinize ii pazarlar umarım gününüz güzel geçer sıkıntıda olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun hamilelik psikolojisine girip hala çıkamayanların da benim gibi :)) artık hiçbişi tat vermiyo biran önce kzıım gelse de hayatım renklense istiyorum(
Selam kızlarr :) yine geçmişi okuymadan daldım en azından bi doğum listesine bakıyım kimler doğurmuş...
Sizi çok özledim yaa ama fırsat bulsam yemek yiyorum yada uyuyorum :) bilgisara bakmaya vakit kalmıyo.. hayırlısıyla bi düzene girseydi Miray hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?