2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım o kadar çok geliyosa su olabilir tabiara doktorunu bence...koyu kıvamlı mı su gibi mi?

bencede ara mutlaka suyu olabilirde hastanede testde yaparlar belki bir kağıt var diye duymuştum bebeğin suyumu değilmi test ediyomuş..inşallah değildir..

slm kızlar hepinize ii pazarlar umarım gününüz güzel geçer sıkıntıda olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun hamilelik psikolojisine girip hala çıkamayanların da benim gibi :)) artık hiçbişi tat vermiyo biran önce kzıım gelse de hayatım renklense istiyorum (

angel25 e katılıyorum. ben de duymuştum bir kağıt veriyolarmış hastaneden. turnosol gibi düşün. akıntı mı bebek suyumu anlaşılıyormuş. olmadı onu yaptır. bir de 7 den beri devam ediyo demişsin. epey olmuş. vakit kaybetme. en azından doktorunu ara sor.

bencede ara mutlaka suyu olabilirde hastanede testde yaparlar belki bir kağıt var diye duymuştum bebeğin suyumu değilmi test ediyomuş..inşallah değildir..

Turnusol kağıdıyla anlıyorlarmış galiba, ultrasonla baksalar daha iyi olur, ay bugün de pazar şansıma

Selam kızlarr :) yine geçmişi okuymadan daldım en azından bi doğum listesine bakıyım kimler doğurmuş...
Sizi çok özledim yaa ama fırsat bulsam yemek yiyorum yada uyuyorum :) bilgisara bakmaya vakit kalmıyo.. hayırlısıyla bi düzene girseydi Miray hanım

senin durum daha zormuş...sık sık yalnız kalıyosun demek....allah yardımcın olsun...biz doğum için ayrıldık...alışık da değilim, bi tuhaf oldum...

hayırlı olsun....maşallah gönlüne göre olmuş nigolinin...

canım çok normal...bende o ağrı 30 lardan beri var...alt kemikler genişliyo filan, normal yani...

kızlar 36+0 dan itibaren doğan bebeklerde ciğerler de sorun çıkıyomu küvez ve yoğunbakıma ihtiyaç duyuluyomu..erkendoğumdan artık korkmalımıyım bebişim kız ve 2600 civarı

genelde gerek duyulmuyo...senin haftan iyi, korkcak bişey kalmamış bence...kilo da genel de 2500 olsa yetiyo...hatta daha küçük doğanlar bile girmeyebiliyo küveze...rahat ol...herşey iyi olur inşallah..

az kalmış canım...emin ol hayatımız epey renklenecek...bunalıma girecek vaktimiz bile olmaz :)

oooo, hoşgeldin canım....arada taze anneleri de aramızda görmek güzel...

su gibi durmuyor akıyor, oturunca falan duruyor gibi oluyor, ayaktayken akıyor:S ama bir 10 dakikadır azaldı gibi.

canımm eczanede de satılıyor su testi, senin yerine gidebilecek biri varsa yanında bende aldırabilirsin nöbetçi ecz. den.
devamlılık arz etti okudugum kadarı ile gelen sıvı sabahtan beri.

ay annemle kardeşim sabah sabah sinirimi bozdular...ikisi de rüya görmüş...yok herkes toplanmış ağlıyomuş, eşim de varmış filan....lüzumsuzlar ya...durduk yere insanın içine kurt düşürüyolar...neyse ben hayra yoruyum bari...bebiş doğmuş, sevinçten ağlıyolarmış....nasıl yorumlanırsa öyle olur derlerya....ama valla bıktım ben bu bizimkilerin rüyalarından...annemin rüyaları çok çıkar...sabahları bazen biiçimi karartır böylee....

evet mart ayına gırdık artık tüm anneler sabırsız uykusuz geceler başlası bızım içinde saga dönüyrum olmuyor sola dönüyorum olmuyor.kaç kere wc ye kalkıyorum öle adet yerını bulsun dıye yatak odasında yatıyorum işte:):)daha doğuma var ama ben hergun bugun doğurcam dıye beklıyorum böle gecermi ıkı hafta:):)bende ayaga kalksam suyum gelı verse bırden keşke:):)

bende daha başını okurken hemen dedimki bebiş gelıyor demekki sevincekler hadı hayırlısı canım hayıra yoralım hayır olsun:):)

bende daha başını okurken hemen dedimki bebiş gelıyor demekki sevincekler hadı hayırlısı canım hayıra yoralım hayır olsun:):)

sağolasın canım...annem sıkıntılı sıkıntılı anlattı da allahtan biz hayra yorabiliyoruz....bi de tersine çıkar filan derler dimi...ağlamak gülmektir belki....gerçi benimki erken gelcek gibi durmuyo...karnım ağzıma girecek nerdeyse, zerre aşağı inme yok...ondan pek beklemiyorum..2 haftam var...bakalım, hayırlısı

NİGOLİ de doğum yapmışş aradım hemen çok şükür iyiler sesi de iyi geliyo... Herkese selamı var kızlar teşekkür ediyo iyi dilekleriniz için...

sen en iyisi benim gibi daha var daha var diyip dur :) ben hep 40 ı geçme ihtimaline odaklıyorum kendimi...ablam 20 gün geç doğurmuştu, ondan heralde....

sen en iyisi benim gibi daha var daha var diyip dur :) ben hep 40 ı geçme ihtimaline odaklıyorum kendimi...ablam 20 gün geç doğurmuştu, ondan heralde....

bende anneme dıyorum eşime soruyorum karnım inmiş demi aşagıya dıyorum onlarda gülüyolar heee inmiş inmiş dıyolar:):)doktor ay sonunda dedı ben nıye beklıyosam kendı kendıme anlamadım gitti napayım böle böle gunler geciyor işte:)

canım bence bekleme biran evvel hastaneye git
bahsettiğin muhtemelen bebeğin suyu :)
hadi hayırlısı olsun inşallah

canımm eczanede de satılıyor su testi, senin yerine gidebilecek biri varsa yanında bende aldırabilirsin nöbetçi ecz. den.
devamlılık arz etti okudugum kadarı ile gelen sıvı sabahtan beri.

Sağolun kızlar, ya aslında bir tane turnusol kağıdı var evde, işe yarar mı bilmiyorum ama, o yüzden bir kez daha gelmesini bekledim ama durdu, zaten bekleyince olmaz, ona göre doktoru arayayım pazar pazar rahatsız etmeyeyim dedim, durduğuna göre su değildir herhalde değil mi? ay bir kere daha gelse de test yapsam, aklım kaldı şimdi:S

ben de işte aynı bu moddayım. hiç bi şeyden tat almıyorum. hayatım çok monotonlaştı. ben de balık burcuyum bugün de hava kapalı iyice dellendim sanırım canım oturup oturup ağlamak istiyo

hoşgeldin melikecim yeniden seni burda görmek ne güzel. sizler de doğum yaptığınızdan beri topik iyice sessizleşti. geçmişi okumak bile eskisi kadar vakit almıyo. herkesler bebekleriyle ilgileniyo biz bi kaç kişi kaldık burda körler sağırlar birbirini ağırlar misali.
miray hanım nasıllar? umarım en kısa zamanda düzene girer her şey.

hee bi de bu gece seni gördüm rüyamda. sen ve ayça bi kanepe gibi bi yerde bebişleriniz kucağınızda oturuyorsunuz ben de size aklıma takılanları soruyorum . doğum yapmış mıydım onu hatırlamıyorum ama sanki kucağımda bebek vardı. tam net hatırlayamıyorum o kısmı. hayır olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…