- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.081
hoşgeldin melikecim yeniden seni burda görmek ne güzel. sizler de doğum yaptığınızdan beri topik iyice sessizleşti. geçmişi okumak bile eskisi kadar vakit almıyo. herkesler bebekleriyle ilgileniyo biz bi kaç kişi kaldık burda körler sağırlar birbirini ağırlar misali.
miray hanım nasıllar? umarım en kısa zamanda düzene girer her şey.
hee bi de bu gece seni gördüm rüyamda. sen ve ayça bi kanepe gibi bi yerde bebişleriniz kucağınızda oturuyorsunuz ben de size aklıma takılanları soruyorum . doğum yapmış mıydım onu hatırlamıyorum ama sanki kucağımda bebek vardı. tam net hatırlayamıyorum o kısmı. hayır olsun.
Sağol canımm iyiyiz şükür, uykusuzluk dışında problem yok :)) he bi de mama derdi süt derdi varneyse bu konulara girip doğum yapmamışları vazgeçirmeyim
Hayır olsun rüyan :) sen ne yaptın ya doğurmadın dimi? kimler doğurdu takip de edemedimmm( listede güncel değil
kızlar sezeryandan önce ve sonra serum takılıyomu takılıyosa kaç şişe...vücut serumlada şişmiyomu doğumdan sonra insin diye beklerken :))
Açılma da yok, hiç sancım da yok, anlamadım ben de.Başka bi doktora o da olabilir dedi. Hastane 40 dakika uzaklıkta,yolda bişey olmadan alalım diyordur belki dedi. Ama benim kafama takıldı, ben 20sini bekleyeyim diyorum, ama bi de gerçekten yolda suyum biterse, kordon falan dolanırsa, ondan da korkuyorum. Amaan hayırlısıyla bi çıksa, kucağıma bi alsam.allah allah...öyle saçma şey mi olur......durduk yere, günün dolmadan suni sancı verilirmi....niye öyle dediki, bi sorunmu gördü, açılman mı fazla??? yoksa çok saçma
herkese merbaha 2012 mayıs annesıyım bende
az once kahvaltı yaparken yanlışlıkla küflü ekmek yediğimi farkettim ne yapacağımı şaşırdım sizin bir bilginiz var mı acaba
canım farketmişsindir heralde, çok fazla yememişsindir...bişey olmaz heralde...bi rahatsızlık, bulantı vs hissedersen gidersin yakın bi hastaneye...ama bebek açısından korkma.o kadarcıktan bişey olmaz..onlar çok korunaklılar..plasenta biçok maddeyi geçirmiyo zaten
Hayır 38 hafta 2 günlük daha. Ama gelişimi tamam diyor, bana da doğrutayım aradan çıksın diyo gibi geliyor:)
toplaşıp sancı duasına mı çıksak acep....
canım kesinlikle acele etme...ablam hemşire, bisürü de ebe arkadaşı var...şimdi onunla da konuştum...doktorlar çabuk olsun, bitsin diye almaya çalışıyolar hemen, çünkü normal doğum zor onlar için diyo...bi tehlike yoksa beklesin diyo...gelişimi tamamlandı diye 39 da alınırmı bebek....onun zamanı var daha...kendisi de minyon, ufacık bi kız ve sağlıkçı, 43. haftada 4 kilo doğurdu normal doğumla...azcık kilo alsa, yok günü gelse hemen almak istiyolar...bakma sen doktoruna...sancın, suyun gelse bile çok rahat yetişirsin hastaneye...
çok tesekkur ederım cevap ıcın
2 dılım yedım toplamda 2. dılımde farkettım malesef tek bir kenarı kuflenmıstı ıcı kuflu olsa gorurdum of yaaa
canım kesinlikle acele etme...ablam hemşire, bisürü de ebe arkadaşı var...şimdi onunla da konuştum...doktorlar çabuk olsun, bitsin diye almaya çalışıyolar hemen, çünkü normal doğum zor onlar için diyo...bi tehlike yoksa beklesin diyo...gelişimi tamamlandı diye 39 da alınırmı bebek....onun zamanı var daha...kendisi de minyon, ufacık bi kız ve sağlıkçı, 43. haftada 4 kilo doğurdu normal doğumla...azcık kilo alsa, yok günü gelse hemen almak istiyolar...bakma sen doktoruna...sancın, suyun gelse bile çok rahat yetişirsin hastaneye...
Kizlar doktoru aradim, agri baslamassa, su birden kovadan bosalir gibi gelip koltuklati falan islatmazsa sorun olmaz dedi, yarin kontrole cagirdi.
salihacım belki de haklısın ban da büyükler zamanı gelince o gelir bekle diyorlar, ama şimdi işten 37. haftada ,izne ayrıldım 40. haftayı da geçersek bebeğe ayırcak zaman azalacak devlet zaten topu topu 16 hafta verior zaten 3 haftasını yedik bi 2-3 hafta daha yersem bebeğime ayırcağım zamandan gitceğini düşünüyorum, bide benim eşim başka bir şehirde doğuma gelebilcek o sebeple bu hafat 40 haftam doluyor eğer alıcam derse perşembe cuma mecburen razı olcaz bebişin içerde 1 günlük durması dışardaki 1 haftalık gelişimiene bedelmiş ama napalım işte((
anladım canım...hayırlısı olsun...her durumda gelişimini tamamllamış ne de olsa, sorun olmaz....bolca vakit geçirirsin inşallah bebişinle...benim de eşim şehirdışında, sancılar başlayınca arıyacam, doğuma yetişir umarım :) 3 saatlik yoldan gelcek, çok uzak sayılmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?