2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canımm iyiyiz şükür, uykusuzluk dışında problem yok :)) he bi de mama derdi süt derdi var neyse bu konulara girip doğum yapmamışları vazgeçirmeyim

Hayır olsun rüyan :) sen ne yaptın ya doğurmadın dimi? kimler doğurdu takip de edemedimmm ( listede güncel değil

yok doğuramadım hala. 3 gün kaldı 40 ı doldurmamıza. doktor 14 ünde gel son bi bakalım dedi. 40 dan sonra beklemeyi pek düşünmüyo. (benim 2 düşüğüm var ya öncesinde) riske atmaya gerek yok diyo. çarş. günü tekrar alttan bakacak açılma veya rhimağzında yumuşaman olursa en fazla 2 gün daha bekleriz yoksa sezeryana alırım diyo. zaten kafası da tam kanala girmemişti hala. açılma olursa suni sancıyı da denicekmiş. elimden geldiğince normal olması için uğraşıcam dedi. ben de güveniyorum kendisine. normal taraftarı bi dr.
3 gün içinde gelir umarım şartlar gerektirise olucaz mecbur ama sezeryan olsun istemiyorum. daha önce kötü deneyimlerim olmasa 40 dan sonra da beklerdim ama bize uymuyo öylesi. kan sulandırıcılar da var işin cabası. o riske giremices.
37-38 hfatalarda olan ve normal isteyen arkadaşlara tavsiyem hiç kendilerini 40 olunca doğurcam diye koşullamasınlar boşuna. 39+ lar geçmek bilmiyo sonra kendini dinleyerek kafayı yiyosun. niye hala doğmadı gecikti psikolojsine giriyosun. 40 dan sonra doğcakmış gibi düşünsünler

Son düzenleme:
kızlar sezeryandan önce ve sonra serum takılıyomu takılıyosa kaç şişe...vücut serumlada şişmiyomu doğumdan sonra insin diye beklerken :))

bana sezeryandan sonra serum takıldı. 3 ya da 4 tane tam hatırlamıyorum. biraz şişkinlik oldu ama inanki ben yüüzklerimi ertesi gün takabildim:) ama bende hamilelikte de şişkinlik pek olmadı.

allah allah...öyle saçma şey mi olur......durduk yere, günün dolmadan suni sancı verilirmi....niye öyle dediki, bi sorunmu gördü, açılman mı fazla??? yoksa çok saçma
Açılma da yok, hiç sancım da yok, anlamadım ben de.Başka bi doktora o da olabilir dedi. Hastane 40 dakika uzaklıkta,yolda bişey olmadan alalım diyordur belki dedi. Ama benim kafama takıldı, ben 20sini bekleyeyim diyorum, ama bi de gerçekten yolda suyum biterse, kordon falan dolanırsa, ondan da korkuyorum. Amaan hayırlısıyla bi çıksa, kucağıma bi alsam.

herkese merbaha 2012 mayıs annesıyım bende

az once kahvaltı yaparken yanlışlıkla küflü ekmek yediğimi farkettim ne yapacağımı şaşırdım sizin bir bilginiz var mı acaba

canım 40 dakika uzaklık bişey değil...burda 2 saat uzaklıktaki hastaneye gitmeyi planlayan var sancı başladığında...su öyle hemen biten bişey değil...herkes söylüyo, belirtiler başladıktan sonra epey vaktin oluyo.hatta hastanede beklemekten sıkılıyomuşsun...bekle bence de..madem sancın,açılman yok, acele etme...doktorlar aradan çıksın diye bakıyo 40 doldumu

herkese merbaha 2012 mayıs annesıyım bende

az once kahvaltı yaparken yanlışlıkla küflü ekmek yediğimi farkettim ne yapacağımı şaşırdım sizin bir bilginiz var mı acaba

canım farketmişsindir heralde, çok fazla yememişsindir...bişey olmaz heralde...bi rahatsızlık, bulantı vs hissedersen gidersin yakın bi hastaneye...ama bebek açısından korkma.o kadarcıktan bişey olmaz..onlar çok korunaklılar..plasenta biçok maddeyi geçirmiyo zaten

çok tesekkur ederım cevap ıcın

2 dılım yedım toplamda 2. dılımde farkettım malesef tek bir kenarı kuflenmıstı ıcı kuflu olsa gorurdum of yaaa

Hayır 38 hafta 2 günlük daha. Ama gelişimi tamam diyor, bana da doğrutayım aradan çıksın diyo gibi geliyor:)

canım kesinlikle acele etme...ablam hemşire, bisürü de ebe arkadaşı var...şimdi onunla da konuştum...doktorlar çabuk olsun, bitsin diye almaya çalışıyolar hemen, çünkü normal doğum zor onlar için diyo...bi tehlike yoksa beklesin diyo...gelişimi tamamlandı diye 39 da alınırmı bebek....onun zamanı var daha...kendisi de minyon, ufacık bi kız ve sağlıkçı, 43. haftada 4 kilo doğurdu normal doğumla...azcık kilo alsa, yok günü gelse hemen almak istiyolar...bakma sen doktoruna...sancın, suyun gelse bile çok rahat yetişirsin hastaneye...

bak bi de diyoki, 'doktor biraz da hastaya göre şekil alır...hasta çok soru sorup, biraz pimpirikli davranıyosa hiç beklemek istemezler...günü geçer de bi sorun olursa sorumluluk almayım diye bi an önce kurtulmaya çalışırlar diyo...o yüzden aşırı da kurcalamayın, suyu gelişimi iyiyse ne oldu, ne olacak çok gitmeyin doktorun üstüne diyo....

Çok sağol, ben de beklemeye karar verdim. Bence de normal akışıyla olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

çok tesekkur ederım cevap ıcın

2 dılım yedım toplamda 2. dılımde farkettım malesef tek bir kenarı kuflenmıstı ıcı kuflu olsa gorurdum of yaaa

yok canım ya, ondan bişey olmaz bebişe...hazır yiyeceklerde şunlar da bunlar da bilmediğimiz neler yiyoruz küfden daha tehlikeli....korunaklı olmasa hepimiz gitmiştik...sadece biraz dinle, bi farklılık hissedersen gidersin doktoruna ma hiç sanmıyorum

Kizlar doktoru aradim, agri baslamassa, su birden kovadan bosalir gibi gelip koltuklati falan islatmazsa sorun olmaz dedi, yarin kontrole cagirdi.

salihacım belki de haklısın ban da büyükler zamanı gelince o gelir bekle diyorlar, ama şimdi işten 37. haftada ,izne ayrıldım 40. haftayı da geçersek bebeğe ayırcak zaman azalacak devlet zaten topu topu 16 hafta verior zaten 3 haftasını yedik bi 2-3 hafta daha yersem bebeğime ayırcağım zamandan gitceğini düşünüyorum, bide benim eşim başka bir şehirde doğuma gelebilcek o sebeple bu hafat 40 haftam doluyor eğer alıcam derse perşembe cuma mecburen razı olcaz bebişin içerde 1 günlük durması dışardaki 1 haftalık gelişimiene bedelmiş ama napalım işte((

anladım canım...hayırlısı olsun...her durumda gelişimini tamamllamış ne de olsa, sorun olmaz....bolca vakit geçirirsin inşallah bebişinle...benim de eşim şehirdışında, sancılar başlayınca arıyacam, doğuma yetişir umarım :) 3 saatlik yoldan gelcek, çok uzak sayılmaz...

amin inşallah:) benimki diyarbakırda ben izmirdeyim uçakla 1saat 45 dakika ama günü her saati uçak yok maalesef( doktorum beni çarşamba sabahına çağırdı 5. kez çatı muayenesi olucam bu kadar çatı muayenesi de olan bi benimdir heralde :)) bana çarşamba gel dedi açıklığın yoksa perşembeye doğurtucam bi şekilde dedi ama bakalım nasip kısmet:)) insanın eşi yanında olmadan çok zor doğum korkumu geçtim eşim yetişcekmi yetişemicek mi telaşına düştüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…