- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.101
selam kızlar biraz geçmişi okuyum dedim ama bitecek gibi değil doğum yapan arkadaşların gözü aydın bekleyenler için hayırlı doğumlar olsun inşallah.. Hamilelik psikolosiji zor diyordum kızlar ama emin olun lohusalık daha fenaymış 9 gündür fenalardayım :) annem babam kayınvalidem ve kayınpederim eşimin kardeşi ve kocişle ben birde minik kızım deliricem valla gerçi her türlü işi yapıyolar ben sadece kızıma bakıyroum ama lohusalıktanmıdır nedir bilmiyorum ama herşey batıyo valla birde gelen gidden bitmiyo artık sessizlik istiyorum bu şekilde kalabalıkta bende düzenimi kaybettim doktorlar diyorlarki anne ne zaman yalnız kalırsa o zaman hem bebeğiyle daha iyi ilgilenir hemde sorumluluk alır diyorlar buna da tam katılmıyorum ama ne biliyim işte gerçekten lohusalık zormuş ama bütün bunların yanında bebeğiniz yanınızda yatınca herşeye değiyo sizin kokunuzu hissedip sakinleşince şükrediyorum kızımı bana verdiği için (içimi döktüm biraz size kızlar )
ben de işte aynı bu moddayım. hiç bi şeyden tat almıyorum. hayatım çok monotonlaştı. ben de balık burcuyum bugün de hava kapalı iyice dellendim sanırımcanım oturup oturup ağlamak istiyo
hoşgeldin melikecim yeniden seni burda görmek ne güzel. sizler de doğum yaptığınızdan beri topik iyice sessizleşti. geçmişi okumak bile eskisi kadar vakit almıyo. herkesler bebekleriyle ilgileniyo biz bi kaç kişi kaldık burda körler sağırlar birbirini ağırlar misali.
miray hanım nasıllar? umarım en kısa zamanda düzene girer her şey.
hee bi de bu gece seni gördüm rüyamda. sen ve ayça bi kanepe gibi bi yerde bebişleriniz kucağınızda oturuyorsunuz ben de size aklıma takılanları soruyorum . doğum yapmış mıydım onu hatırlamıyorum ama sanki kucağımda bebek vardı. tam net hatırlayamıyorum o kısmı. hayır olsun.
kızlar ben eve çıktım bugün..doğum yapanlar varmı? henüz geçmişe bakamadım..hala bekleyenlere Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin..annelik çok güzel bide karnımın acısı olmasa..kızımı zorla uyandırıyorum emzirmek için..göğüslerim çok fena tamamiyle boşalmadığı için çok ağrıyo..göğüs ucumda yara oldu olacak sanırım ilk alırken müthiş acıyo..en kısa zamanda doğum hikayemide yazcam inşallah..
karnının ağrısı geçer güzelim yaaa...voltaren vermedi mi doktorr...bana çıkarken yazdı..çok iyi geliyoo..sütüde sağ elinden geldiğince..süt sıtması tutmasın sonra..gögüs ucunada dikkat et yara yapmaa..ayvanın çekirdeğinin olduğu göbeği çıkar haşla..jel gibi oluyo zaten onu sür..
maşşallah. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah cnm. ilk başlarda olan şeylermiş sanırım bunlar ama zamanla geçiyormuş, deneyimli anneler bizden daha iyi bilirlerkızlar ben eve çıktım bugün..doğum yapanlar varmı? henüz geçmişe bakamadım..hala bekleyenlere Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin..annelik çok güzel bide karnımın acısı olmasa..kızımı zorla uyandırıyorum emzirmek için..göğüslerim çok fena tamamiyle boşalmadığı için çok ağrıyo..göğüs ucumda yara oldu olacak sanırım ilk alırken müthiş acıyo..en kısa zamanda doğum hikayemide yazcam inşallah..
teşekkürlermerhaba
dün migrosa gittim tüm bebek bezlerinde 2. si %50 indirimdeymiş ihtiyacı olan varsa haber vereyim dedim iyi pazarlar....
yaprak seni okuyorum, günümüz hemen hemen aynı. bana da perş. gel dedi en son. o zaman da yoksa bişiy fazla bekletmek istemiyorum dedi:S bakalım ne olcak. sancı yok kanala girmemiş açıklık ta yok. bana kalsa bekliycem amaamin inşallah:) benimki diyarbakırda ben izmirdeyim uçakla 1saat 45 dakika ama günü her saati uçak yok maalesef( doktorum beni çarşamba sabahına çağırdı 5. kez çatı muayenesi olucam bu kadar çatı muayenesi de olan bi benimdir heralde :)) bana çarşamba gel dedi açıklığın yoksa perşembeye doğurtucam bi şekilde dedi ama bakalım nasip kısmet:)) insanın eşi yanında olmadan çok zor doğum korkumu geçtim eşim yetişcekmi yetişemicek mi telaşına düştüm:))
Ewt kesinlkle offf bugun dogururmuym diomm hergun ana hicc tik yok
hadi hayırlısı canım, ama yakındır benceKizlar doktoru aradim, agri baslamassa, su birden kovadan bosalir gibi gelip koltuklati falan islatmazsa sorun olmaz dedi, yarin kontrole cagirdi.
haklısın 39+lar geçmek bilmiyo. aslında senin düşüncen doğru ama keşke doktorlarımız da öyle düşünebilseler:)) riske atmadan hemen almak istiyorlaryok doğuramadım hala. 3 gün kaldı 40 ı doldurmamıza. doktor 14 ünde gel son bi bakalım dedi. 40 dan sonra beklemeyi pek düşünmüyo. (benim 2 düşüğüm var ya öncesinde) riske atmaya gerek yok diyo. çarş. günü tekrar alttan bakacak açılma veya rhimağzında yumuşaman olursa en fazla 2 gün daha bekleriz yoksa sezeryana alırım diyo. zaten kafası da tam kanala girmemişti hala. açılma olursa suni sancıyı da denicekmiş. elimden geldiğince normal olması için uğraşıcam dedi. ben de güveniyorum kendisine. normal taraftarı bi dr.
3 gün içinde gelir umarım şartlar gerektirise olucaz mecbur ama sezeryan olsun istemiyorum. daha önce kötü deneyimlerim olmasa 40 dan sonra da beklerdim ama bize uymuyo öylesi. kan sulandırıcılar da var işin cabası. o riske giremices.
37-38 hfatalarda olan ve normal isteyen arkadaşlara tavsiyem hiç kendilerini 40 olunca doğurcam diye koşullamasınlar boşuna. 39+ lar geçmek bilmiyo sonra kendini dinleyerek kafayı yiyosun. niye hala doğmadı gecikti psikolojsine giriyosun. 40 dan sonra doğcakmış gibi düşünsünler
Medicalparkta yapmıcak mıydın canım sen doğumu çift kişilik oda da nerden çıktı?Delirmiş herhalde bunlar.Son anda zam yaparlar yok odalar çift kişilik vs iyice ticarethaneye cevirmiş bunlar.Aman relax sağlıkla gelsinler de zaten herşey batıyor bir de bunlar sinir bozmasınlar rahatlatıcakları yerde...kızlar doğum yapacağım gün muhtemelen 19 mart olucak
ama benim canım çok sıkkın doğum yapmayı planladığım hastane
tek kişilik odalarımızda sıkıntı var belki iki kişilik odada kalabilirsiniz dedi
şansınıza boş olursa iyi oolur falan dediler
dünden beri sinirden karnıma ağrılar giriyor
o kadar para vercez ama tek kişilik odada bile kalamıcam belki
birde sezeryan doğumlara taburcu olabilmek için gaz çıkardınızmı diye soruyorlar
o kadar kişinin içinde bırak gaz çıkarmayı gelirse tutarım bile
ufff ya son dakika ne sinir bozucu bir durum
Merhabaaa canlarımmm, daral geldi daral valla pat dye patlıcam artık doğursamda kurtulsammm, Allah ım sezeryan olcak olmasam dogurmak için herseyi denicem artık yeterrrr....
salak doktorum hala ama hala sezeryan tarihime karar veremedi mal ya duruma göre diyo ya 16 sı ya 19 muss, Allah ımm bebek 39,5 hafta olcak ozaman senin keyfini mi beklicek,ya acil sezeryana girmem gerekirse sancım olurda,eee bir de fıtık ameliyatı olcam aynı anda, nasıl ayarlancakk
bebek kanala girmemiş,zaten girmesin kordonuda var sıkışır diyoo,sanki ben tutucam cocugu girmesin diyee,ee diyorum doguralım ozaman,yok diyo bekleyelim az daha..
Medicalparkta yapmıcak mıydın canım sen doğumu çift kişilik oda da nerden çıktı?Delirmiş herhalde bunlar.Son anda zam yaparlar yok odalar çift kişilik vs iyice ticarethaneye cevirmiş bunlar.Aman relax sağlıkla gelsinler de zaten herşey batıyor bir de bunlar sinir bozmasınlar rahatlatıcakları yerde...
Yok yok hepimizin keyfi kaçık anlaşılan.Mervecim senin doktor cidden ilginç bi tip yahu.Benimki de sezeryan olursa 19 20 gibi alırız dedi ama hala normal die kendini yırtıo ya diorum nabzım kötü ölcem kalıcam masada ala ala.Çatı muayenesinde de bastım çığlığı zaten nasıl canımı acıttı,sen yine iyisin neleri var diyo gaza getirecek ya beni.Çok canım yandı öyle böyle diil.İlk defa doktorda bağırdım yani.
Valla haftaya sağlıkla gelsin bizim kuzular zaman geçtikçe sıkıntı basıo bana da
Yok yok hepimizin keyfi kaçık anlaşılan.Mervecim senin doktor cidden ilginç bi tip yahu.Benimki de sezeryan olursa 19 20 gibi alırız dedi ama hala normal die kendini yırtıo ya diorum nabzım kötü ölcem kalıcam masada ala ala.Çatı muayenesinde de bastım çığlığı zaten nasıl canımı acıttı,sen yine iyisin neleri var diyo gaza getirecek ya beni.Çok canım yandı öyle böyle diil.İlk defa doktorda bağırdım yani.
Valla haftaya sağlıkla gelsin bizim kuzular zaman geçtikçe sıkıntı basıo bana da
prensesimm sen ben merve belki aynı gün doğururuz :)
Hiçç o günü bekleme hemen gittiğin gibi odaları gez bu odayı istiyorum diye ayırttır kısa bir zaman değil ki tarihin de belli ayırsınlar ona göre.Ben bu gittiğimde sezeryan kesinleşirse isteyeceğim oda belli öncesinde gezdim valla.Ama yok yok kocaman göbüşümüzle yok doğum fiyatına zam yok oda problemi uğraştırıyorlar insanıprensesimm medical parkta yapıcam
aylarca oda konusunda sıkıntı oluyor demediler
şimdi son dakika olmayabilir diyorlar
ayy inanki sinirden ağlarım herhalde
arkadaşlarım eş dost o kadar orda yapma orda herşey para dediler
şimdi doğumda çift kişil odada olunca iyice biz sana demiştik dicekler
dua ediyorum inşallah o güne bir oda bulunur
Hayır senin de durum belli yani fıtı var bir de ver tarihi 19 sa 19 insan ona göre hazırlık yapar madem planlı sezeryan.Bunlar hiç hamilelik psikolojisinden anlamıyor.ahh kuzum yaa valla insanı zorla günaha sokcak bunlar,açtırcaklar agzımı artık yeter vallahi yaa. benm doktor zaten artık ben ne diim ona ki artık dilimde tüy kalmadı,nabız olayı desen birde kansızlık demir eksiklig eklendi iice bunalımlardayım.
kuzum sen dikkat et nabzına nolurr,hayır normal dogumda kontrol altına nasıl alcaklar onu anlamadım,sezeryan olsa serumdan veriyorlar ilacı nabız normale dönüyo,15 dk zaten sezeryan süresi. bebişler saglıklı olsunlar biz dayanırız diye diye her gecen gün bir yeni sorunla karsılasıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. bize güç versin,çünkü tükenmiş durumdayım artık.
prensesimm sen ben merve belki aynı gün doğururuz :)
kuzummm smdi okudum sayfanın üstünü şaka olmalı yok böyle bir şey ya çift kişilik oda mı Allahım yok yok ben artık sövücem yemin ediyorum ...
bi dogursaydık kurban kescem nerdeyse o durumdayım, ( şimdi adak olarak anlasılmasın beş kuruşum yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?