2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar iyi pazarlarrrr bende evdeyimmm gece hiç uyuyamadım ellerim uyuşuyo çok sağ kolumda uyuşmaya başladıı bide sırt ağrısı başladııı ne zaman doğurcemmm bennn:44::44::44::44:

selam kızlar biraz geçmişi okuyum dedim ama bitecek gibi değil doğum yapan arkadaşların gözü aydın bekleyenler için hayırlı doğumlar olsun inşallah.. Hamilelik psikolosiji zor diyordum kızlar ama emin olun lohusalık daha fenaymış 9 gündür fenalardayım :) annem babam kayınvalidem ve kayınpederim eşimin kardeşi ve kocişle ben birde minik kızım deliricem valla gerçi her türlü işi yapıyolar ben sadece kızıma bakıyroum ama lohusalıktanmıdır nedir bilmiyorum ama herşey batıyo valla birde gelen gidden bitmiyo artık sessizlik istiyorum bu şekilde kalabalıkta bende düzenimi kaybettim doktorlar diyorlarki anne ne zaman yalnız kalırsa o zaman hem bebeğiyle daha iyi ilgilenir hemde sorumluluk alır diyorlar buna da tam katılmıyorum ama ne biliyim işte gerçekten lohusalık zormuş ama bütün bunların yanında bebeğiniz yanınızda yatınca herşeye değiyo sizin kokunuzu hissedip sakinleşince şükrediyorum kızımı bana verdiği için (içimi döktüm biraz size kızlar )

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.... darısı biz bekleyenlerin başına... biraz sabır arkadaşım geçici bi durum sonra kızın ve sen kalacaksın... hem yanlız olmamak belki daha iyidir ben tek olacağım bende bakabilirmiyim diye korkuyorummmm...

kızlar ben eve çıktım bugün..doğum yapanlar varmı? henüz geçmişe bakamadım..hala bekleyenlere Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin..annelik çok güzel bide karnımın acısı olmasa..kızımı zorla uyandırıyorum emzirmek için..göğüslerim çok fena tamamiyle boşalmadığı için çok ağrıyo..göğüs ucumda yara oldu olacak sanırım ilk alırken müthiş acıyo..en kısa zamanda doğum hikayemide yazcam inşallah..

:)))) yine sor canım aklına takılan ne varsaa...koltukta oturmamızı bekleme yani

karnının ağrısı geçer güzelim yaaa...voltaren vermedi mi doktorr...bana çıkarken yazdı..çok iyi geliyoo..sütüde sağ elinden geldiğince..süt sıtması tutmasın sonra..gögüs ucunada dikkat et yara yapmaa..ayvanın çekirdeğinin olduğu göbeği çıkar haşla..jel gibi oluyo zaten onu sür..

işte bak tecrübeli annelerin olması nasıl işe yarıyor:):)maşallah sizinkiler büyüdüler bız hala beklemedeyiz:):)nasıl artık alışmışsınızdır baya RABBİM bizede o günleri gösterir inşallah

Slm arkadaşlar... Herkeslr iyidir inş. Ben çok iyi sayılmam. Dikişlerim çok acıyor, oturmakta hatta yürümekte zorlanıyorum. Dört gündür tuvalet dışında yataktan kalkmıyorum. Annem de olmasaydı ne yapardım. Önceki doğumumda böyle olmamıştım, sanırım bebek büyük diye keside büyük oldu, ee doğal olara dikişim de çok. Oğluşum iyi sayılır sarılık değerleri biraz yüksek çıkmıştı babası ve anneannesi tahlile götürdüler. Bende bir bakayım dedim. Şu dikişlerim bir iyileşsin doğum hikayemide yazacağım...

Kendinize iyi bakın....

Son düzenleme:
kızlar doğum yapacağım gün muhtemelen 19 mart olucak
ama benim canım çok sıkkın doğum yapmayı planladığım hastane
tek kişilik odalarımızda sıkıntı var belki iki kişilik odada kalabilirsiniz dedi
şansınıza boş olursa iyi oolur falan dediler
dünden beri sinirden karnıma ağrılar giriyor
o kadar para vercez ama tek kişilik odada bile kalamıcam belki
birde sezeryan doğumlara taburcu olabilmek için gaz çıkardınızmı diye soruyorlar
o kadar kişinin içinde bırak gaz çıkarmayı gelirse tutarım bile
ufff ya son dakika ne sinir bozucu bir durum

maşşallah. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah cnm. ilk başlarda olan şeylermiş sanırım bunlar ama zamanla geçiyormuş, deneyimli anneler bizden daha iyi bilirler darısı başımıza. doğum hikayelerinizi bekliyoruz 2012 mart anneleri doğum hikayeleri topiğine kızlaarr

merhaba
dün migrosa gittim tüm bebek bezlerinde 2. si %50 indirimdeymiş ihtiyacı olan varsa haber vereyim dedim iyi pazarlar....
teşekkürler böyle bilgiler lazım olcak

yaprak seni okuyorum, günümüz hemen hemen aynı. bana da perş. gel dedi en son. o zaman da yoksa bişiy fazla bekletmek istemiyorum dedi:S bakalım ne olcak. sancı yok kanala girmemiş açıklık ta yok. bana kalsa bekliycem ama

Ewt kesinlkle offf bugun dogururmuym diomm hergun ana hicc tik yok
al benden de o kadar

Kizlar doktoru aradim, agri baslamassa, su birden kovadan bosalir gibi gelip koltuklati falan islatmazsa sorun olmaz dedi, yarin kontrole cagirdi.
hadi hayırlısı canım, ama yakındır bence

haklısın 39+lar geçmek bilmiyo. aslında senin düşüncen doğru ama keşke doktorlarımız da öyle düşünebilseler:)) riske atmadan hemen almak istiyorlar

Merhabaaa canlarımmm, daral geldi daral valla pat dye patlıcam artık doğursamda kurtulsammm, Allah ım sezeryan olcak olmasam dogurmak için herseyi denicem artık yeterrrr....
salak doktorum hala ama hala sezeryan tarihime karar veremedi mal ya duruma göre diyo ya 16 sı ya 19 muss, Allah ımm bebek 39,5 hafta olcak ozaman senin keyfini mi beklicek,ya acil sezeryana girmem gerekirse sancım olurda,eee bir de fıtık ameliyatı olcam aynı anda, nasıl ayarlancakk
bebek kanala girmemiş,zaten girmesin kordonuda var sıkışır diyoo,sanki ben tutucam cocugu girmesin diyee,ee diyorum doguralım ozaman,yok diyo bekleyelim az daha..

Medicalparkta yapmıcak mıydın canım sen doğumu çift kişilik oda da nerden çıktı?Delirmiş herhalde bunlar.Son anda zam yaparlar yok odalar çift kişilik vs iyice ticarethaneye cevirmiş bunlar.Aman relax sağlıkla gelsinler de zaten herşey batıyor bir de bunlar sinir bozmasınlar rahatlatıcakları yerde...

Yok yok hepimizin keyfi kaçık anlaşılan.Mervecim senin doktor cidden ilginç bi tip yahu.Benimki de sezeryan olursa 19 20 gibi alırız dedi ama hala normal die kendini yırtıo ya diorum nabzım kötü ölcem kalıcam masada ala ala.Çatı muayenesinde de bastım çığlığı zaten nasıl canımı acıttı,sen yine iyisin neleri var diyo gaza getirecek ya beni.Çok canım yandı öyle böyle diil.İlk defa doktorda bağırdım yani.
Valla haftaya sağlıkla gelsin bizim kuzular zaman geçtikçe sıkıntı basıo bana da

Son düzenleme:

prensesimm medical parkta yapıcam
aylarca oda konusunda sıkıntı oluyor demediler
şimdi son dakika olmayabilir diyorlar
ayy inanki sinirden ağlarım herhalde
arkadaşlarım eş dost o kadar orda yapma orda herşey para dediler
şimdi doğumda çift kişil odada olunca iyice biz sana demiştik dicekler
dua ediyorum inşallah o güne bir oda bulunur

ahh kuzum yaa valla insanı zorla günaha sokcak bunlar,açtırcaklar agzımı artık yeter vallahi yaa. benm doktor zaten artık ben ne diim ona ki artık dilimde tüy kalmadı,nabız olayı desen birde kansızlık demir eksiklig eklendi iice bunalımlardayım.
kuzum sen dikkat et nabzına nolurr,hayır normal dogumda kontrol altına nasıl alcaklar onu anlamadım,sezeryan olsa serumdan veriyorlar ilacı nabız normale dönüyo,15 dk zaten sezeryan süresi. bebişler saglıklı olsunlar biz dayanırız diye diye her gecen gün bir yeni sorunla karsılasıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. bize güç versin,çünkü tükenmiş durumdayım artık.

prensesimm sen ben merve belki aynı gün doğururuz :)

kuzummm smdi okudum sayfanın üstünü şaka olmalı yok böyle bir şey ya çift kişilik oda mı Allahım yok yok ben artık sövücem yemin ediyorum ...
bi dogursaydık kurban kescem nerdeyse o durumdayım, ( şimdi adak olarak anlasılmasın beş kuruşum yok )

Hiçç o günü bekleme hemen gittiğin gibi odaları gez bu odayı istiyorum diye ayırttır kısa bir zaman değil ki tarihin de belli ayırsınlar ona göre.Ben bu gittiğimde sezeryan kesinleşirse isteyeceğim oda belli öncesinde gezdim valla.Ama yok yok kocaman göbüşümüzle yok doğum fiyatına zam yok oda problemi uğraştırıyorlar insanı
Hayır senin de durum belli yani fıtı var bir de ver tarihi 19 sa 19 insan ona göre hazırlık yapar madem planlı sezeryan.Bunlar hiç hamilelik psikolojisinden anlamıyor.
Nabız olayına gelince holterle dolaşıyorum bakalım kardiyalog yarın değerlendirsin iyice sorucam kadına.Yoksa benimkine kalsa tansiyonum da çıktı idrarda protein de 42 haftada falan doğurtucak beni herhalde
prensesimm sen ben merve belki aynı gün doğururuz :)

Haahahhhaa süper olurr,Allahım sağlıkla kurtulalım kuzularımız ve biz

canım Allah senin iyiliğini versin güldürdün beni
demek adak olarak geçmesin :))
canım benim doğum yapacağım hastanenin 400 tl karşılığında oda süslemesi varmış
ben istemedim acaba ondanmı oda olmayabilir dediler
istiyorum deseydim kesin oda bulurlar
resmen ticarethane olmuş bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…