- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.121
Hayır senin de durum belli yani fıtı var bir de ver tarihi 19 sa 19 insan ona göre hazırlık yapar madem planlı sezeryan.Bunlar hiç hamilelik psikolojisinden anlamıyor.
Nabız olayına gelince holterle dolaşıyorum bakalım kardiyalog yarın değerlendirsin iyice sorucam kadına.Yoksa benimkine kalsa tansiyonum da çıktı idrarda protein de 42 haftada falan doğurtucak beni herhalde
Haahahhhaa süper olurr,Allahım sağlıkla kurtulalım kuzularımız ve biz
canım Allah senin iyiliğini versin güldürdün beni
demek adak olarak geçmesin :))
canım benim doğum yapacağım hastanenin 400 tl karşılığında oda süslemesi varmış
ben istemedim acaba ondanmı oda olmayabilir dediler
istiyorum deseydim kesin oda bulurlar
resmen ticarethane olmuş bunlar ya
Slm arkadaşlar... Herkeslr iyidir inş. Ben çok iyi sayılmam. Dikişlerim çok acıyor, oturmakta hatta yürümekte zorlanıyorum. Dört gündür tuvalet dışında yataktan kalkmıyorum. Annem de olmasaydı ne yapardım. Önceki doğumumda böyle olmamıştım, sanırım bebek büyük diye keside büyük oldu, ee doğal olara dikişim de çok. Oğluşum iyi sayılır sarılık değerleri biraz yüksek çıkmıştı babası ve anneannesi tahlile götürdüler. Bende bir bakayım dedim. Şu dikişlerim bir iyileşsin doğum hikayemide yazacağım...
Kendinize iyi bakın....
selam kızlar biraz geçmişi okuyum dedim ama bitecek gibi değil doğum yapan arkadaşların gözü aydın bekleyenler için hayırlı doğumlar olsun inşallah.. Hamilelik psikolosiji zor diyordum kızlar ama emin olun lohusalık daha fenaymış 9 gündür fenalardayım :) annem babam kayınvalidem ve kayınpederim eşimin kardeşi ve kocişle ben birde minik kızım deliricem valla gerçi her türlü işi yapıyolar ben sadece kızıma bakıyroum ama lohusalıktanmıdır nedir bilmiyorum ama herşey batıyo valla birde gelen gidden bitmiyo artık sessizlik istiyorum bu şekilde kalabalıkta bende düzenimi kaybettim doktorlar diyorlarki anne ne zaman yalnız kalırsa o zaman hem bebeğiyle daha iyi ilgilenir hemde sorumluluk alır diyorlar buna da tam katılmıyorum ama ne biliyim işte gerçekten lohusalık zormuş ama bütün bunların yanında bebeğiniz yanınızda yatınca herşeye değiyo sizin kokunuzu hissedip sakinleşince şükrediyorum kızımı bana verdiği için (içimi döktüm biraz size kızlar )
topic ne kadar boş yaaa
biz doğuramayanlar kaldık bir tek :)
prensesimm bende dediğin gibi önceden ayırtmayı düşünüyorum
ama gece acil hasta gelirse alınabiliyormuş
benim doğum yapıcağım gün pazartesi oluyor
eşime diyorum inşallah hepsi çarçabuk iyileşir hemencik taburcu olurlar
bizede bir oda kalır :)
canım sen günü alma konusunda ısrarcı ol
madem nabzın yüksek boşver sezeryanla olsun bitsin
hiç riske atma yeterki sağlıkla gelsin kuzucuklarımız
canım Allah senin iyiliğini versin güldürdün beni
Yuhhh 400 mü mervenin dediği gibi 400 e doğum yapıyor insanlar delirmiş olmalılarcanım Allah senin iyiliğini versin güldürdün beni
topic ne kadar boş yaaa
biz doğuramayanlar kaldık bir tek :)
prensesimm bende dediğin gibi önceden ayırtmayı düşünüyorum
ama gece acil hasta gelirse alınabiliyormuş
benim doğum yapıcağım gün pazartesi oluyor
eşime diyorum inşallah hepsi çarçabuk iyileşir hemencik taburcu olurlar
bizede bir oda kalır :)
canım sen günü alma konusunda ısrarcı ol
madem nabzın yüksek boşver sezeryanla olsun bitsin
hiç riske atma yeterki sağlıkla gelsin kuzucuklarımız
Selam kızlarr :) yine geçmişi okuymadan daldım en azından bi doğum listesine bakıyım kimler doğurmuş...
Sizi çok özledim yaa ama fırsat bulsam yemek yiyorum yada uyuyorum :) bilgisara bakmaya vakit kalmıyo.. hayırlısıyla bi düzene girseydi Miray hanım
ay annemle kardeşim sabah sabah sinirimi bozdular...ikisi de rüya görmüş...yok herkes toplanmış ağlıyomuş, eşim de varmış filan....lüzumsuzlar ya...durduk yere insanın içine kurt düşürüyolar...neyse ben hayra yoruyum bari...bebiş doğmuş, sevinçten ağlıyolarmış....nasıl yorumlanırsa öyle olur derlerya....ama valla bıktım ben bu bizimkilerin rüyalarından...annemin rüyaları çok çıkar...sabahları bazen biiçimi karartır böylee....
kızlar ben eve çıktım bugün..doğum yapanlar varmı? henüz geçmişe bakamadım..hala bekleyenlere Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin..annelik çok güzel bide karnımın acısı olmasa..kızımı zorla uyandırıyorum emzirmek için..göğüslerim çok fena tamamiyle boşalmadığı için çok ağrıyo..göğüs ucumda yara oldu olacak sanırım ilk alırken müthiş acıyo..en kısa zamanda doğum hikayemide yazcam inşallah..
Slm arkadaşlar... Herkeslr iyidir inş. Ben çok iyi sayılmam. Dikişlerim çok acıyor, oturmakta hatta yürümekte zorlanıyorum. Dört gündür tuvalet dışında yataktan kalkmıyorum. Annem de olmasaydı ne yapardım. Önceki doğumumda böyle olmamıştım, sanırım bebek büyük diye keside büyük oldu, ee doğal olara dikişim de çok. Oğluşum iyi sayılır sarılık değerleri biraz yüksek çıkmıştı babası ve anneannesi tahlile götürdüler. Bende bir bakayım dedim. Şu dikişlerim bir iyileşsin doğum hikayemide yazacağım...
Kendinize iyi bakın....
Merhabaaa canlarımmm, daral geldi daral valla pat dye patlıcam artık doğursamda kurtulsammm, Allah ım sezeryan olcak olmasam dogurmak için herseyi denicem artık yeterrrr....
salak doktorum hala ama hala sezeryan tarihime karar veremedi mal ya duruma göre diyo ya 16 sı ya 19 muss, Allah ımm bebek 39,5 hafta olcak ozaman senin keyfini mi beklicek,ya acil sezeryana girmem gerekirse sancım olurda,eee bir de fıtık ameliyatı olcam aynı anda, nasıl ayarlancakk
bebek kanala girmemiş,zaten girmesin kordonuda var sıkışır diyoo,sanki ben tutucam cocugu girmesin diyee,ee diyorum doguralım ozaman,yok diyo bekleyelim az daha..
kızlar bir arkadaşımın bebeği azcık rahatsızlanmış
burnu tıkalı öksürüyor falan
elektirkli burun aspiratörü varmış nerde satılıyor hiç göremedim
yada dikkatimi çekmedi bilgisi olan varmı
hem ona önericem hemde bende bebeğe alayım diyorum
her zaman gerekli olan bir şey
merhaba canım hoşgeldin
hoşbuldummerhaba,hoşgeldin bende uzun zaman girememiştim işten güçten ama son zamanlarda hergün girmeye çalışıyorum :)
Tşk ederiz...islem tamamdir : )
.
ayy ne güzel yaa, inşaAllah bende normal doğum ile kucağıma alırım oğluşumu, Gözün aydın canım, Rabbim oğlunu size bağılşasın,merabalar herkese,oğluşumla 1 haftamız doldu dünyanın en güzel mutluluğu.uyurken bile özlüyo insan kalkıp kalkıp bakıyorum :) normal doğum yaptığım için kendimi bir kez daha kutluyorum insan o kadar çabuk toparlanıyo ki hemen bebğinizle ilgilenebilmek çok güzel bence sağlık açısından bi engeliniz yoksa biraz cesaretlenip normal doğum yapmanızı öneririm..
listede hala doğum yapmamış gözüküyorum polyanna sanırım listeyle sen ilgileniyosun doğum bilgilerim : 37.haftamda, 3 mart 3kilo 60 gr.46 cm.
sağol canım ya, kendi bilgisayarım olmayınca böyle kardeşimin yada babamın bilgisayarına mahkumumnerelerdesin canım yaaaa. ben de seni baya merak etmiş tim. hatta dün aklıma geldin. doğurdu herhalde dedim. ankarada ailenin yanında oldugunu biliyoruz da bu kadar uzatmamıştın arayı hiç. neyse ki bi sıkıntın yokmuş. iyi olmana sevindim.
Merhaba kizlar Oglum dogdugundan beri takip edemiyorum
Dogum yapmis arkadaslari simdiden tebrik ediyorum
Bebekli yasamimin 16. Gunu zor ve bir o kadar guzel
Dikislerim duzelmeye basladi bol misafir uykusuzluk heyecan karmakarisigim amacyinede guzel
kızlaar biz geldik kızımla sizden cok uzak kaldım hepinizi cok özledim inanın ya bu annelik nasıl mükemmel bişeymiş.... kocaman öpüyoruz
kızlar mrb oglumla 8 gunluk olduk gobegımız dustu ama gece uykuları ah ah :)) ne tatlı gelıyor ama onada alısmak uzereyım ılk gunlerdekı gıbı zorlanmıyorum :))
ben cok ıyıyım hıcbıseyım kalmadı normal hayatıma dondum sımdıde alınan kıloları vermek kaldı :) ve gobekkkk
arkadaşlar 3 martta nurtopu gibi normal yolla doğum yaptım.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.
kızlar günaydın ben mart annelerinden nigoli'nin arkadaşıyım az önce haber aldım pazartesi günü sezeryana alalım artık diye tarih alınmasına rağmen dün gece 2 de hastaneye kaldırılmış normal doğum ile saat 6 sularında oğluşunu kucağına almış sağlıkları iyiymiş çok şükür haberiniz olsun diye yazmak istedim ben de temmuz annesi olacağım kısmetse:) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Selam kızlarr :) yine geçmişi okuymadan daldım en azından bi doğum listesine bakıyım kimler doğurmuş...
Sizi çok özledim yaa ama fırsat bulsam yemek yiyorum yada uyuyorum :) bilgisara bakmaya vakit kalmıyo.. hayırlısıyla bi düzene girseydi Miray hanım
canım yaaa evliliğini tek başına düşünme, lohusalık dönemi geçince eşinlw karşılıklı oturup konuşun, sorunlar konuşulmazsa daha da büyüyor, Rabbim yar ve yardımcın olsun...bak size söylüyorum şu hamilelik lohusalik psikolojisi geçsin iyice tekrar tekrardan düşüncem evliliğimi dayanamıyorum valla artık.. Bazen abartıyomuyum diyorum etrafima bakıyorum herkes bana acıyo nasıl dayanıyorum niye çekiyorum diye bakıyolar forumda da kimse yok forumu boşver hayatimda yakınında yanimda hiç kimse yok 1arkadaşım bile yok oğlum bitanem benim bu da dogsa 2oğlusum başka hiç kimse.. buraya yazıyorum şikayet dertlesme filan değil kendi kendime konuştugumu farz edin kaale almayın içimi döküp rahatlamış gibi oluyorum biraz..
kızlar günaydın ben mart annelerinden nigoli'nin arkadaşıyım az önce haber aldım pazartesi günü sezeryana alalım artık diye tarih alınmasına rağmen dün gece 2 de hastaneye kaldırılmış normal doğum ile saat 6 sularında oğluşunu kucağına almış sağlıkları iyiymiş çok şükür haberiniz olsun diye yazmak istedim ben de temmuz annesi olacağım kısmetse:) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
cnm adeninde burnu tıkalıydı burun aspratörü ile açtık şu ağızdan çekilenlerle yanlız hafif öksürüğü var oda balgamdan hafta içi dekrar oktora götürücem ama elektrikliyi hiç duymadım cnm ....kızlar bir arkadaşımın bebeği azcık rahatsızlanmış
burnu tıkalı öksürüyor falan
elektirkli burun aspiratörü varmış nerde satılıyor hiç göremedim
yada dikkatimi çekmedi bilgisi olan varmı
hem ona önericem hemde bende bebeğe alayım diyorum
her zaman gerekli olan bir şey
cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada bebeğini aç bırakma 30 cc mama ver kaşıkla bebeğine kendinide emzirmeye çalış sarılık olur bebeğin ....aç kalmasın cnmkızlar dün öğle uykumdan uyandımki suyum boşaldı birden..ne yapcamı şaşırdım..atladık taksiye hastaneye gttik..2 de girdim sancım orda başladı 5 te doğurdum..normal doğum ile..oğlum 51 cm 3750 dünyaya geldi..yalnız görünüş olrk çok zayf sadece kafası brz tombik nasıl o kdr kilo çıktı anlamadım..neyse doğumum uzun sürmedi fakat çok zorlandım sanırım ıkınmayı beceremedim ve uzun uğraşlar sonucu yüzüme kan oturdu gözlerimde dahil..ıkınma olayını iyi öğrenmek lazım sanırım..neyse sonuçta oğlumu aldm kucaıma..ona bakıp bakıp ağlıyorum..dünyanın en güzel şeyi..onlar için her türlü şeye katlanmaya değer..bide sütümde brz az galiba hastanede emdi ama eve gelince ne olduysa memeyi tutturamıyrum çok üzülüyorum..sbhtan beri doru dürüst emmedi..
hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütmyei nasipetsin ....kızlar uzun zamandır foruma uğruyamadım geçen carsamba sezeryanla saat 10:30 da Ömer Poyraz ımı kucağıma aldım rabbıme sukurler olsun 3820 gr ve 53 cmçok mutluyum hersey cok guzel darısı basınıza ınsallahh hıc korkmayın derım ben ha bıde genel anestezı tercıh edın epıduralde cok kötü bas agrısı oluyormus,rabbım dogum yapmıyan arkadaslarımın bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın görüşmek uzere öptm sızlerii..
yok doğuramadım hala. 3 gün kaldı 40 ı doldurmamıza. doktor 14 ünde gel son bi bakalım dedi. 40 dan sonra beklemeyi pek düşünmüyo. (benim 2 düşüğüm var ya öncesinde) riske atmaya gerek yok diyo. çarş. günü tekrar alttan bakacak açılma veya rhimağzında yumuşaman olursa en fazla 2 gün daha bekleriz yoksa sezeryana alırım diyo. zaten kafası da tam kanala girmemişti hala. açılma olursa suni sancıyı da denicekmiş. elimden geldiğince normal olması için uğraşıcam dedi. ben de güveniyorum kendisine. normal taraftarı bi dr.
3 gün içinde gelir umarım şartlar gerektirise olucaz mecbur ama sezeryan olsun istemiyorum. daha önce kötü deneyimlerim olmasa 40 dan sonra da beklerdim ama bize uymuyo öylesi. kan sulandırıcılar da var işin cabası. o riske giremices.
37-38 hfatalarda olan ve normal isteyen arkadaşlara tavsiyem hiç kendilerini 40 olunca doğurcam diye koşullamasınlar boşuna. 39+ lar geçmek bilmiyo sonra kendini dinleyerek kafayı yiyosun. niye hala doğmadı gecikti psikolojsine giriyosun. 40 dan sonra doğcakmış gibi düşünsünler
selam kızlar biraz geçmişi okuyum dedim ama bitecek gibi değil doğum yapan arkadaşların gözü aydın bekleyenler için hayırlı doğumlar olsun inşallah.. Hamilelik psikolosiji zor diyordum kızlar ama emin olun lohusalık daha fenaymış 9 gündür fenalardayım :) annem babam kayınvalidem ve kayınpederim eşimin kardeşi ve kocişle ben birde minik kızım deliricem valla gerçi her türlü işi yapıyolar ben sadece kızıma bakıyroum ama lohusalıktanmıdır nedir bilmiyorum ama herşey batıyo valla birde gelen gidden bitmiyo artık sessizlik istiyorum bu şekilde kalabalıkta bende düzenimi kaybettim doktorlar diyorlarki anne ne zaman yalnız kalırsa o zaman hem bebeğiyle daha iyi ilgilenir hemde sorumluluk alır diyorlar buna da tam katılmıyorum ama ne biliyim işte gerçekten lohusalık zormuş ama bütün bunların yanında bebeğiniz yanınızda yatınca herşeye değiyo sizin kokunuzu hissedip sakinleşince şükrediyorum kızımı bana verdiği için (içimi döktüm biraz size kızlar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?