2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

topic ne kadar boş yaaa
biz doğuramayanlar kaldık bir tek :)
prensesimm bende dediğin gibi önceden ayırtmayı düşünüyorum
ama gece acil hasta gelirse alınabiliyormuş
benim doğum yapıcağım gün pazartesi oluyor
eşime diyorum inşallah hepsi çarçabuk iyileşir hemencik taburcu olurlar
bizede bir oda kalır :)
canım sen günü alma konusunda ısrarcı ol
madem nabzın yüksek boşver sezeryanla olsun bitsin
hiç riske atma yeterki sağlıkla gelsin kuzucuklarımız

Allah kurtarsın tez zamanda canım yaaa,inşallah yarın kardiyalog çözüm bulur bari dogum şeklini belirlesin de sende ona göre hazırlıgını yapp, amannn bıktım ben bu doktorlardan,cidden sesimizi cıkartmamıza ragmen bu haldeyiz bir de sus pus olsak 45 . haftayı görürüz emin olll.

şimdi laf agzımdan cıkar, bide adak algılanırsa oo ooo horoz dan baska bişe kescek durumda degilim de ondan
yokkk canım oda süslemesinden kime neee ondansa Allah onları bildigi gbi yapsın terbiyesizler yaaa,400 lira neden verim canımm süsleme için,3-5 balon,kapı süsü,ıvır zıvır aldık zaten yeter. 400 liraya insanlar dogum yapıyo beee. sen prensesin dedigi gbi git görün hatta gerekirse ağır yap,tersle biraz,odanı rezerve etsinler canım,sonucta babasının hayrına yapmıcak ya sezeryanı sana,

geçmiş olsun canım, bunlar da geçecek inşallah......tosuncuk yırtmış azcık sanırım....inşallah çabucak toparlanırsın....

hepsi birden mi geldi ya...çok kalabalık olmuş, bunalırsın tabi....neyse, bebişinle yumuş yumuş yatınca rahatlarsın...biz de bi kavuşsaydık....

:)))) hey alamya sinirlerimizi bozdular gerçektende bende eşimle dertleşiyorum bizim evdede aynı konu...hayır kadındoğuma yoğunluk varsa odaların tamamı doğum olsun diğer hastaların yeri değişsin, oda yoksa sezeryanıda yapmıcak gün vermicek ozaman.kentde sgk geçse orda böylebir rezillik olmaz bence..

ronya takma kafanı bende özel tınaztepeye gidiorumm, benim ordada öyle işi ticarete döktüler ilkfiyatı 550 den 1800e çıkardılar oda mevzu bizdede aynı, oda olmazsa o 2kişilik odayı kaparsın 100-150 tl fark verip şahsen beniim şansıma oda olmazsa bende öyle yapıcm...

Yuhhh 400 mü mervenin dediği gibi 400 e doğum yapıyor insanlar delirmiş olmalılar Burda 100-150 civarında istiyorlar.Bazıları hastane fiyatının içinde.Dün arkadaşım aradı temmuzda düğünü var ona da kuaför ve oda süslemesi fiyata dahil demişler.Kuaföre koptum zaten:)
Dediğiniz gibi kızlar ben de riske atmak istemiyorum en son enfeksiyon protein falan diince belki bekledikçe daha beter olacak korkuyorum.
Alalm kucağımıza koklayalım artıkkk

kızlar bir arkadaşımın bebeği azcık rahatsızlanmış
burnu tıkalı öksürüyor falan
elektirkli burun aspiratörü varmış nerde satılıyor hiç göremedim
yada dikkatimi çekmedi bilgisi olan varmı
hem ona önericem hemde bende bebeğe alayım diyorum
her zaman gerekli olan bir şey

halaaa bekliorum yawww bi doğuraydım iyiydi sıyırdım iice artık snir stresi geçti durumum aştım ben,bööyle yaşar gideriz kızımla

hoşgeldin cnmmm.. sen fırsat buldukca uyu uyuyabiliyorsan cnm sütün de bol olur..dinlenirsinn..

nasıl yorarsan öylee çıkarmış iyiyye yornu rüyalarınızı..hayırlar olsun inşallah..sizinkilerde felaket tetlalı gibiler..

Allah analı babalı büyütsünnnn cnmm... ilaç vermedimi doktor? genel anestezimi olmuştun?

geçer en kısa zamanda inşallahh cnmm. ay normal dogumda kesinin büyük olmasından cok korkuyorum.. wc falan sorun oluyormu?

ay sorma sorma banada geldi daral bi gelse artık valla. gecelerim gündüzlerim karıştı.. senin doktor kafayımı yemiş ki dengesiz ya suyun muyun gelse. sezeryanı 38 de alıyorlar diye biliyorum.

eczanelerde var diye biliyorum..

merhaba canım hoşgeldin

merhaba,hoşgeldin bende uzun zaman girememiştim işten güçten ama son zamanlarda hergün girmeye çalışıyorum :)
hoşbuldum

islem tamamdir : )
.
Tşk ederiz...

ayy ne güzel yaa, inşaAllah bende normal doğum ile kucağıma alırım oğluşumu, Gözün aydın canım, Rabbim oğlunu size bağılşasın,

sağol canım ya, kendi bilgisayarım olmayınca böyle kardeşimin yada babamın bilgisayarına mahkumum onuda ancak evde olup işleri olmayınca girebiliyorum, biz iyiyiz çok şükür, ama oğlumu kucağıma alırsam daha bir iyi olacam

kızlaar biz geldik kızımla sizden cok uzak kaldım hepinizi cok özledim inanın ya bu annelik nasıl mükemmel bişeymiş.... kocaman öpüyoruz

arkadaşlar 3 martta nurtopu gibi normal yolla doğum yaptım.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.

Pollyanna, Derin, Özlem, Anneyim ben, başakaras, nigoli, melike, saful, nochkoy, Feyzoss ve isimlerini hatırlayamadığım diğer doğum yapan arkadaşlarım hepinize hayırlı olsun, ne güzel kavuştunuz yavrularınıza, darısı bizlere

canım yaaa evliliğini tek başına düşünme, lohusalık dönemi geçince eşinlw karşılıklı oturup konuşun, sorunlar konuşulmazsa daha da büyüyor, Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Son düzenleme:
kızlar dün öğle uykumdan uyandımki suyum boşaldı birden..ne yapcamı şaşırdım..atladık taksiye hastaneye gttik..2 de girdim sancım orda başladı 5 te doğurdum..normal doğum ile..oğlum 51 cm 3750 dünyaya geldi..yalnız görünüş olrk çok zayf sadece kafası brz tombik nasıl o kdr kilo çıktı anlamadım..neyse doğumum uzun sürmedi fakat çok zorlandım sanırım ıkınmayı beceremedim ve uzun uğraşlar sonucu yüzüme kan oturdu gözlerimde dahil..ıkınma olayını iyi öğrenmek lazım sanırım..neyse sonuçta oğlumu aldm kucaıma..ona bakıp bakıp ağlıyorum..dünyanın en güzel şeyi..onlar için her türlü şeye katlanmaya değer..bide sütümde brz az galiba hastanede emdi ama eve gelince ne olduysa memeyi tutturamıyrum çok üzülüyorum..sbhtan beri doru dürüst emmedi..

kızlar uzun zamandır foruma uğruyamadım geçen carsamba sezeryanla saat 10:30 da Ömer Poyraz ımı kucağıma aldım rabbıme sukurler olsun 3820 gr ve 53 cm çok mutluyum hersey cok guzel darısı basınıza ınsallahh hıc korkmayın derım ben ha bıde genel anestezı tercıh edın epıduralde cok kötü bas agrısı oluyormus,rabbım dogum yapmıyan arkadaslarımın bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın görüşmek uzere öptm sızlerii..

bernysita ve eylül_ertuğrul bebeklerinizi kucağınıza almışsınız sağlıkla büyütürsünüz inşalllah...... darısı bizlerin başına.....

Gözü aydın gönlüne göre olmuş ne güzel.

cnm adeninde burnu tıkalıydı burun aspratörü ile açtık şu ağızdan çekilenlerle yanlız hafif öksürüğü var oda balgamdan hafta içi dekrar oktora götürücem ama elektrikliyi hiç duymadım cnm ....

cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada bebeğini aç bırakma 30 cc mama ver kaşıkla bebeğine kendinide emzirmeye çalış sarılık olur bebeğin ....aç kalmasın cnm
hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütmyei nasipetsin ....

Canım zamanla düzeniniz oturur böyle ara ara haberini alıyoruz ne güzel keyfini çıkar anneliğin.

Hayırlısı olsun canım belki seninki de nigoli gibi olur bir anda gelmeye niyetlenir bebiş.

Allah kolaylık versin bir an önce her şey yoluna girer düzenini oturtursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…