- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.141
kızlar ben eve çıktım bugün..doğum yapanlar varmı? henüz geçmişe bakamadım..hala bekleyenlere Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin..annelik çok güzel bide karnımın acısı olmasa..kızımı zorla uyandırıyorum emzirmek için..göğüslerim çok fena tamamiyle boşalmadığı için çok ağrıyo..göğüs ucumda yara oldu olacak sanırım ilk alırken müthiş acıyo..en kısa zamanda doğum hikayemide yazcam inşallah..
kızlar doğum yapacağım gün muhtemelen 19 mart olucak
ama benim canım çok sıkkın doğum yapmayı planladığım hastane
tek kişilik odalarımızda sıkıntı var belki iki kişilik odada kalabilirsiniz dedi
şansınıza boş olursa iyi oolur falan dediler
dünden beri sinirden karnıma ağrılar giriyor
o kadar para vercez ama tek kişilik odada bile kalamıcam belki
birde sezeryan doğumlara taburcu olabilmek için gaz çıkardınızmı diye soruyorlar
o kadar kişinin içinde bırak gaz çıkarmayı gelirse tutarım bile
ufff ya son dakika ne sinir bozucu bir durum
kızlar dün öğle uykumdan uyandımki suyum boşaldı birden..ne yapcamı şaşırdım..atladık taksiye hastaneye gttik..2 de girdim sancım orda başladı 5 te doğurdum..normal doğum ile..oğlum 51 cm 3750 dünyaya geldi..yalnız görünüş olrk çok zayf sadece kafası brz tombik nasıl o kdr kilo çıktı anlamadım..neyse doğumum uzun sürmedi fakat çok zorlandım sanırım ıkınmayı beceremedim ve uzun uğraşlar sonucu yüzüme kan oturdu gözlerimde dahil..ıkınma olayını iyi öğrenmek lazım sanırım..neyse sonuçta oğlumu aldm kucaıma..ona bakıp bakıp ağlıyorum..dünyanın en güzel şeyi..onlar için her türlü şeye katlanmaya değer..bide sütümde brz az galiba hastanede emdi ama eve gelince ne olduysa memeyi tutturamıyrum çok üzülüyorum..sbhtan beri doru dürüst emmedi..
kızlar dün öğle uykumdan uyandımki suyum boşaldı birden..ne yapcamı şaşırdım..atladık taksiye hastaneye gttik..2 de girdim sancım orda başladı 5 te doğurdum..normal doğum ile..oğlum 51 cm 3750 dünyaya geldi..yalnız görünüş olrk çok zayf sadece kafası brz tombik nasıl o kdr kilo çıktı anlamadım..neyse doğumum uzun sürmedi fakat çok zorlandım sanırım ıkınmayı beceremedim ve uzun uğraşlar sonucu yüzüme kan oturdu gözlerimde dahil..ıkınma olayını iyi öğrenmek lazım sanırım..neyse sonuçta oğlumu aldm kucaıma..ona bakıp bakıp ağlıyorum..dünyanın en güzel şeyi..onlar için her türlü şeye katlanmaya değer..bide sütümde brz az galiba hastanede emdi ama eve gelince ne olduysa memeyi tutturamıyrum çok üzülüyorum..sbhtan beri doru dürüst emmedi..
kızlar uzun zamandır foruma uğruyamadım geçen carsamba sezeryanla saat 10:30 da Ömer Poyraz ımı kucağıma aldım rabbıme sukurler olsun 3820 gr ve 53 cmçok mutluyum hersey cok guzel darısı basınıza ınsallahh hıc korkmayın derım ben ha bıde genel anestezı tercıh edın epıduralde cok kötü bas agrısı oluyormus,rabbım dogum yapmıyan arkadaslarımın bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın görüşmek uzere öptm sızlerii..
halaaa bekliorum yawww bi doğuraydım iyiydisıyırdım iice artık snir stresi geçti durumum aştım ben,bööyle yaşar gideriz kızımla
Bana da bazen hic dogmicakmis bundan sonra boyle yasicakmisim gibi geliyo. Ama uyarmayi da ihmal etmiyorum oglumu tabi. Bak 30 yasina gelip de bi kiza asik olup cikmak istersen o zaman da ben cikartmicam seni diyorum. Hey allahim...kafayi yedim sanirim
Hayırlısı olsun canım belki seninki de nigoli gibi olur bir anda gelmeye niyetlenir bebiş.
Derya ne yaptın hastaneye gidecektin var mı bir gelişme?
canım Allah senin iyiliğini versin güldürdün beni
demek adak olarak geçmesin :))
canım benim doğum yapacağım hastanenin 400 tl karşılığında oda süslemesi varmış
ben istemedim acaba ondanmı oda olmayabilir dediler
istiyorum deseydim kesin oda bulurlar
resmen ticarethane olmuş bunlar ya
slm kızlar ben geldim :) sabah gittik acile içim rahatladı iyiki gitmişiz doguramadan geri geldik ama olsun kafam rahat şimdi . Ben şöyle anlatayım:) ilk tansiyon'a bakıldı sonra nst o sırada doktor geldi ultrason'a baktı suyu filan herşey normal kanala yeni girmeye başlıyor dedi çatı muayenesi yaptı yumuşama var açılma yok 2günde bir hastaneye nst'ye gel bu arada0sancı kanama su filan gelirse zaten gelirsin dedi bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yani kaç gündür boşuna üzülmüşüm şimdi içim rahat 1hafta filan beklerim şimdi. Yeni kanala girdiğine göre 1hafta süper herhalde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin insallah..
ya bende medical parkta yaptım bana hiç böyle şeyler söylemedilerr...o ne öle 400 lira oda süslemesi..ben 150 liraya süslettimm..hemde benim yatağım bebeğin yatağı kapılar duvarlar falan...ayrıca 2 kişilik oda ne yaa..bizim burdakinde hiç yok 2 kişilik oda..ve ben çok memnun ayrıldım hastaneden..hemşireler falan süperdi..
mrb öncelikle bebişin hayırlı olsun..izmir medicalpark damı doğum yaptınız..
maşallah maşallahkızlar uzun zamandır foruma uğruyamadım geçen carsamba sezeryanla saat 10:30 da Ömer Poyraz ımı kucağıma aldım rabbıme sukurler olsun 3820 gr ve 53 cmçok mutluyum hersey cok guzel darısı basınıza ınsallahh hıc korkmayın derım ben ha bıde genel anestezı tercıh edın epıduralde cok kötü bas agrısı oluyormus,rabbım dogum yapmıyan arkadaslarımın bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın görüşmek uzere öptm sızlerii..
bernsita ve eylül_tuğrul gözünüz aydın, Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın ve hayırlı ömürler versinkızlar uzun zamandır foruma uğruyamadım geçen carsamba sezeryanla saat 10:30 da Ömer Poyraz ımı kucağıma aldım rabbıme sukurler olsun 3820 gr ve 53 cmçok mutluyum hersey cok guzel darısı basınıza ınsallahh hıc korkmayın derım ben ha bıde genel anestezı tercıh edın epıduralde cok kötü bas agrısı oluyormus,rabbım dogum yapmıyan arkadaslarımın bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın görüşmek uzere öptm sızlerii..
canım ya bencede kafada soru işaretleri varsa doktora gidilmeli, ve gitmeklede en iyisini yapmışsın, çünkü insan boşu boşuna geriliyor ve bu bebeğide etkliyor, neyse sonuçta iyisiniz ya buna sevindimslm kızlar ben geldim :) sabah gittik acile içim rahatladı iyiki gitmişiz doguramadan geri geldik ama olsun kafam rahat şimdi . Ben şöyle anlatayım:) ilk tansiyon'a bakıldı sonra nst o sırada doktor geldi ultrason'a baktı suyu filan herşey normal kanala yeni girmeye başlıyor dedi çatı muayenesi yaptı yumuşama var açılma yok 2günde bir hastaneye nst'ye gel bu arada0sancı kanama su filan gelirse zaten gelirsin dedi bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yani kaç gündür boşuna üzülmüşüm şimdi içim rahat 1hafta filan beklerim şimdi. Yeni kanala girdiğine göre 1hafta süper herhalde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?