2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım inşallah çabucak iyileşirsin kızın da bol bol emer.

Canım inşallah boş olur odalar ama sen ayarlayabiliyorsan ayarla yine de. Olur mu öyle şey hem dünya para ver hem de elalemle aynı odada onların ziyaretçileri falan zor yani. Sen sinirini bozmamaya çalış tansiyonunu etkilemesin konuşun tekrar hallolur inşallah.

Gözün aydın bekletmedi senin kuzucuk demek. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Maşşallah kızlar size de bebişlerinize de, darısı başımıza inşallah.

halaaa bekliorum yawww bi doğuraydım iyiydi sıyırdım iice artık snir stresi geçti durumum aştım ben,bööyle yaşar gideriz kızımla

Bana da bazen hic dogmicakmis bundan sonra boyle yasicakmisim gibi geliyo. Ama uyarmayi da ihmal etmiyorum oglumu tabi. Bak 30 yasina gelip de bi kiza asik olup cikmak istersen o zaman da ben cikartmicam seni diyorum. Hey allahim...kafayi yedim sanirim

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
doğum yapan arkadaşlar varmış

gözünüz aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin
darısı başımıza inş.

slm kızlar ben geldim :) sabah gittik acile içim rahatladı iyiki gitmişiz doguramadan geri geldik ama olsun kafam rahat şimdi . Ben şöyle anlatayım:) ilk tansiyon'a bakıldı sonra nst o sırada doktor geldi ultrason'a baktı suyu filan herşey normal kanala yeni girmeye başlıyor dedi çatı muayenesi yaptı yumuşama var açılma yok 2günde bir hastaneye nst'ye gel bu arada0sancı kanama su filan gelirse zaten gelirsin dedi bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yani kaç gündür boşuna üzülmüşüm şimdi içim rahat 1hafta filan beklerim şimdi. Yeni kanala girdiğine göre 1hafta süper herhalde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin insallah..

Kıslarr yaaa
bebişlerin cicileri topiğinde mevlüt şekerlerimi
ve şerbet takımlarımı ekledim
bi bakın bakim beğenecekmisiniz

C

Yalniz dglsn cnm bende yedm kafayi telf edip dogurdunmu dienlere yok biz boyle yasamaya karar werdik diom karnim guruldasa ins sancidir diom ama nafile

ronya özelden atamadım bi türlü..bende yazdım şikayetimi ya dikkate alsınlar yada daha çok yere şikayet ederim ben onları..gıcıklık değilmi bize bu saçma stresi yaşatamazlar..paranla rezil olmak bu işte :)
bende döşedim walla bak,,,

merhabalar, daha öncede isteğimi ve şikayetimi burdan iletmiştim geri dönüş yapmıyorsunuz sanırım.ben kadın doğumda vedat beyin hastasıyım bu ayınsonunda doğum yapıcağım için sezeryan randevum verilecek fakat hastanenizde kesinlikle tek kişilik özel oda isteğim doğrultusunda oda yoksa 2 kişilik odalara alıyoruz şeklinde bi açıklama yapıldı sizce bu uygulama etikmi nasıl olurda sezeryanlı bir doğumda kendi isteğimi dikkate almayıp dahada önemlisi tarihi bellibir sezeryanın odasını opsiyon yapmazsınız.burası devlet hastanesi değil bu uygulamayı bir özel hastanede ilk defa burda duyuyorum..bu hatanın en yakın zamanda değişmesi gerekir zira benim gibi biçok hastadan şikayet alacaksınız..hatta budurum netleşmezse doğum için hastanenizi tercih etmiyeceğim..fiyat konusunda ise sürekli değişen bir politikanız var hiçbirşey tam olarak oturmamış..

Derya ne yaptın hastaneye gidecektin var mı bir gelişme?

Sağol canım hastaneden annemlere gittik geldik pazara ordan anca gelebildik geçmişi okudum 1saat sürdü tel.dan girdiğim için neyse namaz kilip enes'i uyuttup geleyim rahat rahat bakayım ..:)0bu arada medikal'in oda yok konusuna sinir oldum bende.

ya bende medical parkta yaptım bana hiç böyle şeyler söylemedilerr...o ne öle 400 lira oda süslemesi..ben 150 liraya süslettimm..hemde benim yatağım bebeğin yatağı kapılar duvarlar falan...ayrıca 2 kişilik oda ne yaa..bizim burdakinde hiç yok 2 kişilik oda..ve ben çok memnun ayrıldım hastaneden..hemşireler falan süperdi..

Benim bebislerim annelerini seviyo galiba enes de 10gün fazladan kalmıştı içerde bu da yani eyüp'de hafta sonu doğsa 10gün olacak hadi bakalım

mrb öncelikle bebişin hayırlı olsun..izmir medicalpark damı doğum yaptınız..

maşallah maşallah darısı bizlerin başına. bernysita. kan oturdu derken? hala varmı öyle birşey. doğum hikayeni yaz uygun bir zamanında da biz de güzel ıkınalım dimi:))

bernsita ve eylül_tuğrul gözünüz aydın, Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın ve hayırlı ömürler versin

canım ya bencede kafada soru işaretleri varsa doktora gidilmeli, ve gitmeklede en iyisini yapmışsın, çünkü insan boşu boşuna geriliyor ve bu bebeğide etkliyor, neyse sonuçta iyisiniz ya buna sevindim bu arada birşey soracağım sen 40 haftayı doldurmuşsun, bebek hareketleri ne zamana kadar devam ediyor, benim oğluşumun maşaAllahı var, hareketleri hiç yavaşlamadı ve azalmadı...bu daha vaktinin çok olduğunu mu gösterir ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…