2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün yavrularını
darısı bizlerin başına olsun

ahh ayşenim sorma bide gaz varmı diye soruyorlar :)
milletin içinde iyi gaz çıkar
ayy sinirimden çok afedersin ishal oldum

canım sen baya sert yazmışın ben biraz daha duygusala bağlayarak yazdım
umarım dikkate alırlar ama bu stresli günleirmizde bize bunu yaşatmaya hakları varmı

canım sorma odayı eğer oraya süsletmezsen
dışardan bir kapı süsü bile getirip takamıyorsun
fotoğraf çekimi için 400 tl istiyorlar onu çektircez
ama 3-5 balona bir kapı süsü ve lokuma 400 tl veremem
inşallah tek kişlik oda buluruz

İçinin rahatlamasına çok sevindim en azından her şeyin yolunda olduğunu biliyorsun kilosu da çok değilse beklemende bir sakınca yok. Hayırlısıyla gelsin oğluşun.

hayırlı olsun güle güle büyüt bebeişini

ne güzel normal doğum yapmışsın hayırlı olsun

çilek canım sende medicalde doğum yaptın
oda bulmada sorun yaşadınmı
bize tek kişilik odalarımız genelde dolu oluyor
çift kişilik odada kalabilirsiniz dediler
ben sezeryanla olucam günüm belli deyince
yinede net bir şey demediler
szi nasıl yaptınız sizede böyle bir açıklamada bulundularmı

CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN, MAŞŞALLAH OĞLUNA.. EMİNİM DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİDİR ANNELİK.. BENDE SABIRSIZLANIYORUM 2 BUÇUK GÜNÜM KALDI:) Rabbim hepimize nasip etsin..

cnm gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.. ben spinal ile sezeryan olucam, inşallah baş ağrısı yaşamam

bizde gece 1.ayımızı doldurucaz hayırlısı ile gaz sıkıntısınıda aşarsak pek bi sıkıntımız yok gibi insan uykusuzluğa alışıyo galiba yanlız emzirdikçe verdiğim kiloları geri alıyorum galiba deli gibi acıkıyorum ben yaaaaaaaaaa,salı günü sağlık ocağına gidip aşımızı yaptırıcaz bu kalça çıkıklığı testi ne zamandı bilen varmı, biz çocuk dr umuzdan memnun kalmadık geri zekalı çocuğun sarılık olduğunu anlayp test istemedi , bende bidaha aramadım şimdi dr umuz karşı tarafta adama daha muayeneye gitmeden 1000 kere aradım son bikaçgündür arayamıyorum ,adam gelde bisiftah yapalım demiyo yazık:)

Valla hareketleri azalıyo mu yada azalacak mi yada öylemi olması gerekiyo bi bilgim yok ama benim şu son günlerde o kadar hareketli ki hiç böyle bişe görmemistim videoyâ çektim akşam eşim gördü maşallah diyo hamile olduğumu bilmeyen biri kazagin altında elim var sanır inanmaz yani o kadar hareketleri çoğaldı enes'te de son gün bile hatırlıyorum hareketlerini ama nasıl olmalı bilmiyorum normali bu olmasa gerek çünkü yer azlığından dolayı azalıyo hareketler okuduğum kadarıyla kafanızı karıştırmış gibi olmayayım. :)

cnm ben sipinal oldum hastaneden çıktıktan sonra 1-2 gün hafif ağrı oluyo onuda bol sütlü nescafe 2 dkk hallediyoki ben ağrı eşiği çok düşük biriyimdir .

cnm ya özel hastanelerin tamamı soyguncu olmuş devlettede ii dr bulamazsan işin zor napıcamızı şaşırıyoruz.

canım bizde hiç sorun olmadı tek kişilik odada kaldım ben. sana niye öyle dediler anlamadım.

İçinin rahatlamasına çok sevindim en azından her şeyin yolunda olduğunu biliyorsun kilosu da çok değilse beklemende bir sakınca yok. Hayırlısıyla gelsin oğluşun.

sağol canım benim kilosu o kadar fazla değil aslında 4. 4.5 kilo doguranlar nasıl doğuruyo demi bizim ki 3550 . 3650 arası bişey mis tabi doğruysa kafası 10cm heralde bi sorun olmaz 1 hafta daha beklese

canım bizde hiç sorun olmadı tek kişilik odada kaldım ben. sana niye öyle dediler anlamadım.

canım hiçbir şekilde uyarıda bulunmadılarmı
bana ve burda angel diye bir arkadaş var onada demişler
tek kişilik oda bulunmayabilir çift kişilik odalarda kalabilirsiniz dediler

canım çok sevindim :) allah analı babakı büyütsün....dün rüyamda senin doğum yaptığını görmüştüm ama topiğe girmeyince söyleyemedim sana...gerçi tahmin ettim ortalıkta olmayınca...ne güzel 3 saatte bitmiş herşey maşallah, fazla çekmemişsin....sütün de gelir umarım...

hayırlı olsun canım...sen büyütmüşsün bile oğlanı :)

akşamdan beri hafif hafif karnım ağrıyo...acabamı diye ümitlendim ama artış olmayınca yok dedim, bu normal karın ağrısı ağrı heveslisi olduk :)

kalça usg 1.ayda..bizde haftaya c.tesi gidicez..hem hepatit aşısı olcak hemde kalça usg çekilicek...sen yeni doktora söyle bi sarılık testi yapsın..değerlerini görürsün için rahatlar...bizimkide oldu..bi gece fototerapide de kaldı..bizim doktor titiz baya..durup durup test istiyo yükseldi mi düştü mü diye..

canım hiçbir şekilde uyarıda bulunmadılarmı
bana ve burda angel diye bir arkadaş var onada demişler
tek kişilik oda bulunmayabilir çift kişilik odalarda kalabilirsiniz dediler

alla alla süsletsen odayı ozaman parasını 2 ye mi bölücekler..belki yanındakinin cinsiyeti senden farklı..bi mavi bi pembe balon mu asıcaklar...saçmalamışlar yaaa...hangi medical park seninki?

sağol canım benim kilosu o kadar fazla değil aslında 4. 4.5 kilo doguranlar nasıl doğuruyo demi bizim ki 3550 . 3650 arası bişey mis tabi doğruysa kafası 10cm heralde bi sorun olmaz 1 hafta daha beklese

kilosu normal bence de..kanala da girmiş, bekleyebilirsin...gerçi o ne demek tam anlamıyorum...bana bi hafta önceki kontrolde doğum pozisyonu almış demişti doktor...

Ronyacım canım, ne biçim hastaneymiş o ya, son dakikada moral bozuyor, 2 kişilik odayı asla kabul etme, faturaya ona göre yazıyorlar, o zaman yarı ücret ödersin sen de varmı böyle bir saçmalık. Şu özel hastanelerin uyuzlukları beni deli ediyor.

Ben bu geceyi nasıl sabah edicem bilmiyorum, şu su olayına ve doktorun rahatlığına sinir oldum. Gece kesinlikle uyuyamam herhalde stresten

cnm ben sipinal oldum hastaneden çıktıktan sonra 1-2 gün hafif ağrı oluyo onuda bol sütlü nescafe 2 dkk hallediyoki ben ağrı eşiği çok düşük biriyimdir .

3 ü 1 arada olurmuuuu :)) ben sade kahve die düşünmüştüm cnm? doktorun sana sütlü kahve mi demişti? sezeryan esnasında çok heyecanlandın mı ?? nası bişi?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…