- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.161
kızlar dün öğle uykumdan uyandımki suyum boşaldı birden..ne yapcamı şaşırdım..atladık taksiye hastaneye gttik..2 de girdim sancım orda başladı 5 te doğurdum..normal doğum ile..oğlum 51 cm 3750 dünyaya geldi..yalnız görünüş olrk çok zayf sadece kafası brz tombik nasıl o kdr kilo çıktı anlamadım..neyse doğumum uzun sürmedi fakat çok zorlandım sanırım ıkınmayı beceremedim ve uzun uğraşlar sonucu yüzüme kan oturdu gözlerimde dahil..ıkınma olayını iyi öğrenmek lazım sanırım..neyse sonuçta oğlumu aldm kucaıma..ona bakıp bakıp ağlıyorum..dünyanın en güzel şeyi..onlar için her türlü şeye katlanmaya değer..bide sütümde brz az galiba hastanede emdi ama eve gelince ne olduysa memeyi tutturamıyrum çok üzülüyorum..sbhtan beri doru dürüst emmedi..
kızlar uzun zamandır foruma uğruyamadım geçen carsamba sezeryanla saat 10:30 da Ömer Poyraz ımı kucağıma aldım rabbıme sukurler olsun 3820 gr ve 53 cmçok mutluyum hersey cok guzel darısı basınıza ınsallahh hıc korkmayın derım ben ha bıde genel anestezı tercıh edın epıduralde cok kötü bas agrısı oluyormus,rabbım dogum yapmıyan arkadaslarımın bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın görüşmek uzere öptm sızlerii..
Canım inşallah boş olur odalar ama sen ayarlayabiliyorsan ayarla yine de. Olur mu öyle şey hem dünya para ver hem de elalemle aynı odada onların ziyaretçileri falan zor yani. Sen sinirini bozmamaya çalış tansiyonunu etkilemesin konuşun tekrar hallolur inşallah.
ronya özelden atamadım bi türlü..bende yazdım şikayetimi ya dikkate alsınlar yada daha çok yere şikayet ederim ben onları..gıcıklık değilmi bize bu saçma stresi yaşatamazlar..paranla rezil olmak bu işte :)
bende döşedim walla bak,,,
merhabalar, daha öncede isteğimi ve şikayetimi burdan iletmiştim geri dönüş yapmıyorsunuz sanırım.ben kadın doğumda vedat beyin hastasıyım bu ayınsonunda doğum yapıcağım için sezeryan randevum verilecek fakat hastanenizde kesinlikle tek kişilik özel oda isteğim doğrultusunda oda yoksa 2 kişilik odalara alıyoruz şeklinde bi açıklama yapıldı sizce bu uygulama etikmi nasıl olurda sezeryanlı bir doğumda kendi isteğimi dikkate almayıp dahada önemlisi tarihi bellibir sezeryanın odasını opsiyon yapmazsınız.burası devlet hastanesi değil bu uygulamayı bir özel hastanede ilk defa burda duyuyorum..bu hatanın en yakın zamanda değişmesi gerekir zira benim gibi biçok hastadan şikayet alacaksınız..hatta budurum netleşmezse doğum için hastanenizi tercih etmiyeceğim..fiyat konusunda ise sürekli değişen bir politikanız var hiçbirşey tam olarak oturmamış..
ya bende medical parkta yaptım bana hiç böyle şeyler söylemedilerr...o ne öle 400 lira oda süslemesi..ben 150 liraya süslettimm..hemde benim yatağım bebeğin yatağı kapılar duvarlar falan...ayrıca 2 kişilik oda ne yaa..bizim burdakinde hiç yok 2 kişilik oda..ve ben çok memnun ayrıldım hastaneden..hemşireler falan süperdi..
slm kızlar ben geldim :) sabah gittik acile içim rahatladı iyiki gitmişiz doguramadan geri geldik ama olsun kafam rahat şimdi . Ben şöyle anlatayım:) ilk tansiyon'a bakıldı sonra nst o sırada doktor geldi ultrason'a baktı suyu filan herşey normal kanala yeni girmeye başlıyor dedi çatı muayenesi yaptı yumuşama var açılma yok 2günde bir hastaneye nst'ye gel bu arada0sancı kanama su filan gelirse zaten gelirsin dedi bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yani kaç gündür boşuna üzülmüşüm şimdi içim rahat 1hafta filan beklerim şimdi. Yeni kanala girdiğine göre 1hafta süper herhalde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin insallah..
kızlar uzun zamandır foruma uğruyamadım geçen carsamba sezeryanla saat 10:30 da Ömer Poyraz ımı kucağıma aldım rabbıme sukurler olsun 3820 gr ve 53 cmçok mutluyum hersey cok guzel darısı basınıza ınsallahh hıc korkmayın derım ben ha bıde genel anestezı tercıh edın epıduralde cok kötü bas agrısı oluyormus,rabbım dogum yapmıyan arkadaslarımın bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın görüşmek uzere öptm sızlerii..
kızlar dün öğle uykumdan uyandımki suyum boşaldı birden..ne yapcamı şaşırdım..atladık taksiye hastaneye gttik..2 de girdim sancım orda başladı 5 te doğurdum..normal doğum ile..oğlum 51 cm 3750 dünyaya geldi..yalnız görünüş olrk çok zayf sadece kafası brz tombik nasıl o kdr kilo çıktı anlamadım..neyse doğumum uzun sürmedi fakat çok zorlandım sanırım ıkınmayı beceremedim ve uzun uğraşlar sonucu yüzüme kan oturdu gözlerimde dahil..ıkınma olayını iyi öğrenmek lazım sanırım..neyse sonuçta oğlumu aldm kucaıma..ona bakıp bakıp ağlıyorum..dünyanın en güzel şeyi..onlar için her türlü şeye katlanmaya değer..bide sütümde brz az galiba hastanede emdi ama eve gelince ne olduysa memeyi tutturamıyrum çok üzülüyorum..sbhtan beri doru dürüst emmedi..
bernsita ve eylül_tuğrul gözünüz aydın, Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın ve hayırlı ömürler versin
canım ya bencede kafada soru işaretleri varsa doktora gidilmeli, ve gitmeklede en iyisini yapmışsın, çünkü insan boşu boşuna geriliyor ve bu bebeğide etkliyor, neyse sonuçta iyisiniz ya buna sevindimbu arada birşey soracağım sen 40 haftayı doldurmuşsun, bebek hareketleri ne zamana kadar devam ediyor, benim oğluşumun maşaAllahı var, hareketleri hiç yavaşlamadı ve azalmadı...bu daha vaktinin çok olduğunu mu gösterir ki:44:
CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN, MAŞŞALLAH OĞLUNA.. EMİNİM DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİDİR ANNELİK.. BENDE SABIRSIZLANIYORUM 2 BUÇUK GÜNÜM KALDI:) Rabbim hepimize nasip etsin..
cnm gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.. ben spinal ile sezeryan olucam, inşallah baş ağrısı yaşamam
kızlar hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün yavrularını
darısı bizlerin başına olsun
ahh ayşenim sorma bide gaz varmı diye soruyorlar :)
milletin içinde iyi gaz çıkar
ayy sinirimden çok afedersin ishal oldum
canım sen baya sert yazmışın ben biraz daha duygusala bağlayarak yazdım
umarım dikkate alırlar ama bu stresli günleirmizde bize bunu yaşatmaya hakları varmı
canım sorma odayı eğer oraya süsletmezsen
dışardan bir kapı süsü bile getirip takamıyorsun
fotoğraf çekimi için 400 tl istiyorlar onu çektircez
ama 3-5 balona bir kapı süsü ve lokuma 400 tl veremem
inşallah tek kişlik oda buluruz
çilek canım sende medicalde doğum yaptın
oda bulmada sorun yaşadınmı
bize tek kişilik odalarımız genelde dolu oluyor
çift kişilik odada kalabilirsiniz dediler
ben sezeryanla olucam günüm belli deyince
yinede net bir şey demediler
szi nasıl yaptınız sizede böyle bir açıklamada bulundularmı
İçinin rahatlamasına çok sevindim en azından her şeyin yolunda olduğunu biliyorsun kilosu da çok değilse beklemende bir sakınca yok. Hayırlısıyla gelsin oğluşun.
canım bizde hiç sorun olmadı tek kişilik odada kaldım ben. sana niye öyle dediler anlamadım.
bizde gece 1.ayımızı doldurucaz hayırlısı ile gaz sıkıntısınıda aşarsak pek bi sıkıntımız yok gibiinsan uykusuzluğa alışıyo galiba yanlız emzirdikçe verdiğim kiloları geri alıyorum galiba deli gibi acıkıyorum ben yaaaaaaaaaa,salı günü sağlık ocağına gidip aşımızı yaptırıcaz bu kalça çıkıklığı testi ne zamandı bilen varmı, biz çocuk dr umuzdan memnun kalmadık geri zekalı çocuğun sarılık olduğunu anlayp test istemedi , bende bidaha aramadım şimdi dr umuz karşı tarafta adama daha muayeneye gitmeden 1000 kere aradım son bikaçgündür arayamıyorum ,adam gelde bisiftah yapalım demiyo yazık:)
canım hiçbir şekilde uyarıda bulunmadılarmı
bana ve burda angel diye bir arkadaş var onada demişler
tek kişilik oda bulunmayabilir çift kişilik odalarda kalabilirsiniz dediler
sağol canım benim kilosu o kadar fazla değil aslında 4. 4.5 kilo doguranlar nasıl doğuruyo demi bizim ki 3550 . 3650 arası bişey mis tabi doğruysa kafası 10cm heralde bi sorun olmaz 1 hafta daha beklese
cnm ben sipinal oldum hastaneden çıktıktan sonra 1-2 gün hafif ağrı oluyo onuda bol sütlü nescafe 2 dkk hallediyoki ben ağrı eşiği çok düşük biriyimdir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?