- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.201
kızlar bişi sorcam bebeğin hıçkırması böle karnın alt tarafında zonkzonk 2-3 dk atan şey mi:))
yok be gülüm ona narkoz demiyolar bile.
kızlar dün öğle uykumdan uyandımki suyum boşaldı birden..ne yapcamı şaşırdım..atladık taksiye hastaneye gttik..2 de girdim sancım orda başladı 5 te doğurdum..normal doğum ile..oğlum 51 cm 3750 dünyaya geldi..yalnız görünüş olrk çok zayf sadece kafası brz tombik nasıl o kdr kilo çıktı anlamadım..neyse doğumum uzun sürmedi fakat çok zorlandım sanırım ıkınmayı beceremedim ve uzun uğraşlar sonucu yüzüme kan oturdu gözlerimde dahil..ıkınma olayını iyi öğrenmek lazım sanırım..neyse sonuçta oğlumu aldm kucaıma..ona bakıp bakıp ağlıyorum..dünyanın en güzel şeyi..onlar için her türlü şeye katlanmaya değer..bide sütümde brz az galiba hastanede emdi ama eve gelince ne olduysa memeyi tutturamıyrum çok üzülüyorum..sbhtan beri doru dürüst emmedi..
kızlar uzun zamandır foruma uğruyamadım geçen carsamba sezeryanla saat 10:30 da Ömer Poyraz ımı kucağıma aldım rabbıme sukurler olsun 3820 gr ve 53 cmçok mutluyum hersey cok guzel darısı basınıza ınsallahh hıc korkmayın derım ben ha bıde genel anestezı tercıh edın epıduralde cok kötü bas agrısı oluyormus,rabbım dogum yapmıyan arkadaslarımın bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın görüşmek uzere öptm sızlerii..
slm kızlar ben geldim :) sabah gittik acile içim rahatladı iyiki gitmişiz doguramadan geri geldik ama olsun kafam rahat şimdi . Ben şöyle anlatayım:) ilk tansiyon'a bakıldı sonra nst o sırada doktor geldi ultrason'a baktı suyu filan herşey normal kanala yeni girmeye başlıyor dedi çatı muayenesi yaptı yumuşama var açılma yok 2günde bir hastaneye nst'ye gel bu arada0sancı kanama su filan gelirse zaten gelirsin dedi bebeğin hareketlerine dikkat et dedi yani kaç gündür boşuna üzülmüşüm şimdi içim rahat 1hafta filan beklerim şimdi. Yeni kanala girdiğine göre 1hafta süper herhalde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin insallah..
valla benim kızım da karnımın sağ alt tarafında hıçkırıyo sanırım 2-3 dk sürüyo ama pıt pıt die sn ler sürüo
Ya arkadaşlar hani özel hastane deniliyor ama inanın devlet hastanelerinden daha rezillikler yaşanıyor ve resmen kendi paramızla rezillik çekiyoruz, eşimde hep özel hastane diye tutturuyordu ama ben istemedim, devlet hastanesini tercih ettim, ne gerek var hem para bayılacam hem rezillik çekecem
demek ki farklılıklar olabiliyor, benim teyzem ebe hemşire, oda diyor bu kadar hareketli olması şaşılacak bir durum dyor, ama sağlıklı olsundaValla hareketleri azalıyo mu yada azalacak mi yada öylemi olması gerekiyo bi bilgim yok ama benim şu son günlerde o kadar hareketli ki hiç böyle bişe görmemistim videoyâ çektim akşam eşim gördü maşallah diyo hamile olduğumu bilmeyen biri kazagin altında elim var sanır inanmaz yani o kadar hareketleri çoğaldı enes'te de son gün bile hatırlıyorum hareketlerini ama nasıl olmalı bilmiyorum normali bu olmasa gerek çünkü yer azlığından dolayı azalıyo hareketler okuduğum kadarıyla kafanızı karıştırmış gibi olmayayım. :)
Allah analı babalı büyütsün..inşallah en kısa zamanda sütün çoğalır da hemen bebişinn bol bol
genel anaestezi ilemi doğum yaptın cnm? ayılmak zor olmadımı? acılar daha cok oluyor diyorlar öylemi?Allah analı abbalı büyütsün.
iyi için rahatlamış. çatı muayenesininasıl yaptı? açılmaya yumuşamanın olup olmamasına falan bi cihazla falan mı bakıyor?
demek ki farklılıklar olabiliyor, benim teyzem ebe hemşire, oda diyor bu kadar hareketli olması şaşılacak bir durum dyor, ama sağlıklı olsunda
Ultrason için yattım altımdakileri de çıkardım karnima baktı ultrasonla sonra bacaklarını iyice kendime doğru çek aç bacakları kendini rahat bırak dedi eliyle kontrol etti kanala inmemis yeni iniyormus yumuşama var dedi açılma yokmuş bu kadar
ya bu çatı kontrolü ne zaman yapılıyor bende geçen hafta yapmadılar, bu hafta yapacak sanırım, salı kontrolüm var benimde 38-4 oluyorum o zaman:44:eliylemi bakıyorrR?? acımıyormu peki? çarşamba sanırım bana da bakacak ta ondan soruyorum:18::18::18::18:
ya bu çatı kontrolü ne zaman yapılıyor bende geçen hafta yapmadılar, bu hafta yapacak sanırım, salı kontrolüm var benimde 38-4 oluyorum o zaman:44:
valla cnm benide bu carsamba gidicemo zaman yapcak sanırım bilmiyorum bende net..
eliylemi bakıyorrR?? acımıyormu peki? çarşamba sanırım bana da bakacak ta ondan soruyorum:18::18::18::18:
ayyy sevgili anne adayları okurken gozlerım doldu yaaa... nasıl ozlemısım o gunlerı...her gunun kymetın bılın...allah bır avazda kurtarsın hepinizi insaşşah sizde benim gibi rahat bir doğum yaparsınız.
nırmal dogurma ısteyen korkmayın ınanın cok sahane
bende normal doğum istiyorum ve inanıyorum ki çok kolay geçecek, çünkü ben hep doğuma değil, doğumdan sonra yaşayacağım mutluluğa odaklandım, insan neye odaklanırsa maalesef onu yaşıyor, doğuma korkuya odaklanırsa o yaşanıyor
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
ben de cok arastırdm,hatta hamıle kalmadan önce basladım arastırmaya,normal doğumu çok istiyorum epidural olursa çok daha iyi olur tabi...
ben anadoluda kucukbı ıldeyım burda pekyaygın değil epidural normal doğum,en yakın buyuk sehır 1.5-2 saat uzaklıkta,doktorum sorun değil sancı başlayınca yola cıkarsın daha ıyı olur caılman daha rahat olur dıyo
beni şimdi düşündüren epiduralde doğum süresı uzuyo,bebek doğum kanalında fazla kalırsa oksıjensız kalacagı ıcın beynınde hasar ratması söz konusu...
ayyy sevgili anne adayları okurken gozlerım doldu yaaa... nasıl ozlemısım o gunlerı...her gunun kymetın bılın...allah bır avazda kurtarsın hepinizi insaşşah sizde benim gibi rahat bir doğum yaparsınız.
nırmal dogurma ısteyen korkmayın ınanın cok sahane
inan korkacak bişey yok. eger kendını kasarsan o zaman acı duyarsın
korkacak bişey yok bu gebeliğimde 7kez filan muayene oldum bu kadar çok olması iyi değil ama oldu ışte acilde bakıyolar batı muayenesi genelde 39uncu hafta da yani 38in içinde pelvis kontrolü normal doğum yapabilecek misin çatın kaç kiloya kadar müsait yumuşama açılma varmı su geliyor mu bunları öğrenmede önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?