2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya arkadaşlar hani özel hastane deniliyor ama inanın devlet hastanelerinden daha rezillikler yaşanıyor ve resmen kendi paramızla rezillik çekiyoruz, eşimde hep özel hastane diye tutturuyordu ama ben istemedim, devlet hastanesini tercih ettim, ne gerek var hem para bayılacam hem rezillik çekecem

Allah analı babalı büyütsün..inşallah en kısa zamanda sütün çoğalır da hemen bebişinn bol bol

genel anaestezi ilemi doğum yaptın cnm? ayılmak zor olmadımı? acılar daha cok oluyor diyorlar öylemi?Allah analı abbalı büyütsün.

iyi için rahatlamış. çatı muayenesininasıl yaptı? açılmaya yumuşamanın olup olmamasına falan bi cihazla falan mı bakıyor?

Son düzenleme:

Al benden de o kadar bence de hiç gerek yok o kadar pas saçmaya dr. Doktordur doğuma girmiyo zaten 9ay boyunca sorularına cevap versin yüzü gülsün yeter bi sorun mu var 1 . 2 kez muayenehanesine git yeter ben böyle yaptım çok çok memmunum

demek ki farklılıklar olabiliyor, benim teyzem ebe hemşire, oda diyor bu kadar hareketli olması şaşılacak bir durum dyor, ama sağlıklı olsunda

Ultrason için yattım altımdakileri de çıkardım karnima baktı ultrasonla sonra bacaklarını iyice kendime doğru çek aç bacakları kendini rahat bırak dedi eliyle kontrol etti kanala inmemis yeni iniyormus yumuşama var dedi açılma yokmuş bu kadar

demek ki farklılıklar olabiliyor, benim teyzem ebe hemşire, oda diyor bu kadar hareketli olması şaşılacak bir durum dyor, ama sağlıklı olsunda

Yâa aslında bende çok şaşırıyorum belli saatleri var son 1haftadır günde 2. 3 kez bi hareketleniyo 15dk filan resmen kuduruyo çıkacak gibi etimi delip ayağı fırlıyacak gibi hissediyom

eliylemi bakıyorrR?? acımıyormu peki? çarşamba sanırım bana da bakacak ta ondan soruyorum:18::18::18::18:

kızlar ya biş sorcamm belimden yukarı dğru omiriliğimde biagrı var. sızlama gibi ağrı gibi iğne batması gibi zonklama gibi tam tarifi yok anlayacagınız.. sizde de oluyormu? normal mi ki???:18::18::18::18:

Son düzenleme:
valla cnm benide bu carsamba gidicemo zaman yapcak sanırım bilmiyorum bende net..

ayyy sevgili anne adayları okurken gozlerım doldu yaaa... nasıl ozlemısım o gunlerı...her gunun kymetın bılın...allah bır avazda kurtarsın hepinizi insaşşah sizde benim gibi rahat bir doğum yaparsınız.
nırmal dogurma ısteyen korkmayın ınanın cok sahane

korkacak bişey yok bu gebeliğimde 7kez filan muayene oldum bu kadar çok olması iyi değil ama oldu ışte acilde bakıyolar batı muayenesi genelde 39uncu hafta da yani 38in içinde pelvis kontrolü normal doğum yapabilecek misin çatın kaç kiloya kadar müsait yumuşama açılma varmı su geliyor mu bunları öğrenmede önemli

bende normal doğum istiyorum ve inanıyorum ki çok kolay geçecek, çünkü ben hep doğuma değil, doğumdan sonra yaşayacağım mutluluğa odaklandım, insan neye odaklanırsa maalesef onu yaşıyor, doğuma korkuya odaklanırsa o yaşanıyor

aynen.inşallah hrsey istediğinzi gibi sağlıkla gelişir. Allah hepinizin yardımcısıı olsun. saglkla yavrucuklarnıza kavusursunuz.

bende biraz önce bloguma nrmal dogum yazısını yazmıstım duygularım deprestı brde sızınle karsılasnca costum gıttım...özledim yawww o koca karnımı

aşağıda normal doğumda ıkınma yerine nefesle itilmesinin yırtık oluşmadan yapılacak doğum, ve doğumla ilgili açıklayıcı bilgilerin yer aldığı doğal doğum felsefesini hiç bırakmayan hakan çokerin videoları var size yararlı bilgiler verecektir ve doğal doğuma özendirecektir. bu adamı dinleyince insanın doğurası geliyor :))) eğer buradan ulaşamazsanız doğaldoğum.comda çok güzel hikayeler var. facebookta hakançoker hamile eğitimi diye yazarsanız çok çok faydalı olacaktır normal doğum düşünenler için. videolarda sadece bilgi amaçlı konuşmalar var normal doğum görüntüleri değil bilginiz olsun. hayırlı doğumlar:)))))))

Doğumda Hareket Özgürlüğü Olmalıdır - YouTube
Suda doğum yapan Selin doğumunu anlatıyor. - YouTube
Doğum şekilleri ve doğumun getirdikleri, doğumun hormonları, doğum anı, doğumda ihtiyaçlar - YouTube

aminnn sağolll inşallhhh normal olur ve kolay olurrr.

asmamak mümkünse kasmadan durabilirim sanırım
inan korkacak bişey yok. eger kendını kasarsan o zaman acı duyarsın

bi elle bu kadar çok şeyi anlayabiliyorlar mı vayy beee zor zanaat doktorlukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…