2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya biş sorcamm belimden yukarı dğru omiriliğimde biagrı var. sızlama gibi ağrı gibi iğne batması gibi zonklama gibi tam tarifi yok anlayacagınız.. sizde de oluyormu? normal mi ki???:18::18::18::18:

Evet bende de 2 . 3gündür var zonk zonk atıyo kötü bi acı allah'tan çok sık olmuyo günde 3 kez anca* ama o da yetiyo

belki beni normal dogum tecrübem de içinize ferahlık verebilir. mugeninlistesi.blogspot.com'da..
kasım anneleri dogum hıkayesıne de yazmıstım ama sımdı bulamadım. ordakı norml dogum hıkayelerinı de okuyun ama dogum vıdeolarını falan ızlemeyın bence herkesın hıkayesı farklı oluyor akısına bırakın....

Evet nefes ve ıkınma olayı çok önemli enes'in doğumunda hiç bişe bilmediğinden becerememistim doğum uzamis ti sonra ebenin talimatlarıile yaptık çok sükür o yüzden şimdi den sancım oldukça 2haftadır nefes egzersizi yapıyorum

Valla bilmiyom ama bence vücudumuzu doğuma ve ağrılara alıştırıyo egzersiz gibi bişey yalancı sancı gibi sayıyorum onuda

ewett oalbilir vücut kendini doğuma alıştrıyor.. ben bebeğim ve rahmim alışıyoruz diyordum nasılsın diyenlere şimdi belimide eklerim ben bebeğim rahmim ve belim

ben cıkıyorum kızlarr... iyi geceler cümleten.. belimin ağrısı baya şiddetlii . yarında erken falan kalkıp temizlk falan yaocam misaifirm gelcekkk

Yeni çizelgeye bayıldım çok güzel olmuş
Çok az kaldı artık.
Doğum yapanlar çoğalmaya başladı.
Darısı bizlerin başına

İyi geceler kizlar umarim herkes iyidir gecmisi okuyamiyorum...
Cuma gunu saat 07:46 da oglum emir doga genel anestzi sezeryan ile dogdu. Kuzucum 38+1 de 50 cm ve 2810gr olarak dunyaya geldi muthis bir duygu anlatmasi tarifsiz. Bende cok duygusalim agladigi zaman beraber agliyoruz:)
Yarin hastanesen taburcu oluyoruz.. Bizden haberler boyle

Maşallah yavruna kavuşmuşsün allah anali babalı büyütmek nasip etsin sütü çok gazı hiç olmasın emir'in

günaydın sancı bekleyenler ve taze anneler :)

bugün ilk günaydın benden...............erkenden kalktım yine...bari bi işe yarayım dedim, annemlere çok güzel bi kahvaltı hazırladım...biraz sonra uyandırcam....

Günaydın arkadaşlar bugün acayip canım sıkılıyor.Eşim işe gidiyor evde yalnız kalıyorum ve bugün içimde çok büyük bi sıkıntı var.Ağlamak istiyorum ama ağlıyamıyorum hiçbişey yapmak gelmiyor içimden neden böyle oldum ben ya depresyona giriyorum herhalde

herkese günaydın. kızlar moralim çok bozuk bütün gece uyumadım.dün akşam koltuk altımda şişlik olduğunu fark ettim.araştırdım ya enfeksiyon yada lenf kanseri olabilir diyo.istemsiz moralim çok bozuldu.iyi tarafından bakmaya çalışıyorum bademciklerim şiş ve enfeksiyonla savaş için olmuştur diyorum ama diğer ihtimalin var olması canımı çok sıktı.

ooohhh. bizim yerimize de ye

maşallah bestes dünyanın en güzel duygusudur, bizlere de yaşamak nasip olsun.

herkese günaydın kızlar, abcdm ve alyana. günler yaklaştıkça kendimizi dinlemeye başlıyoruz iyice ve aklımıza olmadık vesveseler getiriyoruz. hiçbirşey yoktur Allah ın izniyle merak etme sen. abcdm, depresyonsa bende de var ama gülüp geçiyorum sonra:)) bebişimi düşünüyorum unutuyorum gidiyor. sen de öyle yapmayı dene, evde yalnızım bende senin gibi. keyfini çıkar bence. bak birsürü arkadaş anlatmış, ev cümbür cemaat olsa daha mı hoşuna gidicek? her kafadan bir ses çıksa, kocanla hiç yalnız kalamasan, iyice stres olsan. bence şükretmelisin:)) akşama kocan gelir, bi sarılırsın unutursun:)

günaydın herkese gece doğum yapan oldu mu acaba ? burda bi kar başladı önce yağmurla sonra tipi gibi ama hava çok soğuk üşüyoruz ...

doğum yapmayan arkadaşlar...kocalarınıza boll boll zaman ayırınn..bebek geldiktensonra yüzlerini bile göremiceksiniz bazı zaman...yok acıktı yok kaka yaptı yok uyudu derken günler su gibi geçecek...benim kocam söyleniyo bazen artık gözün beni görmüyo diye...elimden geldiğince sarılıyorum öpüyorum ilgilenmeye çalışıyorum ama eskiden tekti şimdi beni paylaşıyor..yatakta kucağına uzanıp tv seyretmeyi özledim..şimdi nerdeeeeeeeeeeee...sabah baba işe gidince bazen oğlumu alıyorum yanıma..heh yerim doldu bile diyo kocam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…