- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.221
kızlar ya biş sorcamm belimden yukarı dğru omiriliğimde biagrı var. sızlama gibi ağrı gibi iğne batması gibi zonklama gibi tam tarifi yok anlayacagınız.. sizde de oluyormu? normal mi ki???:18::18::18::18:
Evet bende de 2 . 3gündür var zonk zonk atıyo kötü bi acı allah'tan çok sık olmuyo günde 3 kez anca* ama o da yetiyo
aşağıda normal doğumda ıkınma yerine nefesle itilmesinin yırtık oluşmadan yapılacak doğum, ve doğumla ilgili açıklayıcı bilgilerin yer aldığı doğal doğum felsefesini hiç bırakmayan hakan çokerin videoları var size yararlı bilgiler verecektir ve doğal doğuma özendirecektir. bu adamı dinleyince insanın doğurası geliyor :))) eğer buradan ulaşamazsanız doğaldoğum.comda çok güzel hikayeler var. facebookta hakançoker hamile eğitimi diye yazarsanız çok çok faydalı olacaktır normal doğum düşünenler için. videolarda sadece bilgi amaçlı konuşmalar var normal doğum görüntüleri değil bilginiz olsun. hayırlı doğumlar:)))))))
Doğumda Hareket Özgürlüğü Olmalıdır - YouTube
Suda doğum yapan Selin doğumunu anlatıyor. - YouTube
Doğum şekilleri ve doğumun getirdikleri, doğumun hormonları, doğum anı, doğumda ihtiyaçlar - YouTube
göbek agır geldiğindenmi ki?
Valla bilmiyom ama bence vücudumuzu doğuma ve ağrılara alıştırıyo egzersiz gibi bişey yalancı sancı gibi sayıyorum onuda
ben cıkıyorum kızlarr... iyi geceler cümleten.. belimin ağrısı baya şiddetlii . yarında erken falan kalkıp temizlk falan yaocam misaifirm gelcekkk
İyi geceler kizlar umarim herkes iyidir gecmisi okuyamiyorum...
Cuma gunu saat 07:46 da oglum emir doga genel anestzi sezeryan ile dogdu. Kuzucum 38+1 de 50 cm ve 2810gr olarak dunyaya geldi muthis bir duygu anlatmasi tarifsiz.Bende cok duygusalim agladigi zaman beraber agliyoruz:)
Yarin hastanesen taburcu oluyoruz.. Bizden haberler boyle
ooohhh. bizim yerimize de yegünaydın sancı bekleyenler ve taze anneler :)
bugün ilk günaydın benden...............erkenden kalktım yine...bari bi işe yarayım dedim, annemlere çok güzel bi kahvaltı hazırladım...biraz sonra uyandırcam....
maşallah bestesİyi geceler kizlar umarim herkes iyidir gecmisi okuyamiyorum...
Cuma gunu saat 07:46 da oglum emir doga genel anestzi sezeryan ile dogdu. Kuzucum 38+1 de 50 cm ve 2810gr olarak dunyaya geldi muthis bir duygu anlatmasi tarifsiz.Bende cok duygusalim agladigi zaman beraber agliyoruz:)
Yarin hastanesen taburcu oluyoruz.. Bizden haberler boyle
Günaydın arkadaşlar bugün acayip canım sıkılıyor.Eşim işe gidiyor evde yalnız kalıyorum ve bugün içimde çok büyük bi sıkıntı var.Ağlamak istiyorum ama ağlıyamıyorum hiçbişey yapmak gelmiyor içimden neden böyle oldum ben ya depresyona giriyorum herhalde
herkese günaydın kızlar, abcdm ve alyana. günler yaklaştıkça kendimizi dinlemeye başlıyoruz iyice ve aklımıza olmadık vesveseler getiriyoruz. hiçbirşey yoktur Allah ın izniyle merak etme sen. abcdm, depresyonsa bende de var ama gülüp geçiyorum sonra:)) bebişimi düşünüyorum unutuyorum gidiyor. sen de öyle yapmayı dene, evde yalnızım bende senin gibi. keyfini çıkar bence. bak birsürü arkadaş anlatmış, ev cümbür cemaat olsa daha mı hoşuna gidicek? her kafadan bir ses çıksa, kocanla hiç yalnız kalamasan, iyice stres olsan. bence şükretmelisin:)) akşama kocan gelir, bi sarılırsın unutursun:)herkese günaydın. kızlar moralim çok bozuk bütün gece uyumadım.dün akşam koltuk altımda şişlik olduğunu fark ettim.araştırdım ya enfeksiyon yada lenf kanseri olabilir diyo.istemsiz moralim çok bozuldu.iyi tarafından bakmaya çalışıyorum bademciklerim şiş ve enfeksiyonla savaş için olmuştur diyorum ama diğer ihtimalin var olması canımı çok sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?