2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kilosu normal bence de..kanala da girmiş, bekleyebilirsin...gerçi o ne demek tam anlamıyorum...bana bi hafta önceki kontrolde doğum pozisyonu almış demişti doktor...

Bana kalırsa 2side aynı şey demek ama emin değilim tam inmemis dedi

Ben bu geceyi nasıl sabah edicem bilmiyorum, şu su olayına ve doktorun rahatlığına sinir oldum. Gece kesinlikle uyuyamam herhalde stresten

bukadar strese gireceğine atla git hastaneye..böyle böyle oldu de..gir acilden..baksınlar çık..nie eziyet ediyosun kendine..bişey varsada canını okursun doktorun..ohh stresin geçer:)

bukadar strese gireceğine atla git hastaneye..böyle böyle oldu de..gir acilden..baksınlar çık..nie eziyet ediyosun kendine..bişey varsada canını okursun doktorun..ohh stresin geçer:)

Eşimi ikna etmem lazım, bizim doktor hep haklı çıktığı için beni genelde vesveseyle suçluyor, burda da kar başladı şimdi Bir konuşayım bakalım.

3 ü 1 arada olurmuuuu :)) ben sade kahve die düşünmüştüm cnm? doktorun sana sütlü kahve mi demişti? sezeryan esnasında çok heyecanlandın mı ?? nası bişi?:)

cnm psikolojik olarak sütlü süt yapar mantığı:) bi doğsun kuzucuğun hayatının odak noktası inek gibi süt yapabilmek olunca :) bu arada fazla kahvenin gerçekten sütü azalttığını duymuştum doğrumudur bilmiyorum ama ben uzun sğredir içmiyorum. heyecan tabiki oldu ama zaten sürekli senle konuştukları için zaten dikerken bi 5 dkk komple uyutuyolar o yüzden merak etme hatta ben sondayı bile narkozdan sonra taktırdım canım çok tatlı napiiiiiiiim:) Allah korusun çok heyecanlanırsan komple seni uyutabilme imkanları var onu bil ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiyo.

alla alla süsletsen odayı ozaman parasını 2 ye mi bölücekler..belki yanındakinin cinsiyeti senden farklı..bi mavi bi pembe balon mu asıcaklar...saçmalamışlar yaaa...hangi medical park seninki?

odayı süsletcem desemm eminim tek kişilik oda bulurlar
malesef izmir medicalpark hastanesi bahsettiğimiz

bende inek olmak istiyorum(( sütümü naapsam çoğaltamıyorum...memeleri sıkmaktan morardı garibimler..yiyorum içiyorum..herşeyi deniyorum..bi milim oynamıyo...oğlumda doymuyo tabi..sonra ver mamayı..off off

odayı süsletcem desemm eminim tek kişilik oda bulurlar
malesef izmir medicalpark hastanesi bahsettiğimiz

yaw bukadar farkedermi fiyatlar..aynı grubun hastanesi sonuçta..çok ilginç valla...gel istanbulda doğur:) benim ev hastanenin karşısında zaten..refakat ederim ben sana:)

Ben bu geceyi nasıl sabah edicem bilmiyorum, şu su olayına ve doktorun rahatlığına sinir oldum. Gece kesinlikle uyuyamam herhalde stresten

Aa bak sana yazcaktim unutum 2 haftadan fazladır benim akıntım oluyo ama çamaşırı geçtim taytim bacak aram filan bayağı ıslaniyo ayağı kalkınca öksürünce hapsirinca çok oluyo. bende orkid koyuyodum hatta 3gün enes'in primalarıni koydum o kadar yani geçen hafta doktora gittiğimde söyledim alttan muayene ve tft mi ne tam emin değilim adından bi test istedi koyu renkli serit halinde kağıtları sargi bezine koyup çamaşırına koy dediler yarım saat yürü gel. gittim negatif çıktı akıntıymış rahatladık yani şimdi o kadar değil ama artık biliyorum nasıl olduğunu

canım valla ne bileyim nasıl bir hastane
sadece beni çok gerdiler bu önemli günlerimde ne diyeyim

canım bencede uyusan bile sık sık kontrol et
yani Allah muhafaza aniden çoğalırsa hemen hastaneye gidersin

bende inek olmak istiyorum(( sütümü naapsam çoğaltamıyorum...memeleri sıkmaktan morardı garibimler..yiyorum içiyorum..herşeyi deniyorum..bi milim oynamıyo...oğlumda doymuyo tabi..sonra ver mamayı..off off

cnm mutlaka biliyosundur ama benim mutfakta sürekli kek var ve ilginç bişekilde herşeyden çok işe yaradı artık benim iştahımdamı vardı bilmiyorum ama:) bittikçe yapıyorum bitepsi benden başka kimsede dokunmuyo %20 -30 oranında artırdı diyebilirim.

neli kek..bende yapiimmm...bana doktor beyaz lahana yaprağı haşla ılık ılık koy demişti..onuda yaptım ama tık yok..o berbat malt içeceklerinden içtim..öğğkk iğrenç tadı..ondan da tık yok..saldım bende artık..

sağol cnm benim.. doktorum da eğer çok korkarsan 10 dk uyuturuz seni dedi.. 10 dk. uyuyup uyandıktan sonra, narkoz yemiş gibi olmuyoruz dimi cnm?

cnm bazen ceviz atıyorum evde ne bulursam özel tarif değil yani onuda yengem benim eskiden ebeydi o öğütlemişti yap koy mutfağına misafirin gelse önüne koyarsın sütün azalsa yersin diye hatunu takmamıştım ama yeğenimde bi sütü olmuş hala anlatıyo bisülale onu.

yapiim bende yarın...zaten misafir gelcek..sabahtan kalkiim yapiimm...benim doğumdan sonra iştahım gitti...halada öyle aman aman diil ama yine yiyorum...hamile kalmadan önceki kotlarıma falan girdim hep..hatta biraz bol bile geldiler..ama dikişlerim acır belki die hala hamile pantolonlarımı giyiyorum...

Aa bakın siz yazdıkca aklıma geliyo o günler enes'i emzirırken bende hiç ama hiç doymuyodum bol sıvının yanında annem bana habire helva kavurdu o kadar sütum vardı enes de emiyo ben de sağip fazlasını günde 2poset buzluga attım 6aydan sonra sütüm azaldı o zaman onları da verdim bide milupa nin annelere olan çayıni içiyodum ama bi farkını ben anlamadım helva süper aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…