- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.181
kilosu normal bence de..kanala da girmiş, bekleyebilirsin...gerçi o ne demek tam anlamıyorum...bana bi hafta önceki kontrolde doğum pozisyonu almış demişti doktor...
Ben bu geceyi nasıl sabah edicem bilmiyorum, şu su olayına ve doktorun rahatlığına sinir oldum. Gece kesinlikle uyuyamam herhalde stresten
bukadar strese gireceğine atla git hastaneye..böyle böyle oldu de..gir acilden..baksınlar çık..nie eziyet ediyosun kendine..bişey varsada canını okursun doktorun..ohh stresin geçer:)
Eşimi ikna etmem lazım, bizim doktor hep haklı çıktığı için beni genelde vesveseyle suçluyor, burda da kar başladı şimdiBir konuşayım bakalım.
3 ü 1 arada olurmuuuu :)) ben sade kahve die düşünmüştüm cnm? doktorun sana sütlü kahve mi demişti? sezeryan esnasında çok heyecanlandın mı ?? nası bişi?:)
alla alla süsletsen odayı ozaman parasını 2 ye mi bölücekler..belki yanındakinin cinsiyeti senden farklı..bi mavi bi pembe balon mu asıcaklar...saçmalamışlar yaaa...hangi medical park seninki?
cnm psikolojik olarak sütlü süt yapar mantığı:) bi doğsun kuzucuğun hayatının odak noktası inek gibi süt yapabilmek olunca :) bu arada fazla kahvenin gerçekten sütü azalttığını duymuştum doğrumudur bilmiyorum ama ben uzun sğredir içmiyorum. heyecan tabiki oldu ama zaten sürekli senle konuştukları için zaten dikerken bi 5 dkk komple uyutuyolar o yüzden merak etme hatta ben sondayı bile narkozdan sonra taktırdım canım çok tatlı napiiiiiiiim:) Allah korusun çok heyecanlanırsan komple seni uyutabilme imkanları var onu bil ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiyo.
odayı süsletcem desemm eminim tek kişilik oda bulurlar
malesef izmir medicalpark hastanesi bahsettiğimiz
kalça usg 1.ayda..bizde haftaya c.tesi gidicez..hem hepatit aşısı olcak hemde kalça usg çekilicek...sen yeni doktora söyle bi sarılık testi yapsın..değerlerini görürsün için rahatlar...bizimkide oldu..bi gece fototerapide de kaldı..bizim doktor titiz baya..durup durup test istiyo yükseldi mi düştü mü diye..cnm bizde fototerapi gördük ama biz kendimiz anladık sarılık olduğunu 1 gün önce dr götürdümüzde test istemedi ve 21 gibi çok yüksek olmasına rağmen şükür şimdi düştü en son 5 civarıydı artık haftada 1 bakıyoruz dr a telefon açıp soruyoruz.Kadın doğumcumdan daha önemliymiş çocuk dr daha yeni anlıyorum
Ben bu geceyi nasıl sabah edicem bilmiyorum, şu su olayına ve doktorun rahatlığına sinir oldum. Gece kesinlikle uyuyamam herhalde stresten
Ronyacım canım, ne biçim hastaneymiş o ya, son dakikada moral bozuyor, 2 kişilik odayı asla kabul etme, faturaya ona göre yazıyorlar, o zaman yarı ücret ödersin sen de varmı böyle bir saçmalık. Şu özel hastanelerin uyuzlukları beni deli ediyor.
kalça usg 1.ayda..bizde haftaya c.tesi gidicez..hem hepatit aşısı olcak hemde kalça usg çekilicek...sen yeni doktora söyle bi sarılık testi yapsın..değerlerini görürsün için rahatlar...bizimkide oldu..bi gece fototerapide de kaldı..bizim doktor titiz baya..durup durup test istiyo yükseldi mi düştü mü diye..cnm bizde fototerapi gördük ama biz kendimiz anladık sarılık olduğunu 1 gün önce dr götürdümüzde test istemedi ve 21 gibi çok yüksek olmasına rağmen şükür şimdi düştü en son 5 civarıydı artık haftada 1 bakıyoruz dr a telefon açıp soruyoruz.Kadın doğumcumdan daha önemliymiş çocuk dr daha yeni anlıyorum
uuuuuu çok yüksekmişş sizinkiii...bizim 17 oldu diye aldı doktor..en son 8 falandı..şimdi iice düşmüştür zaten..çocuk doktoru çok önemli tabi..titizlenmesi lazım..bebek bunlar sonuçta..
bende inek olmak istiyorum(( sütümü naapsam çoğaltamıyorum...memeleri sıkmaktan morardı garibimler..yiyorum içiyorum..herşeyi deniyorum..bi milim oynamıyo...oğlumda doymuyo tabi..sonra ver mamayı..off off
cnm mutlaka biliyosundur ama benim mutfakta sürekli kek var ve ilginç bişekilde herşeyden çok işe yaradı artık benim iştahımdamı vardı bilmiyorum ama:) bittikçe yapıyorum bitepsi benden başka kimsede dokunmuyo %20 -30 oranında artırdı diyebilirim.
cnm psikolojik olarak sütlü süt yapar mantığı:) bi doğsun kuzucuğun hayatının odak noktası inek gibi süt yapabilmek olunca :) bu arada fazla kahvenin gerçekten sütü azalttığını duymuştum doğrumudur bilmiyorum ama ben uzun sğredir içmiyorum. heyecan tabiki oldu ama zaten sürekli senle konuştukları için zaten dikerken bi 5 dkk komple uyutuyolar o yüzden merak etme hatta ben sondayı bile narkozdan sonra taktırdım canım çok tatlı napiiiiiiiim:) Allah korusun çok heyecanlanırsan komple seni uyutabilme imkanları var onu bil ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiyo.
neli kek..bende yapiimmm...bana doktor beyaz lahana yaprağı haşla ılık ılık koy demişti..onuda yaptım ama tık yok..o berbat malt içeceklerinden içtim..öğğkk iğrenç tadı..ondan da tık yok..saldım bende artık..
sağol cnm benim.. doktorum da eğer çok korkarsan 10 dk uyuturuz seni dedi.. 10 dk. uyuyup uyandıktan sonra, narkoz yemiş gibi olmuyoruz dimi cnm?
cnm bazen ceviz atıyorum evde ne bulursam özel tarif değil yani onuda yengem benim eskiden ebeydi o öğütlemişti yap koy mutfağına misafirin gelse önüne koyarsın sütün azalsa yersin diye hatunu takmamıştım ama yeğenimde bi sütü olmuş hala anlatıyo bisülale onu.
cnm mutlaka biliyosundur ama benim mutfakta sürekli kek var ve ilginç bişekilde herşeyden çok işe yaradı artık benim iştahımdamı vardı bilmiyorum ama:) bittikçe yapıyorum bitepsi benden başka kimsede dokunmuyo %20 -30 oranında artırdı diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?