2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AAAA ÇOK EĞLENDİM , SİZİ BİR GERÇEKLERLE TEKER TEKER KARŞILAŞTIRAYIM DA SİZ YİNEDE HAYAL KURMAYA DEVAM EDİN, FUKARANIN EKMEĞİ MİSALİ :)))))

hadi yaaa bebekten sonra kocişlere zaman ayıramıcazmııııı!!!!!!!!! ama olmazki, sıkılırım ben.....yatsın zıbarsın sıpa, beraber sarılmadan akşamın tadı çıkmazkiiii

akşam mı o ne, günün her saati aynı ve günün saatlerinin terminonojisi değişiyor bebeğin mama saati, alt değiştirme saati, vitamin damla saati, gaz çıkarma saati, süt sağma saati 24 saati bunlara bölüyorsun ve onları yaşıyorsun ne akşamı :))))

Gamzeee super moral olduuu harkıa hıssedıorum:))) Anne olmanın sartları acık ve net belırtılmıss goze almayann olmasın dımı ama bayılırım kırlı esfmanla haftalarca gezmeye

gerçekler gerçekler, siz şuanda o vücuttan çıkan sıvı ve seslerin gerçekten ama gerçekten bir anneye ne ifade ettiğini bilmiyorsunuz 2. gün itibariyle o sesleri duymak için yaşayacağınızı fark edeceksiniz....

canım benim ilk 40 gün o kadar rahhattım ki ben hergün duşumu alır giyinir makyajımı yapar eşimi öyle karşılardım oysa 41. gün itibariyle ne sen sor ne ben söyleyeyim, misal 3 gündür duşa giricem ama fırsat bulamıyorum ve artık kendimden iğreniyorum...

evet ya o koku ne çözemedim, göğüslerimin arasından geliyor ve daha önce ben böyle kokmazdım hatta ben hiç kokmazdım, bu arada 3 gün duş alamadığımdan değil bu koku :) duşatan çıktıktan 2 saat sonrada aynı koku ((

Berra gerçek yüzünü 41. gün itibariyle gösterdi umarım seninki daha sakin olur, dün en sonunda gidip emzik aldım çok sevmedi ama arada alıyor düşşüncede ağlıyor bu seferde gece 4 kere emziğini tekrardan ağzına koymak için uyandım bu aralar kendi odasında yatıyor eşim grip diye git gel zor oluyor :)
benimde çok hayalim vardı halada olmaya devam ediyor hepde olacak.... :))))
ilk 40 gün bebiş eve geldikten sonra eşimle hep aynı anda yemek yedim 8 den sonra akşam yemeği yedimiz olmamıştı, gel gör ki cumartesi akşamı yemeği saat 11 de yiyebildik ve bırak mutfağı masayı bile toplayamadanda sızmışım gece 4 te uyandığımda 2 saatte evi topladım birde çünkü misafir gelecekti ve 2 saat sonraki durumum belli değildi ilk bulduğum fırsatta evin işini hiç ertelemeden yapmaya çalışıyorum.

ayça günde bir kaç saat anneni eve gönder sen yalnız kalmaya ufak ufak başla 1 saat ile başlyın onu artırın hiç kaygılanma çok güzel altından kalkarsın ben örnek olayım sena sadece 5 gün yalnız değildim bunu unutma...

Kafa yapck bısey ıcmedım canımm yaaaa oglumu gorcm dıyee bu mutlulk ıcımdekıı son gunlerııı yavrumnnn dısarı cıkarcm canlı canlııı annem ıcındekı gunlrını ararsın dıyoo ama yasamadn bılemıcm:))) Banada oyle dedılerr ben hamılelıgmn en basını cok zor gecırdım evet ama o 16 hafta bıttı ben hayatımda hıc olmadıgı kadr kendımı dınc enerjık hıssettım her ısımı kendım yaptmm kocmlada ılgılendımm gezdmde atladım zıpladımda cooook rahat geldım bugene RABBIM herkese boyle hamılelık nasıp etsın benım hıc hayalmde yoktu boyle bı hamılelık sankı 9 ay cocuk dusmesın dıye yatılması gereken bı donm olrk gorurdum hep:)))) 40 cıkması dıye bısey varr eskılerden ıyımı bılcez Inanıorumm yaaa sonucta kurandada 40 cıkmasındn bahsedılıoo bebek ve anne ıcın 40ın onemı buyuk bencee kocama dıorum bak bu son gunlerın ıyı degerlendırr araya 40 gun gırck hüülüyoo lakınn dedım olmm benm elmden ne gelır 40 denen bısey var:)))) Bakalım yasayıp gorcez basımıza ne gelcek yasamadn bılemeyız tabıkı:)))

Ne dalga gecıosun kızım olamazmı yanıı anne olmssun yasıosun o duyguyu ben nerden bılcem bır Turk Atasozu derki; Davulun sesı uzaktan hos gelır:)) ve yıne derkı; Bekara karı bosamak kolay gelır Orneklerı cogaltabılırız:)))) ben askere ne yollıcm cocugumu 40 cıkınca yaaa norml hayata donemyı hayal edıorum oglmla gezmeyıı spora gıtmeyıı oglanı anama bırkıp kocamla dısarda gezmeyıı hayal edıorumm oglmda bana cekcek hıc uzmıck annesını cekcez perdelerımızı uyucaz bak gorursunz benm oglm huyu guzl uslu bebek olck anası gıbı

ay ne güzel bişeymis bu kim yazmış bunu çok hoşuma gitti

Dırek ezdınz bızıı annemmm Yerım o berranın gerck yuzunu ben 41 nı yerımm emzıgını yerımmm:)))) Umarm benımkı daha sakın olur dedıgn gıbı:) Ben gercktenn hamılelkte gecırln sıkıntılr rahatlk vs cocuga dırek etkı edıomu kısmndaym bakıcm test edıorum suan dogmdn sonra onaylıcm ınsallah:))) Denılen gıbıyse benm cocukk ALLAH tn korkma yemek verme modunda olması lazım ahahahaah:)))) Gece gunduz tabıkı karısckk bız anca hayal kurarız hayatımm bebek buu kendı kıtabını kendı yazck bız boyna okuyoruz amaa o nasıl ıstıosa oyle olck bunun farkındyım lakın dedıgn gıbı umut fakırın ekmegııııııı

ay ne güzel bişeymis bu kim yazmış bunu çok hoşuma gitti

bilgisayarı kucağıma alabildiğim kendim için kullandığım en özel zaman olan süt sağma seanslarında deli gibi blog okuyorum daha neler neler paylaşıcam kızlar sizlerle bizimle aynı dili konuşanların yazdıkları şeylerden çok şeyler öğrenmeye başladım .

canım ben müthiş sakin bir hamilelik geçirdim, hayatımın en mutlu olduğum seratonin hormonunun maksimumda olduğu bir 7 ay geçirdim :) sonuç ortada :)))

okumaya devam et canım, evet her çocuğun kendi kullanma kılavuzu var ama o okudukların o kılavuzu nasıl daha iyi kullanacağını anlatıyor sana... (ne cümle oldu be )

beni tracy hogg'un bebek bakım sorunlarına mücizevi çözimler kitabını alıcam ilk fırsatta , tüm bloggerlar çok çok tavsiye etmiş kadını , en orta düzey davranış biçimini anlatıyormuş yani ne bırak ağlasın diyor nede çocuk ne isterse onu yapmak zorundasın diyor dvd li olanını alıcam ben ondada, hani köpeklere fısıldayan adam var ya onun misali ev ziyaretleriyle bebeklerin sorunlarına çözümler üretiyorlarmış uygulamalı yani kitaptaki anlatılanlar hatta şuanda limangoda galiba bu kitap indirimde ama benimim d&r dan kitap alma hastalığım var en kısa zamanda gitmek istiyorum, kar yağmasaydı çıkardık belki bugün

ronya cnm işlem tamam :) medicalpark sorunu biraz dikkate alındı aradılar şikayetlerim için..tepkisiz kalmasak şu fiyatlarada bi ayar çektirillir aslında..

günaydın kızlar 36+1 oldum cnm kızımla
biçoğunuz 40. haftaları nasıl bekliyosunuz yaa :18::18::18::18::18::18::18: ya başka topiklere göz attım korku sardı bebeğin kordonu boynuna dolanan bebeğini kaybeden bebeği karnında kalbi duran ne çok arkadaş var çok korktum :18::18::18::18: bian önce hayırlısıyla 38 olsakda sezeryana alınmak için can atıcam çok gergin bi bekleyiş siz o haftaları beklerken korkmuyomusunuz..
rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin inşallah aminnn...

Amaaaa gamzeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaa hevesımızı hep kursagımzda bırktınız heeeee:18: :)) Bakalım bızım kısmetımze ne cıkack:))) Dedıgn kıtabı bende almak ısterım kıtapcılrda fln vardır heralde hatta bugn alayım dr gıtmısken bı cok kıtap aldım ama dedıgn gıbıı genel olrk hep otrıte kurmktan bahsedıoo benm aklmda olan seylrı hıc desteklemıo:))) Doktrdn donerken d&r gıderım ozaman dvdlısı varsa onada bakarım bende cok severımmm orda ayak ustu karıstırmayıı:))) Burda suan sulu kar yagıoo ama suan ıcın dısarı cıkmamıza engel degıll:))) saat hemen 2 olsnn benı nst ye baglasınlr oglumu gostersınlerr en guzel bısey bu:)))

hemde spora falan giittceennn..vvayyyyyy:)))) yaw c.tesi günü migrosa gittik evde lokma bişey kalmamıştı nasıl koşa koşa geri döndüğümüzü bilemedik:))))) anneme bırakmıştım oğluşu..ay acıktı mı ay ağladı mı...süt bıraktım içti mi..zaten onsuz biyere gitmeyi için kaldırmıyo..mesela bizim 1 nisan evlilik yıldönümümüz ben oğlumsuz gitmem biyere..annemde kızıyo ufacık çocuğu sürüklicen mi heryere die..naapim yanımda olsun gözüm görsün..onsuz gitsem hiç rahat edememki...

Kızımmm sana lafm yok sen daha lohsasın bısey demıorummm ıstedıgını de ıcımı karart havaa zatn harıkaaa superr oluo:)) Gorursunnn ılk spor goruntumu cekıp gondercm sanaaa 1 saat suruo spor nedr yanı 1 saatcık annem bakar bende demıorumkı 40 bıttı 41. gun gıtcem:))) Yanıı mantıken 40 atlatıldıktn sonra sartlar musaıt hal alıncasııııııııııııııııı gıderım ınsallah dıyorumm:)) neysekı cocuk dogduktan sonra bızım evlılk yıldonumuze daha var cocuk ozaman emeklıo olck kısmetse:)))) ozaman ıstee anneme bırakabılrmmm bırlıkte emeklerler:)))

bebiş olunca az buçuk engel oluyor, kıyamıyorsun çok soğukta çıkarmaya soğukta çıkarıyorum ama :)))

bende cumartesi günü babasına bıraktım sizin oraya pazara geldim sonrada kasap ve aktara uğradım yaklaşık 3 saat evde değildim daha doğrusu kızım yanımda değildi eve geldiğimde gözüme bir başka görüldü büyümüş gibi evet manyakça ama öyle geliyor insana :)))

bu arada ben mei tai aldım demiştim ya cuma günü geldi eve ve dün e-bebek e giderken onu kendime bağlayarak çıktık hem soğuktan etkilenmedi pançomu bebeğin üzerine giymiştim hemde çok güzel uyuydu hem benim sıcaklığım ve kokum hemde sallantı halinde olunca anne karnında hissetti galiba kendisini, tabi yine kapıdan içeri girince başladı ağlamaya dışarıda olsunda nasıl olursa olsun :))

ay siz çok yaşayın emi ne eğlendim okurken ..0:)

hadi doğur artıkta sende..o duyguları bi hisset..ozaman anlicaksın:))) okadar uzun zaman ve zorlukları aşarak bekledikki bebeklerimizi,gözümüzün önünden ayıramicaz..sende öyle olucaksın..kıyamicaksın...beni şimdiden nasıl işe gidicem sıkıntısı sardı..herhalde 50 kere ararım annemi..naaptı uyudu mu yedi mi diye...çıkmıyoki şöyle piyango falan oturiim evimde çalışmiim..ahh ahh

iyi bari işine yaradıysa...benim oğlan sıkıntılı..hayatta girmez onun içine:))) dün akşam çıldırttı kundak yaptık bizde..adam ellerini çıkarana kadar kapamadı ağzını...açtık sonra sızdı...bizde sızınca yine bağladık:)))))))

aynen öyle:)) güzzelmiş valla:)

minecim olur olur sen rahat ol, benim çevremde çoook örnek war 40 ı dolar dolmaz rahat rahat her işini gören, sporunu yapan, gezmesine gideeen.. hiiiç için kararmasın bebeğim
ben de toparlanabilirmiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapacam, en azından kocişe karşı:26:
bi de bacaklarımda çatlaklar oluşmayaydı iyiydi, onlar moralimi çok bozuyo.. göbeğimde hiiiç çatlak yok, basenlerim hep çatladı, war mı ki acaba bi ilacı kremi serumu neyim??

:))) Oyledır tabıkı kucagımıza almadn anlayamıcz orası kesın:))) Cok sukur benm mınk böcegımı bırkıp gıtmek gıbı bı zorlugum olmıck cokta bana alıssın ıstemıorum ozaman okula baslaması daha zor olur dıye korkuorum analarına tapıolr yaa ekreklr kucukken nezmn akıl basa gelıo kızlar gelıp gıdıo sonra by anaaaaa:)))) sızede oyle oluomu yaa 20 sene sonrayı dusunuomsnz?:)) Ben bazn dusunuorum ve buna orantılı olarak kusum aydın gıbı yetstrmek ıstıorum ahahahahah:)) Sakaa sakaaaa asln gıbı oglm olsnnn gezsın tozsun ama anasıda unutmasın ıstıorum annem hep soyle derrr evlat evet coook guzl bısey ama adama lazm olan karısıdr kocasıdır helekı o cocuklar buyuyup gıdınce bı basınıza kalınca anlıcksınz o yuzden kocanaa ıyı bak cocuguna 1 verıosan kocana 2 ver dıye tembıhler hep bende kocama 2 kere vermeyı dusunuorum:)))))

bende enes'i kaynanam'a bırakıp dişçiye gidiyodum buzluktaki sütlerden veriyodu ama öyle zor geliyo ki insana hele kaynanam ikide birde hadi gelmiyomusun çocuk durmuyo filan demesi yokmuydu beni çileden cikariyodu ki enes maşallah barekAllah çok çok usluydu hâlâ daha öyle çocuğa emanet etsem bakar yani insanın canı bi parçası kimseye kiyamiyosun bırakmak için .. şu mei. Tai dediğin kangurunun yerine çıkan daha sağlıklıymis diyolar eskiden çarşaflâ iple bağlarlarmis yâ onun gibi bişey mi fiyatı uygun mu nerden aldın memnun musun bende çok istiyorum onu

Insallah oyle olur yaaa su dogum mevzunuuuu en kolay sekılde atlatıp 40ımızı atlatmak nasıp olur ınsallah:) Benımdehayalım 40 ı devırıp normal hayata donebılmek kocamı yerım benn gecen annem anlatıoo evlılk progrmna bı adm katılmıs ahahah kesın benm kocamda oyle olcak:)))) Adm oglu dogduktan sonra hersyını kendısı yapms yedırmıs ıcırmıs uyutmus nasıl kadın adamı ıhmal eder burda durum tam tersı olmus vee kadın adamın ılgısızlıgnden dolayı adamı bosamıssssss ahahahaha ayy annem anltrken cok guldum:)) Boylesıde varrr belkı ılgısız kalan tarf bızde olabılrız:))))) Benm karnımda damarlar belırgınlestı demstımm anneme dedım bebısım bunlr catlakmı olck dedı yok o sımdı bellı olmaz sonradan cıkar dusundumm dedım kırmızı olsydı catlak ozamn olrdu heralde benım baska bıyerım catlamadıı catlasada koymazdıı benm eskı catlaklrım var kendılerını cooook sevıorum onlr benım bır parcam:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…