- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.261
AAAA ÇOK EĞLENDİM , SİZİ BİR GERÇEKLERLE TEKER TEKER KARŞILAŞTIRAYIM DA SİZ YİNEDE HAYAL KURMAYA DEVAM EDİN, FUKARANIN EKMEĞİ MİSALİ :)))))
akşam mı o ne, günün her saati aynı ve günün saatlerinin terminonojisi değişiyor bebeğin mama saati, alt değiştirme saati, vitamin damla saati, gaz çıkarma saati, süt sağma saati 24 saati bunlara bölüyorsun ve onları yaşıyorsun ne akşamı :))))
gerçekler gerçekler, siz şuanda o vücuttan çıkan sıvı ve seslerin gerçekten ama gerçekten bir anneye ne ifade ettiğini bilmiyorsunuz 2. gün itibariyle o sesleri duymak için yaşayacağınızı fark edeceksiniz....
canım benim ilk 40 gün o kadar rahhattım ki ben hergün duşumu alır giyinir makyajımı yapar eşimi öyle karşılardım oysa 41. gün itibariyle ne sen sor ne ben söyleyeyim, misal 3 gündür duşa giricem ama fırsat bulamıyorum ve artık kendimden iğreniyorum...
evet ya o koku ne çözemedim, göğüslerimin arasından geliyor ve daha önce ben böyle kokmazdım hatta ben hiç kokmazdım, bu arada 3 gün duş alamadığımdan değil bu koku :) duşatan çıktıktan 2 saat sonrada aynı koku ((
Berra gerçek yüzünü 41. gün itibariyle gösterdi umarım seninki daha sakin olur, dün en sonunda gidip emzik aldım çok sevmedi ama arada alıyor düşşüncede ağlıyor bu seferde gece 4 kere emziğini tekrardan ağzına koymak için uyandım bu aralar kendi odasında yatıyor eşim grip diye git gel zor oluyor :)
benimde çok hayalim vardı halada olmaya devam ediyor hepde olacak.... :))))
ilk 40 gün bebiş eve geldikten sonra eşimle hep aynı anda yemek yedim 8 den sonra akşam yemeği yedimiz olmamıştı, gel gör ki cumartesi akşamı yemeği saat 11 de yiyebildik ve bırak mutfağı masayı bile toplayamadanda sızmışım gece 4 te uyandığımda 2 saatte evi topladım birde çünkü misafir gelecekti ve 2 saat sonraki durumum belli değildi ilk bulduğum fırsatta evin işini hiç ertelemeden yapmaya çalışıyorum.
ayça günde bir kaç saat anneni eve gönder sen yalnız kalmaya ufak ufak başla 1 saat ile başlyın onu artırın hiç kaygılanma çok güzel altından kalkarsın ben örnek olayım sena sadece 5 gün yalnız değildim bunu unutma...
hadi yaaabebekten sonra kocişlere zaman ayıramıcazmııııı!!!!!!!!! ama olmazki, sıkılırım ben.....yatsın zıbarsın sıpa, beraber sarılmadan akşamın tadı çıkmazkiiii
akşam mı o ne, günün her saati aynı ve günün saatlerinin terminonojisi değişiyor bebeğin mama saati, alt değiştirme saati, vitamin damla saati, gaz çıkarma saati, süt sağma saati 24 saati bunlara bölüyorsun ve onları yaşıyorsun ne akşamı :))))
Gamzeee super moral olduuu harkıa hıssedıorum:))) Anne olmanın sartları acık ve net belırtılmıss goze almayann olmasın dımı ama bayılırım kırlı esfmanla haftalarca gezmeye
gerçekler gerçekler, siz şuanda o vücuttan çıkan sıvı ve seslerin gerçekten ama gerçekten bir anneye ne ifade ettiğini bilmiyorsunuz 2. gün itibariyle o sesleri duymak için yaşayacağınızı fark edeceksiniz....
gamze, içimi karattın kız.... :) anneliğe hazır olmadığımı gördüm...biraz geç oldu ama :) hele de şu rengi dönmüş pijamayla hayal edince kendimi....ilk zamanlar, lohusalık filan tamam da, hani o zaman dağılır insan muhtemelen, ama alışınca, düzene girince dikkat ederim gibi geliyo ya....ben evlendiğimden beri pijamayla oturmadım eşimin yanında....tesettürlüyüm ama evde hep dekolteler, miniler vs manken gibi dolaşıyorum...yani bu kadarını yapamasam da pijamaya da düşmem inşallah yaa...tabi büyük konuşmayım, bakalım napcaz...ama salmamak lazım diye düşünüyorum....aLLAH GÜÇ KUVVET VERSİN HEPİMİZE...İNŞALLAH BEBİŞİM BENİM GİBİ OLUR...ANNEM HEP DER SENİNLE HİÇ UĞRAŞMADIM DİYE...YATAĞIMA KOYARMIŞ SADECE DOĞDUĞUMDAN BERİ, BAKA BAKA UYURMUŞUM HİÇ AĞLAMADAN.....
canım benim ilk 40 gün o kadar rahhattım ki ben hergün duşumu alır giyinir makyajımı yapar eşimi öyle karşılardım oysa 41. gün itibariyle ne sen sor ne ben söyleyeyim, misal 3 gündür duşa giricem ama fırsat bulamıyorum ve artık kendimden iğreniyorum...
ayyyy merak etme geziceksin...ben hergün duş alan mis kokan hatun şimdi duş yapmaya vakit bulamıyorum...bide süt verince vücut bi garip kokuyo...ekşi süt gibi mi desem ne desem...kendimden iğrendim sabah:))) şimdi annemin uyanmasını bekliyorum noolursa olsun duşa atıcam kendimi:)
evet ya o koku ne çözemedim, göğüslerimin arasından geliyor ve daha önce ben böyle kokmazdım hatta ben hiç kokmazdım, bu arada 3 gün duş alamadığımdan değil bu koku :) duşatan çıktıktan 2 saat sonrada aynı koku
:))) Vallaa ben her sekıl oturdum kocamn yanında rengı donms pıjamam yok henuz onunla otrmadm bak:))) Ama bn 40 tan sonra normal hayata donulebılcgını dusunenlerdenım yanıı ınsanın 40 ı dedıklerı seyın var olduguna ınanıorum bundn evvelı norml yasama donmenın mumkn olmadıgını dusunuorum ama o 40 cıktımı ısteeee oyle guzel hayllerım varkı ınsallah hepısı nasp olur:)) Bugn hayal dunyam cok gens ve olumlu mınık böcegımı gorcmmm yer annesı onuuuu 10 gune dogurumuyumm ben acaba:)))
Berra gerçek yüzünü 41. gün itibariyle gösterdi umarım seninki daha sakin olur, dün en sonunda gidip emzik aldım çok sevmedi ama arada alıyor düşşüncede ağlıyor bu seferde gece 4 kere emziğini tekrardan ağzına koymak için uyandım bu aralar kendi odasında yatıyor eşim grip diye git gel zor oluyor :)
benimde çok hayalim vardı halada olmaya devam ediyor hepde olacak.... :))))
ilk 40 gün bebiş eve geldikten sonra eşimle hep aynı anda yemek yedim 8 den sonra akşam yemeği yedimiz olmamıştı, gel gör ki cumartesi akşamı yemeği saat 11 de yiyebildik ve bırak mutfağı masayı bile toplayamadanda sızmışım gece 4 te uyandığımda 2 saatte evi topladım birde çünkü misafir gelecekti ve 2 saat sonraki durumum belli değildi ilk bulduğum fırsatta evin işini hiç ertelemeden yapmaya çalışıyorum.
bende öyleyim güzelim...allahtan annem bizde ya şimdilik..sallıyorum oğlanı anneme kocama sarılıp uyuyorum biraz..o gittiğinde naapcam bilmem..zaten kendimi hiç hazır hissetmiyorum oğlanla yalnız kalmaya...kaygı sorunumu yaşıyorum depresyondamıyım neyim..korkuyorum bişey olcak die..annem gidiim eve gelirim yine diyo yok diyorum otur kıpırdama biyere...
ayça günde bir kaç saat anneni eve gönder sen yalnız kalmaya ufak ufak başla 1 saat ile başlyın onu artırın hiç kaygılanma çok güzel altından kalkarsın ben örnek olayım sena sadece 5 gün yalnız değildim bunu unutma...