2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alıntı yapamıyorum Malkoç ve Cartes sağolun kızlar desenize bende öle beklicem o zaman ebe halamda hemen gelmeyebilir demişti ay çok ağırlaştım zaten totomun üstüne oturamıyorummm ne zaman teşrif edecek bu hatunnn benim gibi bekleyenleri Allah kurtarsınnnn

slm kızlar çok şükür bebeğimi kucağıma aldım cumartesi günü saat 9da..sonunda beklediğimiz an gldi :) yalnız göğüslerim çok acıo yara oldu napsam geçer bildiğiniz bişey var mı çok zorlanyoırum emzirirken..

Çok sağol yardımcı oldun için ben biraz şunları inceliyeyim sonra arkadaşım gelcek akşama girerim tekrar hehe doğurmazsam tabi hoşçakalın by..

emzirdikten sonra lansinoh kremini sür ve göğüs kalkanını tak sütyenini öyle kapat, daha çok başındasın bunu yaparsan rahat edersin aksi halde canın daha da çok yanar , ürünlerin linkini koyuyorum piyasanın altında buradaki fiyatlar siparişin ertesi gün yada en geç bir sonraki gün geliyor genelde,

Avent | Avent Gs Kalkan 2 li | 30,60 TL

Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 22,51 TL

ben aslında halka slingin yenidoğanlar için daha uygun olduğunu duymuştum. senin bu konuda fikrin varmı? mei tai de güzel duruyor, kararsız kaldım ne yapsamki

canım ben 2 aydır usg ye girmedim belki daha önce kanala girmiştir çünkü 2 haftadan beri çok sıkışıyorum kemiklerim acıyoo ay kafam karıştı dedin gibi beklicezzz hakkımızda hayırlısııı inşallah kendi doğal sancımızla doğururuzzz

ben aslında halka slingin yenidoğanlar için daha uygun olduğunu duymuştum. senin bu konuda fikrin varmı? mei tai de güzel duruyor, kararsız kaldım ne yapsamki

yeni doğan için en iyisi wrap sling , mei tai uzun süreli kullanım için yaş olarak ve senin uzun süreli taşımalarında daha az yorulman için faydalı halkalı çok pratik hemen geçirip bebeği koyarsın her ayında ama kilosu arttıkça senin omzun daha çok ağrıyacak ayrıca iki ellinde rahat kullanılacağını düşünmüyorum o kullanış şeklinde,

wrap sling için kumaş alıp kendim yapıcam çok basit o çünkü, şu anda mei tai içinde başını tutamadığından rahatsız olabilir belki ama çok da güzel uyuyor onun içinde :)

İnş.canım sağlıkla gelsin kuzular.Bebde bi ağrı sızı yok bel ağrısı dışında o da 2-3 gündür var zaten.Bakalım ne zaman gelcekler:))))

Slm herkese..okuyarak bazen de yazarak takip ediyorum sizi.Ben de hala tık yok.Bugün kontrolümüz vardı ama yollar kapalı gidemedik dr'umuza.Yarın da beklenen doğum tarihi,yarın gidicez bakalım inşş yol açılırsa.Hava durumu 5 gün boyunca yoğun kar yağışı gösteriyo.Hayırlısı ne yapalım:>Zaten benim oğlanın da gelmeyi niyeti yok gibi duruyo:>

canımsen doğurmadın mı daha dr gitin mi ne dediii

Yok daha doguramadim geri gönderdi dr. Yumuşama var açılma yokmuş daha yeni kanala iniyor tam inmemis dedi yani anlaşılan biz bu haftayı da atlaticaz bakalım hayırlısı

Slm kızlar nasılsınız ben geldm kızımı doğurdum geçen çarşamba mucize eseri aranızdayım doktor öyle dedi çünkü 3 gün yoğun bakımda kaldım çarşamba günü geceden süren başağırısyla annemi aradım geldi doktora gitmek için yolda kriz geçirmişim tek hatırladığım ağzımın yamulması 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi acil sezeryane almışlar bebeği tansiyonum 22 ye yükselmiş ve dün evimize geldik şimdi size bakayım dedim kızım çook küçük oda 3 gün küvezde kalmış başka doğuran varmı herkesler iyidir inş.

çok çok geçmiş olsun ..... Allah korumuş seni de kızını da..... Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin....

selam kızlar benim kızımın gelmesi lazım artık ama ne aşşağıya indi, nede sancım falan var ööyle duruyoruz..bugün doktora gidicem bakalım ne dicek..ama bide size de sorayım dedim doğumu tetiklemek yada başlatmak yada en azından bebeğin doğum kanalına girmesi için yapılması gereken bişey var mı bildiğiniz?? bu arada son adet tarihim 5 hazirandı...:44::44:

ay cnm ne diyosun ya şok oldum cok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın inşallah ışılsu yu da öp benim için cnm ....tekrar cok cok geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…