- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.301
cnm mei tai'ni hangi siteden aldın ve nasıldı ürün?
Çok sağol yardımcı oldun için ben biraz şunları inceliyeyim sonra arkadaşım gelcek akşama girerim tekrar hehe doğurmazsam tabi hoşçakalın by..kızlar boş durmayın ve vaktiniz varken linkini koyacağım siteleri incik cıncık inceleyin çok başarılılar ben sık kullanılanalra attım her süt sağmada bir tanesini okuyorum,
Alternatif Anne
BebekveBen.com | Bebek ve çocuk bakımı, hamilelik, doğum ile ilgili herşey... Minik Can'ın maceraları eşliğinde...
Blogcu Anne
Uykusuz Anneler Kulübü
Hülya'nın Tunası
Gökalp ile Seyr-i Alem
10marifet
Doğal Anne,Doğal Çocuk
Benden ve Bizden
Poyraz ve Başka Şeyler
anne-larlar
aşağıdaki linkleri bir incele derim öncelikle ve you tube dan mei tai bağlama videolarını izle o zaman mei tai ler arasındaki farklarıda anlayıp ona göre birşey alabilirsin, ben birde wrap sling alıcam daha doğrusu kumaşını alıcam annem yapacak çünkü o çok basit 5 metrelik çok esnek bir kumaş jarsey deniyor galiba, 70 cm genişliğinin olması gerekiyor düm düz bir kumaş yeterli, bunun içindeyken bebek emzirebilme şansımızda var ve yenidoğanlar daha doğrusu ilk 3 aylık bebekler bunun içinde daha çok rahat ediyor mei tai de başı yana düşebiliyor göğsüme tam yaslıyorum bende ama inanılmaz rahat birşey soğan bile doğradım o şekilde, eğer sırtıma bağlamışsam evin her türlü işi yapılabiliyor denedim tecrübeyle sabit :))))
Bebeklerin kalça gelişimi ve Slingler
Hülya'nın Tunası: Slingler ve Sıkça Sorulan Sorular
Keyifli Bebek : Kucakta Bebek
Mei Tai Sling Mei Tai Sling Sanal Bebek Mağazası
bundan aldım yalnız unnado da indirimdeydi şansıma oradan verdim siparişi 47 ye aldım ben, ilgili sitelerin linkini veriyorum hepsini incele birkaç farklı satıcı var çünkü
Mei-Tai Sling
Ürünler
slm kızlar çok şükür bebeğimi kucağıma aldım cumartesi günü saat 9da..sonunda beklediğimiz an gldi :) yalnız göğüslerim çok acıo yara oldu napsam geçer bildiğiniz bişey var mı çok zorlanyoırum emzirirken..
Mei Tai Sling Mei Tai Sling Sanal Bebek Mağazası
bundan aldım yalnız unnado da indirimdeydi şansıma oradan verdim siparişi 47 ye aldım ben, ilgili sitelerin linkini veriyorum hepsini incele birkaç farklı satıcı var çünkü
Mei-Tai Sling
Ürünler
Çok sağol canım emzik şimdilik almıycam ama biberon almam lazım biran önce.Ben de dr browns alıyım o zaman.Bi tane bulunsun lazım olur sonra eşim bulamaz falan en iyisi şimdiden almak.
Canım benim de bebeş 2 haftadır kanala girmiş bekliyo hiç sancım falan da yok benim sadece 2-3 gündür belim ağrıyo o kadar.Artık ne zaman gelir bilmiyorum beklemedeyiz işte:))))
Çok sağol yardımcı oldun için ben biraz şunları inceliyeyim sonra arkadaşım gelcek akşama girerim tekrar hehe doğurmazsam tabi hoşçakalın by..
ben aslında halka slingin yenidoğanlar için daha uygun olduğunu duymuştum. senin bu konuda fikrin varmı? mei tai de güzel duruyor, kararsız kaldım ne yapsamki
canım ben 2 aydır usg ye girmedim belki daha önce kanala girmiştir çünkü 2 haftadan beri çok sıkışıyorum kemiklerim acıyoo ay kafam karıştı dedin gibi beklicezzz hakkımızda hayırlısııı inşallah kendi doğal sancımızla doğururuzzz
canımsen doğurmadın mı daha dr gitin mi ne dediii
Yok daha doguramadim geri gönderdi dr. Yumuşama var açılma yokmuş daha yeni kanala iniyor tam inmemis dedi yani anlaşılan biz bu haftayı da atlaticaz bakalım hayırlısı
Slm kızlar nasılsınız ben geldm kızımı doğurdum geçen çarşamba mucize eseri aranızdayım doktor öyle dedi çünkü 3 gün yoğun bakımda kaldım çarşamba günü geceden süren başağırısyla annemi aradım geldi doktora gitmek için yolda kriz geçirmişim tek hatırladığım ağzımın yamulması 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi acil sezeryane almışlar bebeği tansiyonum 22 ye yükselmiş ve dün evimize geldik şimdi size bakayım dedim kızım çook küçük oda 3 gün küvezde kalmış başka doğuran varmı herkesler iyidir inş.
Slm kızlar nasılsınız ben geldm kızımı doğurdum geçen çarşamba mucize eseri aranızdayım doktor öyle dedi çünkü 3 gün yoğun bakımda kaldım çarşamba günü geceden süren başağırısyla annemi aradım geldi doktora gitmek için yolda kriz geçirmişim tek hatırladığım ağzımın yamulması 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi acil sezeryane almışlar bebeği tansiyonum 22 ye yükselmiş ve dün evimize geldik şimdi size bakayım dedim kızım çook küçük oda 3 gün küvezde kalmış başka doğuran varmı herkesler iyidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?