- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.281
Insallah oyle olur yaaa su dogum mevzunuuuu en kolay sekılde atlatıp 40ımızı atlatmak nasıp olur ınsallah:) Benımdehayalım 40 ı devırıp normal hayata donebılmek kocamı yerım benn gecen annem anlatıoo evlılk progrmna bı adm katılmıs ahahah kesın benm kocamda oyle olcak:)))) Adm oglu dogduktan sonra hersyını kendısı yapms yedırmıs ıcırmıs uyutmus nasıl kadın adamı ıhmal eder burda durum tam tersı olmus vee kadın adamın ılgısızlıgnden dolayı adamı bosamıssssss ahahahaha ayy annem anltrken cok guldum:)) Boylesıde varrr belkı ılgısız kalan tarf bızde olabılrız:))))) Benm karnımda damarlar belırgınlestı demstımm anneme dedım bebısım bunlr catlakmı olck dedı yok o sımdı bellı olmaz sonradan cıkar dusundumm dedım kırmızı olsydı catlak ozamn olrdu heralde benım baska bıyerım catlamadıı catlasada koymazdıı benm eskı catlaklrım var kendılerını cooook sevıorum onlr benım bır parcam:))))
insallah ihtiyaç duymayız ama çok yerde okudum bu iyi geliyomuşArkadaslar arkadasim 6 haftalik bebegini sadece bu albumle susturabiliyor.Size de tavsiye ederim, mutlaka bulunsun elinizin altinda.Müzik ruhun gıdasıdır derler ya hani.. İşte anne karnından dünyaya ilk geldiği anda adaptasyon sorunu yaşayan bazı bebeklerde meydana gelen "KOLİK"e çözüm müzikle bulundu.. Bu sendrom olumsuz etkileriyle özellikle anne babalara zor günler yaşatırken artık çaresiz değilsiniz.KAZEN"Karnı tok, emzirdim, salladım, gazını çıkardım, onu yaptım, şunu da yaptım ama bebeğim mümkün değil susmuyor" diyorsanız artık MÜMKÜN... Yanlış duymadınız... Tüm Türkiye'nin "Buzuki Orhan" adıyla tanığı Orhan Osman eşi Neslihan Osman'ın da desteğiyle ilk çocuklarında tanıştığı "Kolik" rahatsızlığına çözümü yaptığı albümle buldu.Üstelik tıp biliminin de desteklediği bu çözüm 1 Haziran itibariyle müzikmarketlerin yanı sıra eczanelerde de satışa sunulacak. On Müzik'in yapımın üstlendiği "Kolik - Yeni Doğan Bebeğinizi Rahatlatan Müzikler" adlı albüm Yeni Dünya Müzik etiketiyle çıkıyor. Üzerine "Kolikli Bebeklere Beyaz Gürültünün Etkisi" isimli Yüksek Lisans Tezi' de yapılan bu proje ile ilgili bilinmeyenleriyle birlikte tüm detayları aşağıda bulabilirsinizEki Görüntüle 365627
bende enes'i kaynanam'a bırakıp dişçiye gidiyodum buzluktaki sütlerden veriyodu ama öyle zor geliyo ki insana hele kaynanam ikide birde hadi gelmiyomusun çocuk durmuyo filan demesi yokmuydu beni çileden cikariyodu ki enes maşallah barekAllah çok çok usluydu hâlâ daha öyle çocuğa emanet etsem bakar yani insanın canı bi parçası kimseye kiyamiyosun bırakmak için .. şu mei. Tai dediğin kangurunun yerine çıkan daha sağlıklıymis diyolar eskiden çarşaflâ iple bağlarlarmis yâ onun gibi bişey mi fiyatı uygun mu nerden aldın memnun musun bende çok istiyorum onu
Tünaydın kızlar,1-2 saat çalışıp eve gidicem.Geçmişe bakamıyorum işim var haftanu nasıldı?Doğum yapan var mı?
Benim de hiç çatlamadı ama doğumdan sonra ortaya çıkan falan olur mu bilmem:18:
Tunaydın sekerımm hosgeldınn nıgolı dogm yapms bı kac arkads daha yazmıstı ama en aklmda kaln o oldu cunku bugn ıcın sezryn olması plnlanıoduu kendısı sularının gelmesıylee normal dogm yapms gonlune gore olms benm aklmda kaln bu:) Catlakları takmaya degmezz dunyanın en guzelllllllllllll seyını kucagımıza alcz en guzel bıseyyy:))) Yada benm onceden oldugu ıcın bukdr rahat konusuo olabılrm
kızlar şeffaf emzik almayın avent in şeffaf emziklerinden almıştım dün ve şuanda bulamıyorum renkli olsun ki rahat bulasınız :)))
Sağol canım ben hiç emzik ya da biberon almadım ama doğunca lazım oluyo herkes onu söylüyo burda bi tane biberon almayı düşünüyorum en küçüklerinde mi alıyım?
Gunaydin kizlar ben de hala dogurmadmbisey soracagim size bu bogulmaa onleyici guvenlik yaastiklarndan alan yada kullanan warmi? Alsai diye kararsz kaldm kullanislimidir fikri olanlar varmi?
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım daha doğum var mı bugün bende az önce dr dan geldim usg ye girdim bebiş gayet iyimiş kanala girmiş dr her an gelebilir dedi ama bende sancı falan yokk halamla konuştum kendisi ebe oda 40 haftaya kadar öyle durabilir belli olmaz dedi sizde bebişi kanala giripte gelmeyen var dı sanırımmm bilgilendirirsenız sevinirimmm
Selam cnm gecen sali doktorumda bana demisti kanala girmis her an sancin baslayabilir die 1hafta olacak gelen yokgünaydın kızlar geçmişi okuyamadım daha doğum var mı bugün bende az önce dr dan geldim usg ye girdim bebiş gayet iyimiş kanala girmiş dr her an gelebilir dedi ama bende sancı falan yokk halamla konuştum kendisi ebe oda 40 haftaya kadar öyle durabilir belli olmaz dedi sizde bebişi kanala giripte gelmeyen var dı sanırımmm bilgilendirirsenız sevinirimmm
Çok sağol canım emzik şimdilik almıycam ama biberon almam lazım biran önce.Ben de dr browns alıyım o zaman.Bi tane bulunsun lazım olur sonra eşim bulamaz falan en iyisi şimdiden almak.ben 240 ml lik almıştım büyük elime daha güzel oturuyor beslerken , yalnız şiddetle dr browns tavsiye ediyorum chicco ve avent doğal akış doğal dokunuş vs vs hiç fark etmiyor dr browns a göre hızlı akıyor ve memeyi kabul etmeme dıurumu olabiliyor dün melike ile mesajlaştım onunkide almıyormuş memeyi, benimkinde öyle bir sorun yok.
bütün o biberonları içinde süt varken emdim o yüzden çekiş şekilleri biliyorum dr brownda ciddi çaba gerekiyor, emziği ise ihtiyaç duyduğumuzz için daha doğrusu işe yarayacak mı diye aldım 2. ayına girmek üzere ilk kez tanıştı, bebeğine göre al yani, biberon ise elbet lazım olacak şimdiden al benim gibi son ana bırakma dursun kenarda
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım daha doğum var mı bugün bende az önce dr dan geldim usg ye girdim bebiş gayet iyimiş kanala girmiş dr her an gelebilir dedi ama bende sancı falan yokk halamla konuştum kendisi ebe oda 40 haftaya kadar öyle durabilir belli olmaz dedi sizde bebişi kanala giripte gelmeyen var dı sanırımmm bilgilendirirsenız sevinirimmm
Hmm hele bunuda alalim:) umarm ise yarar ben aliom ama bebisin daha gelmeye niyeti yok :)mutlaka işe yarıyordur hayatına bir kolaylık katıyordur ama ben almam lazım diye bebek mağazasına koşmadım hala :) çok şey için koştumda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?