2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hiç çatlamadı ama doğumdan sonra ortaya çıkan falan olur mu bilmem:18:

insallah ihtiyaç duymayız ama çok yerde okudum bu iyi geliyomuş

kızlar boş durmayın ve vaktiniz varken linkini koyacağım siteleri incik cıncık inceleyin çok başarılılar ben sık kullanılanalra attım her süt sağmada bir tanesini okuyorum,

Alternatif Anne

BebekveBen.com | Bebek ve çocuk bakımı, hamilelik, doğum ile ilgili herşey... Minik Can'ın maceraları eşliğinde...

Blogcu Anne

Uykusuz Anneler Kulübü

Hülya'nın Tunası

Gökalp ile Seyr-i Alem

10marifet

Doğal Anne,Doğal Çocuk

Benden ve Bizden

Poyraz ve Başka Şeyler

anne-larlar

aşağıdaki linkleri bir incele derim öncelikle ve you tube dan mei tai bağlama videolarını izle o zaman mei tai ler arasındaki farklarıda anlayıp ona göre birşey alabilirsin, ben birde wrap sling alıcam daha doğrusu kumaşını alıcam annem yapacak çünkü o çok basit 5 metrelik çok esnek bir kumaş jarsey deniyor galiba, 70 cm genişliğinin olması gerekiyor düm düz bir kumaş yeterli, bunun içindeyken bebek emzirebilme şansımızda var ve yenidoğanlar daha doğrusu ilk 3 aylık bebekler bunun içinde daha çok rahat ediyor mei tai de başı yana düşebiliyor göğsüme tam yaslıyorum bende ama inanılmaz rahat birşey soğan bile doğradım o şekilde, eğer sırtıma bağlamışsam evin her türlü işi yapılabiliyor denedim tecrübeyle sabit :))))

Bebeklerin kalça gelişimi ve Slingler

Hülya'nın Tunası: Slingler ve Sıkça Sorulan Sorular

http://www.keyiflibebek.com/?Lang=TR&SyfNmb=1

Son düzenleme:
Tünaydın kızlar,1-2 saat çalışıp eve gidicem.Geçmişe bakamıyorum işim var haftanu nasıldı?Doğum yapan var mı?

Benim de hiç çatlamadı ama doğumdan sonra ortaya çıkan falan olur mu bilmem:18:

Tunaydın sekerımm hosgeldınn nıgolı dogm yapms bı kac arkads daha yazmıstı ama en aklmda kaln o oldu cunku bugn ıcın sezryn olması plnlanıoduu kendısı sularının gelmesıylee normal dogm yapms gonlune gore olms benm aklmda kaln bu:) Catlakları takmaya degmezz dunyanın en guzelllllllllllll seyını kucagımıza alcz en guzel bıseyyy:))) Yada benm onceden oldugu ıcın bukdr rahat konusuo olabılrm

Sağol canım,doğum yapan arkadaşların gözü aydın allah bağışlasın.Bende çatlak vardı ama sadece bi kaç yerde karnımda olmasın yeter:))))

kızlar şeffaf emzik almayın avent in şeffaf emziklerinden almıştım dün ve şuanda bulamıyorum renkli olsun ki rahat bulasınız :)))

kızlar şeffaf emzik almayın avent in şeffaf emziklerinden almıştım dün ve şuanda bulamıyorum renkli olsun ki rahat bulasınız :)))

Sağol canım ben hiç emzik ya da biberon almadım ama doğunca lazım oluyo herkes onu söylüyo burda bi tane biberon almayı düşünüyorum en küçüklerinde mi alıyım?

günaydın kızlar..
geçmişe bakamadım yeni doğum yapanlar varmı bilmiyorum birkaç gündür.
bu sabah kızımı sağlık ocağı kontrolüne götürdük. boyu 4cm uzamış. kızım 3.540gr doğmuştu, doğumdan sonra 3.200gra düşmüştü şimdi 3.980gr olmuş... multitabs isminde bie vitamin verdiler. eve gelince içirmeye çalıştım ama tükürdü hemen meme dışında hiçbişeyi ağzına almak istemiyor napıcaz böyle giderse bilmiyorum
dünden beri moralim bozuk. eşime sinir olmaya başladım. çok anlayışsızlaştı son zamanlarda. sanki değişti bambaşka biri oldu..

Sağol canım ben hiç emzik ya da biberon almadım ama doğunca lazım oluyo herkes onu söylüyo burda bi tane biberon almayı düşünüyorum en küçüklerinde mi alıyım?

ben 240 ml lik almıştım büyük elime daha güzel oturuyor beslerken , yalnız şiddetle dr browns tavsiye ediyorum chicco ve avent doğal akış doğal dokunuş vs vs hiç fark etmiyor dr browns a göre hızlı akıyor ve memeyi kabul etmeme dıurumu olabiliyor dün melike ile mesajlaştım onunkide almıyormuş memeyi, benimkinde öyle bir sorun yok.

bütün o biberonları içinde süt varken emdim o yüzden çekiş şekilleri biliyorum dr brownda ciddi çaba gerekiyor, emziği ise ihtiyaç duyduğumuzz için daha doğrusu işe yarayacak mı diye aldım 2. ayına girmek üzere ilk kez tanıştı, bebeğine göre al yani, biberon ise elbet lazım olacak şimdiden al benim gibi son ana bırakma dursun kenarda

Gunaydin kizlar ben de hala dogurmadm bisey soracagim size bu bogulmaa onleyici guvenlik yaastiklarndan alan yada kullanan warmi? Alsai diye kararsz kaldm kullanislimidir fikri olanlar varmi?

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım daha doğum var mı bugün bende az önce dr dan geldim usg ye girdim bebiş gayet iyimiş kanala girmiş dr her an gelebilir dedi ama bende sancı falan yokk halamla konuştum kendisi ebe oda 40 haftaya kadar öyle durabilir belli olmaz dedi sizde bebişi kanala giripte gelmeyen var dı sanırımmm bilgilendirirsenız sevinirimmm

Gunaydin kizlar ben de hala dogurmadm bisey soracagim size bu bogulmaa onleyici guvenlik yaastiklarndan alan yada kullanan warmi? Alsai diye kararsz kaldm kullanislimidir fikri olanlar varmi?

mutlaka işe yarıyordur hayatına bir kolaylık katıyordur ama ben almam lazım diye bebek mağazasına koşmadım hala :) çok şey için koştumda :)))

alevinki öyle ve yaklaşık 4-5 haftadır öyle duruyor, henüz doğuruyorum mesajıda gelmedi :)

Selam cnm gecen sali doktorumda bana demisti kanala girmis her an sancin baslayabilir die 1hafta olacak gelen yok hatta kanala girdgi icin tam olcum yapamiorm dedi dr cidden de artk net gorunmuyordu.ustelik 15gun oncede nisanim gelmsti bakalim.yarin tekraar gitcm doktora ne diecek

Çok sağol canım emzik şimdilik almıycam ama biberon almam lazım biran önce.Ben de dr browns alıyım o zaman.Bi tane bulunsun lazım olur sonra eşim bulamaz falan en iyisi şimdiden almak.

Canım benim de bebeş 2 haftadır kanala girmiş bekliyo hiç sancım falan da yok benim sadece 2-3 gündür belim ağrıyo o kadar.Artık ne zaman gelir bilmiyorum beklemedeyiz işte:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…