2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

minikler cnm bu yazdığım artık 3.messaj dünden beri sana yazıyorum ne oluyorsa uçup gidiyor...neyse tekrar yazayım gelmene bize katılmana seyrek de olsa çok sevindim cnm iyi dileklerini hiç eksik etmemen ne kadar güzel bir davrnış kendi adıma çok teşekkür ederim açıkçası geçen sene ben aynı şeyi yaşadığımda nisan annelerinden hemen ayrılmıştım o gücü kendimde bulamamıştım ama sen çabuk toparlamışsın bu da en kısa zamanda hayırlı haberler alacağımız anlamına geliyor inşallah cnm hep bizimle kal olur mu?

aşılar derken doğumdan sonra bebeğe yapılacak aşılardan bahsediyor cnm

yoksa hamileyken ben hiç aşı fln olmamıştım yani

ay ne harika bir haber!!

hep ikizlerim olsun isterdim hala da istiyorum ama tek yumurta ikizini seviyorum ben daha doğrusu onlara hayranım allahım nasıl da yaratıyor diye ama pek sanmıyorum bizde pek yok çünkü bende de olmaz, genelde genetikmiş çünkü..

hayırlı olsun cnm..

Son düzenleme:
limonlu kek cnm inşallah iyisindir artık kurtulmuşsundur gıcık kistten umarım

ama sen de hiç yazmıyorsun ki merak ediyoruzzz:84:

Son düzenleme:
ben kızıma hamileyken bi 4. ayda birda 5. ayda (yanlış hatırlamıyorsam ayları) tetenoz aşısı olmuştum iki kere ve olduğum zaman kolumu oynatamamıştım fena kitliyor insanı büyük ihtimalle o aşılardan bahsetmişlerdir

Günaydın tüm mart anneleri güzel bir gün geçirmek dileğiyle:)

Gebelikte sağlık ocağına ya da aile hekimine kayıt yaptırdığımız taktirde aşıları onlar takip ediyorlar. gebelikte iki doz tetanoz aşısı yapılıyor bunu en yakın sağlık ocağı yapıyor. Ben yedi yıl önce doğum yaptım hamileyken iki doz yapılmıştı şimdi ebe arası fazla olduğu için tekrar iki doz uygulanacağını söyledi. Farklı ülkelerde farklı uygulamalar yapılıyor olabilir.

bende dün dr uma gittim 2 li test için kan aldılar 4 gün sonra sonucu alırsın dediler... bugünde bi ara izin alıp aile hekimime gidip kayıt yapotırmayı düşünüyorum... hemen gidince test mi yapıyorlar canım peki ne testi yapıyorlar... dr da yaptırdığımız testlerden mi başka mı...

günaydın güzel annelerr... nasılsınız...

bu harika bi haber çok sevndim senin adına. bnimde öle olurmu acaba diye düşündüm:) ilk kan değerlerim 2 katı deil 4 katı artmıştı bnm doktor ikiz olabilir demişti ama bi tane bebiş göründü.belki bende senn gibi sonradan öğrenirim:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş.

aşılar derken doğumdan sonra bebeğe yapılacak aşılardan bahsediyor cnm

yoksa hamileyken ben hiç aşı fln olmamıştım yani

canım doğumdan sonra bebeğe yapılan aşılarıda takip ediyolar. ama gebelikte anneye yapılan aşılar varmış onlardan bahsettm.

teşekkürler arkadaşlar. sadece tetanoz aşısı var ozaman bnmde bildiğim doğruymuş demekki. bitanede doğumdan sonra yapmışlar bnm bir arkadaşıma. nese sonuçta takip edilecez. burdan bilgilendirirz birbirimizi

meri bnm daha yeni olduğu içi genel testlerim yapılmamıştı onlrı yaptırdım cnm. gidince boy kilo tansiyon gibi genel bilgilerini alıyolar. ebe hemşiren oluyo seni takip eden. tahlil sonuçlarını falan istiyo. 2li testide sağlık ocağında yaptırabiliyormuşuz bana öle dedi hemşire.

yarın doktor kontrolüm var kendi doktorumdan sonra aile hekimliğine gidicem bilgi almak istediğiniz şeyler varsa hepsini sorarım perşembe günü paylaşırım sizinle...

Oyyyyy MAŞALLAH yaa. sabah sabah ne güzel bi haberle karşılaştım.
Canım çok tebrik ederim. senin için tarifsiz bi mutluluktur bu eminim. ben bile bu kadar çok sevinmişken seni düşünemiyorum. Ayyy kurban olduğum Allah'ım öyle büyükki.

günaydınnn benim gibi sabaha bebeğinin varlığının verdiği gülümsemeyle güne başlayıp ilk günaydınını bebeğine söyleyen anne adayları nasılsınız????

cnm ne mutlu sana çok sevindim...

hepinize günaydın dr randevularına gidecek arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz.yarın benim dr randevum var ve evlilik yıldönümü umarım bebeğimin hareketlerini bende görebilirim bizim için çok güzel bi hediye olur 24 saat var ve ben şimdiden heyacanla beklemeye başladım işyerindeyim ve daha bi tane iş yapmadım:) patron duymasın

Günaydınn kızlar çok mutlu güzel keyifli bir gün olur inşallahh

avci82 canım harika bir haber bu rabbimin mucizesi işte onun kudreti nelere kadir inşallah ikisinide sağlıkla alırsın kucağına hayırlı olsun..

streetpit inşallah kıpır kıpır bebişnin güzel haberlerini bekliyoruz canım..

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bugün?bu arada limonlu kekten haberi olan var mı durumu nasıl acaba çok merak ediyorum onu.doktora gidecek olanlar varmış güzel haberlerle bekliyoruz sizleri.ben yarın akşam gidicem.haftamızda sapma var eski doktorla yenisi arasında 10 gün fark var.yeni doktorun ultrasonunda 10 gün küçük çıkıyor benim miniğim ama sat tarihimden eminim çünkü genç kızlığımdan beri hep not ederim.neyse bakalım hayırlısı sağlıklı olduktan sonra sorun yok değil mi?

ay kızlar bi koşu gidip geldim doktoruma ama 2li test daha yapmadı 1 hafta sonra dedi bebişim10+5 günlükmüşhemen çizelgemi düzelteyimm

veeee çikolata yiyip gittim yaptığı hareketlere inanamazsınız yüzüyor resmen benim minik yüzücüm kulaç atıyor takla atıyor çok komikti...sinir sistemi çok iyi gelişmiş dedi doktor..

ay çok güzel bir duygu pazartesi gene gideceğim test için bir de aile hekimine gitmem lazım işte bööylee...

ne güzel canım senin adına çok sevindim.senin hafta da beim duruma benzemiş.ben çizelgemi düzeltmedim daha.çikolatanın ne etkisi var ki hareketlendiriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…