- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.401
kızlar bide 2li testlerden sonra aşılar varmış tetenozu duydumda başka aşı varmı tecrübeli anneler bilgi verin bize.
bugün aile hekimliğine gittim testlerimi yaptılar kayıt açtılar falan test zamanında ve aşı zamanlarınızı biz takip etcez dediler. hangş aşılar diyede sormak gelmedi hiç aklıma. bu arada tabiki doktoruma gitmyide ihmal etmicem 2 taraflı takipde olcam. istanbulda yaşayan arkadaşlar mutlaka gidin aile hekimlerinize çok ilgileniyolar ve doktorunuz atlasada onlar atlamıyolar hiçbişeyinizi.
kızlar iyi akşamlar..bikaçgündür mide bulantısı+vajinit şikayetleriyle savaşırken giremedim..umarım hepiniz iyisinizdir..
bugün bi müjde aldım onu paylaşmam lazım....
benim bi bebeğim daha varmış göbüşümde...8.haftamda ikinci bebeğimi gördüm o 7+2 bir hafta geriden geliyomuş..Allah ım okadar mutlu oldumki ikinciye hamilelik haberi almış gibiyim...
kızlar bide 2li testlerden sonra aşılar varmış tetenozu duydumda başka aşı varmı tecrübeli anneler bilgi verin bize.
bugün aile hekimliğine gittim testlerimi yaptılar kayıt açtılar falan test zamanında ve aşı zamanlarınızı biz takip etcez dediler. hangş aşılar diyede sormak gelmedi hiç aklıma. bu arada tabiki doktoruma gitmyide ihmal etmicem 2 taraflı takipde olcam. istanbulda yaşayan arkadaşlar mutlaka gidin aile hekimlerinize çok ilgileniyolar ve doktorunuz atlasada onlar atlamıyolar hiçbişeyinizi.
kızlar iyi akşamlar..bikaçgündür mide bulantısı+vajinit şikayetleriyle savaşırken giremedim..umarım hepiniz iyisinizdir..
benim bi bebeğim daha varmış göbüşümde...8.haftamda ikinci bebeğimi gördüm o 7+2 bir hafta geriden geliyomuş..Allah ım okadar mutlu oldumki ikinciye hamilelik haberi almış gibiyim...
aşılar derken doğumdan sonra bebeğe yapılacak aşılardan bahsediyor cnm
yoksa hamileyken ben hiç aşı fln olmamıştım yani
ben kızıma hamileyken bi 4. ayda birda 5. ayda (yanlış hatırlamıyorsam ayları) tetenoz aşısı olmuştum iki kere ve olduğum zaman kolumu oynatamamıştım fena kitliyor insanı büyük ihtimalle o aşılardan bahsetmişlerdir
Günaydın tüm mart anneleri güzel bir gün geçirmek dileğiyle:)
Gebelikte sağlık ocağına ya da aile hekimine kayıt yaptırdığımız taktirde aşıları onlar takip ediyorlar. gebelikte iki doz tetanoz aşısı yapılıyor bunu en yakın sağlık ocağı yapıyor. Ben yedi yıl önce doğum yaptım hamileyken iki doz yapılmıştı şimdi ebe arası fazla olduğu için tekrar iki doz uygulanacağını söyledi. Farklı ülkelerde farklı uygulamalar yapılıyor olabilir.
bende dün dr uma gittim 2 li test için kan aldılar 4 gün sonra sonucu alırsın dediler... bugünde bi ara izin alıp aile hekimime gidip kayıt yapotırmayı düşünüyorum... hemen gidince test mi yapıyorlar canım peki ne testi yapıyorlar... dr da yaptırdığımız testlerden mi başka mı...
ay kızlar bi koşu gidip geldim doktoruma ama 2li test daha yapmadı 1 hafta sonra dedi bebişim10+5 günlükmüşhemen çizelgemi düzelteyimm
veeee çikolata yiyip gittim yaptığı hareketlere inanamazsınız yüzüyor resmen benim minik yüzücüm kulaç atıyor takla atıyor çok komikti...sinir sistemi çok iyi gelişmiş dedi doktor..
ay çok güzel bir duygu pazartesi gene gideceğim test için bir de aile hekimine gitmem lazım işte bööylee...
ne güzel canım senin adına çok sevindim.senin hafta da beim duruma benzemiş.ben çizelgemi düzeltmedim daha.çikolatanın ne etkisi var ki hareketlendiriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?