- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.441
Merhabalar, ben de uzun zamandır foruma girememiştim eski yazılanları okuyamadım. ben de dün doktora gittim. dr. 10+5 dedi. sat a göre 10+3 uyumlu dedi. ilk gittiğim dr.da 9 gün küçük görünüyordu ama şimdi normal. muhtemel doğum tarihimiz 9 mart. ultrasonda kalp atışlarını gördük ama tatlının etkisini bilmiyordum öyle pek hareket görmedim bilseydim yiyip giderdim :) bana da gelecek hafta 2li test yaptırmamı söyledi.
hoşgeldin canım. listemizdeydin hatırladım seni. Maşallah senin bebiş tamamlamış hatta gününü geçmiş bilebenimde 9 mart ama sezeryan olacağı için belli değil daha. bende 2 hafta sonra teste gitcem ama bayramdan önce mi sonra mı karar veremedim :26::26:
evet canım yaptırdım o testleri.2 li hariç:) Ben ankaradayım ve eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım.dr. bir takım testler verdi. bir de 2li test var tabi. sizler yaptırdınız mı arkadaşlar bu hepatit testlerini 2li testi falan. nerde yaptırdınız ya da nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?
selammm kızlar...benimde 24 ünde randevum var.2li test yapılcak...ama şehir dışındayım bayramdan sonra yaptırabilirmiyim die aradım doktorumu olmaz dedi zamanı geçiyo.eve dönmeyide hiç düşünmüyorum burda yaptırıp doktoruma görütem bişe olmaz heralde...bebeğimi çok özledim çok merak ediyorum...biran önce görsem
selammm kızlar...benimde 24 ünde randevum var.2li test yapılcak...ama şehir dışındayım bayramdan sonra yaptırabilirmiyim die aradım doktorumu olmaz dedi zamanı geçiyo.eve dönmeyide hiç düşünmüyorum burda yaptırıp doktoruma görütem bişe olmaz heralde...bebeğimi çok özledim çok merak ediyorum...biran önce görsem
polyannaa sizin bebişi ösyleyişinizde süper olmuş. ahhh ahhh yengenin suratını görmek vardı ya:)) bizde dün bi kaç akrabaya daha söyledik. artık yavaş yavaş duyulur:))
Merhabalar biz geldik doktordan teyzeleri:) ikisinin de kalbi tıkır tıkır maşallah.8+4 gunluk çıkması gerekirken 9+1 çıktı bebisim. Digeri. Daha geriden geliyo birçok ikiz gibi.
2li test yapilmazmis ikizlerde.3 hafta sonra ense ölçümü için gidicez.2 kese arasında hafif bir kanama odağı gördü yineistirahate devam.
sağol canım. o anı videoya çekmeyi çok isterdim:))) dün eşimle konuşurken oda söyledi yengemin yüz ifadesinin nasıl değiştiğini. hıhhh
dün birde eltim aradı tebrik için. gerçi tebrikten başka herşeye benziyordu.
kazayla mı oldu isteyerekmi?, erkenci çıktın, şöyle böyle
banada bi arkadaşım aa ne çabuk dedi. dedim neresi çabuk. martta olmuşum kürtajı bak 5 ay olmuş diyorum ama 2 aylık varsın dır enazından diyip bi hesaba girdi. nerdeyse hangi gün fitfit yapmışız onu çıkartacak. dedim içimden ya sabır ya sabır...sağol canım. o anı videoya çekmeyi çok isterdim:))) dün eşimle konuşurken oda söyledi yengemin yüz ifadesinin nasıl değiştiğini. hıhhh
dün birde eltim aradı tebrik için. gerçi tebrikten başka herşeye benziyordu.
kazayla mı oldu isteyerekmi?, erkenci çıktın, şöyle böyle
ya ben sizin görümceleri çözemedim insan sevinir ve bunu belli eder bu çekememezlik nedir ya...Allah a şükürler olsun 3 tane görümcem var ve benden daha heyacanlılar hergün arıyolar nasılsın diye biz ögrendik gece 2 de uykularından uyandırdık paylaşmak için çok mutlu oldular aman nazar değmesin
banada bi arkadaşım aa ne çabuk dedi. dedim neresi çabuk. martta olmuşum kürtajı bak 5 ay olmuş diyorum ama 2 aylık varsın dır enazından diyip bi hesaba girdi. nerdeyse hangi gün fitfit yapmışız onu çıkartacak. dedim içimden ya sabır ya sabır...
minikler cnm bu yazdığım artık 3.messaj dünden beri sana yazıyorum ne oluyorsa uçup gidiyor...neyse tekrar yazayım gelmene bize katılmana seyrek de olsa çok sevindim cnm iyi dileklerini hiç eksik etmemen ne kadar güzel bir davrnış kendi adıma çok teşekkür ederim açıkçası geçen sene ben aynı şeyi yaşadığımda nisan annelerinden hemen ayrılmıştım o gücü kendimde bulamamıştım ama sen çabuk toparlamışsın bu da en kısa zamanda hayırlı haberler alacağımız anlamına geliyor inşallah cnm hep bizimle kal olur mu?
boşverin takmayın kızlar bazı insanların kalpleri kötü siz bebişlerinize iyi bakın üzülmeyin ki o pıtırcıklarda mutsuz olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?