2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım. listemizdeydin hatırladım seni. Maşallah senin bebiş tamamlamış hatta gününü geçmiş bile benimde 9 mart ama sezeryan olacağı için belli değil daha. bende 2 hafta sonra teste gitcem ama bayramdan önce mi sonra mı karar veremedim :26::26:

işin kötü tarafı hakkında konuşmak istemiyorum. sinirlerim hoplayacak yoksa
amerdacım evet erkek bebişler çabuk gösteriyormuş.. kızım sağolsun o kadar nazlıydı ki 5 ayda doktor kıza benziyor diyebilmişti ancak:)) 6 ayda da tamamen kesinleşmişti:)) ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kızım diye seviyordum. Rabbim gönlümün muradını verdi çok şükür. İkincisi de hayırlısı neyse o olsun.

slm kızlar. biz dün dra gittik. çok şükür iyiyiz bi sıkıntımız yok. 10 gün sonra 2 li için çağırdı. bende gitmeden önce çikolata yedim hani hareketlenmişse göreyim diye ama öyle hareket mareket yoktu elleri gözlerinde öylece duruyodu :)) dr da daha erken hareketlerini görmen için dedi. 2 lileri 3 lüleri de bi atlatsaydık. kan ilacınıda başlattı drum.folik asitide bıraktım elevite geçtik. bizden bu kadar..

dr.um bana bayramdan sonra geç olur. bayram haftasında da yaptıramazsın. o yüzden 22-29 ağustos aralığında yaptır dedi canım. ama gelecek randevuyu 20 eylüle verdi. testin sonucuna yaptırdığım yer mi bakacak anlamadım...

polyannaa sizin bebişi ösyleyişinizde süper olmuş. ahhh ahhh yengenin suratını görmek vardı ya:)) bizde dün bi kaç akrabaya daha söyledik. artık yavaş yavaş duyulur:))

dr. bir takım testler verdi. bir de 2li test var tabi. sizler yaptırdınız mı arkadaşlar bu hepatit testlerini 2li testi falan. nerde yaptırdınız ya da nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?

selammm kızlar...benimde 24 ünde randevum var.2li test yapılcak...ama şehir dışındayım bayramdan sonra yaptırabilirmiyim die aradım doktorumu olmaz dedi zamanı geçiyo.eve dönmeyide hiç düşünmüyorum burda yaptırıp doktoruma görütem bişe olmaz heralde...bebeğimi çok özledim çok merak ediyorum...biran önce görsem

dr. bir takım testler verdi. bir de 2li test var tabi. sizler yaptırdınız mı arkadaşlar bu hepatit testlerini 2li testi falan. nerde yaptırdınız ya da nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?
evet canım yaptırdım o testleri.2 li hariç:) Ben ankaradayım ve eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım.

şimdi bulunduğun yerde bi hastanede yaptırabilirsin canım. ama kan tahlili sonucunu 1 hafta sonrasında veriyorlarmış. kendini ona göre de ayarlaman lazım.

olduğun yerde yaptır cnm bir kadın doğumcuya git 2litestini yaptır ne farkederki zaten sonra istersen kendi doktoruna gösterirsin..

Merhabalar biz geldik doktordan teyzeleri:) ikisinin de kalbi tıkır tıkır maşallah.8+4 gunluk çıkması gerekirken 9+1 çıktı bebisim. Digeri. Daha geriden geliyo birçok ikiz gibi.
2li test yapilmazmis ikizlerde.3 hafta sonra ense ölçümü için gidicez.2 kese arasında hafif bir kanama odağı gördü yine istirahate devam.

polyannaa sizin bebişi ösyleyişinizde süper olmuş. ahhh ahhh yengenin suratını görmek vardı ya:)) bizde dün bi kaç akrabaya daha söyledik. artık yavaş yavaş duyulur:))

sağol canım. o anı videoya çekmeyi çok isterdim:))) dün eşimle konuşurken oda söyledi yengemin yüz ifadesinin nasıl değiştiğini. hıhhh

dün birde eltim aradı tebrik için. gerçi tebrikten başka herşeye benziyordu.
kazayla mı oldu isteyerekmi?, erkenci çıktın, şöyle böyle

Son düzenleme:

gözün aydın cnm ne güzell

ya ben sizin görümceleri çözemedim insan sevinir ve bunu belli eder bu çekememezlik nedir ya...Allah a şükürler olsun 3 tane görümcem var ve benden daha heyacanlılar hergün arıyolar nasılsın diye biz ögrendik gece 2 de uykularından uyandırdık paylaşmak için çok mutlu oldular aman nazar değmesin

banada bi arkadaşım aa ne çabuk dedi. dedim neresi çabuk. martta olmuşum kürtajı bak 5 ay olmuş diyorum ama 2 aylık varsın dır enazından diyip bi hesaba girdi. nerdeyse hangi gün fitfit yapmışız onu çıkartacak. dedim içimden ya sabır ya sabır...

bende görümcelerime daha yeni söyledim. hepside aman ha kimseye söyleme hele biraz zaman geçsin diyo ben olmuşum 3 aylık nerdeyse daha nereye saklayacaksam. ben benim görümcelere söylerdim saolsunlar benim kadar seviniyolar ama işte ağızları durmuyo sevinçten herkese yayıyolar diye söylemedim. ama bu kez onlarda temkinli:))

Bende görümce yok sanırım buna sevinmeliyim şimdi şimdi anlıyorumEşim tek çocuk ve dünya tatlısı bi kayınvalidem var çokta genç olduğu için iyi anlaşıyoruzÖnceden de düşkündü bana ama sağolsun bebişi öğrendiğinden buyana dahada bi düşkünleşti farklı şehirlerde yaşıyoruz iki günde bir sayesinde kargocular kapımda sürekli birşeyler alıp yolluyo geçen canım birşeyler istemişti yapamamıştım kokudan rahatsız olurum diye yapıp yollamış bana sağolsunAllah herkese böyle bir kayınvalide nasip eylesin

ıyyy malesef o arkadaş modelinden bir tanede bende var.Yaw arkadaş dediğin sevinir destek olur dimi ama yok ille eleştiricek ve resmen beni kıskandığını farkettim ya yok kilolu hamile kaldın ice şişcen hahaha yok bak şu şu kadar kiloyla hamile kalmış yok şimdiden karın çıkarmı abartma yok çok abartıyon altı üstü küçücük bişi nesini hissediyon yok görmemiş hamile kalmışmış falanda falan bende hepsine gülüp sırıttım için dahada bi sinir oluyo yazıkk

boşverin takmayın kızlar bazı insanların kalpleri kötü siz bebişlerinize iyi bakın üzülmeyin ki o pıtırcıklarda mutsuz olmasınlar

sutlucorek canım tanışmadık ama ben de mart annelerindeydim ve bebeğimi kaybettim bu yüzden takmıştım kafama.. ben sadece bi geçmiş olsun bekledim veeee dün aradı ama geçmiş olsun için değil oğlumu uzaklaştırdın demeye :) demekki diyorum bebeği doğuracak artık oğlumuz elden gidecek die yasa girmişler :) ve finalinde de sevinmişlerdir diyorumki bebeğimi istemediler ve ben düşüne düşüne bebeğime bunu hissettirdim.. streetpit cnm toplandım çok şükür yeniden anne olmak için toplandım ve çok daha güçlüyüm allahım bana da pollyanna gibi bi anı yaşatsın en kısa zamanda inşallah ve asla kimseyi takmıyorum düşününce onlar beni baya takmış kafaya aşkımız korkutmuş onları

buarada bana kızmayın o kadar alıştımki sizlere beni anladığınızı düşünüyorum ve yemin ederim sizi üzmek değil tam tersine ders olup güçlü olmanızı istediğim için yazdım.. kimse sizden ve bebeğinizden daha değerli değil siz yazdıkça ben el olmama rağmen mutlu oluyorum sizi hiç tanımadan heyecanınızı yaşıyorum ve akraba olup bunu hissedemiyorlarsa ne yazık onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…