- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.421
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bugün?bu arada limonlu kekten haberi olan var mı durumu nasıl acaba çok merak ediyorum onu.doktora gidecek olanlar varmış güzel haberlerle bekliyoruz sizleri.ben yarın akşam gidicem.haftamızda sapma var eski doktorla yenisi arasında 10 gün fark var.yeni doktorun ultrasonunda 10 gün küçük çıkıyor benim miniğim ama sat tarihimden eminim çünkü genç kızlığımdan beri hep not ederim.neyse bakalım hayırlısı sağlıklı olduktan sonra sorun yok değil mi?
canım benimkide sat harihimden küçük çıkıyor doktor geç döllenmedendir yada bir süre sonra atak yapıp o gününü yakalar merak etme dedi sende merak etme sağlıklı olsunlarda inşallah az geriden gelsinler napalım
teşekkür ederim cnm darısı sizin başınıza
evet tatlı hareketlendiriyor cnm
tabi öyle canım.mart annesi olacağım diye burdaydım beklenen tarih 3 nisan çıktı ama doğum belli olmaz tabi erken geç olabilir.sağlıklı olsun başka birşey umrumda değil zaten.ya size bir şey sorucam düşük riskimiz olduğu için ağda yaptıramıyorum jilet vurmak zorunda kaldım ve cildim tahriş oldu.1 ay idare et dedi hemşirem şu dönemi atlat ondan sonra normal devam et dedi ama ben bu halimden çok rahatsızım.siz ne durumdasınız ne yapabiliriz acaba?
tabi öyle canım.mart annesi olacağım diye burdaydım beklenen tarih 3 nisan çıktı ama doğum belli olmaz tabi erken geç olabilir.sağlıklı olsun başka birşey umrumda değil zaten.ya size bir şey sorucam düşük riskimiz olduğu için ağda yaptıramıyorum jilet vurmak zorunda kaldım ve cildim tahriş oldu.1 ay idare et dedi hemşirem şu dönemi atlat ondan sonra normal devam et dedi ama ben bu halimden çok rahatsızım.siz ne durumdasınız ne yapabiliriz acaba?
ayy ne güzell canım bende tatlı yicem aklımda olsun.
kızlar ben çok kilo verdim. bişey yiyemiyorum. hep tiksiniyorum. mide bulantımda çok sizinde böylemi ya
Ben bunu bilmiodum düşük riski olan ağda yaptıramıyormu? ama neden ki anlam veremedim.
dün gece kötü kötü rüyalar gördüm kızlar hayra yormak istiyom ama içime işlemiş. rüyamda kanamam oluyo ama parça deilde beyaz gül düşüo içimden. doktora gidiom bebeğim yok artık diom bakıyor hayır burda merak etme dinlen diyo hemencik kesiliyo kanamam ayyy bi korkuyla kalktım ki hemen wcye koşturdum çok şükür bişi yok doktorumda düşük tehliken yok şuanda demişti. allahım kimseye yaşatmasın inş sorunsuz geçer herşeyde sonunda alırız bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla.
Ben bunu bilmiodum düşük riski olan ağda yaptıramıyormu? ama neden ki anlam veremedim.
dün gece kötü kötü rüyalar gördüm kızlar hayra yormak istiyom ama içime işlemiş. rüyamda kanamam oluyo ama parça deilde beyaz gül düşüo içimden. doktora gidiom bebeğim yok artık diom bakıyor hayır burda merak etme dinlen diyo hemencik kesiliyo kanamam ayyy bi korkuyla kalktım ki hemen wcye koşturdum çok şükür bişi yok doktorumda düşük tehliken yok şuanda demişti. allahım kimseye yaşatmasın inş sorunsuz geçer herşeyde sonunda alırız bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla.
ağda yapılırken canın yanıyor ve kendini kasıyorsun bu kasılmaların tetikleme riski olabiliyormuş tabi kişiye ve durumuna göre değişir bu genelleme değildir belki sakıncası da yoktur ama benim normalde de canım yanıyor bu dönemde hormonlardan dolayı daha çok acıyor ve kendimi inanılmaz kasıyorum.zararı yoksa bile riske girmek istemedim.kan alınırken bile daha önce acı duymazdım şimdi canım yanıyor.
GÜNAYDIN kızlar hepimiz için güzel bir gün olur inşallah
Dün işe gittim berbat bir gündübu bulantı vede halsizlikle işe gitmek zor oluyor gerçekten 10 günlük bi senelik iznim kalmıştı hemen imzaladım evrakları ve bugünden başlattım bayram sonuna kadar evdeyim şükür..
valla çok şanslısın bizde böle bişi malesef mümkün diil bigün izin bile zor alıyosun senin adına sevindim bol bol dinlenip tatilin keyfini çıkar tabi ben yerimide
evet ye cnm çok işe yarıyor ..
ben de 3kilo verdim cnm ama merak etme 1-2 hafta sonra düzelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?