2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH sağlık versın sizlere gözünüz aydın:)darısı başınıza her akşam suyum gelcek evet bu gece gelcek dıye beklemekten uyuyamıyorum artık :):)darısı başımıza

Eki Görüntüle 366305 Eki Görüntüle 366305
Kızlar bebek çikolatalarımın siparişini verdim.
Paketi de örnekteki gibi.
Hastanede vereceğim kısmetse
Çoooook heyecanlanıyorummmmm.

bende buna benzer bi çikolata siparişi verdim üstünde de aynı yazı war cnm, çok güzel:)

kızlar çok güzelmiş nerden sipariş verdiniz
paylaşırsanız sevinirim

Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.

canım hayırlı doğumlar olsun dualarımız seninle

canım gözün aydın olsun sağlıkla büyüt oğluşunu

kızlar yardımmm...
spinal ve epidural hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. ben yarın sez. giricem ama hala kararımı veremedim, spinal dedi doktorum ama epidural dersen o da olur dedi.. özellikle baş ağrısı hangisinde daha çok yaşanıyo, yaşayan warsa yazarsa tecrübelerini, çooooooook memnun olurum

merhaba sevgili mart annelerim;
bu gün doğum yapalı 3 gün oldu.beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
ve ilk annelik resmimi ekliyorum

işte en guzel an:)darısı başımıza.başına nelerde takmışlar yerim onu ben:):):)RABBİM sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah.bizlerede hayırlı doğumlar nasıp etsın inşallah

Canım aynı yer mi bilmiyorum ama ben de çok beğendim çikolata yolla.com diye bi site var orda var aynısı 48 tanesi kargo dahil 45 tl.Ben de bunlardan sipariş etmeyi düşünüyorum:)

Canım aynı yer mi bilmiyorum ama ben de çok beğendim çikolata yolla.com diye bi site var orda var aynısı 48 tanesi kargo dahil 45 tl.Ben de bunlardan sipariş etmeyi düşünüyorum:)

bende bakayım canım çok sağol

canım ben epidural olmuştum acayip rahattı baş ağrısı falan yoktu
ama spinalde baş ağrısı daha çok olurmuş

peki ronyacım, katater ne kadar takılı kalıyo, wc ye giderken yatarken kalkarken rahatsızlık vermiyo mu? birde iğneden ne kadar snra uyuşuyosun??

peki ronyacım, katater ne kadar takılı kalıyo, wc ye giderken yatarken kalkarken rahatsızlık vermiyo mu? birde iğneden ne kadar snra uyuşuyosun??

canım katater ben yoğum bakımdan çıkınca çıkarıldı
yani bir gece durdu ama ben hiç farketmedim bile
sadece gece ağrım var deiyince ordan ilaç verdi anestezi hekimi
o anda katater olduğunu farkettim
benim çok rahat oldu ben tavsiye ederim
sadece ben uyanık olmaktan dolayı biraz stresliydim

yaa benim dr spinal olsun dedi ben hala neden rahat değilim:18: sanki çook baş ağrısı çekicem, çook acı çekicem, ağlıcam zırlıcam gibi paranoyak fikirlere kapılıyorum, Allah sonumu hayretsin:))

yaa benim dr spinal olsun dedi ben hala neden rahat değilim:18: sanki çook baş ağrısı çekicem, çook acı çekicem, ağlıcam zırlıcam gibi paranoyak fikirlere kapılıyorum, Allah sonumu hayretsin:))

bende çok korkuyorum ve banada spinal yapıcam dedii birde canım okadar tatlıki belime iğne yapılırken çok acımasından korkuyorum (

canım ben genel anesteziyle sezeryan oldum lavman yapıldı hemen arkasından sonda takıldı ve ameliyathaneye götürüldüm birde damar yolu açılmıştı tüm bunlardan önce ameliyathane buz gibi ve üzerindeki örtüyü çekiyolar karnını özel bi solisyonla siliyolar mikrop kapmasın diye sonrada 3-2-1 uyuyosun bi uyanıyosunki bebeğin gelmişşşşşşş ben 1,5 saat sonra odaya getirmişler beni o zaman kendime gelmişim biraz mide bulantısı hissettim ben narkozun etkisiyle ama bi kaç saat içinde geçiyo zaten bebeğine bakmaktan çok da önemsemiyorsun :) sütüm hemen geldi ama yeterli değildi tam olarak 3. gün geldi ben duş falan almadım hastanede 2 gece kaldım orda eve gelir gelmez aldım ama süt sağma pompası falan götürmedim ordan da verelim diye teklif etmediler sanırım emzirmekten vazgeçmeyim diye çünük her gelen bebek hemşiresi göğsümü sıkıp sütüme bakıyorlardı gelip gelmediğine.

bende çok korkuyorum ve banada spinal yapıcam dedii birde canım okadar tatlıki belime iğne yapılırken çok acımasından korkuyorum (

kızzz ondan korkma, normal bi iğne acısı kadar acıyacak, benim arkadaşım hissetmedim bile demişti.. ben o kısma hiiiç takılmıyorum, benim derdim başka

canım benim sakin ol iyi şeyler düşün inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına Sonrasını düşün sadece kolay değil ama yine de düşünmemeye çalış :)) Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

kızzz ondan korkma, normal bi iğne acısı kadar acıyacak, benim arkadaşım hissetmedim bile demişti.. ben o kısma hiiiç takılmıyorum, benim derdim başka

benim arkadaşlarımın hepsi spinal oldu hiç baş ağrısı yaşamadıklarını söylüyolar acıda çekmedik diyolar hepimizin ağrı eşikleri farklı tabii yaşamadan hiçbirşeyi bilemicez sanırımm

canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına dualarım seninle

ayetel kursi mi okudum canım. dualarımız seninle. Allah kurtarsın bir an önce. çantayı saçı başı da sorun etme. bebeğini kucağına alınca hepsini unutursun inşallah.

ayyyyyyyyyyyyymşallah.sancı çekerken bizi de aklından geçirmen ne güzel. kolay doğum olmuştur umarım. doğum hikayeni bekliyoruz Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

canımmm hayırlı olsun Allah uzun saglıklı bir ömür nasip olsun Keremine inşallahh,adı gibi ömrüde güzel olsun miniğinn. darısı basımıza artık

bende bakayım canım çok sağol

kızlar sizin de az kalmış ben fazla giremiyorum kayınvalidemler geldiler sadece girip şöyle bi göz atabiliorum uzun uzun bakamıyorum sizlere şimdiden kolay bir doğum diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeklerinizi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…