- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.501
Kizlar kerem ime kavustum. Normal oldu cok sukur. 8.45 te dogdu. Muthis bi duygu. Darisi geriye kalanlarin basina. Dogum yapmayi bekleyen herkesi gecirdim aklimdan sanci cekerkn. Umarim sizlerde saglikla sihhatle kavusursunuz yavrulariniza.firsat bulunca tekrar yazarim
Eki Görüntüle 366305 Eki Görüntüle 366305
Kızlar bebek çikolatalarımın siparişini verdim.
Paketi de örnekteki gibi.
Hastanede vereceğim kısmetse
Çoooook heyecanlanıyorummmmm.
bende buna benzer bi çikolata siparişi verdim üstünde de aynı yazı war cnm, çok güzel:)
Arkadaslar su an hastanedeyim 00:30 gibi suyum geldi, sancim var bir aksilik olmazsa normal dogum olacak. Ama sabahi bulacak galiba, kismetse oglum yarin kollarimda olacak.
Kizlae suan hastaedeyim, kanama dolayisiyla acil geldim, dogumum baslamis sezaryene alcaklar, esim yetisebilecek mi onu bile bilmiyorum, ben de hazirlikli degildim, sacim badim perisan, cantam bile yanimda degil, bebisim saglikli olsun da her an alabilirler doguma, bana dua edin olur mu
Kizlar kerem ime kavustum. Normal oldu cok sukur. 8.45 te dogdu. Muthis bi duygu. Darisi geriye kalanlarin basina. Dogum yapmayi bekleyen herkesi gecirdim aklimdan sanci cekerkn. Umarim sizlerde saglikla sihhatle kavusursunuz yavrulariniza.firsat bulunca tekrar yazarim
merhaba sevgili mart annelerim;
bu gün doğum yapalı 3 gün oldu.beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
ve ilk annelik resmimi ekliyorum
kızlar çok güzelmiş nerden sipariş verdiniz
paylaşırsanız sevinirim
canım hayırlı doğumlar olsun dualarımız seninle
canım gözün aydın olsun sağlıkla büyüt oğluşunu
kızlar çok güzelmiş nerden sipariş verdiniz
paylaşırsanız sevinirim
Canım aynı yer mi bilmiyorum ama ben de çok beğendim çikolata yolla.com diye bi site var orda var aynısı 48 tanesi kargo dahil 45 tl.Ben de bunlardan sipariş etmeyi düşünüyorum:)
kızlar yardımmm...
spinal ve epidural hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. ben yarın sez. giricem ama hala kararımı veremedim, spinal dedi doktorum ama epidural dersen o da olur dedi.. özellikle baş ağrısı hangisinde daha çok yaşanıyo, yaşayan warsa yazarsa tecrübelerini, çooooooook memnun olurum
canım ben epidural olmuştum acayip rahattı baş ağrısı falan yoktu
ama spinalde baş ağrısı daha çok olurmuş
peki ronyacım, katater ne kadar takılı kalıyo, wc ye giderken yatarken kalkarken rahatsızlık vermiyo mu? birde iğneden ne kadar snra uyuşuyosun??
Kızlar ben eve gidiyorum yarın görüşürüz
yaa benim dr spinal olsun dedi ben hala neden rahat değilim:18: sanki çook baş ağrısı çekicem, çook acı çekicem, ağlıcam zırlıcam gibi paranoyak fikirlere kapılıyorum, Allah sonumu hayretsin:))
slm kızlar çok şükür bebeğimi kucağıma aldım cumartesi günü saat 9da..sonunda beklediğimiz an gldi :) yalnız göğüslerim çok acıo yara oldu napsam geçer bildiğiniz bişey var mı çok zorlanyoırum emzirirken..
Sezaryen doğum yapana arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum ama ben:
1. Lavman yapıldı mı?
2. Sonda takıldı mı, uyuşturuldaktan önce mi sonra mı?
3. Genel yapanların ayılması ne kadar sürdü, epidural veya sezaryen olan arkadaşlar doğum sırasında stres yaşadınız mı?
4. Hastanede duş aldınız mı, ya da aldırdılar mı?(Ben doğum çantama banyo havlusu bone falan koymuştum da gerek yoksa çıkartıcam.
5. Sütünüz hemen geldi mi? Sütünüz gelsin diye sezaryene gitmeden önce birşey yaptınız mı?
6. Hastanede süt sağma pompası veriyorlar mı, siz götürdünüz mü, gerek var mı?
Bir de tüm arkadaşlara birşey sorucam. Ben hastaneye bebek şekeri götürcem ama çikolata da almak lazım mı, nasıl birşey almak lazım?
Çok soru sordum ama, hepsini merak ediyorum
bende çok korkuyorum ve banada spinal yapıcam dedii birde canım okadar tatlıki belime iğne yapılırken çok acımasından korkuyorum(
yaa benim dr spinal olsun dedi ben hala neden rahat değilim:18: sanki çook baş ağrısı çekicem, çook acı çekicem, ağlıcam zırlıcam gibi paranoyak fikirlere kapılıyorum, Allah sonumu hayretsin:))
kızzz ondan korkma, normal bi iğne acısı kadar acıyacak, benim arkadaşım hissetmedim bile demişti.. ben o kısma hiiiç takılmıyorum, benim derdim başka
Kizlae suan hastaedeyim, kanama dolayisiyla acil geldim, dogumum baslamis sezaryene alcaklar, esim yetisebilecek mi onu bile bilmiyorum, ben de hazirlikli degildim, sacim badim perisan, cantam bile yanimda degil, bebisim saglikli olsun da her an alabilirler doguma, bana dua edin olur mu
ayetel kursi mi okudum canım. dualarımız seninle. Allah kurtarsın bir an önce. çantayı saçı başı da sorun etme. bebeğini kucağına alınca hepsini unutursun inşallah.Kizlae suan hastaedeyim, kanama dolayisiyla acil geldim, dogumum baslamis sezaryene alcaklar, esim yetisebilecek mi onu bile bilmiyorum, ben de hazirlikli degildim, sacim badim perisan, cantam bile yanimda degil, bebisim saglikli olsun da her an alabilirler doguma, bana dua edin olur mu
ayyyyyyyyyyyyyKizlar kerem ime kavustum. Normal oldu cok sukur. 8.45 te dogdu. Muthis bi duygu. Darisi geriye kalanlarin basina. Dogum yapmayi bekleyen herkesi gecirdim aklimdan sanci cekerkn. Umarim sizlerde saglikla sihhatle kavusursunuz yavrulariniza.firsat bulunca tekrar yazarim
canımmm hayırlı olsun Allah uzun saglıklı bir ömür nasip olsun Keremine inşallahh,adı gibi ömrüde güzel olsun miniğinn. darısı basımıza artık
bende bakayım canım çok sağol
canım ben epidural olmuştum acayip rahattı baş ağrısı falan yoktu
ama spinalde baş ağrısı daha çok olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?