2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çook sağol cnm, ben de şimdilik son keyif kahvemi yaptım, içiyorum ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :) hala inanamıyorum 1 günden de az kaldığına
inşallah bende arkadaşların kadar şanslı olurum cnm:)
yaa şu internet güzel nimet dee, araştırdıkça kötü şeyler okuyosun haliyle, çok şey öğrenince çok da kasılıyosun... artık bişi okumucam

ben 9 ay boyunca nette ne okudusam başıma geldii artık bakmaya korkuyorum sanırım okudukça çekiyoruz üzeerimiize bütün korku stresleri gerçekten doktorumda aynı şeyi söleldi nette okuyup nasılda bilgileniyosunuz saçma şeylerle dedi kızdı bana:)

QUOTE]

Son düzenleme:

ohhh afiyet bal şeker olsun aman da aman yarından sonra viyak viyak ağlayacak güzel güzel annesine bakacak masum bir bebeğin mi olacak ayyy yesinler yaaa bende istiyorum artık gel kızım gelll bizde keyif kahvemizi içelim teyzen bizi kıskandırıo bak :))

ayy ewet yaa doktoruna selamlar:) çok doğru sölemiş... bi de kızıyolar tabi onlara değil de internete sormamıza.. sen de bakma kuzum hiçbişiye artık, bende bakmıcam

ALLAH yardımcınz olsun canım saglıkla kavus bebegıne ınsallah..
Tebrık ederım canım ALLAH analı babalı buyutsun bebısını.. ohhh mıs gıbıı normalde olmsss eve donunce bıze ayrıntıları bıldır lutfen:)) Ayrıca sancı anında bızıde dusunmus olman cok guzel ınsallah duaların kabul olur aminnnnn:)

Canım benmmm yrn alcnmı bebısını kucagına:) Hakkında hayırlısı olsn benm bı fıkrım yok olaydı derdım bunu drnla konussn o en guzelını der sana yada burda ıkı yontemıde deneyen arkadslar var bılgı verın kızlarrr perigülee:)))

Maşallah allah bağışlasın bizi de unutmamissin allah razı olsun ..:)

ewet minecim yarın alıcam inşallah kuzumu kollarıma, darısı başına olsuuuunnn :))

perim sana hayırlı doğumlar en ağrısız acısız korkusuz minik kuzuna kavuşman dileğiyle ama doğum sonrası detaylarıyla bekliyorum senden :))

sağol canım benim..ewe gelirr gelmez size bilgi veririm, sormak istediğin herşeyi de cevaplarım tabi bebeğim..

arkadaşlar ben bebek beşiğimiz için cibinlik tülü ve demiri aldım. tül klasik herkeste olan. demirinin fotosu ise şöyle:

tülü demire takamıyorum. telin girişi arkada kaldığı için tülü taktığımda açıklık olacak kısım da uzun çubuğun olduğu yerde yani arkada kalıyor. nasıl takılır şu meret, bilen var mı ((

teşekkür ederim cevapladığın için. evet raporun sonu açık. bi sey daha sorucam benım 41 e sarkarsa doğumum o zaman yeni bir rapormu almam gerekiyor?

canım hemen gidip kendiminkine baktım da, o yuvarlar yerin acık kalan kısmından takıyormusuz tülü,ve uzun cubuga dogru asagıya dogru taktıgımız tülü itiyormusuz. anlatabildim mi bilmiyorum. annem besigin basına degil yan kısmına ortalama takmıs nedense, tam denk gelmiş güzel duruyor. istersen bi dene,olmadı foto çekim öle gör

bizimkide aynısı.. o yuvarlak yerden takmıştık bi sorun olmamıştı. ama taktıktan sonra ucunda kalan açık kısmı yuvarlağın diğer tarafına bantlamıştık.. şimdi kullanmıyorum cibinliği. bu çubuğa oyuncak bağladım ben:))

selam kızlar nasılsınızz??

ay sorma benimde öyle bakalım karın inince o yırtıklar ne şekil alacak
Kızlar pattliyacam artık karnım yirtil nereye kadar. Offf beklemesi ne zormus

heheheheheheheeee süperrrrr bayıldımm.. anneme okudum gülüştük birlikte

azeri geçmiş olsun cnm inşallah bir daha yaşamazsın. neden olmuş krizler bellimi?

ayyy anlamadım ( açık olan yerden başlıyorum cibinliği sokmaya sonra uzun tele doğru ittim ama olmuyo benimki ( fotoğrafını çekebilirsen belki daha iyi anlarım. sana da zahmet veriyorum ama ( dün geceden beri çözemedim kendimi çok salak hissediyorum :)

yaa benim dr spinal olsun dedi ben hala neden rahat değilim:18: sanki çook baş ağrısı çekicem, çook acı çekicem, ağlıcam zırlıcam gibi paranoyak fikirlere kapılıyorum, Allah sonumu hayretsin:))

canım ben spinal oldum yine.. ama ilkinde yaşadığım baş ağrısını hiiiiç yaşamadım çok şükür.. çünkü anestezi uzmanım sıkı sıkı tembihledi herkese başı dik duracak diye.. hiç sırt üstü düz yatmadım, hep başım yüksekteydi ve bol bol su içtim...

hayırlı doğumlar diliyorum canııımmmmmmm

‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

işte kızlarıııımmmmmm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…