2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sağol canım altın değerinde bilgi verdin bana uyurken de o şekilde uyucaz sanırım, bi de bol bol su içmenin yanında kahve de içmem gerekiyomuş sanırsam..

ayyy sağol canım altın değerinde bilgi verdin bana uyurken de o şekilde uyucaz sanırım, bi de bol bol su içmenin yanında kahve de içmem gerekiyomuş sanırsam..

valla kahve mahve içmedim hiç.. :)))

daha dünden beri başım biraz aşağıda yatıyorum.. 1 hafta yüksek yattım hep başım ağrır korkusundan.. ama şükürler olsun ağrımadı.
darısı sana canım benim.

canım şimdi tülün fırfırlı olan kısmı üstte kalacak şekilde yuvarlagın acık kısmından takmaya baslıyorsun ve uzun cubuga dogru itiyorsun.

teşekkür ederim cevapladığın için. evet raporun sonu açık. bi sey daha sorucam benım 41 e sarkarsa doğumum o zaman yeni bir rapormu almam gerekiyor?

oda şöyle oluyor 3 hafta kalana kadar çalışıp 5 hafta aktardın ya... 3 hafta bitince aktardığın 5 haftadan gitmeye başlıyor... ayrıca hafta hafta hesaplanmıyor gün hesabı oluyor mesela ayrıldığın günden itibaren 3 hafta X 7 gün = 21 gün oluyor takvimden say 21 gün o gün bitmiş oluyor doğum izin ama sen daha doğum yapmadıysan kalan 5 hafta ve 8 hafta toplam 13 haftan kalıyor 13 hafta X 7 gün = 91 gün yine sayıyorsun böylece doğum izini bitiyor ücretli kısmı bitiyor ...yani tekrar hiç doğum raporu almıyorsun o sendekini kapatıyorlar ve bu şekil hesaplıyorlar...

Allah sağ sağlim kurtarsın cnm.. eşin falanda yetişir dert etme sen bebeğine kavuşacaksın onu düşün

Allah analı babalı büyütsünnn inşallahhhh

Allah nazarlardan korusun..
Eki Görüntüle 366617

‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

işte kızlarıııımmmmmm...

canımm annecigim o uzun cubugu monte ettigimiz kısmı beşigi duvara dayadıgımız kısmın tam ortasına takmıs, basucunda olmasın bizi rahatsız etmesin diye,

Eki Görüntüle 366661

evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. fakat benim hala anlamadığım bi nokta var. en son resimde cibinlik tülünün başı ve sonu yanyana önde gözüküyor. fakat biz tülün baş tarafını uzun çubuğa doğru itmemiş miydik :S

merhaba kizlar günüme 2 gün kaldi ama bende daha cit yok:-(
gunlerdir yuruyorum oynuyorum hatta horon bile teptim sancim yok:-(
acaba bisey yapmadan beklesemmi kendi gelsin istedigi zaman:-D

slm kızlar doğum yapanlara geçmiş olsun bebişlerini sağlıkla büyütsünlerr inşaallah ben çok heyecanlıyımm dünden geri adet ağrısı gibi ağrılar geliyo alt tarafım kesilmişte dikilmiş gibi acıyooo elektrik çarpıyo gibi oluyo bebiş pelvis içine yerleşirken rahimin etrafındaki sinirlere dokunduğu için oluyomuş şuan bile ağrım varrr gelecek mi acabaa prensessss

merhaba kizlar günüme 2 gün kaldi ama bende daha cit yok:-(
gunlerdir yuruyorum oynuyorum hatta horon bile teptim sancim yok:-(
acaba bisey yapmadan beklesemmi kendi gelsin istedigi zaman:-D

canım bende hafif sancılar oluyo dünden beri sendede varmı adet sancısı gibi yoksa sadece bende mi oluyo

Herkese selam :)

Bugün kontrolümüze gittik, nstye bağlandık, sancı yok... çatı muayenesi olduk, açılmamız yok,normal doğuma müsaitmiş... son iki kontroldür bebeğim haftasıyla birebir uyumlu gidiyor(bir hafta ileriydi) veee ilk defa bebeğimin kilosunu söyledi şu an 3 kilo 200 grammış oğluşum, doğumda 300 gram altıda olabilir, 300 gram üstüde olabilir dediama belli ki şu an doğmaya niyeti yok, gününü bekliyor, amaan sağlıklı olsunda miniğim, bizden haberler böyle

maaşallah canım bebişine doğum yapacaklar azaldık bakalım hayırlısı ne zaman geleceklerrrr

canım bende hafif sancılar oluyo dünden beri sendede varmı adet sancısı gibi yoksa sadece bende mi oluyo

bende 1 haftadir adetim gelmis gibi ara agrolar geliyo gidiyo,
ama sanci degildir heralde bebek asagiya iniyordur,
benim bacaklarimda agri var cok oynadim galiba:-D

kızlar bişey sorucam ya şu humananın iyi geceler çayı var içerisinde melisa otu var hem bebek içebiliyo hemde yetişkinler ben kendim içiyorum akşam kızımı uyutmadan bir iki saat önce sanki çok uyuyomuş gibi geliyo gerçi iyi emiyo ama kullanan yada duyan bilen var mı iyi kötü yanlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…