- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.541
canım ben spinal oldum yine.. ama ilkinde yaşadığım baş ağrısını hiiiiç yaşamadım çok şükür.. çünkü anestezi uzmanım sıkı sıkı tembihledi herkese başı dik duracak diye.. hiç sırt üstü düz yatmadım, hep başım yüksekteydi ve bol bol su içtim...
hayırlı doğumlar diliyorum canııımmmmmmm
Eki Görüntüle 366617
‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
işte kızlarıııımmmmmm...
ayyy sağol canım altın değerinde bilgi verdin banauyurken de o şekilde uyucaz sanırım, bi de bol bol su içmenin yanında kahve de içmem gerekiyomuş sanırsam..
oyyy ben sizi yaradana kurban oluruuuumm:) çok duygulandım yaa ne güzel bi resim, Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm
ayyy anlamadım( açık olan yerden başlıyorum cibinliği sokmaya sonra uzun tele doğru ittim ama olmuyo benimki ( fotoğrafını çekebilirsen belki daha iyi anlarım. sana da zahmet veriyorum ama ( dün geceden beri çözemedim kendimi çok salak hissediyorum :)
teşekkür ederim cevapladığın için. evet raporun sonu açık. bi sey daha sorucam benım 41 e sarkarsa doğumum o zaman yeni bir rapormu almam gerekiyor?
Kizlae suan hastaedeyim, kanama dolayisiyla acil geldim, dogumum baslamis sezaryene alcaklar, esim yetisebilecek mi onu bile bilmiyorum, ben de hazirlikli degildim, sacim badim perisan, cantam bile yanimda degil, bebisim saglikli olsun da her an alabilirler doguma, bana dua edin olur mu
Kizlar kerem ime kavustum. Normal oldu cok sukur. 8.45 te dogdu. Muthis bi duygu. Darisi geriye kalanlarin basina. Dogum yapmayi bekleyen herkesi gecirdim aklimdan sanci cekerkn. Umarim sizlerde saglikla sihhatle kavusursunuz yavrulariniza.firsat bulunca tekrar yazarim
Eki Görüntüle 366617
‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
işte kızlarıııımmmmmm...
canımm annecigim o uzun cubugu monte ettigimiz kısmı beşigi duvara dayadıgımız kısmın tam ortasına takmıs, basucunda olmasın bizi rahatsız etmesin diye,
Eki Görüntüle 366661
merhaba kizlar günüme 2 gün kaldi ama bende daha cit yok:-(
gunlerdir yuruyorum oynuyorum hatta horon bile teptim sancim yok:-(
acaba bisey yapmadan beklesemmi kendi gelsin istedigi zaman:-D
Herkese selam :)
Bugün kontrolümüze gittik, nstye bağlandık, sancı yok... çatı muayenesi olduk, açılmamız yok,normal doğuma müsaitmiş... son iki kontroldür bebeğim haftasıyla birebir uyumlu gidiyor(bir hafta ileriydi) veee ilk defa bebeğimin kilosunu söyledişu an 3 kilo 200 grammış oğluşum, doğumda 300 gram altıda olabilir, 300 gram üstüde olabilir dedi ama belli ki şu an doğmaya niyeti yok, gününü bekliyor, amaan sağlıklı olsunda miniğim, bizden haberler böyle
canım bende hafif sancılar oluyo dünden beri sendede varmı adet sancısı gibi yoksa sadece bende mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?