2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebisin masallahi var 3.900 kg
dedi doktor,
ayy ne kadar durursa okadar buyuyo icerde nasil cikicak ordan o kiloyla acaba:-(

bende 1 haftadir adetim gelmis gibi ara agrolar geliyo gidiyo,
ama sanci degildir heralde bebek asagiya iniyordur,
benim bacaklarimda agri var cok oynadim galiba:-D

canım senin bebiş kanala girmiş mi benim alt taraff çıban gibi çok acıyoo totomun üstüne oturamıyorummm ama yürüyüş yapınca iyi geliyoo

merhaba kızlar
nasılsınız ?
polly maşallah kızlarına .
doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. bol sütlü gazsiz günler diliyorum size ve meleklerinize.

Lachesis canim oglusun bir gün erken gelmek istemiş demek :) herşey hallolur canim siz sağlıklı olun da . haberlerini bekliyoruz .

skr canim seni de tebrik ediyorum gece sancilanmisson sabah kucağına almışsın çok geçmiş olsun nasılsınız ? doğumun nasıldı ?

bende iki haftayi geckindir bol bol yürüyorum ama kızım da tık yok .herkes hazır ol kız bebekler erken gelir dedi fakat bu kadar yürümeye öyle çok aşağıda baskı da aşırı değil normal doğum yapan arkadaşlar belki bilir . bende sadece sağ bacagimda uyuşma ve kemik ağrısı var toplanma oluyor karnimda onun dışında bariz bir belirti de yok . benim gibi bekleyen arkadaşlar var.
ne yapmalı yazan olmuş . bana dr um bol yürü ve bağdaş kur ikin diyo başka da bisi demiyor . bir de benim gibi günü yaklaşan arkadaşlar sizin bebeklerinizin hareketlerinde azalma var mi ben dün nst ye bağlandim artık nornal diyorlar sizde de öyle mi hareket etse de sadece poposunu dayiyor kaburgalarıma o kadar. bazen de yürürken basının baskısını hissediyorum aşağıda . artık çok heyecanlanıyorum.

benimde durumum aynı:) bebek hareketleri biraz azaldı, böyle karnımda bi yerlere toplanıo gibi oluyo ve bacaklarım ağrıyor başka da bir belirtim yok, benim nst de sancı çıktı son 2 haftadır ama çatı muayenesinde açıklık olmaıdğı için beklioruz yarın son kez bakıcak açılma olsa da olmasa da perşembe 40 hafta dolduğu için doğuma alacağını söyledi. herkes için hayırlıs...

mrb canım bende doğum bekleyenlerdenim dün dr gitttim bebişim kanala girmiş her an gelebilir dedi başı kasıklarıma çok baskı yapıyo acayip idrara sıkışıyorumm kemik ağrısıda var sağ bacağım elektiklenme gibi oluyo bebiş karnımda toplanmıyo ama poposunu dikiyo elleri ve ayaklarını itlediğini hissediyorumm bide hafif sancı gibi ağrım oluyoo hayırlısı artıkkk

yok canım yanyana degil işte,sen bir ucunu uzun cubuga dogru itiyorsun,öbür ucunuda yuvarlaga doluyorsun ya sanki arkada 2 si birleşiyormus gbi duruyor,tamamen cibinlik tülünün durusuyla alakalı yani. ön taraf dümdüz , arka tarafta da açık olan kısım, 2 uç kalıyor onlarda birleşiyo zaten.

az kalmış hadi hayırlısı benim tam bir haftam kaldı . ama catiyi perşembe gel bakalım dedi . çok geçe bıraktı ondan önce doğum olursa doğum anında bakicak demek ki diye düşündüm .
sancı çıktığını doktorun mu soykuyo benim nst lerime hep iyi dedi dr um

canim hadi hayırlısı :) bende baskıyı hissediyorum ama eskiden daha çok idrara çıkıyordum sanki . bi de benim de iki gün sağ bacagim uyustu resmen ama çok kötüydü masaj yaptırdım eşime bugün sadece kemik agrisinw döndü o uyuşma geçti acaba kanala mu girdi benimki de.

evt cnm ama geliverdi işte paşam..sabredemedi anası gbi :)) doğuma gitmeden 1 gün öncede kayınvalide "yok yook o anası gbi acele etmicek gününde gelcek bak görürsün" diyodu..:))

slm kızlar herkes iyi mi berkerdem . Canım aynı şikayetler bende 2haftadır var ayrıyetten belime de sancı vuruyo ama hâlâ dogmaya niyeti yok muş

evet aventin kalkanı çok işe yarıyo..sütüm ona birikiyo ziyan olmuyo..tavsiye ederm..gerçi bnm göğüs uçlarım çok acıyo ama olcaa varsa oluyo işte ten meselesi..kalkanın içinde birikmiş sütü görünce mutlu oluyorm ama onları bebeime nasıl vercemi bilmiyorum varmı bu konuda bilgisi olan..biberonla versem memeyi bırakırmı?

olabilir canım bende bu şikayetler 2 haftadır var gittikçe çoğalıyoo sanki benim bacağım arka taraftan dizden totoma kadar kesik atıyolar sanki bebiş kanala girerken rahimdeki sinirlere değiyomuş ondan oluyomuşşş hayırlısı inşallah

herkese merhaba. oğlumu uyuttum biraz topiğe bakalım dedim...
oğlum çok üzgün bugün. topuktan kan alıntı... off içim parçalandı. kan gelmediği için 2 topuğu delmek zorunda kaldı...

d vitamini verdi sağlık ocağı. bir yaşına kadar günde 3 damla kullanacak...
bu ayın 22 sinde ikinci aşısı var. birde özel doktorun tavsiyesi ile rotavirüs adı altında özel aşı yaptıracağım o ağızdan verilen damla şeklinde... ishal, ateş ve kusmaya karşı bir aşıymış... sarılık aşısı ve rota virüs aşısının aynı gün olması lazımmış...

oğlum 4 kilo olmuş ama sarılığı var dedi hemşire... geçmemiş... off bir atlatabilsek...

biraz geçmişe bakayım...

canım az kaldı demek... sende en kısa zamanda sağlıkla al kucağına yavrunu...

Eki Görüntüle 366617

‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

işte kızlarıııımmmmmm...

oyy canlarım...
ne güzel bir tablo semracım...
Allah nazarlardan saklasın güzel yavrularını...

kızlar bu arada normal doum bekleyenler için lavmandan korkan varsa korkmasın..müthiş rahatlatıyo insanı..hiçte hayal edildii gbi kötü bişi diil..içinde hiç bişi kalmadn douma gidiyosun..bn douma girdiimde brz ıkınmadn dolayı geldi çünkü doum başlamıştı çatala aldılar hmn bni ama onuda hemşire temizliyo ve hiiiiiiiçç umrunuzda bile olmuyo aşada neler olduu :)) yani normal doğumda doum esnasında bu kdr hiç bişeyin umrumda olmıcaa aklıma gelmezdi..o kdr bayan dr isteyen bn ve hatta öyle yanındada başka birisi olmasın isteyen bn en az 4-5 kişi vardı sağımda solumda hepside kndi işleryle meşguldü bn umurlarında bile değildim çnkü onlara göre sanki orda çay kahve içiyolarmış gbi bi ortam vardı muabbet bile ediyolardı bn doururken tabi saolsunlar çok iyilerdi çok yardımcı oldular ama bnm gbi utanan sıkılan varsa rahatlasın orda 100 kişi olsa umrunuzda olmıcak :))

slm kızlar herkes iyi mi berkerdem . Canım aynı şikayetler bende 2haftadır var ayrıyetten belime de sancı vuruyo ama hâlâ dogmaya niyeti yok muş

canıım beklicez artık keyifleri ne zaman gelirsee o zaman gelsinler sağol D M F cim inşallah sağsalim doğururuz sende bebişin nasıl analı babalı güyüsünn

benim gibi doğurmayan arkadaşlar ayel kürsi mi okusak kolay doğumlar olsun bebeklerimiz bi an önce gelsin diye.....

ne diyorsunuz tamam derseniz başlayalım....

benim gibi doğurmayan arkadaşlar ayel kürsi mi okusak kolay doğumlar olsun bebeklerimiz bi an önce gelsin diye.....

ne diyorsunuz tamam derseniz başlayalım....

olur canım okuyalım ben 10 tane okurum ben bide hurmaya yasin okudum 7 tane her 1 tanesine 7 yasin okundu doğum sancıları başlayınca yicem doğum kolay olsun diye inşallaahhhh

önceden zaman nasil geçecek diyorduk şimdi sonuna geldik :) cok heyecan ve sabirsizlik sardı . doğum yapan arkadaşlar da bizim gibiydi şimdi bebisleriyle uğraş içindeler :)

önceden zaman nasil geçecek diyorduk şimdi sonuna geldik :) cok heyecan ve sabirsizlik sardı . doğum yapan arkadaşlar da bizim gibiydi şimdi bebisleriyle uğraş içindeler :)

aynen canım kızım sakın gelme diye çok dua ettim şimdide nazlanıyoo gelmiyo ama dr amcası yola çıkmış her an gelebilir dedi ben biraz ağrım gelse heyecanlanıyorum çok cesaretim var ama o anda ne yaparım bilmiyorumm mutluluk korku acı heyecan hepsi bi arada nası bişey olur acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…