- 14 Ağustos 2011
- 486
- 6
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.561
bende 1 haftadir adetim gelmis gibi ara agrolar geliyo gidiyo,
ama sanci degildir heralde bebek asagiya iniyordur,
benim bacaklarimda agri var cok oynadim galiba:-D
merhaba kızlar
nasılsınız ?
polly maşallah kızlarına .
doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. bol sütlü gazsiz günler diliyorum size ve meleklerinize.
Lachesis canim oglusun bir gün erken gelmek istemiş demek :) herşey hallolur canim siz sağlıklı olun da . haberlerini bekliyoruz .
skr canim seni de tebrik ediyorum gece sancilanmisson sabah kucağına almışsın çok geçmiş olsun nasılsınız ? doğumun nasıldı ?
bende iki haftayi geckindir bol bol yürüyorum ama kızım da tık yok .herkes hazır ol kız bebekler erken gelir dedi fakat bu kadar yürümeye öyle çok aşağıda baskı da aşırı değil normal doğum yapan arkadaşlar belki bilir . bende sadece sağ bacagimda uyuşma ve kemik ağrısı var toplanma oluyor karnimda onun dışında bariz bir belirti de yok . benim gibi bekleyen arkadaşlar var.
ne yapmalı yazan olmuş . bana dr um bol yürü ve bağdaş kur ikin diyo başka da bisi demiyor . bir de benim gibi günü yaklaşan arkadaşlar sizin bebeklerinizin hareketlerinde azalma var mi ben dün nst ye bağlandim artık nornal diyorlar sizde de öyle mi hareket etse de sadece poposunu dayiyor kaburgalarıma o kadar. bazen de yürürken basının baskısını hissediyorum aşağıda . artık çok heyecanlanıyorum.
merhaba kızlar
nasılsınız ?
polly maşallah kızlarına .
doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. bol sütlü gazsiz günler diliyorum size ve meleklerinize.
Lachesis canim oglusun bir gün erken gelmek istemiş demek :) herşey hallolur canim siz sağlıklı olun da . haberlerini bekliyoruz .
skr canim seni de tebrik ediyorum gece sancilanmisson sabah kucağına almışsın çok geçmiş olsun nasılsınız ? doğumun nasıldı ?
bende iki haftayi geckindir bol bol yürüyorum ama kızım da tık yok .herkes hazır ol kız bebekler erken gelir dedi fakat bu kadar yürümeye öyle çok aşağıda baskı da aşırı değil normal doğum yapan arkadaşlar belki bilir . bende sadece sağ bacagimda uyuşma ve kemik ağrısı var toplanma oluyor karnimda onun dışında bariz bir belirti de yok . benim gibi bekleyen arkadaşlar var.
ne yapmalı yazan olmuş . bana dr um bol yürü ve bağdaş kur ikin diyo başka da bisi demiyor . bir de benim gibi günü yaklaşan arkadaşlar sizin bebeklerinizin hareketlerinde azalma var mi ben dün nst ye bağlandim artık nornal diyorlar sizde de öyle mi hareket etse de sadece poposunu dayiyor kaburgalarıma o kadar. bazen de yürürken basının baskısını hissediyorum aşağıda . artık çok heyecanlanıyorum.
evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. fakat benim hala anlamadığım bi nokta var. en son resimde cibinlik tülünün başı ve sonu yanyana önde gözüküyor. fakat biz tülün baş tarafını uzun çubuğa doğru itmemiş miydik :S
benimde durumum aynı:) bebek hareketleri biraz azaldı, böyle karnımda bi yerlere toplanıo gibi oluyo ve bacaklarım ağrıyor başka da bir belirtim yok, benim nst de sancı çıktı son 2 haftadır ama çatı muayenesinde açıklık olmaıdğı için beklioruz yarın son kez bakıcak açılma olsa da olmasa da perşembe 40 hafta dolduğu için doğuma alacağını söyledi. herkes için hayırlıs...
mrb canım bende doğum bekleyenlerdenim dün dr gitttim bebişim kanala girmiş her an gelebilir dedi başı kasıklarıma çok baskı yapıyo acayip idrara sıkışıyorumm kemik ağrısıda var sağ bacağım elektiklenme gibi oluyo bebiş karnımda toplanmıyo ama poposunu dikiyo elleri ve ayaklarını itlediğini hissediyorumm bide hafif sancı gibi ağrım oluyoo hayırlısı artıkkk
canım bız senınle aynı gıdıyouk nezaman doğurdun sen ya denk gelmemişim hiç.yoksa başkasıylamı karıştırdım ya:)gözün aydın rabbim bizede nasip etsin inşalah son gunler daha zormuş hergün bugun doğurcam hadı bugun doğurcam demek:)
az kalmış hadi hayırlısı benim tam bir haftam kaldı . ama catiyi perşembe gel bakalım dedi . çok geçe bıraktı ondan önce doğum olursa doğum anında bakicak demek ki diye düşündüm .
sancı çıktığını doktorun mu soykuyo benim nst lerime hep iyi dedi dr um
vala ben 36. haftadan beri çatı muayenesi oluyorum, ve nst ye giriyorum ilk 2 girişimde bişi yoktu sancı falan ama son 2 girişimde nst yi bağlayan hemşirelerde söyledi doktor da söledi ama nst de sancı gözükmesi sanırım doğumun başladığına işaret değil çünkü son 2 haftadır çıktı bende nst de sancı ve ben bu sancıları hissetmiyorum, nst de bebeğin kalp atışalrı 120 nin üstündeyse herşey normal demekmiş zaten önemli olan da o:))benim bebeğimin başının dönmesi de 32. haftadan beri ama sanırım bünyeden bünyeye değişyio hala doğcak gibi değil:))
Selam kızlarrr.. yine geçmişi okumadan dalmak durumundayım malum zaman yok :) 100 sayfa okuncak ödevim var
Hemen hızlı pratik bilgi aktarımı yapıyorum: avent göğüs kalkanı mutlaka alın, hastane çantanıza koyun ve doğumdan sonra hemen kullanın.. kreme falan gerek kalmıyo çok dua edersiniz bana
az kalmış hadi hayırlısı benim tam bir haftam kaldı . ama catiyi perşembe gel bakalım dedi . çok geçe bıraktı ondan önce doğum olursa doğum anında bakicak demek ki diye düşündüm .
sancı çıktığını doktorun mu soykuyo benim nst lerime hep iyi dedi dr um
canim hadi hayırlısı :) bende baskıyı hissediyorum ama eskiden daha çok idrara çıkıyordum sanki . bi de benim de iki gün sağ bacagim uyustu resmen ama çok kötüydü masaj yaptırdım eşime bugün sadece kemik agrisinw döndü o uyuşma geçti acaba kanala mu girdi benimki de.
mrb canım bende doğum bekleyenlerdenim dün dr gitttim bebişim kanala girmiş her an gelebilir dedi başı kasıklarıma çok baskı yapıyo acayip idrara sıkışıyorumm kemik ağrısıda var sağ bacağım elektiklenme gibi oluyo bebiş karnımda toplanmıyo ama poposunu dikiyo elleri ve ayaklarını itlediğini hissediyorumm bide hafif sancı gibi ağrım oluyoo hayırlısı artıkkk
Eki Görüntüle 366617
‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
işte kızlarıııımmmmmm...
slm kızlar herkes iyi mi berkerdem . Canım aynı şikayetler bende 2haftadır var ayrıyetten belime de sancı vuruyo ama hâlâ dogmaya niyeti yok muş
benim gibi doğurmayan arkadaşlar ayel kürsi mi okusak kolay doğumlar olsun bebeklerimiz bi an önce gelsin diye.....
ne diyorsunuz tamam derseniz başlayalım....
önceden zaman nasil geçecek diyorduk şimdi sonuna geldik :) cok heyecan ve sabirsizlik sardı . doğum yapan arkadaşlar da bizim gibiydi şimdi bebisleriyle uğraş içindeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?