- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.581
önceden zaman nasil geçecek diyorduk şimdi sonuna geldik :) cok heyecan ve sabirsizlik sardı . doğum yapan arkadaşlar da bizim gibiydi şimdi bebisleriyle uğraş içindeler :)
merhaba kızlar
nasılsınız ?
polly maşallah kızlarına .
doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. bol sütlü gazsiz günler diliyorum size ve meleklerinize.
Lachesis canim oglusun bir gün erken gelmek istemiş demek :) herşey hallolur canim siz sağlıklı olun da . haberlerini bekliyoruz .
skr canim seni de tebrik ediyorum gece sancilanmisson sabah kucağına almışsın çok geçmiş olsun nasılsınız ? doğumun nasıldı ?
bende iki haftayi geckindir bol bol yürüyorum ama kızım da tık yok .herkes hazır ol kız bebekler erken gelir dedi fakat bu kadar yürümeye öyle çok aşağıda baskı da aşırı değil normal doğum yapan arkadaşlar belki bilir . bende sadece sağ bacagimda uyuşma ve kemik ağrısı var toplanma oluyor karnimda onun dışında bariz bir belirti de yok . benim gibi bekleyen arkadaşlar var.
ne yapmalı yazan olmuş . bana dr um bol yürü ve bağdaş kur ikin diyo başka da bisi demiyor . bir de benim gibi günü yaklaşan arkadaşlar sizin bebeklerinizin hareketlerinde azalma var mi ben dün nst ye bağlandim artık nornal diyorlar sizde de öyle mi hareket etse de sadece poposunu dayiyor kaburgalarıma o kadar. bazen de yürürken basının baskısını hissediyorum aşağıda . artık çok heyecanlanıyorum.
önceden zaman nasil geçecek diyorduk şimdi sonuna geldik :) cok heyecan ve sabirsizlik sardı . doğum yapan arkadaşlar da bizim gibiydi şimdi bebisleriyle uğraş içindeler :)
benim bebisin masallahi var 3.900 kg
dedi doktor,
ayy ne kadar durursa okadar buyuyo icerde nasil cikicak ordan o kiloyla acaba:-(
mrb canım bende doğum bekleyenlerdenim dün dr gitttim bebişim kanala girmiş her an gelebilir dedi başı kasıklarıma çok baskı yapıyo acayip idrara sıkışıyorumm kemik ağrısıda var sağ bacağım elektiklenme gibi oluyo bebiş karnımda toplanmıyo ama poposunu dikiyo elleri ve ayaklarını itlediğini hissediyorumm bide hafif sancı gibi ağrım oluyoo hayırlısı artıkkk
cnm benimde alt tarafa kasıklarıma baskı yapıyor sürekli idrarım varmış gibi bizimde kontrolumuz cuma günü tabi ogüne çıkarsak :) p1982 'den haberi olan varmı? doğurdumu yoksa?
kızlar bu arada normal doum bekleyenler için lavmandan korkan varsa korkmasın..müthiş rahatlatıyo insanı..hiçte hayal edildii gbi kötü bişi diil..içinde hiç bişi kalmadn douma gidiyosun..bn douma girdiimde brz ıkınmadn dolayı geldi çünkü doum başlamıştı çatala aldılar hmn bni ama onuda hemşire temizliyo ve hiiiiiiiçç umrunuzda bile olmuyo aşada neler olduu :)) yani normal doğumda doum esnasında bu kdr hiç bişeyin umrumda olmıcaa aklıma gelmezdi..o kdr bayan dr isteyen bn ve hatta öyle yanındada başka birisi olmasın isteyen bn en az 4-5 kişi vardı sağımda solumda hepside kndi işleryle meşguldü bn umurlarında bile değildim çnkü onlara göre sanki orda çay kahve içiyolarmış gbi bi ortam vardı muabbet bile ediyolardı bn doururken tabi saolsunlar çok iyilerdi çok yardımcı oldular ama bnm gbi utanan sıkılan varsa rahatlasın orda 100 kişi olsa umrunuzda olmıcak :))[/QUOT
dğumu ayrıntılı anlatabilirmisin canım,Allah herkese seninki gibi rahat ve kolay doğumlar nasip etsin bende bekleyenlerdenim :)
bakalım senin bebiş kanala girdi mi p1982 den haberim yok bayadır görmedim burdaa
valla hiçbir fikrim yok cuma günü kontrolümz bakalım ne diyecek doktorumuz ayrıca catı muayenesi yapılmadı bana sana bakıldımı cnm? bu gidişimde perine masajını da soracağım doktora gerci 2 hafta öncesinden baslamak lazımdı aranızda baslayan varmı?
evet aventin kalkanı çok işe yarıyo..sütüm ona birikiyo ziyan olmuyo..tavsiye ederm..gerçi bnm göğüs uçlarım çok acıyo ama olcaa varsa oluyo işte ten meselesi..kalkanın içinde birikmiş sütü görünce mutlu oluyorm ama onları bebeime nasıl vercemi bilmiyorum varmı bu konuda bilgisi olan..biberonla versem memeyi bırakırmı?
ayhhhh yoruldum yaaaa...nezaman bitcek şu misafir olayı yaaaa....gamze teyzesiiiiiiiii..bak oğlum senin aldığın cicilerini giydi bugüünnnnnn...Eki Görüntüle 366789
gören maaşşalllahh desinn oğlumaaaaaa:))))
ayhhhh yoruldum yaaaa...nezaman bitcek şu misafir olayı yaaaa....gamze teyzesiiiiiiiii..bak oğlum senin aldığın cicilerini giydi bugüünnnnnn...Eki Görüntüle 366789
gören maaşşalllahh desinn oğlumaaaaaa:))))
onşarı sakın verme bebeğine, kullanma kılavuzunda yazıyordu sadece onunla göğsünü sil, bebeğin yüzünü sil ama içirme, sütünü sağmıyor musun ?
ayyyyy ayyyy ayyyy maşallah oğluma benim, nede yakışmış onlar öyle ben daha neler neler alırım ona maşşallah maşallah...
maşallahhh çokkk tattlıııı olmuşşşş
tam küçük adam oldu yaaaaa:)))) gören demiyoki bu daha 1 aylık bile diill:)))))kocaman adam olmuş diyolar..çabuk mu büyüdü oğlum ne:)
darısı tüm isteyenlerin başına...dünyalara değişilmez bi duygu bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?