2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

önceden zaman nasil geçecek diyorduk şimdi sonuna geldik :) cok heyecan ve sabirsizlik sardı . doğum yapan arkadaşlar da bizim gibiydi şimdi bebisleriyle uğraş içindeler :)

canım ya kıyamam... aynen o son hafta geçmek bilmemişti bendede. sürekli topikteydim can sıkıntısından. bol bol dinlenin ve topikte zaman geçirin ve son hazırlıklarınızı kontrol edin...
bunlarla oyalanınca zaman güzel geçiyor... sağlıkla kucağına al yavrunu...

slm cnm,benimde herseynormal çıkıyor ara ara adet ağrıları oluyor öyle çok rahatsız edici değil birazda belimde ağrım var onun dışında sessizce beklemedeyiz diyebilirm.bacağındaki uyuşma sağ tarafına fazlamı yükleniyorsun ? otururken veya uzanırkende sağ tarafına yükleniyor olabilirsin e tabi ödemde olunca kan dolaşımı düşüyor spor iyi gelir tabiki yürüyüş vs. hamile yogası egzesizleri,plates gibi dr.bana bağdaş kur veya ıkın demedi anlasılan hepimiz beklemekteyiz :)

önceden zaman nasil geçecek diyorduk şimdi sonuna geldik :) cok heyecan ve sabirsizlik sardı . doğum yapan arkadaşlar da bizim gibiydi şimdi bebisleriyle uğraş içindeler :)

canım yaa bende hep diyorum son zamanlar sanki çok hızlı geçti
hiç bir şey anlamadım
kısmetse pazartesi doğumum olucak ama ben ruh gibi donuk bir haldeyim
sanki ben değilde başkası doğurcakmış gibi geliyor :97:

benim bebisin masallahi var 3.900 kg
dedi doktor,
ayy ne kadar durursa okadar buyuyo icerde nasil cikicak ordan o kiloyla acaba:-(

masallah tontişe iyi beslemişsin annesi :)) çıkar çıkar sen endişelenme annem beni 4.900 ken doğurmuş :) önemli olan rahmin açıklığı Allah hepimize ağrısız sağlıklı doğumlar nasip etsin...

cnm benimde alt tarafa kasıklarıma baskı yapıyor sürekli idrarım varmış gibi bizimde kontrolumuz cuma günü tabi ogüne çıkarsak :) p1982 'den haberi olan varmı? doğurdumu yoksa?

bakalım senin bebiş kanala girdi mi p1982 den haberim yok bayadır görmedim burdaa

valla hiçbir fikrim yok cuma günü kontrolümz bakalım ne diyecek doktorumuz ayrıca catı muayenesi yapılmadı bana sana bakıldımı cnm? bu gidişimde perine masajını da soracağım doktora gerci 2 hafta öncesinden baslamak lazımdı aranızda baslayan varmı?

bana çatı muayenesi yapılmadı canım ben devlet hastanesine gidiyorum kimse sormuyo yapalım mı diye ama pazartesiye randevum var o zaman sorcam çünkü ilk doğumum normal olmuştu ebeler çatıların dar demişti

ayhhhh yoruldum yaaaa...nezaman bitcek şu misafir olayı yaaaa....gamze teyzesiiiiiiiii..bak oğlum senin aldığın cicilerini giydi bugüünnnnnn...
gören maaşşalllahh desinn oğlumaaaaaa:))))

onşarı sakın verme bebeğine, kullanma kılavuzunda yazıyordu sadece onunla göğsünü sil, bebeğin yüzünü sil ama içirme, sütünü sağmıyor musun ?

ayyyyy ayyyy ayyyy maşallah oğluma benim, nede yakışmış onlar öyle ben daha neler neler alırım ona maşşallah maşallah...

kızlar alevi de yatırmışlar, kalp ritminde sorun varmış bebeğin bugün 40+0 dı zaten 2 cm açılması varmış eğer kalp ritmi düzelmese gece sezaryan eğer düzelirse yarın suni sancı ile doğum inşallah, dualarınız benimle olsun dedi.
ben yarın gidicem yanına zaten güzel dileklerinizi iletirim....

tam küçük adam oldu yaaaaa:)))) gören demiyoki bu daha 1 aylık bile diill:)))))kocaman adam olmuş diyolar..çabuk mu büyüdü oğlum ne:)

tam küçük adam oldu yaaaaa:)))) gören demiyoki bu daha 1 aylık bile diill:)))))kocaman adam olmuş diyolar..çabuk mu büyüdü oğlum ne:)

çabuk büyümedi büyük geldi:)

hatta benim böceğe göre büsbüyük geldi :)))

seninkinin zaten büyük adam havası vardı bugün tam olmuş :) maşallah maşallah....

kızlar doğum kolay olsun ve bir an önce gelsin diye dua okuyalım mı demiştim ..... berkerdem arkdaşımız 10 ayetel kürsi okudu bende 10 tane okuyorum.... katılmak isteyen varsa sevinirimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…