2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çizelge yaparım ortadan kaybolur, 40 haftam dolar doğuramam, yürümek istesem yürüyemem, ewden çıkamam, herşey mi bana karşı bu dünyada oooooofffffffffffffff ooooffffffffffffffffffff patlıcam tır gibi de oldum zaten nefret ediorum herşeyden.........doğuramıcamda zaten artık sıkılmayı geçtim kabullendim ben bu durumu böyle kaldım ben sabahtan beri ağlıyorum oooofffffffffffff

canım sabırlı olacaz bugünlerde geçecek inşallahhh gelmek istemiyo bebişlerr içersi daha rahat heraldeee

anladım sor tabi cnm ee peki çatı dar dedikten sonra nasıl oldu doğum? belki azıcık anlatırsın :)

hepimiz öyleyizzz beklemekten sıkıldık.....bende 39+2 oldum tık yok sancı yok bişey yok.... ama elbet içimizde kalmayacak ya.... alırız kucağımıza içini rahat tut arkadaşım... işte bi an önce sağlıkla kolaylıkla gelsinler diye dua başlattım .... 20 ayetel kürsi oldu

anladım sor tabi cnm ee peki çatı dar dedikten sonra nasıl oldu doğum? belki azıcık anlatırsın :)

canım benim ilki 24 haftalık erken doğum oldu su kesesi su kaçırmaya başlamıştı o yüzden hamilelik sonlandırıldı 1 hafta hastanede yattım suyum bitince suni sancı verdiler 5 cm açılmayla doğuma girdim 800 gr bebeği zor çıkardım uzun uzun ıkınınca çıkarabildim ebede o zaman çatıların dar bebek büyük olsaydı çok dikişin olurdu dedi şimdikinide dr sormadım daha bilmiyorum nasıl doğracamm kimseyi de korkutmak istemem herkesin bünyesi farklı

bende normal ıstıyorum bılıyor doktorum benımde catı muayenem yapılması acaba son kontrolde yaparmıki ya benımde catım darsa.hem catı darsada normal doğum oluyomu yaaaa

ay maşallahdoğanlar kocaman oldular bile maşallah bız daha doğurmayı beklıyoruz ama sizin yuzunuzden mart annesıyız dıye kandırdınız bızı doğurdunuz şubatta şimdi bız bekleyelım daha:):):)RABBİM bizede nasip eder inşallah bu duyguyu yaşamayı.

olumsuz düşüncelerden uzak durmalısın hem kendini hemde bebişini üzersin canım benim,hepimiz bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklıca gelsin bebişlerimiz dua oku içini rahatlat ılık bir duş al ne bileyim üzerindeki statik olumsuz enerjiyi atman için ardışık şeyler yapabilirsin ciklet çiğne,egzersiz yap,kitap oku,çikolata ye bebişide kendinide mutlu et bol bol müzik dinle mesela yeni bir ninni öğren vs.gibi....ve dahası tabi bunlar sadece fikr bi bakmıssınki minikin gelivermiş :)))

Canim uzulme ltfn yaziini okuyunca ben yazmisim gbi hissettim cunku senle inan ayni durumdaym ve inan bicok arkadasimiz ayni durumda.sikma canini ben burda dolasarak egleniom teselli buluom az kaldi cnm.

inanmıyorum yaa 24 hafta büyük mücize olmus Allah uzun ömürler versin... şimdi ne kadar yası varmı? peki normal doğum nasıl oldu öyle yaa çok ilginç Allah ın işi işte mücize bunlar yaa :) oyy minicik doğmuş yaa 800 gr epey kalmıştır hastanede anlasılan zor günler gecirmişsin canım,şimdi gelecek olan miniğin kolayca gelsin insallah...

bende normal ıstıyorum bılıyor doktorum benımde catı muayenem yapılması acaba son kontrolde yaparmıki ya benımde catım darsa.hem catı darsada normal doğum oluyomu yaaaa

büyük olasılıkla doktor zaten normale elverişli değilse söyler genede bilemiyorum cnm açılmama durumuda var sanırım ayy umarım hiç birimizde bu olmaz son günlerde belli olur tahminim

canım yazmayı unutmuşum sadece 1 ay yaşadı oğluşum melek oldu teyzesii zaten yaşasaydı özürlü olurdu dedi dr lar baştan çok üzüldüm ama bölesi hayırlıymış geçen sene şubatta doğmuştu martın 14 de cennete uçtu rabbimin hikmeti bu senede martta kızım gelecek inşallahh geçen sene bu zamanlar kötü günler geçirdim şimdide heyecanla kızımı bekliyorumm ama normal doğum yapmak çok başka bişey bebişin doğuşu ağlayışını görmek çektiğin sancılara değiyooo

Kızlar ya acil bişey sorucam kızımda çok fena gaz problemi var şu kimyonlu su tarifi vardı ya hatta bi kere tv de esra erol vermişti hatta burdan da yapanlar olmuştu neydi tarifi birde yeni doğan bebeklere su verilmiyor ya bunun bi zararı yok mu acaba

ben bi yere not almıştım yazayım canım...
kahve fincanı kadar suyu kaynat kaynadıktan sonra içine çay kaşığının ucu ile kimyon çok az ucu kadar onu suya kat birde küp şekirin dörtte birini ekle karıştır ve süz bebeğe 4-5 kaşık verilecek bu emzirmeden önce olursa daha da işe yarıyormuş... bide yenidoğan bebeğe su verilmezmiş... ek gıdalara başlayınca veriliyor...

merhaba en güzel anneler,anne olmaya aday en güzl hamişlerr..gelemiyoruz ne zamandır.kim nasıl haberim yok.okumaya çalışıcam inşallah geçmişin hepsiiiinii.......bizden haberlere gelince;dün çatı muayenesi yapıldı ilk kez..biraz açılma varmış bu iyi bişey ama,sancım fln az çıktı.dr um dedi ki sizin kızın keyfi yerinde,benden söylemesi..perşembe tekrara muayene olucaz.umarım kızım elini çabuk tutar.40ları görmeden gelir hayırlısyla..çatlıcam yoksa..bugün önceki günlerdeki enerjimden eser yoktu.her yerim ağrıyo,et yığını gibi hissediyorum kendimi..9 aydır olmayan ödem 2 haftadır başladı..ve ağrı yapıyo..:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…