2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

minikler seni aramızda görmek çok güzel canım inşallah güzel haberlerinide ilk bize verirsin.. sen takma onları boşver kendi kendilerine konuşsunlar fesatlıkları kendilerine döner rabbim büyük

ben kilo vermişim yawrum dr normal dedi son günlerde sabahtan akşama kadar bulantım oluyor sürünüyorum resmen hiç bişeyde yiyemiyom dün çok kötü kabızdım ağlaya ağlaya zor çıkardım ama bende tükendim bi yerlerden bişey geldi vajinadanmı anustenmi anlamadım dr gittim bütün gün hastanede geçti baya bi çatladı arka taraf zor oturuyorum popomun üstüne dr bi daha kabız olma sakın diyo ama elimde mi ben hayatım boyunca kabızlık çektim hamişlikte hep kabızım dr hatta dün dediki benim lekelenmeler kabızlık nedeniyle oluyo olabilirmiş sabahtan beri su ve salatalık yedim bulantım çok popom acıyo korkuyom bişey olursa diye şurup verdi gece yatarken içecekmişim...bu biraz bi dokun bin ah işit gibi oldu

hay allah canım ya üzüldüm valla oda çok zor zaten hamişlikte hep oluyomuş bağsur falan benim kuzende olmuştu inşallah geçer ne cır cır yaparki bilmiyorum taze incir falan ye bide şu bağırsak çalıştıran aktivalar falan varya ben bi ara kullanıyodum ama iyi gelirmi bende pek bilmem valla her bünyeye görede değişiyo galiba.. inşallah geçerde rahatlarsın

senin o yaşadıklarını ben geçen seneki ramazanda yaşamıştım.ama oruç tuttuğumdan.zor otururdum bende üstüne. şimdi gene azda olsa kabızlık çekiyorum ama oda hamilelikten. bende 10 günde 3kilo vermişim. çubuk krakerle duruyorum hala buzdolabını açıp açıp bakıyorum kapatıyorum elim bişeye uzanmıyo. inşallah sorunsuzca atlatırız bunlarıda. çok şükürki sadece bulantımız var kusmamız yok. bide kussak daha zor olurdu içtiğin şurubu bulantı içinmi verdi doktorun?

taze incir sevmiyorum kurusunuda z.yağına basacaktım hep unutuyorum kavun armut üzüm ishal yapıcı onları yiyorum ama tiksindim sebze yemeği ye diyo kim yapcakta yiyecem kaynana yarın gelecek bana bakmaya kociş şehir dışına gidiyo...dr 1-2 hafta daha dayan dedi allah yardımcımız olsun...

ben bi sene oruçta kabızdan acillik oldum ameliyat dedi dr ama bu yaşta narkoz yeme dedi başka bi yöntemle halletti...normalde oruç tutmam yasak ama ben dua ediyorum allahım sen yardım edersen tutabilirim ancak diye şükürler olsun sorunsuz atladıyodum aynen bebişim bende mutfakla küsüm aylardır hiç uğrayasım yok...doktor bana daha önce bulantı ilacı verdi mecbur kalmadıkca içme dedi ama ben hep mecburum hiç bişey farketmiyor hatta hapı kusuyorum kesmedi hiç artık içmeyecem....dün bana kabızlık için şurup verdi onu gece yatarken içicem hep o düzenleyecekmiş ishalim bu gün :13:

sağlıkla atlatıcaz inşallah bugünleri. yeterki bebişlerimize bişey olmasın. kızlar arada site bakımda diyor sizdede oluyomu aynı şey?

ben bi sene oruçta kabızdan acillik oldum ameliyat dedi dr ama bu yaşta narkoz yeme dedi başka bi yöntemle halletti...normalde oruç tutmam yasak ama ben dua ediyorum allahım sen yardım edersen tutabilirim ancak diye şükürler olsun sorunsuz atladıyodum aynen bebişim bende mutfakla küsüm aylardır hiç uğrayasım yok...doktor bana daha önce bulantı ilacı verdi mecbur kalmadıkca içme dedi ama ben hep mecburum hiç bişey farketmiyor hatta hapı kusuyorum kesmedi hiç artık içmeyecem....dün bana kabızlık için şurup verdi onu gece yatarken içicem hep o düzenleyecekmiş ishalim bu gün :13:[/QUOTE]

Merhaba bende 2 hafta önce yaklaşık 3 günlük bi kabızlık yaşadım ama sonra bol su yaklaşı 10 bardakdan fazla su içiyorum bide sabahları aç karnına kuru kaysı ye çok iyi geliyor kaysı suyu bide yapabilirsen bi tatlı kaşığı hakiki zeytinyağı iç inan ilaçlardan daha sağlıklı

Slm... Bir geçmişi okuyayım neler yazmışsınız...

Mart annelerinden Nİğde de veya Sİvasta olan var mı? Bİrde yaşlarımızı yazsak. Mesela ben 22 yaşımdayım..

İstanbuldayım ama doktorumdan çok memnunum

ben doktordan memnunum ama hastaneden deilim randevusuz ve çok kalabalık...istanbulda olanlar avrupa yakasında hangi dr gidiyorsunuz dr araştırmaya başladım malesef...her gittiğimde saatlerce beklemek istemiyorum

ikili testi en önce sen yaptırcaksın sanırım canım bizede haber ver değerlerin nasıl olması gerektiğini falan olurmu şu testide allahın izniyle bi hayırlısıyla atlatsak :92:

bana dr 26-27 ağustos gibi gel ikili teste dedi nasıl yapcaklar sabah açmı gitmek lazım yaptıran arkadaşlar detaylı bilgi verirse sevinirim....

Aslında bu hafta sonu gitmem gerekiyordu kontrole, ama doktorum yıllık izinde olacak, başka bir doktora yönlendirebilirim seni ama vakit geçmiş olmaz, istersen beni bekle dedi o yüzden ikili testi ayın 27 sinde yaptıracağım.
Bu test benim içinde çok önemli, ben rahatsızlığım nedeniyle ilaç kullanıyorum. O yüzden biraz korkuyorum. Şu mübarek ayda tek duam sağlıklı olması ve sağlıkla kucağıma gelmesi bebeğimin.
Umarımın hepimizin hamileliği sorunsuz geçer ve sağlıcakla bebelerimize kavuşuruz.
Bu arada bir arkadaş nerden olduğumuzu yazalım demiş
Ben istanbul anadolu yakasındanım, 25 yaşımdayım. Allah kısmet ederse ilk çocuğumuz olacak

Benim doktorumda hastanede iyi ama anadolu yakasındayım o yüzden sanırım yardımcı olamıcam.

bende 26 ağustosta 2 li test yaptırıcam.

Slm... Bir geçmişi okuyayım neler yazmışsınız...

Mart annelerinden Nİğde de veya Sİvasta olan var mı? Bİrde yaşlarımızı yazsak. Mesela ben 22 yaşımdayım..

bende eskişehirdeyim ve 28 yaşındayım
7mart 2009 doğumlu bir kızım var
işallah bu bebeğimizide sağlıklıca kucağımıza alırız

yalnız kızlar şunu söyleyebilirim ki size bu günleriniz en güzel en rahat günleriniz eşinizle bolbol vakit geçirin ve yapmak istediklerinizi ertelemeyin meleğiniz dünyaya gelip kucağınıza aldığınızda herşey değişecek hep o odaklı olacaksınız sosyal hayat uzun bi süre olmayacak ama inanın onun tadıda apayrı

kızlar herhalde hiç birimiz bayramdan önce 2 li testin sonucunu alamıycaz çünkü yaptıranlarada 4 - 5 gün sonra sonuç veriyolarmış yani bayram haftasına gelecek benim zaten testim bayramdan sonra beklemekten başka çare yok artık inşallah bayramdan sonraki hafta yani 9 eylüle kadar hepimiz rahatlamış oluruz 1. 3 aylık dönemide atlaşmış olucaz hayırlısıyla şubat annelerine baktım orda herkesin testi güzel çıkmış maşallah bizimde öyle olur inşallah

oyyy oyyy yawrum koca beni boşayacak zaten hamiş kaldım cinsel hayat bitti ilişki hala yasak adam oruç tutuyo ben ne sahurda ne iftarda önüne bi kaşık çorba koyamıyom sürekli uyuyorum saçlarımın dibi çıktı çuval gibi şeyler giyiyorum hiç bişey olmuyo kendim zaten dokunsan ağlayacak moddayım ben doğum sonrası ile ilgili hiç konuşmayayım kocişle tüm umutlarını o zamanlara sakladı gezip tozup coşacas sanıyo garibim

selam arkadaşlar biz bbebeğimle avm gittik gezdik gldik...şimdi geçmişi okudum sanırım 2 li test ilk bizden gelicek bu pazar yapılıcak ALLAHIN İZNİYLE hepimiz hayırlısı ile güzel haberlerle bu işide bitiririz.

birde bir arkadaşımız cinsiyet 11 hafta belli oluyomuş demiş...ismini hatırlıyamadım...

ben bu pazar gittiğimde yavrumun bacak arasında beyaz bişy gördüm pipi gibiydi dr sordum sölemedi ama güldü haftaya belli olurmu dedim yani pazar günü için olabilir dedi ....sanırım erkek cocukları erken gelişiyormuş neyse evde cd eşime izlettim o gelememişti benimle eşim bebeği izledi izledi bu erkek diyo pipisi var bak dedi ben bişey söylememiştim oysaki ALLAHTAN hayırlısı kız erkek farketmez yavrum sağlıklı olsunda....paylaşmak istedim arkadaşlar

artıkk bebeşimizin ağlama sesiyle bütün mahalle coşarız geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…