- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.461
merhaba arkadaşlar nasılsınız ? keyifler nasıl ?
iyiyiz çok şükür ben 4 kilo almışım yürüyüş yapmaya kadar verdim doktorda şok oldu hızlı gidiyon dedi gene kibarmış ben olsam boşanda semerini ye derdimsenden naber görünmüyodun bi kaç gündür
ben kilo vermişim yawrum dr normal dedi son günlerde sabahtan akşama kadar bulantım oluyor sürünüyorum resmen hiç bişeyde yiyemiyomdün çok kötü kabızdım ağlaya ağlaya zor çıkardım ama bende tükendim bi yerlerden bişey geldi vajinadanmı anustenmi anlamadım dr gittim bütün gün hastanede geçti baya bi çatladı arka taraf zor oturuyorum popomun üstüne dr bi daha kabız olma sakın diyo ama elimde mi ben hayatım boyunca kabızlık çektim hamişlikte hep kabızım dr hatta dün dediki benim lekelenmeler kabızlık nedeniyle oluyo olabilirmiş sabahtan beri su ve salatalık yedim bulantım çok popom acıyo korkuyom bişey olursa diye şurup verdi gece yatarken içecekmişim...bu biraz bi dokun bin ah işit gibi oldu
ben kilo vermişim yawrum dr normal dedi son günlerde sabahtan akşama kadar bulantım oluyor sürünüyorum resmen hiç bişeyde yiyemiyomdün çok kötü kabızdım ağlaya ağlaya zor çıkardım ama bende tükendim bi yerlerden bişey geldi vajinadanmı anustenmi anlamadım dr gittim bütün gün hastanede geçti baya bi çatladı arka taraf zor oturuyorum popomun üstüne dr bi daha kabız olma sakın diyo ama elimde mi ben hayatım boyunca kabızlık çektim hamişlikte hep kabızım dr hatta dün dediki benim lekelenmeler kabızlık nedeniyle oluyo olabilirmiş sabahtan beri su ve salatalık yedim bulantım çok popom acıyo korkuyom bişey olursa diye şurup verdi gece yatarken içecekmişim...bu biraz bi dokun bin ah işit gibi oldu
hay allah canım ya üzüldüm valla oda çok zor zaten hamişlikte hep oluyomuş bağsur falan benim kuzende olmuştu inşallah geçer ne cır cır yaparki bilmiyorum taze incir falan ye bide şu bağırsak çalıştıran aktivalar falan varya ben bi ara kullanıyodum ama iyi gelirmi bende pek bilmem valla her bünyeye görede değişiyo galiba.. inşallah geçerde rahatlarsın
senin o yaşadıklarını ben geçen seneki ramazanda yaşamıştım.ama oruç tuttuğumdan.zor otururdum bende üstüne. şimdi gene azda olsa kabızlık çekiyorum ama oda hamilelikten. bende 10 günde 3kilo vermişim. çubuk krakerle duruyorum hala buzdolabını açıp açıp bakıyorum kapatıyorum elim bişeye uzanmıyo. inşallah sorunsuzca atlatırız bunlarıda. çok şükürki sadece bulantımız var kusmamız yok. bide kussak daha zor olurduiçtiğin şurubu bulantı içinmi verdi doktorun?
taze incir sevmiyorum kurusunuda z.yağına basacaktım hep unutuyorum kavun armut üzüm ishal yapıcı onları yiyorum ama tiksindimsebze yemeği ye diyo kim yapcakta yiyecem kaynana yarın gelecek bana bakmaya kociş şehir dışına gidiyo...dr 1-2 hafta daha dayan dedi allah yardımcımız olsun...
ben bi sene oruçta kabızdan acillik oldum ameliyat dedi dr ama bu yaşta narkoz yeme dedi başka bi yöntemle halletti...normalde oruç tutmam yasak ama ben dua ediyorum allahım sen yardım edersen tutabilirim ancak diye şükürler olsun sorunsuz atladıyodum aynen bebişim bende mutfakla küsüm aylardır hiç uğrayasım yok...doktor bana daha önce bulantı ilacı verdi mecbur kalmadıkca içme dedi ama ben hep mecburum hiç bişey farketmiyor hatta hapı kusuyorum kesmedi hiç artık içmeyecem....dün bana kabızlık için şurup verdi onu gece yatarken içicem hep o düzenleyecekmiş ishalim bu gün :13:
kızlar istanbulda olupta dr atıl yüksele gitmeyi düşüneniniz varmı
çoğumuz hala 200 günün üzerindeyiz beklenen doğum tarihine.. 200 ün altına inseydik hayırlısıyla:)
çokk şükür ben indim canım 200 ün altına
İstanbuldayım ama doktorumdan çok memnunum
ikili testi en önce sen yaptırcaksın sanırım canım bizede haber ver değerlerin nasıl olması gerektiğini falan olurmu şu testide allahın izniyle bi hayırlısıyla atlatsak :92:
ben doktordan memnunum ama hastaneden deilim randevusuz ve çok kalabalık...istanbulda olanlar avrupa yakasında hangi dr gidiyorsunuz dr araştırmaya başladım malesef...her gittiğimde saatlerce beklemek istemiyorum
bana dr 26-27 ağustos gibi gel ikili teste dedi nasıl yapcaklar sabah açmı gitmek lazım yaptıran arkadaşlar detaylı bilgi verirse sevinirim....
Slm... Bir geçmişi okuyayım neler yazmışsınız...
Mart annelerinden Nİğde de veya Sİvasta olan var mı? Bİrde yaşlarımızı yazsak. Mesela ben 22 yaşımdayım..
bende eskişehirdeyim ve 28 yaşındayım
7mart 2009 doğumlu bir kızım var
işallah bu bebeğimizide sağlıklıca kucağımıza alırız
yalnız kızlar şunu söyleyebilirim ki size bu günleriniz en güzel en rahat günleriniz eşinizle bolbol vakit geçirin ve yapmak istediklerinizi ertelemeyin meleğiniz dünyaya gelip kucağınıza aldığınızda herşey değişecek hep o odaklı olacaksınız sosyal hayat uzun bi süre olmayacak ama inanın onun tadıda apayrı
oyyy oyyy yawrum koca beni boşayacak zatenhamiş kaldım cinsel hayat bitti ilişki hala yasak adam oruç tutuyo ben ne sahurda ne iftarda önüne bi kaşık çorba koyamıyom sürekli uyuyorum saçlarımın dibi çıktı çuval gibi şeyler giyiyorum hiç bişey olmuyo kendim zaten dokunsan ağlayacak moddayım ben doğum sonrası ile ilgili hiç konuşmayayım kocişle tüm umutlarını o zamanlara sakladı gezip tozup coşacas sanıyo garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?