- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.621
canım ben de 10 tane okurum.inşallah güzel güzel doğumlar nasip eder rabbim
Eki Görüntüle 366617
‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
işte kızlarıııımmmmmm...
ayhhhh yoruldum yaaaa...nezaman bitcek şu misafir olayı yaaaa....gamze teyzesiiiiiiiii..bak oğlum senin aldığın cicilerini giydi bugüünnnnnn...Eki Görüntüle 366789
gören maaşşalllahh desinn oğlumaaaaaa:))))
kızlar doğum kolay olsun ve bir an önce gelsin diye dua okuyalım mı demiştim ..... berkerdem arkdaşımız 10 ayetel kürsi okudu bende 10 tane okuyorum.... katılmak isteyen varsa sevinirimm....
oda şöyle oluyor 3 hafta kalana kadar çalışıp 5 hafta aktardın ya... 3 hafta bitince aktardığın 5 haftadan gitmeye başlıyor... ayrıca hafta hafta hesaplanmıyor gün hesabı oluyor mesela ayrıldığın günden itibaren 3 hafta X 7 gün = 21 gün oluyor takvimden say 21 gün o gün bitmiş oluyor doğum izin ama sen daha doğum yapmadıysan kalan 5 hafta ve 8 hafta toplam 13 haftan kalıyor 13 hafta X 7 gün = 91 gün yine sayıyorsun böylece doğum izini bitiyor ücretli kısmı bitiyor ...yani tekrar hiç doğum raporu almıyorsun o sendekini kapatıyorlar ve bu şekil hesaplıyorlar...
Bende okuorum cnm rabbim kabul etsn insdoğumu bekleyen tüm arkadaşlar için kolay doğumlar ve sağlıkla bebeklerini kucaklarını almaları için okunan dua 40 tane ayetel kürsi oldu
ben , berkerdem , ronya, yediatölye' ye teşekkürler....
okumak isteyenlere şimdiden teşekkürler.....
doğumu bekleyen tüm arkadaşlar için kolay doğumlar ve sağlıkla bebeklerini kucaklarını almaları için okunan dua 40 tane ayetel kürsi oldu
ben , berkerdem , ronya, yediatölye' ye teşekkürler....
okumak isteyenlere şimdiden teşekkürler.....
çok sağol canım ya. bende bi daha rapor mu alıcam dıyodum. bı doğursaydım hiç açılmam yokmuş( heralde 41 e kayar artık ordan düşerler napım. tekrar sağol
ronya cım öncelikle hastane işinin hallolmasına sevindim. demekki hakkımızı savununca cevabını alıyormuşuz, ya da şöyle diyim, hataları ortaya çıkınca yayılmasın diye güzelce kapatıyorlarmış:)
maşallah cnmAllah analı babalı büyütsün..
ayyy heyecanlandım bak. hadi hayırlısı. küçük meleğin saatler sonra kollarında..
gizkan ve peri_m çikolatalarınız pek güzel:) nerden aldınız link atın bari
ilahi derya, doğurmadan önce bi de bunu mu çıkardın
kendimi motive ediyoum, doğum 40+larda olcak diye,öyle düşünmeye çalışıyorum, avutuyorum kendimi, yoksa geçmiyo günler :) keşke doktorum da izin verse tabi 40+larda doğuma. alcam diyo ya, acık daha bekleseydi iyiydi neyime güveniyosam normale alıştırdım kendimi, sezeryan fikri bile korkutuyor Kuzucum nasıl çıkmak isterse öyle çıksın bakalım, hayırlısı olsun
evet canım toplu dua yapıyoruz kaçar tane okuduğunuzu da yazarsanız takibi kolay olur ....
(bebeğini bekleyen henüz doğum yapmamış arkadaşların doğumu kolay olsun bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar diye)
en son 40 ayetel kürsi oldu
Merhaba Hamişler,
En son size pazartesi saat 10:00 a sezaryan tarihi verdiler demiştim bugün için. Fakat benim oğluşum dayanamadı cuma gecesi saat 4:30 da suyum geldi, 9'a kadar açılma olmayınca 10:00 da sezaryana alındım. Tamamen bayılttılar, sondayı da bayılınca takmıslar, oyle korkulacak bişey değilmiş sonda da çıkartırken acımıyor bile. oğluşum 4050 gram olarak saglıklı şekilde dünyaya geldi çok şükür, muhteşem bir duygu hele onu ilk gördüğümde neler hissettiğimi anlatamam bile ben sevinçden çok ağladım valla hala duygu yoğunluğum bitmedi :)
Sezaryanda ve sonrasında dayanılmayacak ağrılar değil, yalnız ben dogurdugum gün kendıme hıc dıkkat etmemişim hastane odasıda gelen zıyaretcıler ıle dolunca camı falan actılar dun cok kotuydum agrımayan yerim yoktu dıkkatlı olun sakın ılk gun ozellıkle ayaklarınızdan corabı sırtınızdan kalın hırkayı eksık etmeyın derım.
ılk gun maalesef sutumde gelmedı banyo sonrası gelmeye başladı, sıcak suyu gorunce acılıyormus sızde benım yaptıgım panıği yapmayın diye özellikle yazmak istedim. Yalnız uç konusunda problemlerımız bitmedi hala maalesef...
Doğum yapanlara hayırlı olsun, bekleyenlere Allah'ım tez zamanda bebeklerine saglıklı kavustursun inşallah...
Kizlae suan hastaedeyim, kanama dolayisiyla acil geldim, dogumum baslamis sezaryene alcaklar, esim yetisebilecek mi onu bile bilmiyorum, ben de hazirlikli degildim, sacim badim perisan, cantam bile yanimda degil, bebisim saglikli olsun da her an alabilirler doguma, bana dua edin olur mu
Kizlar kerem ime kavustum. Normal oldu cok sukur. 8.45 te dogdu. Muthis bi duygu. Darisi geriye kalanlarin basina. Dogum yapmayi bekleyen herkesi gecirdim aklimdan sanci cekerkn. Umarim sizlerde saglikla sihhatle kavusursunuz yavrulariniza.firsat bulunca tekrar yazarim
Eki Görüntüle 366617
‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
işte kızlarıııımmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?