2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annem 3 haftadır bizde,pazar günüde kayınvalidem geldi.doktor 38 de gelir demişti ama tık yok gibi.gerçi bugün kasıklarımda ağrılar oldu..psikolojik midir bilemedim..:26::26: hurma sayısını arttırdım.umarım işe yarar.kızım gelicek diye anneanne babanne beklemedeler.şimdi oturmuşlar içerde kardeş kardeş örgü örüyolar..doğum anında yanımda olmak istedi ikiside.eşimin tarafında ilk torun olcak.bizim taraftaysa 5. olucak kuzum..

iyi aksamlar annisler,
daha yeni disaridan geldim 1 saat yürüdüm,
simdi az az yanma oluyo asagida arada geliyo gidiyo,
ilk bebis oldugu icin sanci nedir nasildir bilmiyorum:-(

maşallah annesi maşallah çok yakışıklıymış oğluşumuz Allah nazarlardan saklasın inşallah

çok sağol canım ya. bende bi daha rapor mu alıcam dıyodum. bı doğursaydım hiç açılmam yokmuş( heralde 41 e kayar artık ordan düşerler napım. tekrar sağol

doğumu bekleyen tüm arkadaşlar için kolay doğumlar ve sağlıkla bebeklerini kucaklarını almaları için okunan dua 40 tane ayetel kürsi oldu

ben , berkerdem , ronya, yediatölye' ye teşekkürler....

okumak isteyenlere şimdiden teşekkürler.....

Bende okuorum cnm rabbim kabul etsn ins

canım okudum ben de Allah kabul eder inşallah kolaylıkla doğum yapar sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

slm herkese toplu doğum duasi mi yapıyoruz bende 10tane okuyayım annemlerdeyim enes beyi uyutuyorum bugün karnım kaskatı oluyo ağrım var bakalım..hayırlısı hep var aslında ama biraz daha fazla sanki çok ağırlâsmis hissediyorum.

çok sağol canım ya. bende bi daha rapor mu alıcam dıyodum. bı doğursaydım hiç açılmam yokmuş( heralde 41 e kayar artık ordan düşerler napım. tekrar sağol

rica ederim ne demek umarım açıkca anlatabilmişimdir... kısmet arkadaşım bende bekliyorum benim oğlumda gelmiyor.... hayırlı kolay doğumlar olur inşallah....

İnternetten araştırırken buldum.ikolata Yolla: ikolata Siparii, Hediye ikolata

evet canım toplu dua yapıyoruz kaçar tane okuduğunuzu da yazarsanız takibi kolay olur ....

(bebeğini bekleyen henüz doğum yapmamış arkadaşların doğumu kolay olsun bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar diye)

en son 40 ayetel kürsi oldu

kızlar sizlere danışmak istiorum, doktorum malum gecen cuma gittim
cok ilgisizdi sana 15 gün sonra gel dedim neden erken geldin dedi,
şimdi bana 23 marta gün verdi sezaryen dogum için
yani doguma 10 günüm kaldı,
doktorum en son şu gün gel kontrole demedi,
telefonlarada cıkmıo, son zamanlara geldk die doktorumu deiştiremiorum,
yani kadına mecburum, sizce kontrole nezaman gideyim bu cumamı gideyim
yoksa pazartesimi:44:
kendimde anormal bişey hissetmiorum, cuma gititigimdede suyun ii demişdi,
ama son zamanlarda cok sık kontrole gidilmeli die biliorum, sizce napim
nezaman gitmeliyim sizce kontrole:44:

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Canım şimdiye kadar almışsındır bebeğini kucağına Allah Analı babalı büyütsün inşallah.

Gözün aydın canım gönlüne göre olmuş ne güzel. Keremcik sağlıklı, güzel br ömür yaşasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…