2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kabul etsin bende .10tane okudum hakkımızda hayırlısı ve allah gönlümuze göre versin

Bence pzrts git bi sikintin falan yoksa kanama vs korkma ben simdi bile haftada bir kontrole 3gune bir nstye giriom korkma bebegin hareketlrni kontrol et pzrts git derm rabbim kolay kurtarsn

Benim doktorum gitmem gereken günü kendisi söylüyor ara randevu kartı veriyorlar. Hangi durumlarda hemen gitmem gerektiğini de açıkladı. Bence ne zaman gideceğini doktor söylemeliydi zaten. Belli bir zamandan sonra sık nst istiyorlar bebeğin kalp atışları için falan. Senin doktor gerçekten cins biraz. Hemşiresine de mi ulaşamıyorsun belki o yönlendirir seni. Ben senin yerinde olsam o kadar para bayılmazdım oraya değiştirirdim doktorumu. Sezaeryan olacaksın bir de başka doktor yapamaz mı. Bazıları kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Allah kolaylık versin sana.

onşarı sakın verme bebeğine, kullanma kılavuzunda yazıyordu sadece onunla göğsünü sil, bebeğin yüzünü sil ama içirme, sütünü sağmıyor musun ?...

ya vermedm henüz verilmiyomu? buzdolabına koydum..aventin pompasını aldım elktrikli ama beceremedm saağmayı ya pek verim alamadım yada bn beceremiyorum.. nasıl yapmam grk

Bence pzrts git bi sikintin falan yoksa kanama vs korkma ben simdi bile haftada bir kontrole 3gune bir nstye giriom korkma bebegin hareketlrni kontrol et pzrts git derm rabbim kolay kurtarsn
ama pazartesi gidince 4 gün snra doguma alıcak yani o acıdan sence gec olmazmıki cnm

hemşiresinede ulaşamıosun hepsi cins, doktor deiştirirsem manisada gidecegim hcbi doktor normalden yana dil zaten,
sezaryen içinde bu kadını cok öneriolar, bide bunca vakit beni hiç tanımayan bi doktor benle cok ilgilenmez ve bende
stres olurum stres yaşamakda istemiorum ama doktorumun tavrıda hc hoşuma gitmio tabi offf(

Cnm bendw 10tane okudum bide bol bol meryem suresi dinlemeliyms paylasaym dedim

Allah kabul etsin :) benim bildiğim hamileyken doğumu kolay olsun diye hergün 1meryem süresi okunacak çocuğun huyu güzel olsun diye de her gün yusuf süresi okunacak

kızlar bi bilgide benden size,
doguma dek hergüün Fatıma Annemize bir fatiha okuyup
ardından Allahım Fatıma Annemizin dogumu gibi kolay dogum nasip et
demek dogumun kolay gecmesini sağlıomuş ve dogum anındada Rabbi yesir
vela tuassir rabbi temmim bil hayır duasını okumakda kolaylaştırıormuş.

Oy canim ne tuhaf dr bu.eger stres olcam diosan cuma git nolcakki para weriosun we buda onun gorewi.seni bebekten ve dogumdan ziyade bu dr strese sokmus.ipleme istedgin wakit git

Allah kabul etsin :) benim bildiğim hamileyken doğumu kolay olsun diye hergün 1meryem süresi okunacak çocuğun huyu güzel olsun diye de her gün yusuf süresi okunacak

Ewt cnm ama ben soyle duymustum yusuf suresi okuyunca yuzu gusel olurmus
Embiya sureside huyu icinmis bide insikak oku demislerdi okuyalim dinleyelim bebislerede dinletelim

Oy canim ne tuhaf dr bu.eger stres olcam diosan cuma git nolcakki para weriosun we buda onun gorewi.seni bebekten ve dogumdan ziyade bu dr strese sokmus.ipleme istedgin wakit git

sorma valla cnm kadın o hastanede tek kadın dogumcu ve inanlmaz hastası var,ilk gittimiz zamanlar cok iidi,
sonradan herkes buna gelmeye başladı kadında artk hastalar gelsn gelmesn umrumda dil moduna gecdi
benmde elim mahkum kadın son anda gösterdi gercek yüzünü o yüzden elim kolum bağlandı
kendimi tamamen bu hastaneye adapte ettim son dk da yaşayacagım deişim beni stresden başka bişeye sevk etmez:/
bilmiorum artk hangi gün gitcemide şaşırdım işte Allah insaf versn kadına

Kızlar bugün kuaföre gittim saımı boyattım sonrada kafama takıldı saç boyatılınca bebeğe süt verilirmi....ben emziremiyorum sağıp eriyorum ama tedirgin oldum neolu bilgisi olan arkadaş varsa cvp yazsın....

alyaaa canım ben senin yerinde olsam son dakikada olsa o kadına gitmemm
canım izmirde doğum yapmayı düşünmezmisin
eğer normal istiyorsan sancın yada suyun geldiğinde
izmirde hangi hastaneye gitsen mecburen alırlar
hem manisa izmir arası çok fazla değil 20 dk. da bornovada olursunuz

canım organik boyamı yaptırdın
eğer organik değilse bir iki gün verme yani sütünü sağ ama bebişe verme
mama ver sonra yine sütünü vermeye devam edersin

ronyacım keşke en başından izmire gelseydim
şmdi şöyle düşündüm cuma günü gtcem bu kadına ve
tavrına bakcam eger gecen seferki gibi davranırsa artk bi hafta bile kalsa başkasını
düşüncem, yok eger gayet iyi olursa sadece o güne ait bi gerginlik yaşatmışsa
onda karar kılcam, inş o günkü tavrı acele ameliyata girecegi içindir ve bnde
bu saatten snra başkalarını düşünmek zorunda kalmam cnm dua edin hersey yolunda gtsn

Kızlar evet ben, geldim çok özledim ya sizleri, ben 11 Mart sabahı oğlumu kucağıma aldım.
Kısaca anlatayım, daha sonra doğum hikayelerine de yazacağım,
Cuma günü bütün gün hastanelerde koşturup sezeryan işlerinin son işlemlerini yaptırdım, Pazartesi sabah 8de sezeryana girecektim ya, Cumartesi sıradan ve hafif hareketli bir gündü, gece 12 de yattım, 2ye 5 kala suyum geldi azıcık, ben anlamadım, iç çamaşırımı değiştirip tekrar yattım ama 10 dakika sonra tekrar gelmeye devam edince (Aha ) dedim, hemen hastaneye gittik, yolda ağrım sancım falan başlamadı, hastaneye vardıktan sonra nişan dedikleri şey geldi, hemen nts, ultrason falan, dediler 6 cm açılman var, nası yani, o arada meşhur doğum sancıları geldi, saat 3,5 gibi başladı sancılarım, sabah 6,5 da suni sancısız doğurdum oğlumu, ama kesik oldu tabi, ama çok güzel bir duyguymuş, Allahım hepsini ve benim oğlumu da ayırmasın kucağımdan, bir gece hastanede kaldıktan sonra dün eve geldik, 12 Mrt sezo ile olacakken 11 mrt normal geldi, akıllı değil de ne şimdi oğlum,
Sütümün olmamasının dışında da hiçbir sorunumuz yok çok şükür, hatta bugün banyo bile yaptı, şimdi uyuyor mışıl mışıl, ama damla süt yok, neler yaprtım, neler içtim ama, bakalım belki zamanla açılır,
Fırsat buldukca gireceğim artık, özledim sizleri, bu arada doğum yapan var mı bilemiyorum, herkese HAYIRLI UĞURLU OLSUN diyorum peşin peşin.

Maaşallah deyin teyzeleri.

Kuzum bak çeşitli sitelerden alıtılar.

Deriden çok az emilen saç boyasının süte geçmesi beklenmez o yüzden emzirme sırasında saç boyatmanın zararı yoktur.
Kısacası saç boyatmanın ne gebelik sırasında ne de emzirme sırasında hiçbir zararı yoktur yine de ilk üç ayın bitimini beklemek gerekir.

Forum sayfamza hogeldiniz.....Doktornevra.com

SanalKlinik.net "Salkl Kadnn Portal"

Olumsuz hiçbir şey yazmıyor korkma.

canım organik boyamı yaptırdın
eğer organik değilse bir iki gün verme yani sütünü sağ ama bebişe verme
mama ver sonra yine sütünü vermeye devam edersin

Yok cnm organik boya değildi ama organiklerinde normalle aynı orantıda olduğunu duymuştum bugün sadece birkez sağdım kuaförden gelince 60cc kadar içti daha sağmadım nebileyim kafamla sütün ne alakası var offfffffffff yaaaaaa çatlıycam şimdi bişey olurmuki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…