- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.641
evet canım toplu dua yapıyoruz kaçar tane okuduğunuzu da yazarsanız takibi kolay olur ....
(bebeğini bekleyen henüz doğum yapmamış arkadaşların doğumu kolay olsun bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar diye)
en son 40 ayetel kürsi oldu
Bence pzrts git bi sikintin falan yoksa kanama vs korkma ben simdi bile haftada bir kontrole 3gune bir nstye giriom korkma bebegin hareketlrni kontrol et pzrts git derm rabbim kolay kurtarsnkızlar sizlere danışmak istiorum, doktorum malum gecen cuma gittim
cok ilgisizdi sana 15 gün sonra gel dedim neden erken geldin dedi,
şimdi bana 23 marta gün verdi sezaryen dogum için
yani doguma 10 günüm kaldı,
doktorum en son şu gün gel kontrole demedi,
telefonlarada cıkmıo, son zamanlara geldk die doktorumu deiştiremiorum,
yani kadına mecburum, sizce kontrole nezaman gideyim bu cumamı gideyim
yoksa pazartesimi:44:
kendimde anormal bişey hissetmiorum, cuma gititigimdede suyun ii demişdi,
ama son zamanlarda cok sık kontrole gidilmeli die biliorum, sizce napim
nezaman gitmeliyim sizce kontrole:44:
kızlar sizlere danışmak istiorum, doktorum malum gecen cuma gittim
cok ilgisizdi sana 15 gün sonra gel dedim neden erken geldin dedi,
şimdi bana 23 marta gün verdi sezaryen dogum için
yani doguma 10 günüm kaldı,
doktorum en son şu gün gel kontrole demedi,
telefonlarada cıkmıo, son zamanlara geldk die doktorumu deiştiremiorum,
yani kadına mecburum, sizce kontrole nezaman gideyim bu cumamı gideyim
yoksa pazartesimi:44:
kendimde anormal bişey hissetmiorum, cuma gititigimdede suyun ii demişdi,
ama son zamanlarda cok sık kontrole gidilmeli die biliorum, sizce napim
nezaman gitmeliyim sizce kontrole:44:
onşarı sakın verme bebeğine, kullanma kılavuzunda yazıyordu sadece onunla göğsünü sil, bebeğin yüzünü sil ama içirme, sütünü sağmıyor musun ?...
Allah kabul etsin bende .10tane okudum hakkımızda hayırlısı ve allah gönlümuze göre versin
kızlar bu arada normal doum bekleyenler için lavmandan korkan varsa korkmasın..müthiş rahatlatıyo insanı..hiçte hayal edildii gbi kötü bişi diil..içinde hiç bişi kalmadn douma gidiyosun..bn douma girdiimde brz ıkınmadn dolayı geldi çünkü doum başlamıştı çatala aldılar hmn bni ama onuda hemşire temizliyo ve hiiiiiiiçç umrunuzda bile olmuyo aşada neler olduu :)) yani normal doğumda doum esnasında bu kdr hiç bişeyin umrumda olmıcaa aklıma gelmezdi..o kdr bayan dr isteyen bn ve hatta öyle yanındada başka birisi olmasın isteyen bn en az 4-5 kişi vardı sağımda solumda hepside kndi işleryle meşguldü bn umurlarında bile değildim çnkü onlara göre sanki orda çay kahve içiyolarmış gbi bi ortam vardı muabbet bile ediyolardı bn doururken tabi saolsunlar çok iyilerdi çok yardımcı oldular ama bnm gbi utanan sıkılan varsa rahatlasın orda 100 kişi olsa umrunuzda olmıcak :))[/QUOT
dğumu ayrıntılı anlatabilirmisin canım,Allah herkese seninki gibi rahat ve kolay doğumlar nasip etsin bende bekleyenlerdenim :)
anlatcam cnm bi ara fırsat bulabilrsm pek kkolay olmadı ama :))
ama pazartesi gidince 4 gün snra doguma alıcak yani o acıdan sence gec olmazmıki cnmBence pzrts git bi sikintin falan yoksa kanama vs korkma ben simdi bile haftada bir kontrole 3gune bir nstye giriom korkma bebegin hareketlrni kontrol et pzrts git derm rabbim kolay kurtarsn
Benim doktorum gitmem gereken günü kendisi söylüyor ara randevu kartı veriyorlar. Hangi durumlarda hemen gitmem gerektiğini de açıkladı. Bence ne zaman gideceğini doktor söylemeliydi zaten. Belli bir zamandan sonra sık nst istiyorlar bebeğin kalp atışları için falan. Senin doktor gerçekten cins biraz. Hemşiresine de mi ulaşamıyorsun belki o yönlendirir seni. Ben senin yerinde olsam o kadar para bayılmazdım oraya değiştirirdim doktorumu. Sezaeryan olacaksın bir de başka doktor yapamaz mı. Bazıları kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Allah kolaylık versin sana.
Cnm bendw 10tane okudum bide bol bol meryem suresi dinlemeliyms paylasaym dedim
ama pazartesi gidince 4 gün snra doguma alıcak yani o acıdan sence gec olmazmıki cnm
hemşiresinede ulaşamıosun hepsi cins, doktor deiştirirsem manisada gidecegim hcbi doktor normalden yana dil zaten,
sezaryen içinde bu kadını cok öneriolar, bide bunca vakit beni hiç tanımayan bi doktor benle cok ilgilenmez ve bende
stres olurumstres yaşamakda istemiorum ama doktorumun tavrıda hc hoşuma gitmio tabi offf (
Allah kabul etsin :) benim bildiğim hamileyken doğumu kolay olsun diye hergün 1meryem süresi okunacak çocuğun huyu güzel olsun diye de her gün yusuf süresi okunacak
Oy canim ne tuhaf dr bu.eger stres olcam diosan cuma git nolcakki para weriosun we buda onun gorewi.seni bebekten ve dogumdan ziyade bu dr strese sokmus.ipleme istedgin wakit git
Kızlar bugün kuaföre gittim saımı boyattım sonrada kafama takıldı saç boyatılınca bebeğe süt verilirmi....ben emziremiyorum sağıp eriyorum ama tedirgin oldum neolu bilgisi olan arkadaş varsa cvp yazsın....
alyaaa canım ben senin yerinde olsam son dakikada olsa o kadına gitmemm
canım izmirde doğum yapmayı düşünmezmisin
eğer normal istiyorsan sancın yada suyun geldiğinde
izmirde hangi hastaneye gitsen mecburen alırlar
hem manisa izmir arası çok fazla değil 20 dk. da bornovada olursunuz
Kızlar bugün kuaföre gittim saımı boyattım sonrada kafama takıldı saç boyatılınca bebeğe süt verilirmi....ben emziremiyorum sağıp eriyorum ama tedirgin oldum neolu bilgisi olan arkadaş varsa cvp yazsın....
canım organik boyamı yaptırdın
eğer organik değilse bir iki gün verme yani sütünü sağ ama bebişe verme
mama ver sonra yine sütünü vermeye devam edersin
kızlar doğum kolay olsun ve bir an önce gelsin diye dua okuyalım mı demiştim ..... berkerdem arkdaşımız 10 ayetel kürsi okudu bende 10 tane okuyorum.... katılmak isteyen varsa sevinirimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?