2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallahh subhanallahhh akıllı oğluşunaaa
süper bi dogum hatıran olmuş cnm sanada maşallahhh
rabbim sütsüz bırakmasın mamaya mecbur bırakmasın bebişini,
inşallahhh şaldır şaldırrr sütün gelirrrr hep buna motive et kendini cnm benm

merhaba kızlar..
yarın sabah 8.30 da sezeryana giriyorum Allah'ın izni ile oğluma kawuşucam, yalnız içimde garip bi hüzün war, gülemiyorum bi garibim nedendir bilemiyorum
benim ve oğlum için dualarınızı eksik etmeyin.. sizleri seviyorum..

rabbim ennn az acıyla kurtarsın cnm bnm,
hiç acı çekmeden doguran olmadıgı için
en azıyla die dua ediorum ben hep cnm,
seni cok ii anlıorum şuanda hislerin karmakarışıktır,
sevinç korku heyecan hepsi içiçedir,
inş bi anda öyle bi rahatlarsınki kendin bile şaşarsın rahatlıgına,
rabbim iyilerle karşılaştırsın merhametli ve başarılı insanlar girsin ameliyatına

[
ay kuzum rahatladım ama ben yinede bugün vermiyim yarın veririm ohhhh be uyurken bile cocuğu gidip uyandırıyorum korkudan....sağol cnm benim ben okadar baktım ama bu yazıları görmedimdi....

canım umudumm korkma hiç birşey olmaz
doktorlar normalde yasaklıyor ama hamileliğinde bile boyatan insanlar var
hiçde bir şey olmuyor sen sıkma canını
ama istersen bugün sütünü verme mama ver
vermediğin sütünüde sağ ve at
yarından itibaren verirsin

[

ay kuzum rahatladım ama ben yinede bugün vermiyim yarın veririm ohhhh be uyurken bile cocuğu gidip uyandırıyorum korkudan....sağol cnm benim ben okadar baktım ama bu yazıları görmedimdi....

cnm ben hiç duymadım emzirirken saç boyasının sakıncası olcanı,
hatta nerdeyse bldgm her yeni dogum yapan arkadaşım hemen saçını
boyatmıştır, ahkam kesmiyim biliorum bu böyle die ama gördüğüm kadarile
herkes boyatıo:129:

oyyy maşallah oğluışuna
umarım herkesin böyle güzel bir doğumu olur
sağlıkla büyüsün yavrun

rica ederim ne demek umarım açıkca anlatabilmişimdir... kısmet arkadaşım bende bekliyorum benim oğlumda gelmiyor.... hayırlı kolay doğumlar olur inşallah....

Çok güzel anlattın valla anladım gün hesabını tekrar sağol canım. amin inşallah hepimiz için. hiç aklıma gelmezdı artık doğurıyım demek için dua etmek:) bu hamileliğın her evresi ayrı zor ılk 3 ay düşük korkusu son 3 ay erken gelmesin şimdi de hadi doğsun dıyoruz gülermisin ağlarmısın

41 kere maşallah canım gerçekten akıllıymış oğlun Allah gönlüne göre verdi ne güzel. Yaşı uzun, ömrü güzel, sağlıklı olsun oğluşunun.

maşallah maşallahAllah nazarlardan saklasın ikinizi de. ne şanslısın ki sezeryandan önce bebeğin gelivermiş, akıllı oğlumuz:))

iyi aksamlar annisler,
daha yeni disaridan geldim 1 saat yürüdüm,
simdi az az yanma oluyo asagida arada geliyo gidiyo,
ilk bebis oldugu icin sanci nedir nasildir bilmiyorum:-(
hadi hayırlısı. sürekli tuvaletim varmış gibi geliyor benim de. idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar bilirler, aynı onun gibi bi haldeyim. inşallah enfeksiyon yoktur. bi de o çıkmasın şimdi. ama olsa kaşıntı oluyodu herzaman bende, kaşıntı yok, bilakis bizim ufaklık içerde kafasıyla bişiyler yapıyomuş gibi geliyo

kuzuma maşallah. koca adam olmuş baksana

dualarımız onunla iletirsin. zaten doğuracak arkadaşlar için ayetel kursimizi de okuyoruz Allah kabul ederse. çabucak kucağına alır inşallah alev de bebeğini

benim gibi doğurmayan arkadaşlar ayel kürsi mi okusak kolay doğumlar olsun bebeklerimiz bi an önce gelsin diye.....

ne diyorsunuz tamam derseniz başlayalım....
ben de okudum kabul olunursa

Eki Görüntüle 366617

‎"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

işte kızlarıııımmmmmm...

ewet minecim yarın alıcam inşallah kuzumu kollarıma, darısı başına olsuuuunnn :))
maşallsh defneyle dideme:)

güzel hisler bunlar canım, Allah kolaylık versin.hadi uyumaya çalış, yarın mutluluğunu doya doya yaşarsın inşallah:)) rabbim kolaylıklar versin tekrar. güzel kuzucuğun kokusu yarın yanında olcak. ay ne güzellllllll

Hayırlı doğumlar canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Gönlünü ferah tut oğlunla göz göze geldiğin ana odaklan.

[

İçin rahat olsun annesi oğluşunu da germe yarın ver sütünü güzel güzel emsin kuzucuk.

İyi akşamlar arkadaşlar çoğu bebişlerine kavuştu darısı bizim başımıza inşallah.Bizde bugün kontrolden geldik.Benim tombik kızım tam 3.700 gr olmuş doktorumuz sezeryanla alma yanlısıydı bugün kararı bana bıraktı ama gününü beklerse 4 kg bulur hatta geçebilir dedi.Ve hiç doğma niyeti var gibi görünmüyordu kanala falan girmemiş daha mışıl mışıl uyuyordu tombikim.Bende kilosu fazla olunca normalden korkmaya başladım.3 kg falan olsa normali bekleyecektim ama kilosu benide korkutuyor.Siz benim yerimde olsanız neye karar verirdiniz?

cnm ben şimdi 5 tane okudum ama yarına okurum inşallah okuyabildiğim kadar hastanede olacagım nt de falan okurum :)

Allah ım nazarlardan korusun inşallah.. maşallah çokk tatlıı.. doğumunda pek güzel cnm.. Allah bizede böyle klay doğumlar nasip etsin inşallah..

Allah yardımcın olsun cnm.. sağ sağlim al kucagına bebğiniiii inşallahhh

kızlar nasılsınız bakemmmmmmm

Son düzenleme:

Saol teyzesi, darısı oğlumun arkadaşlaının böyle güzel doğmasına.

İyi akşamlar canım bizim durumumuz da aynı benim kontrolüm de perşembe. Benim doktorum 4 kg kadar ve son haftaya kadar bekleme taraftarı. Doktoruma güveniyorum ben onun yönlendirmelerine uyacağım. Çatıya falan bakmadı daha perşembe bakar belki ben de merak içindeyim ne olacak diye. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur.

oyyy maşallah oğluışuna
umarım herkesin böyle güzel bir doğumu olur
sağlıkla büyüsün yavrun

41 kere maşallah canım gerçekten akıllıymış oğlun Allah gönlüne göre verdi ne güzel. Yaşı uzun, ömrü güzel, sağlıklı olsun oğluşunun.

dogum yapanlarrrr nolurrr dogru söleyinnn bu mide yanmaları
dogumdan sonraa geciomu ciddennnnnnnnnnn

Sağolun teyzeleri, hepinize Allah benimki kadar az ağrılı ve kolay doğumlar nasip etsin, Allah hepimizin meleklerini korusun.
Benim mide yanmam hiç olmadığı için birşey diyemeyeceğim tatlım, Allah kolaylık versin.

bi topikte bi arkadaş seni tanıyormuş nickini unuttum sana bebek görmeye gelcezzz kabulmü

hadi çıkıyorum ben iyi geceler kocacım yattı bende yatıyım sabahta hastaneye gitcemm bakalım ne olcak neler duycaz.. öptmmm hepiniziii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…