2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet bende merak ediyorummm bu ateş avrmış gibi kavrulmalar hasar bırakıyormuuuu ???????
sanki ateş var içimde nasıl kavuruyorrr
sanırım dayanamayıp rennie şurup içicem artk( dogumdan snra hasar kalcak die cok korkuorum bende cnm((

amin cnm ne güzel hiç mide yanman olmamş maşallah 2. yi düşünürsün artk kuzum:)

Bence bekle canım normali çünkü ben sanki burda bı arkadasa bebek 3750 oldu biraz daha beklerse 4000 olur dediler diye hatırlıyorum. ama beebek 3300 mü ne doğdu . Bu hesaplar cok net değil belki o kadar buyuk değildir boşu boşuna sezeryan olursun. Bi sağlık sorunu varsa ya da kişisel bi korkun sezeryan ol ama bebek büyük diye de korkma. Sonucta eskıler 4500 bile doğurmuş ki ozman dikiş falan da boyle profesyonelce değildir

sanırım dayanamayıp rennie şurup içicem artk( dogumdan snra hasar kalcak die cok korkuorum bende cnm((

amin cnm ne güzel hiç mide yanman olmamş maşallah 2. yi düşünürsün artk kuzum:)

ahh cnm ben 1 haftada 1 şişe gaviskon bitiriyorum.. dikiyorum tepemee.. hele geceleri 4 5 kere içiyorum yoksa mahvoluyorummm

maşallah oğluna ve sana Allah bize de oyle kolay bı doğum nasıp etsın. Epidural falan yaptırdın mı peki ?

canım Rabbim rast getirsin inşallah çok güzel sağlıklı bir evladın olur
sende sağ salim kurtulursun

ayyy sağol canım altın değerinde bilgi verdin bana uyurken de o şekilde uyucaz sanırım, bi de bol bol su içmenin yanında kahve de içmem gerekiyomuş sanırsam..

Doğumhanede belden iğnenei takıyorlar (epu veya spinali) sinek ısırması gibi saniyelik tatlı bir acı, hemen ayakların uyuşuyor, yatırıyorlar, perdeyi çekiyorlar, hemşire sondayı takıyor duymuyorsun , başucunda anestezi uzmanı çok destek bu konuda seni sürekli kontrol ediyor terslik görürse genele dönmek için , doktorunu görünce zaten rahatlıyorsun , dokunmalarını hissediyorsun ama acı sızı başka hiçbirşey yok. hiç kötü bir duygu değil, daha ne zaman başlarlar acaba dediğin bir anda aylarca beklediğin ses veeee görüntü :)))) senin görebileceğin yerde temizliğini yapıyorlar zaten sen onu izlemekten aşağıda neler oluyor anlamadan senin işlemde bitiyor hooooop odaya ....
Odada herkesler sizi bekliyor hafif oturur pozisyondasın, bebeğin kollarında karnın boş ve rahat, ayaklarını ve ameliyat yerini hissetmiyorsun sondan takılı olduğu için zaten tuvaletin torbaya akıyor.. mutlusun hiç olmadığın kadar... 6 saat içinde artık hissin başladığı zaman ayağa kalkmaya hazırsan artık sondanı çıkarıyorlar o çook kolay... ilk adımı attın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor.. sonrasında çiş yapmaya gidebilirsin artık.. SAĞLIKLI DOĞUMLAR.....

maşallah oğluna ve sana Allah bize de oyle kolay bı doğum nasıp etsın. Epidural falan yaptırdın mı peki ?

Saol canım darısı sizlere, yok suni sancı bile vermediler, epidural de olmadı çünkü devlet hastanesinde geceyarısı anastezi uzmanı bulamazlar ki, bi ara sancılar arttığında dayanamadım istedim ama yok dediler di.

ahh cnm ben 1 haftada 1 şişe gaviskon bitiriyorum.. dikiyorum tepemee.. hele geceleri 4 5 kere içiyorum yoksa mahvoluyorummm

ben başlarda içiodum ama sonra şuruptan tiksindim ve bıraktım,
ama şmdi artk çıldırcak gibiyim süt falan asla kar etmio geceleri
boğulma tehlikesi geciriorum reflüden o yüzden artk denicem gene
şurubu inş tiksinmem gene cnm nyseki az kaldı dogumlarımıza,
aramzda fazla yok sen normalmi yapcakdın cnm dogumu, tarih bellimi
benm 23 mart sezaryen

Anladım canım , ohh gözün aydın bitmiş gitmiş işte aslında nelere katlanmıyoruz ki sonuçta bir günlük bişey biraz acı cekiceğiz ama sonrası rahat. İnş darısı bize olur. Bende en cok günüm dolucak gelmıyecek hadi sezeryan dıyecekler ondan korkuyorum.Umarım günüm dolmadan gelir benim oğluşumda. Darısı bizlere inş canım. Ya bişey daha sorucam peki seni neden sezeryana alıyorlardı?

ne güzel anlatmşsın cnm bnm motivasyonun için cok saol şmdi gidip sezercik olasım geldi valla
rabbim cocugunu sana seni cocuguna bağşlasın:)

off çok üzüldüm canım yaa ne bileyim yasayan bebekler oldu ya hatta haberlerde çıkmıstı bir ıkı ay önce Allah büyük canım ne diyeceğimi bilemedim çok zor hatırlattım sanada huzur içinde uyusun meleğin...amin.şimdi doğacak kızın sana hediye olmus Allah hepimizi kurtarsın...benimde kızım olacak ismi ne olacak prensesin? buarada dua okuyacağım bende Allah tüm amin diyen dualarımızı kabul etsin...canım irtibat içinde olalım ok bugün temizlik yaptım birden enerji geldi sonrada ağrılarım basladı

Bende bazen öyle düşünüyorum normali bekleyeyim diyorum ya sonra bebeğe bişey olursa diye korkuyorum.Bugün doktora normali beklesek baktık ben doğuramıyorum sezeryana geçsek dedim oda gecenin bi yarısı ben anestezi doktorunu nasıl getireyim acildeki doktor yapar seni riske atmak istemem diyor.Ya ne kadar zormuş bu işler .Bebek zayıf olsa sorun tombik olsa sorun sanırım sezeryan olucam bu gidişle epidural büyük ihtimal.Rabbim biz bekleyenlerede hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah.Artık bebişlerimiz için katlanıcaz acılara.Arkadaşım düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Belki sezeryana hazırlanırken küçükhanım doğmak isteyiverir hayırlısı olsun.

maşallah canım normal doğum kısmetmiş daha iyi olmuş sağlıkla büyüsün inşallah darısı başımızaaa

Karışmak gibi olmasın ama şuan 38 haftalıksın yani 4kg olana kadar bekle hemen sezaryene teslim olma derim ben .çünkü oldu ya bugün yarın sancın geldi 3700 ile çok rahat normal doğurursun daha 4kg olmamış. Ben doktora gittim 38. haftama yeni girmiştim açıklık kontrolü yaptı ve kilosu 3600 çıktı bana dediki bebeğin iri 4kg yi geçecek çok yukarıda cumartesi gel sezaryen günü vereyim dedi. Salı gitmiştim. Bende ya cumartesiye kadar gelirse ne yapıcaz diyince ooo bebek çok yukarıda açıklıkta yok sancında çıkmadı birz zor dedi. iki gün sonra perşembe günü 15.30da suyum geldi ve hastaneye gittik normal doğ. ile 3600 kilo doğdu. yani hiç belli olmaz bu bebeklerin ne zaman geleceği. benim arkadaşım 41. haftasında 4kilo 100 gram norm. yaptı ama tabi onuda tavsiye etmem riskli yaniii..inşallah sağlıkla al kucacığına :))

canım rezene çayı var milupanın gazını alıyor yeğenimden biliyorum birde muskat cevizi çok minik rende parcası hem gazı alıyor hemde rahatlattığı için uyutuyor bebişi

Canım bende cuma günü gitcem nst falan alacak eğer sancı falan çıkmaz kanalada girmemiş olursa pazartesi- salı gibi sezeryan olucak.Benimkide belki seninki gibi kendi gelmek ister.Zaten o günden sonrada 40 haftanın dolmasına 4 -5 gün kalmış olacak hayırlısı olsun artık belki senin gibi olur.

canım senindemi hesaplanan tarih 26 mart? :) buarada çatı muayenesini vajinal ultrason yada ellemi yapıyor ? bakalım bizimde cuma günü kontrolumuz var o güne çıkarsak tabi :)))

üzülme canım bende baştan çok üzüldümm ama oğluşum için böylesi hayırlıymış nickimide oğluşumun adını yazdım yaşasaydı hayat ona zindan olacaktı inşallah kızımı kucağıma alırım adıda BEREN olacak inşallah seninkinin adı ne olacak buarada sancıların mı başladı yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…