- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.701
annem 3 haftadır bizde,pazar günüde kayınvalidem geldi.doktor 38 de gelir demişti ama tık yok gibi.gerçi bugün kasıklarımda ağrılar oldu..psikolojik midir bilemedim..:26::26: hurma sayısını arttırdım.umarım işe yarar.kızım gelicek diye anneanne babanne beklemedeler.şimdi oturmuşlar içerde kardeş kardeş örgü örüyolar ..doğum anında yanımda olmak istedi ikiside.eşimin tarafında ilk torun olcak.bizim taraftaysa 5. olucak kuzum..
iyi aksamlar annisler,
daha yeni disaridan geldim 1 saat yürüdüm,
simdi az az yanma oluyo asagida arada geliyo gidiyo,
ilk bebis oldugu icin sanci nedir nasildir bilmiyorum:-(
dogum yapanlarrrr nolurrr dogru söleyinnn bu mide yanmaları
dogumdan sonraa geciomu ciddennnnnnnnnnn
evet canım toplu dua yapıyoruz kaçar tane okuduğunuzu da yazarsanız takibi kolay olur ....
(bebeğini bekleyen henüz doğum yapmamış arkadaşların doğumu kolay olsun bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar diye)
en son 40 ayetel kürsi oldu
geçiyor canım merak etme.benimde çok yanıyordu,şimdi o neymiş diyorum.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve doğurmayanlara
canım senindemi hesaplanan tarih 26 mart? :) buarada çatı muayenesini vajinal ultrason yada ellemi yapıyor ? bakalım bizimde cuma günü kontrolumuz var o güne çıkarsak tabi :)))
ay Allah razı olsun cnm yüreğime su serptinnnn
rabbim senide cocuguna bağışlasın cocugunuda sana bağışlasın inşallahh
kızlar sizlere danışmak istiorum, doktorum malum gecen cuma gittim
cok ilgisizdi sana 15 gün sonra gel dedim neden erken geldin dedi,
şimdi bana 23 marta gün verdi sezaryen dogum için
yani doguma 10 günüm kaldı,
doktorum en son şu gün gel kontrole demedi,
telefonlarada cıkmıo, son zamanlara geldk die doktorumu deiştiremiorum,
yani kadına mecburum, sizce kontrole nezaman gideyim bu cumamı gideyim
yoksa pazartesimi:44:
kendimde anormal bişey hissetmiorum, cuma gititigimdede suyun ii demişdi,
ama son zamanlarda cok sık kontrole gidilmeli die biliorum, sizce napim
nezaman gitmeliyim sizce kontrole:44:
anlatcam cnm bi ara fırsat bulabilrsm pek kkolay olmadı ama :))
ne zaman müsait olursan cnm bebişin ve sen nasılsın?
Kızlar evet ben, geldim çok özledim ya sizleri, ben 11 Mart sabahı oğlumu kucağıma aldım.
Kısaca anlatayım, daha sonra doğum hikayelerine de yazacağım,
Cuma günü bütün gün hastanelerde koşturup sezeryan işlerinin son işlemlerini yaptırdım, Pazartesi sabah 8de sezeryana girecektim ya, Cumartesi sıradan ve hafif hareketli bir gündü, gece 12 de yattım, 2ye 5 kala suyum geldi azıcık, ben anlamadım, iç çamaşırımı değiştirip tekrar yattım ama 10 dakika sonra tekrar gelmeye devam edince (Aha ) dedim, hemen hastaneye gittik, yolda ağrım sancım falan başlamadı, hastaneye vardıktan sonra nişan dedikleri şey geldi, hemen nts, ultrason falan, dediler 6 cm açılman var, nası yani, o arada meşhur doğum sancıları geldi, saat 3,5 gibi başladı sancılarım, sabah 6,5 da suni sancısız doğurdum oğlumu, ama kesik oldu tabi, ama çok güzel bir duyguymuş, Allahım hepsini ve benim oğlumu da ayırmasın kucağımdan, bir gece hastanede kaldıktan sonra dün eve geldik, 12 Mrt sezo ile olacakken 11 mrt normal geldi, akıllı değil de ne şimdi oğlum,
Sütümün olmamasının dışında da hiçbir sorunumuz yok çok şükür, hatta bugün banyo bile yaptı, şimdi uyuyor mışıl mışıl, ama damla süt yok, neler yaprtım, neler içtim ama, bakalım belki zamanla açılır,
Fırsat buldukca gireceğim artık, özledim sizleri, bu arada doğum yapan var mı bilemiyorum, herkese HAYIRLI UĞURLU OLSUN diyorum peşin peşin.
Maaşallah deyin teyzeleri.
Eki Görüntüle 366898
merhaba kızlar..
yarın sabah 8.30 da sezeryana giriyorum Allah'ın izni ile oğluma kawuşucam, yalnız içimde garip bi hüzün war, gülemiyorum bi garibim nedendir bilemiyorum
benim ve oğlum için dualarınızı eksik etmeyin.. sizleri seviyorum..
Durdum durdum evin içinde grip oldum ben nasıl sinir oldum kendime hapşurup duruyorum umarım daha beter olmam hamileliğin başında çok beter olmuştum kapanışı da bu şekilde yapmıyayım
canımmmm maşallahh maşallahhh dünyalar tatlısı bi oğlun olmus Allahım nazarlardan saklasınbak kısmetinde normal dogum varmıs demekki,senin akıllı oglunda sana sürpriz yapıp erkenden gelmişşş, Allah uzunnn saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah yavruna,sanaa.
canımm ne güzel yarın kavusuyorsun oğluna, Allahın izni ile al kollarına yavrunu. suan heyecanlı olman tepkisiz kalman normal,ben olsam üzgün olurdum herhalde,hem kavuscaksın ogluna hem ayrılcaksın garip bir duygu. Allahımm agrı sızı vermesin inşallahh
canım benimmm aman sakın surda ne kaldı doguma,durdun durdun son ana mı vurdun,yapma gözünü sevim, hemen alternatif tıp basvurup tedavi etmemiz lazım seni. belkide alerjiktir,hava degişimidir,birden buzz kesti havalar yine. sıcak bseler iç , c vitamini al en cok kuşburnu da varmıs, en önemlisi doktorunu bilgilendir. tam yakalanmadan belki önercegi bişeler olur sana ilacın dısında. ilaç sadece minoset ve dandik bi antibiyotik veriyorlar,ben cok cekmiştm malum:2:
ama pazartesi gidince 4 gün snra doguma alıcak yani o acıdan sence gec olmazmıki cnm
hemşiresinede ulaşamıosun hepsi cins, doktor deiştirirsem manisada gidecegim hcbi doktor normalden yana dil zaten,
sezaryen içinde bu kadını cok öneriolar, bide bunca vakit beni hiç tanımayan bi doktor benle cok ilgilenmez ve bende
stres olurumstres yaşamakda istemiorum ama doktorumun tavrıda hc hoşuma gitmio tabi offf (
Durdum durdum evin içinde grip oldum ben nasıl sinir oldum kendime hapşurup duruyorum umarım daha beter olmam hamileliğin başında çok beter olmuştum kapanışı da bu şekilde yapmıyayım
Sorma Merve'cim ya durdum durdum da nasıl kızdım kendimeIhlamur içiyorum dışarıya çıkmıyorum,dediğin gibi kar yağdı ondan kaptım ben.Son anda da antibiyotik kullanmamayım diyorum geçer umarım sağol canım.Sen nasılsın?
kızlarrr dua edin nolurr yarın kontrolüm varr, doktorum artık sezeryan günü versin, 39 olduk daha tık yok, bekle diyor sadece, sancım yokmus bebek kanala da girmemiş,sanki normal dogurtcak Allahımm Allahımmmm. ya 16 sı ya 19 u diyordu ama daha da bekleyebilirmişiz,kızım okdr beklemeyebilir,agrılarım iice arttı, ama sancım yok. aniden acil sezeryan olur diye fenaa tırsıyorumm. madem sezeryan planlı olsun iştee,fıtık ameliyatı için genel cerrahı ayarlayamıcaz bu gidişle.
bende bugün agda işimi hallettim komple girdi kuaför valla,yoksa ben kendim cesaret edemezdim vee agrı kesici krem falanda sürdürmedim. bosuna okdr kendi kendimi yiyip bitirmişim saftrik gbii bacaklarım bikini bölgesinden daha coookk agrıdı düşünün yanii. agdadan önce pudra sürüyor, bezin deriden ayrılmasını kolaylastırıyo,acısı belkide yarı yarıya azalmıstırr.
kızlarrr dua edin nolurr yarın kontrolüm varr, doktorum artık sezeryan günü versin, 39 olduk daha tık yok, bekle diyor sadece, sancım yokmus bebek kanala da girmemiş,sanki normal dogurtcak Allahımm Allahımmmm. ya 16 sı ya 19 u diyordu ama daha da bekleyebilirmişiz,kızım okdr beklemeyebilir,agrılarım iice arttı, ama sancım yok. aniden acil sezeryan olur diye fenaa tırsıyorumm. madem sezeryan planlı olsun iştee,fıtık ameliyatı için genel cerrahı ayarlayamıcaz bu gidişle.
bende bugün agda işimi hallettim komple girdi kuaför valla,yoksa ben kendim cesaret edemezdim vee agrı kesici krem falanda sürdürmedim. bosuna okdr kendi kendimi yiyip bitirmişim saftrik gbii bacaklarım bikini bölgesinden daha coookk agrıdı düşünün yanii. agdadan önce pudra sürüyor, bezin deriden ayrılmasını kolaylastırıyo,acısı belkide yarı yarıya azalmıstırr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?