2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hurma derken ? ne işe yarıyormus? buarada bizimde ilk kız torun gelio yani 4 kız kardeşiz ve 5 tane oğlan torun var ben 4 numarayım en küçük bizimde hayırlısıyla kızımız olacak inşallah :)

slm millet..
ben hala uykusuz her gece modundayım...netten sipariş verdiğim malt içeceklerim geldi bugün. malum, dışarı çıkamıyoruz daha. tadı çok berbat nasıl içicem bilmiyorum. ama bebiş için katlanıcam mecburen. bugün giremedim doğuran oldumu bilmiyorum. dönüp okuyayım bakalım bugün neler yapmışsınız

iyi aksamlar annisler,
daha yeni disaridan geldim 1 saat yürüdüm,
simdi az az yanma oluyo asagida arada geliyo gidiyo,
ilk bebis oldugu icin sanci nedir nasildir bilmiyorum:-(

canım iyi yapmıssın ama çok yürümüşsün neredeyse 3 km. son günlerinde bu kadarda yorma kendini.bizde senden öğreneceğiz bakalım inşallah ağrısz sancısız doğuruverirsin :))

canım Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...bende 10 tane okudum...

canım senindemi hesaplanan tarih 26 mart? :) buarada çatı muayenesini vajinal ultrason yada ellemi yapıyor ? bakalım bizimde cuma günü kontrolumuz var o güne çıkarsak tabi :)))

Tofi benim de sata göre tarih 26 mart ve doktorumla randevum da seninki gibi cuma günü.Geçen hafta cmt çatı muayenesi oldum ben elle yapılıyor maalesef Benim bu gidişimde belli olacak doğum şekli.

canım her hafta gitmelisin ve her gittiğinde nst çektirmelisin,ben böyle ilgisiz dr.lara tahammül edemiyorum ne olursa olsun değiştirirdim doktorumu bastan sağma çalakalem iş yapan dr.çok malesef bende bir sağlık personeliym üstelik neyse tatlım tercih meselesi sonucta.

Durdum durdum evin içinde grip oldum ben nasıl sinir oldum kendime hapşurup duruyorum umarım daha beter olmam hamileliğin başında çok beter olmuştum kapanışı da bu şekilde yapmıyayım

canımmmm maşallahh maşallahhh dünyalar tatlısı bi oğlun olmus Allahım nazarlardan saklasın bak kısmetinde normal dogum varmıs demekki,senin akıllı oglunda sana sürpriz yapıp erkenden gelmişşş, Allah uzunnn saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah yavruna,sanaa.

canımm ne güzel yarın kavusuyorsun oğluna, Allahın izni ile al kollarına yavrunu. suan heyecanlı olman tepkisiz kalman normal,ben olsam üzgün olurdum herhalde,hem kavuscaksın ogluna hem ayrılcaksın garip bir duygu. Allahımm agrı sızı vermesin inşallahh

Durdum durdum evin içinde grip oldum ben nasıl sinir oldum kendime hapşurup duruyorum umarım daha beter olmam hamileliğin başında çok beter olmuştum kapanışı da bu şekilde yapmıyayım

canım benimmm aman sakın surda ne kaldı doguma,durdun durdun son ana mı vurdun,yapma gözünü sevim, hemen alternatif tıp basvurup tedavi etmemiz lazım seni. belkide alerjiktir,hava degişimidir,birden buzz kesti havalar yine. sıcak bseler iç , c vitamini al en cok kuşburnu da varmıs, en önemlisi doktorunu bilgilendir. tam yakalanmadan belki önercegi bişeler olur sana ilacın dısında. ilaç sadece minoset ve dandik bi antibiyotik veriyorlar,ben cok cekmiştm malum:2:

Sorma Merve'cim ya durdum durdum da nasıl kızdım kendime Ihlamur içiyorum dışarıya çıkmıyorum,dediğin gibi kar yağdı ondan kaptım ben.Son anda da antibiyotik kullanmamayım diyorum geçer umarım sağol canım.Sen nasılsın?

kızlarrr dua edin nolurr yarın kontrolüm varr, doktorum artık sezeryan günü versin, 39 olduk daha tık yok, bekle diyor sadece, sancım yokmus bebek kanala da girmemiş,sanki normal dogurtcak Allahımm Allahımmmm. ya 16 sı ya 19 u diyordu ama daha da bekleyebilirmişiz,kızım okdr beklemeyebilir,agrılarım iice arttı, ama sancım yok. aniden acil sezeryan olur diye fenaa tırsıyorumm. madem sezeryan planlı olsun iştee,fıtık ameliyatı için genel cerrahı ayarlayamıcaz bu gidişle.
bende bugün agda işimi hallettim komple girdi kuaför valla,yoksa ben kendim cesaret edemezdim vee agrı kesici krem falanda sürdürmedim. bosuna okdr kendi kendimi yiyip bitirmişim saftrik gbii bacaklarım bikini bölgesinden daha coookk agrıdı düşünün yanii. agdadan önce pudra sürüyor, bezin deriden ayrılmasını kolaylastırıyo,acısı belkide yarı yarıya azalmıstırr.

önyargılar bizi bilinmeze götürür tatlım sezaryen planlı bir doğum şekli olduğu için 10 dk olup biten bir cerrahi işlem heryerde aynıdır operasyon şekli bu nedenle emin ol baska bir dr.gitsen daha ilgili olacaktır seni anlıyorum endişelisin ama bilinçli olmak endişeni yok edecektir,önemli olan normal doğumdur asıl normal doğumda ihtiyac duyarsın doktorun desteğine ve ilgisine yani sana tavsiyem herseyi doktorlardan bekleyip yönlendirilmek ve alakalarını yetersiz bulmak yerine kendimizi iyi tanıyalım her konuda bilinçlenelim senin şu aralar haftada bir kontrole gitmen gerekli ve sık sık nst yani bilmeyenlere (non-stress test) dediğimz bebeğin kalp atış hızı takibi 120-160 arası ve annenin rahim kasılmalarını takip eden önemli bir cihazdır her ne kadar sezayen doğum olsada nst çektirmelisin şimdi sorduğun sorunun cvbı sende ne zaman gitmen gerektiğini sen daha iyi biliyorsun artık :) mutlu doğumlar dilerim sormak istediğin birşey olursa herzaman yardımcı olurum...

Kuzum geçmiş olsun daha da ilerlemeden yok olup gitsin şu hastalık. Ben atlattım sıra size mi geldi Sevil de hasta oluyorum dedi bugün. Vitamine yüklen kivi, portakal ne bulursan c vitamini olarak ye canım ıhlamur da iç. Annen yanında gerçi iyi bakar sana.

ayy yavrum benim yaa,doktorum antibiyotik gripte işe yaramaz demişti ama mecbur vermişti bana,yataklara düştügüm için. ve cidden zerre işe yaramıyor. hapşırınca da kasıklara cok fecii agrı giriyo biliyorum, zor oluyor. bir tek Minoset e izin var zorda kalırsan onu kullan canım. ben terleyemedigim için 4 günde cok zor atlattım,sen terlemeye calıs,iyice sarıl battaniyeye (bende astım oldugu için battaniyeye sarılamadım,yorganda terletmedi ). annem bana ıhlamuru kaynatırken içine ne bulduysa katmıstı elma kabugu,ıhlamur,kuşburnu,limon vss,içerkende içine bal kat ohh miss ler gbi. bolca meyve yee,özellikle greyfurt suyunu mutlaka iç. geniz akıntında baslarsa reflü zorlar seni,birde meyveler mide asidini artırcak,Gaviscon içmeye aynen devam kuzum. bulantın olursa nane limon kaynat bal ile iç feci işe yarıyor. veee hava soguk ama camdan da olsa bol bol hava al,evi havalandır. yoksa iice hasta bunalımına giriyor insan. Allahım tez zamanda şifanı versin canımmm.

Canım korktuğun kadar olmamış ağda işi sevindim. Doktorun da yarın insafa gelir inşallah. Özlem gibi normal doğurursun diye bekliyor desem senin fıtık daha ileri boyutta sanırım. Yarın bastır günün belli olsun hiç değilse artık ona göre hazırlanırsın. Sezeryanın en iyi yanı o değil mi zaten.

Yok senin doktor yarın da gün vermesse dövüvermek lazım onu artık,dediğin gibi sanki normal doğum olacak.Umarım insafa gelir...
Ben de kırk kez düşündüm kuaför işini geçen hafta gittim ama az da olsa çıkıyor bunlar, eğer gün belli olursa ben de haftasonu tekrar gidicem , az da olsa çıkanlar var onları da alıversin içim rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…