- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.721
Kızlar evet ben, geldim çok özledim ya sizleri, ben 11 Mart sabahı oğlumu kucağıma aldım.
Kısaca anlatayım, daha sonra doğum hikayelerine de yazacağım,
Cuma günü bütün gün hastanelerde koşturup sezeryan işlerinin son işlemlerini yaptırdım, Pazartesi sabah 8de sezeryana girecektim ya, Cumartesi sıradan ve hafif hareketli bir gündü, gece 12 de yattım, 2ye 5 kala suyum geldi azıcık, ben anlamadım, iç çamaşırımı değiştirip tekrar yattım ama 10 dakika sonra tekrar gelmeye devam edince (Aha ) dedim, hemen hastaneye gittik, yolda ağrım sancım falan başlamadı, hastaneye vardıktan sonra nişan dedikleri şey geldi, hemen nts, ultrason falan, dediler 6 cm açılman var, nası yani, o arada meşhur doğum sancıları geldi, saat 3,5 gibi başladı sancılarım, sabah 6,5 da suni sancısız doğurdum oğlumu, ama kesik oldu tabi, ama çok güzel bir duyguymuş, Allahım hepsini ve benim oğlumu da ayırmasın kucağımdan, bir gece hastanede kaldıktan sonra dün eve geldik, 12 Mrt sezo ile olacakken 11 mrt normal geldi, akıllı değil de ne şimdi oğlum,
Sütümün olmamasının dışında da hiçbir sorunumuz yok çok şükür, hatta bugün banyo bile yaptı, şimdi uyuyor mışıl mışıl, ama damla süt yok, neler yaprtım, neler içtim ama, bakalım belki zamanla açılır,
Fırsat buldukca gireceğim artık, özledim sizleri, bu arada doğum yapan var mı bilemiyorum, herkese HAYIRLI UĞURLU OLSUN diyorum peşin peşin.
Maaşallah deyin teyzeleri.
Eki Görüntüle 366898
İnşallah ilerlemez sürekli sen gibi burun tıkalı modundayım du bakalım ne olacak.Annem de şaşırdı kadın evde nasıl kaptın diye ben de bilemedimKuzum geçmiş olsun daha da ilerlemeden yok olup gitsin şu hastalık. Ben atlattım sıra size mi geldi Sevil de hasta oluyorum dedi bugün. Vitamine yüklen kivi, portakal ne bulursan c vitamini olarak ye canım ıhlamur da iç. Annen yanında gerçi iyi bakar sana.
ayy yavrum benim yaa,doktorum antibiyotik gripte işe yaramaz demişti ama mecbur vermişti bana,yataklara düştügüm için. ve cidden zerre işe yaramıyor. hapşırınca da kasıklara cok fecii agrı giriyo biliyorum, zor oluyor. bir tek Minoset e izin var zorda kalırsan onu kullan canım. ben terleyemedigim için 4 günde cok zor atlattım,sen terlemeye calıs,iyice sarıl battaniyeye (bende astım oldugu için battaniyeye sarılamadım,yorganda terletmedi ). annem bana ıhlamuru kaynatırken içine ne bulduysa katmıstı elma kabugu,ıhlamur,kuşburnu,limon vss,içerkende içine bal kat ohh miss ler gbi. bolca meyve yee,özellikle greyfurt suyunu mutlaka iç. geniz akıntında baslarsa reflü zorlar seni,birde meyveler mide asidini artırcak,Gaviscon içmeye aynen devam kuzum. bulantın olursa nane limon kaynat bal ile iç feci işe yarıyor. veee hava soguk ama camdan da olsa bol bol hava al,evi havalandır. yoksa iice hasta bunalımına giriyor insan. Allahım tez zamanda şifanı versin canımmm.
Canım korktuğun kadar olmamış ağda işi sevindim. Doktorun da yarın insafa gelir inşallah. Özlem gibi normal doğurursun diye bekliyor desem senin fıtık daha ileri boyutta sanırım. Yarın bastır günün belli olsun hiç değilse artık ona göre hazırlanırsın. Sezeryanın en iyi yanı o değil mi zaten.
Yok senin doktor yarın da gün vermesse dövüvermek lazım onu artık,dediğin gibi sanki normal doğum olacak.Umarım insafa gelir...
Ben de kırk kez düşündüm kuaför işini geçen hafta gittim ama az da olsa çıkıyor bunlar, eğer gün belli olursa ben de haftasonu tekrar gidicem , az da olsa çıkanlar var onları da alıversin içim rahat etmiyor.
merhaba kızlar..
yarın sabah 8.30 da sezeryana giriyorum Allah'ın izni ile oğluma kawuşucam, yalnız içimde garip bi hüzün war, gülemiyorum bi garibim nedendir bilemiyorum
benim ve oğlum için dualarınızı eksik etmeyin.. sizleri seviyorum..
İnşallah ilerlemez sürekli sen gibi burun tıkalı modundayım du bakalım ne olacak.Annem de şaşırdı kadın evde nasıl kaptın diye ben de bilemedimNapıosunuz yarın hastaneye birlikte mi gidiyosunuz?
[/B]
ahh kuzummm keskee normal dogurabilsemm canıma millet,daha yeni ameliyatlıyım hiç istemiyorum aslında amabebişin kordonu var başı da büyük riske atmak istemiyor doktorum,fıtıkta ilaveten şeker oldu üstüne resmen. çatıma da bakmadı ama bebek kanala girerse sıkısır diyo anlamadım. işte o sezeryanın güzel olan kısmını göremicem herhalde,iice bagladım piskoya heran wc de su ve nişan kontrolü yapıyorum, gelen her akıntıyı su sanıyorum
evet canım tam uzasınlar tekrar git,ben artık bekleyemedim belki de cuma alalım bebegi der bu mal kadın belli olmaz dedim. artık yarında gün vermezse eşim ciddi kavga edicek,zor tutuyorum adamı. şube müdürü baskı yapıyor günü ne zaman belli olcak,yerine personel ayarlıcam diye,doktora söylüyoruz dogumun planlısı mı olurmuş,birde bizim bankanın doktoru sözde. yani evdeki stresi anlatamam. kocacımda bu hafta izin aldı,haftaya da 3 gün,persembe de iş bası yapıcak,bebiş umarım ozamana gelir. yoksa müdürü izin falan vermicek bidahaaaa,cok yogunluk varmıs şubelerde. mobil personel yetiştiremiyorlarmış
Yarın eşi gelecekmiş yanına ben evdeyim. Serkan'ın takımları var kuru temizlemeye verilecek onlar için çıkabilirim. Aslında okula kahvaltıya çağırdı arkadaşlar ama saat 10' da kalkıp gidesim yok bir de daha doğurmadın mı muhabbeti çekesim yok. Sıkıntıdan eve sardım bugün mutfağın altını üstüne getirdim ne çekmece kaldı ne dolap içi çamaşır falan yıkadım yarın ütü yaparım akşam arkadaşlar gelecek. Perşembe doktor var bakalım ne diyecek cuma da seninki hayırlısı bakalım.
Yok canım sen riske atma hiç kordon fıtık astım.Napalım hayırlısı diyoruz artık doğum şekli için.
Uzayacak pek zaman yok aslında kontrolüm cuma eğer sezeryan derse 20 si salı günü olacak sanırım.Özel sektör hep problem çıkarıyor salı günü olursa benim eşim de ne güzel haftayı kapatıyor ama tabiki sorun olacağı için arada uğrayacak maalesef fabrikaya.Ahh ahh devlet memuru olmak varmışş...
valla kuzum sennde hiçbişe kalmamıs cidden,artık uzamasa da toparlatırsın cıkanları olsun. ayy dogsunlar artık hayırlısı ilee noluurrr yaaa. beklemek ne zormus kendime sabırsız derdim ama sabrı falan kalmadı artık stresten baska. baska doktor olsa cookkktaaannn almıstı kucagıma vermişti cocugu yemin ederim yaaa.
bencede devlette olsak kebap işimiz olcaktı ama bende hiç sevmiyorum devlet işlerini,özel daha sıcak geliyor. ama sırf bu meselelerden devlete geçicem herhalde. daha kpss ye girmedim bile düşün okdr isteksizim .
Biz de halıları verdik bugün ev bi garip gelmeye başladı acil dedik cmt getiririz dediler umarım yetişir.Bana bu doğurmadın muhabbetini yapana bi tane çakasım geliyor ya bi gün aradın sordun ertesi gün nie arıosun anlamıyorum ki.O kadar da alakasız insanlar bile arar oldu şaştım kaldım.Sanki benim keyfime göre gelio kuzum.Bana tansiyonun çıkar diye iş miş yaptırmıolar ama pat die patlıcam evde artık.Haber verirsin bakalım seninki ne dicek bu seefer.
üzülme canım bende baştan çok üzüldümm ama oğluşum için böylesi hayırlıymış nickimide oğluşumun adını yazdım yaşasaydı hayat ona zindan olacaktı inşallah kızımı kucağıma alırım adıda BEREN olacak inşallah seninkinin adı ne olacak buarada sancıların mı başladı yoksaa
Ay evde birisi olsa o kadar sıkılmam belki şimdi benimki koltukta uyuyor onun nefesi bile yetiyor inan.
Bu arada Öndere mi verdin halıları bir haftadan önce vermez normalde onlar.
Tofi benim de sata göre tarih 26 mart ve doktorumla randevum da seninki gibi cuma günü.Geçen hafta cmt çatı muayenesi oldum ben elle yapılıyor maalesefBenim bu gidişimde belli olacak doğum şekli.
Öndere verdim de adama dedim hamileyim bak her an doğurabilirim diince acil cmt teslim yazdı du bakalım ne olacak.
Kızlar benim uyku geldi kuzu da yat annecim mi diyor artık bilemedim, hop hop ordan oraya hala nasıl yer bulabiliyorsa anlamadım :)Biz evdeyiz bekleriz efem:)
Mervecim görüşürüz canım,hapşura hapşura gidiyorum uyumaya,umarım doktor doğum tarihi verir senin de stres sona erer canım.Haber bekliyoruz senden.
İyi geceler herkese
Öndere verdim de adama dedim hamileyim bak her an doğurabilirim diince acil cmt teslim yazdı du bakalım ne olacak.
Kızlar benim uyku geldi kuzu da yat annecim mi diyor artık bilemedim, hop hop ordan oraya hala nasıl yer bulabiliyorsa anlamadım :)Biz evdeyiz bekleriz efem:)
Mervecim görüşürüz canım,hapşura hapşura gidiyorum uyumaya,umarım doktor doğum tarihi verir senin de stres sona erer canım.Haber bekliyoruz senden.
İyi geceler herkese
Durdum durdum evin içinde grip oldum ben nasıl sinir oldum kendime hapşurup duruyorum umarım daha beter olmam hamileliğin başında çok beter olmuştum kapanışı da bu şekilde yapmıyayım
İyi geceler herkese
tüm bebeğini bekleyen arkadaşlar kolay doğum olsun ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım diye dua başlatmıştık 98 ayetel kürsi olmuş .. Allah kabul etsin....
okuyan herkese çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?