2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

harika bi haber tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...sağlıklıca büyütün bebişinizi cnm ömürlü olsun...çok güzel bir hikaye bence tam olması gerektiği gibi masallah sanada bebişinede :)) Allah bizlerede nasip etsin müsait olunca anlat doğumunu

İnşallah ilerlemez sürekli sen gibi burun tıkalı modundayım du bakalım ne olacak.Annem de şaşırdı kadın evde nasıl kaptın diye ben de bilemedim Napıosunuz yarın hastaneye birlikte mi gidiyosunuz?

Canım seninki baya ağırmış ben de gebeliiğin başında hayatımda hiç olmadığım kadar kötü olmuştum,öksürmekten içim dışıma çıkmıştı.Umarım öyle olmam.Astım mı var sen de bir de amanın çok zor iyi dayanmışsın kuzum.Vallahi hamilelikte hem ilaç kullanmamak hem de hastalıktan korunmak gerçekten çok zormuş.Neyse pozitif olalım yine biz az kaldı kuzuları kucağımıza almaya,hepsi geçecek unutucaz bitecek

ahh kuzummm keskee normal dogurabilsemm canıma millet,daha yeni ameliyatlıyım hiç istemiyorum aslında ama bebişin kordonu var başı da büyük riske atmak istemiyor doktorum,fıtıkta ilaveten şeker oldu üstüne resmen. çatıma da bakmadı ama bebek kanala girerse sıkısır diyo anlamadım. işte o sezeryanın güzel olan kısmını göremicem herhalde,iice bagladım piskoya heran wc de su ve nişan kontrolü yapıyorum, gelen her akıntıyı su sanıyorum

evet canım tam uzasınlar tekrar git,ben artık bekleyemedim belki de cuma alalım bebegi der bu mal kadın belli olmaz dedim. artık yarında gün vermezse eşim ciddi kavga edicek,zor tutuyorum adamı. şube müdürü baskı yapıyor günü ne zaman belli olcak,yerine personel ayarlıcam diye,doktora söylüyoruz dogumun planlısı mı olurmuş,birde bizim bankanın doktoru sözde. yani evdeki stresi anlatamam. kocacımda bu hafta izin aldı,haftaya da 3 gün,persembe de iş bası yapıcak,bebiş umarım ozamana gelir. yoksa müdürü izin falan vermicek bidahaaaa,cok yogunluk varmıs şubelerde. mobil personel yetiştiremiyorlarmış

canım benim eşine büyük görev düşüyor bol bol öpücüklesin seni bak nasıl yüzün gülüyor :)) bundan güzel daha ne olabilir ki,sabah kavusuyorsun oğluşuna onun minicik elleri oyy gözgöze geleceğiniz anı ve muhtesem kokusunu duymana az kaldı hayal et cicilerini giydirmenin sabırsızlığını harika bi duygudur bence :) Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin cnm dualarım sizinle...

Yarın eşi gelecekmiş yanına ben evdeyim. Serkan'ın takımları var kuru temizlemeye verilecek onlar için çıkabilirim. Aslında okula kahvaltıya çağırdı arkadaşlar ama saat 10' da kalkıp gidesim yok bir de daha doğurmadın mı muhabbeti çekesim yok. Sıkıntıdan eve sardım bugün mutfağın altını üstüne getirdim ne çekmece kaldı ne dolap içi çamaşır falan yıkadım yarın ütü yaparım akşam arkadaşlar gelecek. Perşembe doktor var bakalım ne diyecek cuma da seninki hayırlısı bakalım.

Yok canım sen riske atma hiç kordon fıtık astım.Napalım hayırlısı diyoruz artık doğum şekli için.
Uzayacak pek zaman yok aslında kontrolüm cuma eğer sezeryan derse 20 si salı günü olacak sanırım.Özel sektör hep problem çıkarıyor salı günü olursa benim eşim de ne güzel haftayı kapatıyor ama tabiki sorun olacağı için arada uğrayacak maalesef fabrikaya.Ahh ahh devlet memuru olmak varmışş...

Biz de halıları verdik bugün ev bi garip gelmeye başladı acil dedik cmt getiririz dediler umarım yetişir.Bana bu doğurmadın muhabbetini yapana bi tane çakasım geliyor ya bi gün aradın sordun ertesi gün nie arıosun anlamıyorum ki.O kadar da alakasız insanlar bile arar oldu şaştım kaldım.Sanki benim keyfime göre gelio kuzum.Bana tansiyonun çıkar diye iş miş yaptırmıolar ama pat die patlıcam evde artık.Haber verirsin bakalım seninki ne dicek bu seefer.

valla kuzum sennde hiçbişe kalmamıs cidden,artık uzamasa da toparlatırsın cıkanları olsun. ayy dogsunlar artık hayırlısı ilee noluurrr yaaa. beklemek ne zormus kendime sabırsız derdim ama sabrı falan kalmadı artık stresten baska. baska doktor olsa cookkktaaannn almıstı kucagıma vermişti cocugu yemin ederim yaaa.
bencede devlette olsak kebap işimiz olcaktı ama bende hiç sevmiyorum devlet işlerini,özel daha sıcak geliyor. ama sırf bu meselelerden devlete geçicem herhalde. daha kpss ye girmedim bile düşün okdr isteksizim .

Boşver canım ,yine de içeride ne kadar durursa o kadar iyi diye düşün,sağlıkla gelsin de stres yapma yine sen.Bu sefer gittiğinde ii hissetmiyorum kendimi de ona göre versin gününü el insaf yani artık.
Kpss kursuna bile gittim 2 ay ama hamileyken yapılacak şey değil,bıraktım yarı yolda çok da ii gidiodu ama napim karda kışta gidemedim kocaman göbümle:)Bana da özel sektör bu zamana kadar ii gelmişti ama yok çocuk olduktan sonra en rahat devlet.

iyi geceler annisler ayy daha yeni normal dogum izledim alman kanalinda,
kadin nasil bagirdi nasil sanci cekti ama cocuk dunyaya gelir gelmez ohh cekti sanki
dogum yapmamis gibi kendine geldi:-D
Sanci cekicem diye cok korkuyom ama disimi sikicam normal dogum yapicam igne vurulmakta istemiyorum risk var diye

Ay evde birisi olsa o kadar sıkılmam belki şimdi benimki koltukta uyuyor onun nefesi bile yetiyor inan.
Bu arada Öndere mi verdin halıları bir haftadan önce vermez normalde onlar.

beren ismi çok güsel canım bizimki masal olacak :) ağrımı sancımı deniliyo tam tarif edemez durumdayım sağlıkçı olmama ragmen hehe adet ağrısı gibi olan braxton hicks sıklasmaya basladı hayırdır insallah keske gelse yavrum yaa özelliklede 14 mart olmasını cok isterdim

Ay evde birisi olsa o kadar sıkılmam belki şimdi benimki koltukta uyuyor onun nefesi bile yetiyor inan.
Bu arada Öndere mi verdin halıları bir haftadan önce vermez normalde onlar.

Öndere verdim de adama dedim hamileyim bak her an doğurabilirim diince acil cmt teslim yazdı du bakalım ne olacak.
Kızlar benim uyku geldi kuzu da yat annecim mi diyor artık bilemedim, hop hop ordan oraya hala nasıl yer bulabiliyorsa anlamadım :)Biz evdeyiz bekleriz efem:)
Mervecim görüşürüz canım,hapşura hapşura gidiyorum uyumaya,umarım doktor doğum tarihi verir senin de stres sona erer canım.Haber bekliyoruz senden.
İyi geceler herkese

Tofi benim de sata göre tarih 26 mart ve doktorumla randevum da seninki gibi cuma günü.Geçen hafta cmt çatı muayenesi oldum ben elle yapılıyor maalesef Benim bu gidişimde belli olacak doğum şekli.

ne güzel aynı gün :) evet benimde her cuma kontrollerm ama çatı muayenesi yapılmadı bakalım bu cumaya çıkarsak soracağım soruları yazıyorum o gün unutmayayım diye :) taa basından beri hemde çok işe yarıyor bu hafta perine masajını soracağım bakalım cnm inşallah istediğin gibi olur doğumun ben normal istiyorum son anda herhangi bir komplikasyon olmazsa tabi ama ilk olmama rağmn ikisindende korkmuyorum

görüşürüz canımmm bende bi banyo yapım,su ağda yaglarından kurtulayım,daha kızarıklıgım geçmedi ama napimm yaaa
öptüm canımmm Allah rahatlık versinn tatlı rüyalar görr. umarım sabaha hastalıgın geçmiş yda azalmıs olurrr.

İyi geceler tatlı rüyalar canım.

Durdum durdum evin içinde grip oldum ben nasıl sinir oldum kendime hapşurup duruyorum umarım daha beter olmam hamileliğin başında çok beter olmuştum kapanışı da bu şekilde yapmıyayım

kıyamam sana gecmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut,çörekotlu bal ye,elmayla kabuk tarcını hasla iç,bol bol meyve ye ve nane limon baska türlü tedavi şekli yok dr.gittiğinde parasetemol ilaçlar tavsiye edilecek yan etkisi olmayan saçma sapan ağrı kesici diye yutturdukları parol,tamol,minoset gibi bosuna yani faydasız aynısı bende oldu bi ara acil şifalar dilerim cnm

canım bende verdim halılarımı bugün :) ama ben öndere vermedim hehehehe :))daha ortak noktalarımız ne acaba :)

tüm bebeğini bekleyen arkadaşlar kolay doğum olsun ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım diye dua başlatmıştık 98 ayetel kürsi olmuş .. Allah kabul etsin....

okuyan herkese çok teşekkürler...

canım günaydın, 12 tane de benden eklersen sevinirim. hastaneye gidicem dönüşte devam ederiz hep beraber inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…