2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese gece hiç uyuyamadım bütün forumu okudum geçmişi okudum enes de sağolsun gece 3ten beri dön babam dön uyumadı uyutmadı kahvaltı edip nst'ye gitcem annemle

Günaydın herkese gece hiç uyuyamadım bütün forumu okudum geçmişi okudum enes de sağolsun gece 3ten beri dön babam dön uyumadı uyutmadı kahvaltı edip nst'ye gitcem annemle

Günaydın kızlar.. Hepınıze gunaydınlarrrrr dogum yapack olan arkadslarıma hayırlı dogmlar dılıorum tıp bayramınız kutlu olsun:))) Ben dungece bır sancı cekmıcım cok harıkaydı:)) Doguruorum sandııımm ama dınlenınce gecınce dedım onumzdekı maclra artık:))) ALLAH nerde nekdr doguran dogumu bekleyen varsa hepsıne yardım etsın... Ben su mınık oglumn kahvaltısını hazırlyıp gelıorum benı bekleyın anacımmmm:)

ya vermedm henüz verilmiyomu? buzdolabına koydum..aventin pompasını aldım elktrikli ama beceremedm saağmayı ya pek verim alamadım yada bn beceremiyorum.. nasıl yapmam grk

galiba sen beceremiyorsun ve becerebilirsin çok kolay pratik gerekiyor misal şu anda sağ elimde pompa sol elim klavyede :)

bu dönem bol bol sağ ve buzluğa at, 2. aya girmesine az kala aldıkları miktar çok artıyor ve sütler bir bakmışsınki bitmiş ben şuanda panik durumundsyım dolap stokum bitmek üzere

KİTAP ÖNERİLERİ HAKKINDA,

Anne ve babalara kitap önerileri

yazan kitaplar benimde onayladığım kitaplar tracy hogg u aldım bende , sabiha paktunalar arkadaşımdan gelecek ama içeriklerini biliyorum ve kadına bayılıyorum zaten oldukça faydalı arkadaşım o şekilde bebeğine birçok şeyi öğretebildi, birde bebeklerle oynanabilecek 365 oyun kitabını aldım henüz ulaşmadı bana onuda kitapçıda incelemiştim faydalı gözüktü gözüme

Günaydın kızlar,doğum yapanlar varsa Allah bağışlasın,biz bekleyenlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Geçmişi okuyamıyorum bu aralar önemli bişey var mı?

bebişim bu gece tam 10 sat hiç yemeden uyudu ..daha 6 günlük çok üzlüyorum ya..pazartesi akşam hastanedeydik ışın tedavisi aldı sarılığı 18.di neyse 15e düştü ...Ama bebişimin elinden kolundan habire kan aldıkları aradada beceriksiz hemşirelere den gelince perişan oldu yawrum..Ağla ağla ....neyse eve geldik.gece 8.30da .kayın validem bebişi yıkadı.göbeği yeni düştü.o banyodan sonra uyanmak bilmedi yaa.bu saate kadar hala uyuyor ..daha 1 saat önce zar zor emzirdim.biberonla mama verdim ama ağzını açmıyor.dün hiç kaka yapmadı.biraz önce yapabildi oda baya katı ve yeşildi.kabızmı oldu acaba .neden oldu anlamadım.saatlerdir uykusuzum ..bebişime bakaamıyorum sanırım çok üzgünüm...((((((((

günaydın kızlaaarr
geçenlerde bir arkadaşla konuşmuştun sanırım gamze bu kitap işini. yorum yazacaktım vaktim olmadı. tracy hogg, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını ben epey önce aldım. pratik olmayınca okuyup geçiyosun ama gerçekten ana felsefesi, bebeğe birey gibi davranmak bence. katı kuralları yok, insancıl. ben tavsiye ederim annelere.. hatta şuan tekrar gözden geçiriyorum. 0-1,5 ay 1,5-4 ay 4-6 ay 6-9ay 9-... şeklinde ayırsaymış daha güzel olurmuş ama ne yapalım. ana başlıkları kendi içinde böyle bölmüş. genele bilgiler hep aralara serpiştirilmiş. aradığını bulmak zor oluyor. ama gerçekten çok güzel. sticker yapıştırıyrum aylara ayırıyorum ben. sabiha paktunayı da tavsiye edenler çok oldu. onu da alcam inşallah.

bu arada tracy hogg un kitabını en uygun , temeleser.com diye bi yerden bulmuştum. almak isteyenlere duyurulur ama dvd si yok. zaten dvdlileri iki kat pahalı.

Canım bayıldım ogluna maşallahhhhhh Cok tatlı gonlune gorede gelmıs akıllı oglun:))) Cok merak ettım kac kılo dogdu dedıklerı gıbı 2 3 hafta gerımı dıyee? Çok saglıklı ve tosun gıbı gozukuo masallahhh ALLAH bagıslasın canım darısı bızım basımıza ınsallah:))

canım aman haa o kadar uyutmayın bebeği
kan şekeri düşüyordur kesin
bol bol ağzına kaşıklada olsa mama koy
kendini suıçlama sadece yeni bir bebeği tanımak bakmak kolay değil
herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor

canımm, tabi biz tecrübesizliğimizden dolyı pek yorumda bulunamıyoruz ama taze annelerimiz yorum yapacaktır eminim. ama aldığım kitapta okumuştum, bu kadar uyumasın. zorla da olsa kaldırıp birşeyler yedirmen gerek.bebekleri kucağına alıp dikey kaldırdığında uyanıverirler kolayca diyordu. öyle uyandırmaya çalış istersen. ayak içlerini değil de el avuç içlerini ovarak ta uyandırabilirsiniz diyordu. o kitaptan edinebilirsen ad,n bence. gerçekten çok faydalı bilgiler var cnm. tracy hogg un kitabı. hatta direk dvd lisini al. okumaktan da kurtulursun.

benimki 10 saat uyuyup 12 saat yememişti, 10. saatte kan tahlili yapıldı kan şekeri 85 çıkmıştı yani süper, her bebekte en az 1 kere oluyormuş bu durum doktorumuz canı böyle istemiş panik yapma demişti, idrar ve kan tahlillerinde çıkmamıştı bir enfeksiyon.
panik yapma kedini suçlama banyonun etkisi o benimkinide o gün banyo yaptırmıştık çünkü

bebekler eğer 3 gün 4 gün kaka yapmaz ise kabız oldu deniyormuş, 5 güne gelince ilaç tavsiye ediliyor

ayçaaaaa :)))

bu kız büyüyorrrr :)

ben tv de gördüğüm birşeye kahkahayla güldüm kızımda güldüüüü :))

emziği düşmesin diye tutuyor düşüncede eğer yakınındaysa ve fark ediyorsa ağzıyla uğraşıp yeniden ağzına alıyooooo :)))

Ayyy ne güzel yaa maşallah Berra büyüdü gerçekten.Senin yazdıklarını da dikkatle okuyorum canım pek yorum yapamıyorum ama takipteyim:)))

Ayyy ne güzel yaa maşallah Berra büyüdü gerçekten.Senin yazdıklarını da dikkatle okuyorum canım pek yorum yapamıyorum ama takipteyim:)))

bazen maillerinizi toplayıp mail atasım geliyor bulduğum faydalı olacağını düşündüğüm şeyleri, buraya ekleyince arada kayboluyor doğum yapanlar arttıkça çünkü günlük takibi bırakınca bebekte olduğundan geçmişi okuma için zamanımız cidden olmuyor, bende eğer 1 gün girememişsem geçmişi okumadan devam ediyorum artık mecburen , eskiden satır satır okurdum oysaki

e büyicek annesi öyle kalıcak hali yok:)))) benim oğlanda eldivenleriyle bozdu ben takıyorum o çıkarıyo..ben takıyorum o çıkarıyo...biberonunu eldivensiz daha rahat tutuyo onun için istemiyo sanırım...şimdide babasının yerinde yanımda uyuyo:)) ben kollarını battaniyeye sokuyorum o çıkarıyo:))) ana-oğul savaş halindeyiz:)

Ben de hiç geçmişi okuyamıyorum bu aralar arada kesin kaçırdığım çok şey oluyorBen sana özelden mail adresimi atıyım canım öyle bi durumda bana da mail atarsın.Bu bilgileri paylaştığın için çok sağol gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…