- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.761
e büyicek annesi öyle kalıcak hali yok:)))) benim oğlanda eldivenleriyle bozdu ben takıyorum o çıkarıyo..ben takıyorum o çıkarıyo...biberonunu eldivensiz daha rahat tutuyo onun için istemiyo sanırım...şimdide babasının yerinde yanımda uyuyo:)) ben kollarını battaniyeye sokuyorum o çıkarıyo:))) ana-oğul savaş halindeyiz:)
bebişim bu gece tam 10 sat hiç yemeden uyudu ..daha 6 günlük çok üzlüyorum ya..pazartesi akşam hastanedeydik ışın tedavisi aldı sarılığı 18.di neyse 15e düştü ...Ama bebişimin elinden kolundan habire kan aldıkları aradada beceriksiz hemşirelere den gelince perişan oldu yawrum..Ağla ağla ....neyse eve geldik.gece 8.30da .kayın validem bebişi yıkadı.göbeği yeni düştü.o banyodan sonra uyanmak bilmedi yaa.bu saate kadar hala uyuyor ..daha 1 saat önce zar zor emzirdim.biberonla mama verdim ama ağzını açmıyor.dün hiç kaka yapmadı.biraz önce yapabildi oda baya katı ve yeşildi.kabızmı oldu acaba .neden oldu anlamadım.saatlerdir uykusuzum ..bebişime bakaamıyorum sanırım çok üzgünüm...((((((((
oğlun akıllı işte, motor sisteminin daha iyi gelişmesi için istemiyor elleri serbest olsun istiyor ama anası anlamıyor işte :)))
tırnaklarını kestim ama törpületmedi..jilet gibi valla..kaşını gözünü çizicek gözünü oyucak die korkuyorum..gündüzleri açık bırakıyorum ama gece bırakmıyorum...sen çorap giydirdin mi kızın ayağına...valla yolucam saçını başını senin:) çorap aldım kızıma zaten bol bol..sen giydirmessen ben gelip giydiricem...
dogum yapanlarrrr nolurrr dogru söleyinnn bu mide yanmaları
dogumdan sonraa geciomu ciddennnnnnnnnnn
canım rezene çayı var milupanın gazını alıyor yeğenimden biliyorum birde muskat cevizi çok minik rende parcası hem gazı alıyor hemde rahatlattığı için uyutuyor bebişi
cnm işe yararsa söyle bizde bilelim ok :) masajda yap bebişine zeytinyağla karnına sırtına oyy bizim içinde öp annesi :)
bu kimyonlu su olayını bebeğe deneyemedim ama kendim yemekten önce 1 çay kaşığı yuttum üzerinede 2 bardak su içtim nispeten rahatlattı diyebilirim hemen öpüyorum sizin içinde kızımı :)
bebişim bu gece tam 10 sat hiç yemeden uyudu ..daha 6 günlük çok üzlüyorum ya..pazartesi akşam hastanedeydik ışın tedavisi aldı sarılığı 18.di neyse 15e düştü ...Ama bebişimin elinden kolundan habire kan aldıkları aradada beceriksiz hemşirelere den gelince perişan oldu yawrum..Ağla ağla ....neyse eve geldik.gece 8.30da .kayın validem bebişi yıkadı.göbeği yeni düştü.o banyodan sonra uyanmak bilmedi yaa.bu saate kadar hala uyuyor ..daha 1 saat önce zar zor emzirdim.biberonla mama verdim ama ağzını açmıyor.dün hiç kaka yapmadı.biraz önce yapabildi oda baya katı ve yeşildi.kabızmı oldu acaba .neden oldu anlamadım.saatlerdir uykusuzum ..bebişime bakaamıyorum sanırım çok üzgünüm...((((((((
canım öncelikle kendini hiç üzme hiç suçlama hepimizin başına böyle şeyler geliyo.Benim kızımda 6 günlükken 8 saat boyunca uyudu sarılık falan da yoktu banyoda yaptırmamıştım ama uyandıramıyorduk bi türlü yapmadığımız şey kalmamıştı ertesi gün doktora gittiğimizde hiç bi sorun olmadığını söylemişti yani arada yapıyo bebekler ama senin durumunda iş biraz daha farklı sarılık varmış senin kuzunda kabız değildir ilk kakası katı diye kabız denilmiyormuş 3-4 gün gözlemlemek lazımmış uykuya gelincede yıkadığınız için rahatlamış olabilir umarım ben bunları yazarken senin kuzun çoktan uyanmıştırda emiyordur şimdi
diğer adıyla sıcak su torbası :) ne mucizevi bişeymiş gaz probleminde bana çok yardımcı oldu aldığımda gereksiz gibi gelmişti ama en çok kullandığım şeylerden biri oldu hem üşüdüğünde hemde karnı falan ağrıdığında gaz olduğunda hemen koyuyorum güzel tarafı küçük olması onun sıcağı işe yarıyo ve saatlerce uyuyo kızım almayanlar için şiddetle tavsiye ediyorum
ilk zamanalr bende onu çok kullandım çünkü henüz neyin bebeğe gaz yaptığını anlayamamıştım, bir süre sonra gaz yapıcıları kestim ve kimyonu çok kullanmaya başladım çok şükür rahatladık ikimizde, ben kimyonu çorbaya , hazırladığım et veya tavuk suyuna , et ve tavuk yemeğine , kıymalı veya ıspanaklı yumurtaya hemen hemen herşeye aanlayacağın kullanıyorum.
bir süre sonra seninkide rahatlayacak ama bu tamamen sana bağlı dikkatli ol yemende...
canım nerede satılıyo bu su torbası benım tosunun gaz sancısı basladı gece uykusuzluktam mahvolduk
kimyon bu zamana kadar hayatımda hiç yoktu ama 2 gündür ne yesem içine kimyon atıyorum ve yemeklerden öncede 1 çay kaşığı alıp bol suyla içiyorum umarım geçer artık gaz sıkıntımız
sagol canım netten arastırdım buldum sıparısını verıcem ve kımyonuda denıcemmm
senın bebıs nasıl
canım nerede satılıyo bu su torbası benım tosunun gaz sancısı basladı gece uykusuzluktam mahvolduk
benim 16. günüm haladevam ediyo kanamalar... bitse keşke...kızlar sizin doğum sonrası kanamalarınız bitti mi bwnimki 10 günde bitti erken mi oldu anlamadım devam ediyomu sizinkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?