- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.781
herkese merhaba...
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum... darısı bekleyen arkadaşların başına...
benim 16. günüm haladevam ediyo kanamalar... bitse keşke...
benim de doğum yapan arkadaşlara sormak istediğim bişi var... bebeklerinize emzik verdiniz mi... kimi verilmeli diyo, kimi alıştırmayın diyo... kafam karıştı biraz... kızım süt çekmediği halde memede çok uzun süre kalmak istiyo... siz ne yaptınız...
Kızlar evet ben, geldim çok özledim ya sizleri, ben 11 Mart sabahı oğlumu kucağıma aldım.
Kısaca anlatayım, daha sonra doğum hikayelerine de yazacağım,
Cuma günü bütün gün hastanelerde koşturup sezeryan işlerinin son işlemlerini yaptırdım, Pazartesi sabah 8de sezeryana girecektim ya, Cumartesi sıradan ve hafif hareketli bir gündü, gece 12 de yattım, 2ye 5 kala suyum geldi azıcık, ben anlamadım, iç çamaşırımı değiştirip tekrar yattım ama 10 dakika sonra tekrar gelmeye devam edince (Aha ) dedim, hemen hastaneye gittik, yolda ağrım sancım falan başlamadı, hastaneye vardıktan sonra nişan dedikleri şey geldi, hemen nts, ultrason falan, dediler 6 cm açılman var, nası yani, o arada meşhur doğum sancıları geldi, saat 3,5 gibi başladı sancılarım, sabah 6,5 da suni sancısız doğurdum oğlumu, ama kesik oldu tabi, ama çok güzel bir duyguymuş, Allahım hepsini ve benim oğlumu da ayırmasın kucağımdan, bir gece hastanede kaldıktan sonra dün eve geldik, 12 Mrt sezo ile olacakken 11 mrt normal geldi, akıllı değil de ne şimdi oğlum,
Sütümün olmamasının dışında da hiçbir sorunumuz yok çok şükür, hatta bugün banyo bile yaptı, şimdi uyuyor mışıl mışıl, ama damla süt yok, neler yaprtım, neler içtim ama, bakalım belki zamanla açılır,
Fırsat buldukca gireceğim artık, özledim sizleri, bu arada doğum yapan var mı bilemiyorum, herkese HAYIRLI UĞURLU OLSUN diyorum peşin peşin.
Maaşallah deyin teyzeleri.
Eki Görüntüle 366898
kızlar size sorularım olcak yardım edersiniz sevinirim,
39+6 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin gelesi yok hiç ağrım sancımda olmadı dün doktora gittim herşey normal.
eliyle muayene etti açılmada yok.sorum bu çatı muayenesi mi oluyor?
ve alttan muayeneden sora açılma daha erken mi olur sizce?
ve doktorum haftaya suni sancıyla alalım dio sizce ne yapmalıyım?
tüm bebeğini bekleyen arkadaşlar kolay doğum olsun ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım diye dua başlatmıştık 98 ayetel kürsi olmuş .. Allah kabul etsin....
okuyan herkese çok teşekkürler...
Allah kabul etsin inşallah canım ben de 20 tane okudum dün gece
hepimizin dualarını Allah kabul etsin inşallah kolay doğumlarımız olur sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.... 132 tane ayetel kürsi oldu.... tekrar dua okuyan herkese teşekkürler....
canım senindemi hesaplanan tarih 26 mart?buarada çatı muayenesini vajinal ultrason yada ellemi yapıyor ? bakalım bizimde cuma günü kontrolumuz var o güne çıkarsak tabi :)))
canım hurma derken ? ne işe yarıyormus? buarada bizimde ilk kız torun gelio yani 4 kız kardeşiz ve 5 tane oğlan torun var ben 4 numarayım en küçük bizimde hayırlısıyla kızımız olacak inşallah :)
slm kızlarrr,bende geldim doktordan ohh beeee,
sonunda bi tarih verebildi bizimki cuma günü Allahın izni ile gelecek kızım dünyaya,sabah bakıcak nst ye sancı varsa alıcak cocugu,yoksa pazartesi alcakmıs. neyse bunada şükür..
ama anlamadıgım sezeryan olcam ona ragmen muayene etti ayy ne stres yaptım ne kastım kendimi,birazcık acım oldu tabi ama öle abartcak kdr degil. bzmm minik kızz kanala girmiş,hatta doktorum gel normal yapalım dedi tam normal dogumluksun çatın mükemmel,bebek inmiş gelmeyi bekliyor dedi. ama benim fıtık ve bebegin kordonu hala risk bizim için. eşim hiç normal istemiyo,kordondan nefessiz kalan bebekler var sonucta dyo,doktora da cok güvenmiyo. artık kısmetimiz böyleymiş diyorum. ama üzüldüm normale bukdr yatkınken vücudum risk alamıyorum bebegimden kıymetli degil benim üç beş kesigim napimm.
simdi korkum ya çatı muayenesi dogumu başlatırsaa , bari Cumaya kdr dursun kızımm yaaa. yine bir sürü kan verdim idrarda protein cıktı doktorum piskoya bagladı yne,karacigerden böbreklerden ve gebelik zehirlenmesinden falan korkuyo,yarın cıkcak sonuclar. ayyy ben benden geçtim artık yaa
gözün aydın az çok günün belli olmuş artık hayırlısıyla bebeğine ve sağlığına kavuşursun inşalllah....
slm kızlar...canım evet benimde 26 mart.:)çatı muayenesi elle yapılıyor tatlım.hurma yemek de açılmayı sağlayıp,kolay doğum yapmamımaz yardımcı oluyormuş...ablamın görümcesi gecen hafta doğum yaptı.40 haftayı doldurduğu halde bebişden tık yoktu,oturdu bi kilo hurma yedi ertesi gün doğumu oldu
slm kızlarrr,bende geldim doktordan ohh beeee,
sonunda bi tarih verebildi bizimki cuma günü Allahın izni ile gelecek kızım dünyaya,sabah bakıcak nst ye sancı varsa alıcak cocugu,yoksa pazartesi alcakmıs. neyse bunada şükür..
ama anlamadıgım sezeryan olcam ona ragmen muayene etti ayy ne stres yaptım ne kastım kendimi,birazcık acım oldu tabi ama öle abartcak kdr degil. bzmm minik kızz kanala girmiş,hatta doktorum gel normal yapalım dedi tam normal dogumluksun çatın mükemmel,bebek inmiş gelmeyi bekliyor dedi. ama benim fıtık ve bebegin kordonu hala risk bizim için. eşim hiç normal istemiyo,kordondan nefessiz kalan bebekler var sonucta dyo,doktora da cok güvenmiyo. artık kısmetimiz böyleymiş diyorum. ama üzüldüm normale bukdr yatkınken vücudum risk alamıyorum bebegimden kıymetli degil benim üç beş kesigim napimm.
simdi korkum ya çatı muayenesi dogumu başlatırsaa , bari Cumaya kdr dursun kızımm yaaa. yine bir sürü kan verdim idrarda protein cıktı doktorum piskoya bagladı yne,karacigerden böbreklerden ve gebelik zehirlenmesinden falan korkuyo,yarın cıkcak sonuclar. ayyy ben benden geçtim artık yaa
Hayırlısı olsun bakalım canım bu da bir gelişme cuma ya da pazartesi. Bu arada ben sana dedim dün gece bu kadın seni normal doğurtmaya niyetlenmiş diye. Ne alaka sezeryan olcak insana çatı muayenesi, verir tarihi girersin ameliyeta. Bu arada cuma doğarsa kızın doğum günlerimiz aynı olacak. Benim de yarın randevum merak içindeyim benim doktor ne diyecek bakalım. Gerçi ne diyeceğini biliyorum az çok. Çok güzel her şey yolunda diyecek kilosu çok artmamışsa bebeğin bekleyelim diyecek ama insan beklentiyle gidiyor doktora işte.
İnşallah şu tahlillerle falan daha fazla uğraşmadan alırsın kızını kucağına her şey de yoluna girer.
hiççç sancım yok bebeğim top gibi yukarda duruyor... kanala falan inmedi ya kanala inince karın daha mı aşağıda duruyor...bi anda falan mı iniyor... 39+3 oldum tık yokkkkkk üffff
canım ya benim iki haftadır göbeğim aşağıda, iki haftadır herkes doğum yakın diyordu, ama dün doktorum bu hafta gelmez, bebek gününü bekleyecek dedi, göbeğin inik olması, bebeğin kanala girmesi, sancılar hep birbirinden bağımsız galiba:44: son anda bebek doğacağı zaman birbirine bağımlı hale geliyorlar sanırımhiççç sancım yok bebeğim top gibi yukarda duruyor... kanala falan inmedi ya kanala inince karın daha mı aşağıda duruyor...bi anda falan mı iniyor... 39+3 oldum tık yokkkkkk üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?