2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben vermedım ama denedım emzıgı kabul edıyo :) bıraz buyusun oyle vermeyı dusunuyorum

kızlar size sorularım olcak yardım edersiniz sevinirim,
39+6 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin gelesi yok hiç ağrım sancımda olmadı dün doktora gittim herşey normal.
eliyle muayene etti açılmada yok.sorum bu çatı muayenesi mi oluyor?
ve alttan muayeneden sora açılma daha erken mi olur sizce?
ve doktorum haftaya suni sancıyla alalım dio sizce ne yapmalıyım?

ben 10 günde pişik oldum :) 9 ay kullanmayınca pedleri unutmuş vücut galiba :) emzik vermiyorum ben benim kızımda emmeyi bırakıyo ama memeyi tutmaya devam ediyo emzik gibi kullanıyo memeyi :) uykuya dalınca bırakıyo. şimdilik vermiycem ben emziğin sağlıklı yada sağlıksız olduğı konusunda net bişey söyleyemiyorum

Allah analı babalı büyütsün maşallah nazar değmesin inşallah

evet canım o çatı muayenei oluyo genelde çatıdan sonra doğum süreci hızlanıyo diyolar ben sezeryan yapmama rağmen çatı muayenesi olmuştum ertesi günde sezeryanla doğum yaptım bekle haftaya kadar zaten sancıların gelirse normal yaparsın gelmezse suni sancı alırsın allah yardımcın olsun

hepimizin dualarını Allah kabul etsin inşallah kolay doğumlarımız olur sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.... 132 tane ayetel kürsi oldu.... tekrar dua okuyan herkese teşekkürler....

10 tane de ben okuyorum canım... Allahım kolay ağrısız sızısız çooooooooooooook kolay doğumlar nasip etsin bizlere

canım senindemi hesaplanan tarih 26 mart? buarada çatı muayenesini vajinal ultrason yada ellemi yapıyor ? bakalım bizimde cuma günü kontrolumuz var o güne çıkarsak tabi :)))

canım hurma derken ? ne işe yarıyormus? buarada bizimde ilk kız torun gelio yani 4 kız kardeşiz ve 5 tane oğlan torun var ben 4 numarayım en küçük bizimde hayırlısıyla kızımız olacak inşallah :)

slm kızlar...canım evet benimde 26 mart.:)çatı muayenesi elle yapılıyor tatlım.hurma yemek de açılmayı sağlayıp,kolay doğum yapmamımaz yardımcı oluyormuş...ablamın görümcesi gecen hafta doğum yaptı.40 haftayı doldurduğu halde bebişden tık yoktu,oturdu bi kilo hurma yedi ertesi gün doğumu oldu

slm kızlarrr,bende geldim doktordan ohh beeee,
sonunda bi tarih verebildi bizimki cuma günü Allahın izni ile gelecek kızım dünyaya,sabah bakıcak nst ye sancı varsa alıcak cocugu,yoksa pazartesi alcakmıs. neyse bunada şükür..
ama anlamadıgım sezeryan olcam ona ragmen muayene etti ayy ne stres yaptım ne kastım kendimi,birazcık acım oldu tabi ama öle abartcak kdr degil. bzmm minik kızz kanala girmiş,hatta doktorum gel normal yapalım dedi tam normal dogumluksun çatın mükemmel,bebek inmiş gelmeyi bekliyor dedi. ama benim fıtık ve bebegin kordonu hala risk bizim için. eşim hiç normal istemiyo,kordondan nefessiz kalan bebekler var sonucta dyo,doktora da cok güvenmiyo. artık kısmetimiz böyleymiş diyorum. ama üzüldüm normale bukdr yatkınken vücudum risk alamıyorum bebegimden kıymetli degil benim üç beş kesigim napimm.
simdi korkum ya çatı muayenesi dogumu başlatırsaa , bari Cumaya kdr dursun kızımm yaaa. yine bir sürü kan verdim idrarda protein cıktı doktorum piskoya bagladı yne,karacigerden böbreklerden ve gebelik zehirlenmesinden falan korkuyo,yarın cıkcak sonuclar. ayyy ben benden geçtim artık yaa

slm kızlarrr,bende geldim doktordan ohh beeee,
sonunda bi tarih verebildi bizimki cuma günü Allahın izni ile gelecek kızım dünyaya,sabah bakıcak nst ye sancı varsa alıcak cocugu,yoksa pazartesi alcakmıs. neyse bunada şükür..
ama anlamadıgım sezeryan olcam ona ragmen muayene etti ayy ne stres yaptım ne kastım kendimi,birazcık acım oldu tabi ama öle abartcak kdr degil. bzmm minik kızz kanala girmiş,hatta doktorum gel normal yapalım dedi tam normal dogumluksun çatın mükemmel,bebek inmiş gelmeyi bekliyor dedi. ama benim fıtık ve bebegin kordonu hala risk bizim için. eşim hiç normal istemiyo,kordondan nefessiz kalan bebekler var sonucta dyo,doktora da cok güvenmiyo. artık kısmetimiz böyleymiş diyorum. ama üzüldüm normale bukdr yatkınken vücudum risk alamıyorum bebegimden kıymetli degil benim üç beş kesigim napimm.
simdi korkum ya çatı muayenesi dogumu başlatırsaa , bari Cumaya kdr dursun kızımm yaaa. yine bir sürü kan verdim idrarda protein cıktı doktorum piskoya bagladı yne,karacigerden böbreklerden ve gebelik zehirlenmesinden falan korkuyo,yarın cıkcak sonuclar. ayyy ben benden geçtim artık yaa

gözün aydın az çok günün belli olmuş artık hayırlısıyla bebeğine ve sağlığına kavuşursun inşalllah....

canım bende bu aralar bol bol hurma yiyorumm
karnım çok sertleşiyor bu aralar
Allah muhafaza bide normal doğurmayım :111:
benim ilk doğumum sezeryan olduğundan dolayı normal olması çok riskli
ben bebiş kilo alsın diye yiyorum umarım doğru amaca hizmet ediyordur hurma :97:

Hayırlısı olsun bakalım canım bu da bir gelişme cuma ya da pazartesi. Bu arada ben sana dedim dün gece bu kadın seni normal doğurtmaya niyetlenmiş diye. Ne alaka sezeryan olcak insana çatı muayenesi, verir tarihi girersin ameliyeta. Bu arada cuma doğarsa kızın doğum günlerimiz aynı olacak. Benim de yarın randevum merak içindeyim benim doktor ne diyecek bakalım. Gerçi ne diyeceğini biliyorum az çok. Çok güzel her şey yolunda diyecek kilosu çok artmamışsa bebeğin bekleyelim diyecek ama insan beklentiyle gidiyor doktora işte.

İnşallah şu tahlillerle falan daha fazla uğraşmadan alırsın kızını kucağına her şey de yoluna girer.

evet kadın beni normal dogurtmaya niyetli,madem düşüncen böyleydi be kadın neden bana kordon var normal asla olmaz dedi,bilsem kendimi hazırlardım fıtıgı falan görmezdi belkide gözüm. giderken bile ne güzel asagı inmiş bebek diyo Allahımm Allahımm hem korkut beni kordon tehlikeli diye hemde normal de son 2 gün kala. amann artık ben bıraktım iice saldım,kızım saglıklı gelsinde hayırlısı ile kendimi hiiçç düşünmüyorum.
kuzummm sende yarın bi git bakalım bebiş saglıklı olsun da,beklemekten baska brsey gelmiyor elimizden. ben hala sancımın gelmesini bekliyorum olaya baksana inşallah yavrunn dogum için yavas yavas hazırlar kendini,günü yaklasmıs zaten. Allahın izni ile alsak kucagımıza miniklerimizii demek aynı gün olcak günlerinizz,tabi benm doktor sancın yok bugün git pazartesi gel demezsee,hafta sonuda hiç alırız demiyo bu arada,sancım olursa napcaksam

hiççç sancım yok bebeğim top gibi yukarda duruyor... kanala falan inmedi ya kanala inince karın daha mı aşağıda duruyor...bi anda falan mı iniyor... 39+3 oldum tık yokkkkkk üffff

hiççç sancım yok bebeğim top gibi yukarda duruyor... kanala falan inmedi ya kanala inince karın daha mı aşağıda duruyor...bi anda falan mı iniyor... 39+3 oldum tık yokkkkkk üffff

benimde zerre sancım yok canım,hatta gögsümün hemen altında koskocaman bir sertlik kütle var gbi. taşş gbi birşey.dogmaya yakın göbek asagı iniyormus , ben kendimden test ediyorum cidden inmiş,gören herkes dogum yakın mı diyor. kanala girme farklı ama benim,gecen haftada inikti göbegim ama kanala girmemişti. benim kasık agrılarım cookkk arttı ve genital bölgem düşcek gbi agırlastı sanki,ve smdi kanala girmiş bebek,doktoruma sordum kanala girdigi içinmiş bu agrılarım. bende 39+0 ım bugün ve daha yeni inmiş. stres yapma sen kendine sakın.

Herkese selam

canım ya benim iki haftadır göbeğim aşağıda, iki haftadır herkes doğum yakın diyordu, ama dün doktorum bu hafta gelmez, bebek gününü bekleyecek dedi, göbeğin inik olması, bebeğin kanala girmesi, sancılar hep birbirinden bağımsız galiba:44: son anda bebek doğacağı zaman birbirine bağımlı hale geliyorlar sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…