2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın canım.En azından tarif telaffuz etmiş seninkisi çok sevindim.Normal demesine şok oldum yalnız cidden dengesiz bi kadın bu yaf:)Sağlıkla kucağına bir al da bir daha da gitmessin.
Bu arada benim de idrarda protein çıktı,hatta enfeksiyon da var dedi bakalım cuma günü tekrar test yapar sanırım.Tansiyondan sonra idrar için test istedi senin nasıl tansiyonun?

Ben demi aldırsam hurma,hiç yemedim hamilelikte du ben de bir deniyeyim,sevmem aslında ama bizimkinin geleceği yok ne ağrı öyllee duruo bizimkisi:)

teşekkürler kızlar .... içim biraz rahatladı.... sabretmek zormuş ya......

slm annişler...

bebişlerinize hangi demir ilacı verildi? bana sağlık ocağı multitabs verdi. demir dışında başka vitaminler de var içeriğinde. ancak bıngıldakların erken kapanmasına yol açıyormuş diye duydum multitabs için. bu konuda bilgisi olan var mı?

topik giderek sessizleşiyor, herkes bebişlerle meşgul sanırım.. ben de miniğimi yıkadım bugün. şimdi uyuyor. akşama da misafir var hazırlık yapmaya girişicem birazdan..

selam. ben doğum yapalı 23 gün oldu ve 1 haftadır emziğe başladım. mecbur kaldım. çünkü bebeğim sürekli göğsümde olmak istiyor. bu duurm da beni youyo haliyle. yani acıkıyo emziriyorum sonra uykuya dalıyo tam beşiğine koyuyorum 10 dak sğrmeden tekrar ellerini ağzına götürüyo. ben önce doymadığı için sürekli aranıyo sandım. ama kontrole gittiğimizde dr kilo alımı güzel dedi. sadece sürekli emmek istiyo göğsümde durmak istiyımuş. o yüzden en azından geceleri emzik ver ki sende dinlenebilesin dedi bana. içime sinmedi başka bi dra da götürdüm o dfa aynı şeyleri söyledi. en aızndan geceleri kendini tatmin etsin sende o arada dinlen ki sütün tekrar dolsun dedi. neysekie mziği verirvermez tuttu. öyle yadırgamadı hiç :)

mervecimm hadi hayırlısı seninde az kaldı ya cuma ya pazartesi
bende pazartesi doğurcam belki aynı gün olur

prensesimm canım hurmayı en iyisimi sizler yiyin
ben löp löp götürüyom bide normal doğururmuşumm :111:

ahh canım sonundaaa bizdeee doguruyoruz yaa daha ne diim geldi demek o günler artık zaman hooppp diye geçsinn alalım miniklerimiziii kucagımızaa

cok saol cnm,
cumaya randevu aldm eger ilgisizse azıma geleni söleyip
başka doktor bulcam,
inş insan gibi davranrda buna gerek kalmaz cnm
cnkü ben aşırı panik biriyim öyle böyle dil:18:

ahh canım sonundaaa bizdeee doguruyoruz yaa daha ne diim geldi demek o günler artık zaman hooppp diye geçsinn alalım miniklerimiziii kucagımızaa

canım valla ben artık çok zorlanıyorum
gece uykusu diye bir şey kalmadı
39. haftalarda olan arkadaşlara kocaman bir maşallah diyorum

canım valla ben artık çok zorlanıyorum
gece uykusu diye bir şey kalmadı
39. haftalarda olan arkadaşlara kocaman bir maşallah diyorum

bende öyle valla 3 gibi en erkn yatıorum gündüzde kalkmak bilmiorum
cüsseli uzun boylu biri dilde kısa boylu biri olsadım napardm diorum hep cnm

merhaba arkadaşlar,

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim,
hepiniz telaşlısınız biliyorum ama deneyimli hamileler olarak size bir sorum olacak , benim ikili
testim de bebeğimin burun kemiği gözlendi ve ense kalınlığı normal çıktı risklerde normaldi ancak
betam yüksek çıktığından 20.haftada 2. düzey usg önerildi, doktorum geçen hafta 4 lü test yaptırdı
ve down sedrmonu riski 1:75 çıktı çok kötü oldum doktor sıvı aldır eğer bebek sakatsa aldırmayı düşünürsen
hayır aldırmak istemiyorum dedim ve 24 martta büyük ultrasona gireceğim...

nette araştırdım benimle hemn hemen aynı değerleri olan 4 lü sonucunda risk çıkmamış kişiler var kafam çok karışık
aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı cevaplarınız için teşekkür ederim

bende öyle valla 3 gibi en erkn yatıorum gündüzde kalkmak bilmiorum
cüsseli uzun boylu biri dilde kısa boylu biri olsadım napardm diorum hep cnm

canım benim boyum 163 cm. şuan ise 75 kiloyumm
normal olarak zorluyor beni nefesim kesliyor
eşime dün diyorum tır gibi oldum oda demezmi tır değil tanker
ayy ağlayımmı güleyimmi bilemedim öyle masum masum söylediki kızamadım :)
ama bu kilo hiç bana göre değil inşallah doğumdan sonra veririz kiloları

Teşekkürler canım, umarım sağlıklı ve kolay doğumlar tüm arkadaşlarıma olur, benim oğlana doktoru, kafası ve bacakları küçük doğum eylemini gerçekleştiremez o yüzden biz alalım demişlerdi, neyse gerek kalmadı,
berkerdem;
mervishko;
tofi82;
NiceGrL;
mrs_lord_byron
Teşekkürler kızlar,- Allah hepinize nasip etsin, bu arada oğlum 3260 gr ve 50 cm doğdu, yani dedikleri gibi 2980 falan değildi, neyse sağlıklı ya, gerisi boş,

oyyy maşallah kuzuna bu doktorlara da güven olmuyor yaaa, artık ne çıkarsa bahtımıza

canım maşallah yavruna
nasıl 3260 gr. olan çocuğa 3 hafta geri gidyor diyorlar anlamadım
manyakk bazı doktorlar
neyse canım seninde dediğin gibi sağlıklı ya gerisi boş
güle güle büyüt tekrardan yavrunu

bende 1.79 boy 85 kilo oldum, eşime dedim
zayflamasam beni terketmicen dimi
bi kaptan gemisini asla terketmez dediD
valla bu eşlere yaranmıo
onlara dünyanın en güzel şeyini hediye edioruz
ve bunun bedeli olarak gençlimiz ve güzellimiz
elden gidio hala dediklerine bak
eşimin bazen gizli gizli bana baktıgını yakalıorum
ne o cok deiştim çirkinleştim ondan bakıosun dimi diorum
yaa hayatım saçmalama içinde böyle bi melek varken nasıl çirkinleşebilirsin
dio ama tabi yersenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…