2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar Alev in yanından geliyorum gittiğimde kendiside doktoruda yeni ameliyattan çıkmıştı , doktoru benimde doktorum olduğundan karşılaşınca anlattı hayatının en hızlı, en zor ve en korku dolu ameliyatınıı yaptığını söyledi...

suni sancı verilip açılmaları bekledikleri sırada bebeğin kalbi durmuş alttan elle ve karından yapılan müdahalelere rağmen bebeğin kalp atışlarını hemen geri getirememişler sonra 30 u görünce jet hızıyla ameliyata almışlar alev diyor ki neredeyse narkoz verilirken kesime başlandı herkeste panik vs vs...

sonuç olarak oldukça sağlıklı ve çok güzel bir kızımız daha oldu , alev çok korkmuş ama bıraktığımda oda iyiydi, maşallah sütü gelmişti bebişte iştahla emdi , o emzirirken bende Berra ya utan diyip durdum :) abla oldun böyle ememiyorsun diye :)

3600 lerde ve 53 cm doğdu, herkeslere selamı var...

ayyy çok geçmiş olsunnnn artı Allah analı babalı büyütsünnnn

Coook sevndım adına canım gozun aydın artık bılıosun ne gun:)))) Insallah benmkıde pazrtesı oyle der bebıs asa ınms catın harıka 3 oda bı salon olur desın:))))
Bumuymus 3 hafta gerı cocuk masallahhhhh oglunaaa canımm nasıl boyle bı hata yapabılrler anlamıorum yaaa neye gore boyle yalns cıkıo verıler? gozunu karartcnn drlra bakmcn gercktn saglk sorunu yoksa normalde ıstıosan beklıcennn burdn bu sonc cıkıo:) hemen kendıme bı zugurt tesellısı buldum:)))))
canım ne kadar az içiyorsun
ben günde en az 8-10 bardak su içiyorum
idrar yolu enfeksiyonu olmayayım diye suya feci dadandım
canım doktorun neden suyu azmı iiyorsun diye sordu

Kız nedemk susamıorummm olurmu oyle sey gecen hafta dr bana suyu nıspeten azalms dedı dıyee sabaha kdr 1 bucuk lt su ıcıorum dolduruorum yatgn kenrına sabah kalkana kdr ya bıtms oluo yada 1 bardk kalıoo pzrtesı gttıgmde suyu cok ıyı dedı dedım tabı ıyı olck sabaha kdr su ıcıp ısıorum dedım:)))) Su ıcmek ıstıosanz yanınıza alcksınz yoksa gercktn cok az ıcılıo su gun ıcınde okdr ıcmıorum bende ama sabaha kdr o acıgı kapatıorum ztn cıse kalkıorum barı bosuna kalkmım dıyıorum vuruorum sısenın dıbıne:))))

Çok üzüldüm ama sonuçtan dolayı da çok sevindim, Şükürler olsun, Allah analı babalı büyütsün.

evet en az 4 saat dinlenmeliymiş gece anne ki sütü olsun tabi bazen değil 4 saat 1 saat bile yetiyo :)

benimde 11. gün son bi pıhtı şeklinde geldi ve bi daha hiç bişe gelmedi. tamamen kesildi yani diyebilirim

ben önce bu kanama 40 gün devam edecek sanıyordum eyvah 40 gün sürerse napcam falan diyordum :))

hem gözü aydın sağlıkla almış bebişini kucağına hemde geçmiş olsun,Rabbim analı babalı büyütsün bir daha da böyle korku yaşatmasın inşallah

arkadaşlar benim bu aralar karnım sertleşince aynı anda kasıklarımda ağrıda oluyor
evvelden sadece karnım sertleşirdi sanırım bu sancı değilmi :97:
bir fikri olan varmı

slm ronyacımm kasıklarındaki ağrı nasıl adet ağrısının şiddetlisi oluyo tam sancı olması için ağrının belinden kasıklarına vurması lazımm bende yalancı sancı çekiyorum daha önce doğum yaptığım için gerçek sancı nasıl biliyorum dr sordum sancılar 15 dk düşünce git dedi hastaneye günde 3 kere olursa gerk yok dedi

Banada dun bır sancı geldı muthıs guzldı dogrcm sandım annemmmmmmmm Dedım sımdı belımede vurursa hastane yolu gozukck sonra dınlenınce gectı ama heycn yapmadım degıl:)

aynen ya dün bende biraz temizlik yaptım yordum kendimi aksamda sancım oldu baya neredeyse gece 4 e kadar sürdü sevindim gelecek heralde dedim :) birde bugün olmasını cok isterdim 14 mart tıp bayramı diye

Evet canım ya, hatırlarsın ne stres olmuştum, özürlümü, gelişim geriliği mi falan derken, fazla düşünmekteb sonund aoğluşum çıktı geldi, bakma sen onlara bak ben iyiyim demek için, yerim ben onu, Rabbim hepsini korusun.

Oyyy benmde aklım sızdeydı dedım gamze gelnce haber verır ALLAH korumus ben ona dun deıdm madem kalbnde problem var ne dıye sunı sancı denıcn dırek alsınlr senı doguma dedım bana dedı kalp atıslrını duzeltebılrlerms ona gore sunı vercklrr oyle bı durumda bıle normalı denemıs cılgın kız neysekı ALLAH saglkla almayı nasıp etms cok sukur Masallah kızına herseyıde gayet ıyıymıs.
hehe ne güzel yaa 26 mart adında topikmi açsak ne? :)) nerde bulunuyorsun cnm? yavf izmir de olan yokmu ? görüşelim

Olabılr burda bı kac kısı daha 26 marttı baya cogalms cıdden:))) Ben İst lakın İzmıre her sene gezmeye gelırım ama ızmrden cok arkdsımz var topıkte ıletısme gecebılrsınz:)))

Canım hiç canını sıkma ilk oglumda 3lü test yüksekti risk i ama ben sıvı bile aldırmadım ayrıntılı ultrason filan bakıldı burtoma gittik her zerresinı incelediler hiç bişe yok oğlum şuan 21aylık ve maşallah barekAllah çok akıllı sağlıklı hiç canını sıkma ultrasona bi git çok pahalliydi 500tl verdik burtom a ama stresiniz bitiyo

Hayır ben ılk resımlerını gorunce anladım dedım masallah bunamı gelısım gerılıgı dıolardı tosun gıbı sonraa dr dıyo yaaa ınanıorz yaaa dedım en guzelını anası gelınce sorarım:))) Belkı dedım resımlerden buyuk gozukuodur:))) Masallahh oglunaa bayıldım canım cook tatlıı ALLAH analı bablı buyutsunnn

kızlar az su içmekten bahsedilmiş yapmayın nolur şimdi neysede doğumdan sonra süt olması için litrelerce su içeceksiniz sütün olması için en önemli sıvı su lütfen şimdiden başlayın bol bol su içmeye :)

geldiğinde mutlaka görüşelim bebişlerimizi biraraya getirelim insallah :) valla bilmiyorum izmir grubumu var farkında değilm cnm

off çok kötü olmus üzüldüm çok gecmiş olsun canım şimdiki durumlarına sevindim Allah sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin masallah bebişe

ayy çok geçmiş olsun Allah korumuş bebişi analı babalı büyüsünn

aynen ya dün bende biraz temizlik yaptım yordum kendimi aksamda sancım oldu baya neredeyse gece 4 e kadar sürdü sevindim gelecek heralde dedim :) birde bugün olmasını cok isterdim 14 mart tıp bayramı diye

geldiğinde mutlaka görüşelim bebişlerimizi biraraya getirelim insallah :) valla bilmiyorum izmir grubumu var farkında değilm cnm

Valla sancı oyle gelınce baya heycn yaptm demekkı sancılarım gelnce haycnlancnm once kalktmm yurudum nefes aldm baktm gecmıo dedım dur bıde uzanayım oyle uzanınca dındı pekıala oglm nezmn ıstersen ozaman gel dedım bende:))) Ben her sene tatıle gelırım ızmıre cok severım ızmır yolunu ama sanırım bu sene bebısten oturu o yollara cıkamıcm kocam hala tatıl planlrı yapıo ama bana zor olur gıbı geldıgı ıcın cesrt edebılrmıyım bılmıorum:))) Izmır grubu yok ama ızmrden baya arkds var onlar bu yazılrı okuyunca senı bulurlar merak etme

Son düzenleme:
bizim burda tık yok.. neredesin ki sen... yüksek bi semtteysen normaldir

banada arada oluyor adım falan atamıyorum ama ben kasıklarım agrıyor aha geliyor diyorum sonra geçiyor ne gelen var ne giden

Evet canım sancılar daha sıklastı karın sertlesmesıde sancıysa oda cok sıklastı ayrıca karnımda acıoo anneme dedım anne karnım acıoo neden? Bana soyle dedı cıldın gerılıoo ıste aklın basmıomu? Dedımkı sen sımdı bana Beyınsızmı demek ıstedın:)))) Guluoo kotu kadın muzeyyenn:))) Bıde elektrk carpması dıye adlndırdıklrı bıseyler hıssedıorum geercekten sankı boylee cook dusuk akımla elktrk verıolrms gıbı degısık bır hıs:))) Ben cocugumu onumzdekı hafta beklıorumm ıcıme oyle doguoo karnım hıc oyle demıo ama bılemıorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…