- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.841
bizim burda tık yok.. neredesin ki sen... yüksek bi semtteysen normaldir
banada arada oluyor adım falan atamıyorum ama ben kasıklarım agrıyor aha geliyor diyorum sonra geçiyorne gelen var ne giden
kızlar Alev in yanından geliyorum gittiğimde kendiside doktoruda yeni ameliyattan çıkmıştı , doktoru benimde doktorum olduğundan karşılaşınca anlattı hayatının en hızlı, en zor ve en korku dolu ameliyatınıı yaptığını söyledi...
suni sancı verilip açılmaları bekledikleri sırada bebeğin kalbi durmuş alttan elle ve karından yapılan müdahalelere rağmen bebeğin kalp atışlarını hemen geri getirememişler sonra 30 u görünce jet hızıyla ameliyata almışlar alev diyor ki neredeyse narkoz verilirken kesime başlandı herkeste panik vs vs...
sonuç olarak oldukça sağlıklı ve çok güzel bir kızımız daha oldu , alev çok korkmuş ama bıraktığımda oda iyiydi, maşallah sütü gelmişti bebişte iştahla emdi , o emzirirken bende Berra ya utan diyip durdum :) abla oldun böyle ememiyorsun diye :)
3600 lerde ve 53 cm doğdu, herkeslere selamı var...
dikmen tarafındayımmmmm burda kötü yağıyor
Bende varım kızlar benmde 26 bakalım kımınkı ılk gelecek:))))
Coook sevndım adına canım gozun aydın artık bılıosun ne gun:)))) Insallah benmkıde pazrtesı oyle der bebıs asa ınms catın harıka 3 oda bı salon olur desın:))))slm kızlarrr,bende geldim doktordan ohh beeee,
sonunda bi tarih verebildi bizimki cuma günü Allahın izni ile gelecek kızım dünyaya,sabah bakıcak nst ye sancı varsa alıcak cocugu,yoksa pazartesi alcakmıs. neyse bunada şükür..
ama anlamadıgım sezeryan olcam ona ragmen muayene etti ayy ne stres yaptım ne kastım kendimi,birazcık acım oldu tabi ama öle abartcak kdr degil. bzmm minik kızz kanala girmiş,hatta doktorum gel normal yapalım dedi tam normal dogumluksun çatın mükemmel,bebek inmiş gelmeyi bekliyor dedi. ama benim fıtık ve bebegin kordonu hala risk bizim için. eşim hiç normal istemiyo,kordondan nefessiz kalan bebekler var sonucta dyo,doktora da cok güvenmiyo. artık kısmetimiz böyleymiş diyorum. ama üzüldüm normale bukdr yatkınken vücudum risk alamıyorum bebegimden kıymetli degil benim üç beş kesigim napimm.
simdi korkum ya çatı muayenesi dogumu başlatırsaa , bari Cumaya kdr dursun kızımm yaaa. yine bir sürü kan verdim idrarda protein cıktı doktorum piskoya bagladı yne,karacigerden böbreklerden ve gebelik zehirlenmesinden falan korkuyo,yarın cıkcak sonuclar. ayyy ben benden geçtim artık yaa
Bumuymus 3 hafta gerı cocuk masallahhhhh oglunaaa canımm nasıl boyle bı hata yapabılrler anlamıorum yaaa neye gore boyle yalns cıkıo verıler? gozunu karartcnn drlra bakmcn gercktn saglk sorunu yoksa normalde ıstıosan beklıcennn burdn bu sonc cıkıo:) hemen kendıme bı zugurt tesellısı buldum:)))))Teşekkürler canım, umarım sağlıklı ve kolay doğumlar tüm arkadaşlarıma olur, benim oğlana doktoru, kafası ve bacakları küçük doğum eylemini gerçekleştiremez o yüzden biz alalım demişlerdi, neyse gerek kalmadı,
berkerdem;
mervishko;
tofi82;
NiceGrL;
mrs_lord_byron
Teşekkürler kızlar,- Allah hepinize nasip etsin, bu arada oğlum 3260 gr ve 50 cm doğdu, yani dedikleri gibi 2980 falan değildi, neyse sağlıklı ya, gerisi boş,
canım ne kadar az içiyorsun
ben günde en az 8-10 bardak su içiyorum
idrar yolu enfeksiyonu olmayayım diye suya feci dadandım
canım doktorun neden suyu azmı iiyorsun diye sordu
içemiyorum susamıyorum çünkü. ama çay gibi şeyler tüketiyorumoda kansızlıgımı tetikiyor sanırım. doktor ulatrasonda bakarken su azmı içiyorsun dedi bende evet dedim oda su çok iç dedi bu kadar. normalmi herşey dedim evet herşey normal dedi. çıktım odadan. kendi doktoruma götürdüm ultrason kagıdını normal güzel herşey dedi bende o doktor su iç dedi azmı içiyorsun dedi dedim oda evet coksu içmen laızmm normaldede dedi.
kızlar Alev in yanından geliyorum gittiğimde kendiside doktoruda yeni ameliyattan çıkmıştı , doktoru benimde doktorum olduğundan karşılaşınca anlattı hayatının en hızlı, en zor ve en korku dolu ameliyatınıı yaptığını söyledi...
suni sancı verilip açılmaları bekledikleri sırada bebeğin kalbi durmuş alttan elle ve karından yapılan müdahalelere rağmen bebeğin kalp atışlarını hemen geri getirememişler sonra 30 u görünce jet hızıyla ameliyata almışlar alev diyor ki neredeyse narkoz verilirken kesime başlandı herkeste panik vs vs...
sonuç olarak oldukça sağlıklı ve çok güzel bir kızımız daha oldu , alev çok korkmuş ama bıraktığımda oda iyiydi, maşallah sütü gelmişti bebişte iştahla emdi , o emzirirken bende Berra ya utan diyip durdum :) abla oldun böyle ememiyorsun diye :)
selam. ben doğum yapalı 23 gün oldu ve 1 haftadır emziğe başladım. mecbur kaldım. çünkü bebeğim sürekli göğsümde olmak istiyor. bu duurm da beni youyo haliyle. yani acıkıyo emziriyorum sonra uykuya dalıyo tam beşiğine koyuyorum 10 dak sğrmeden tekrar ellerini ağzına götürüyo. ben önce doymadığı için sürekli aranıyo sandım. ama kontrole gittiğimizde dr kilo alımı güzel dedi. sadece sürekli emmek istiyo göğsümde durmak istiyımuş. o yüzden en azından geceleri emzik ver ki sende dinlenebilesin dedi bana. içime sinmedi başka bi dra da götürdüm o dfa aynı şeyleri söyledi. en aızndan geceleri kendini tatmin etsin sende o arada dinlen ki sütün tekrar dolsun dedi. neysekie mziği verirvermez tuttu. öyle yadırgamadı hiç :)
benimde 11. gün son bi pıhtı şeklinde geldi ve bi daha hiç bişe gelmedi. tamamen kesildi yani diyebilirim
arkadaşlar benim bu aralar karnım sertleşince aynı anda kasıklarımda ağrıda oluyor
evvelden sadece karnım sertleşirdi sanırım bu sancı değilmi :97:
bir fikri olan varmı
Banada dun bır sancı geldı muthıs guzldı dogrcm sandım annemmmmmmmmDedım sımdı belımede vurursa hastane yolu gozukck sonra dınlenınce gectı ama heycn yapmadım degıl:)
Coook sevndım adına canım gozun aydın artık bılıosun ne gun:)))) Insallah benmkıde pazrtesı oyle der bebıs asa ınms catın harıka 3 oda bı salon olur desın:))))
Bumuymus 3 hafta gerı cocuk masallahhhhh oglunaaa canımm nasıl boyle bı hata yapabılrler anlamıorum yaaa neye gore boyle yalns cıkıo verıler? gozunu karartcnn drlra bakmcn gercktn saglk sorunu yoksa normalde ıstıosan beklıcennn burdn bu sonc cıkıo:) hemen kendıme bı zugurt tesellısı buldum:)))))
Kız nedemk susamıorummm olurmu oyle sey gecen hafta dr bana suyu nıspeten azalms dedı dıyee sabaha kdr 1 bucuk lt su ıcıorum dolduruorum yatgn kenrına sabah kalkana kdr ya bıtms oluo yada 1 bardk kalıoo pzrtesı gttıgmde suyu cok ıyı dedı dedım tabı ıyı olck sabaha kdr su ıcıp ısıorum dedım:)))) Su ıcmek ıstıosanz yanınıza alcksınz yoksa gercktn cok az ıcılıo su gun ıcınde okdr ıcmıorum bende ama sabaha kdr o acıgı kapatıorum ztn cıse kalkıorum barı bosuna kalkmım dıyıorum vuruorum sısenın dıbıne:))))
Oyyy benmde aklım sızdeydı dedım gamze gelnce haber verır ALLAH korumus ben ona dun deıdm madem kalbnde problem var ne dıye sunı sancı denıcn dırek alsınlr senı doguma dedım bana dedı kalp atıslrını duzeltebılrlerms ona gore sunı vercklrr oyle bı durumda bıle normalı denemıs cılgın kız neysekı ALLAH saglkla almayı nasıp etms cok sukurkızlar Alev in yanından geliyorum gittiğimde kendiside doktoruda yeni ameliyattan çıkmıştı , doktoru benimde doktorum olduğundan karşılaşınca anlattı hayatının en hızlı, en zor ve en korku dolu ameliyatınıı yaptığını söyledi...
hehe ne güzel yaa 26 mart adında topikmi açsak ne? :)) nerde bulunuyorsun cnm? yavf izmir de olan yokmu ? görüşelim
merhaba arkadaşlar,
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim,
hepiniz telaşlısınız biliyorum ama deneyimli hamileler olarak size bir sorum olacak , benim ikili
testim de bebeğimin burun kemiği gözlendi ve ense kalınlığı normal çıktı risklerde normaldi ancak
betam yüksek çıktığından 20.haftada 2. düzey usg önerildi, doktorum geçen hafta 4 lü test yaptırdı
ve down sedrmonu riski 1:75 çıktı çok kötü oldum doktor sıvı aldır eğer bebek sakatsa aldırmayı düşünürsen
hayır aldırmak istemiyorum dedim ve 24 martta büyük ultrasona gireceğim...
nette araştırdım benimle hemn hemen aynı değerleri olan 4 lü sonucunda risk çıkmamış kişiler var kafam çok karışık
aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı cevaplarınız için teşekkür ederim
Evet canım ya, hatırlarsın ne stres olmuştum, özürlümü, gelişim geriliği mi falan derken, fazla düşünmekteb sonund aoğluşum çıktı geldi, bakma sen onlara bak ben iyiyim demek için, yerim ben onu, Rabbim hepsini korusun.
Oyyy benmde aklım sızdeydı dedım gamze gelnce haber verır ALLAH korumus ben ona dun deıdm madem kalbnde problem var ne dıye sunı sancı denıcn dırek alsınlr senı doguma dedım bana dedı kalp atıslrını duzeltebılrlerms ona gore sunı vercklrr oyle bı durumda bıle normalı denemıs cılgın kız neysekı ALLAH saglkla almayı nasıp etms cok sukurMasallah kızına herseyıde gayet ıyıymıs.
Olabılr burda bı kac kısı daha 26 marttı baya cogalms cıdden:))) Ben İst lakın İzmıre her sene gezmeye gelırım ama ızmrden cok arkdsımz var topıkte ıletısme gecebılrsınz:)))
aynen ya dün bende biraz temizlik yaptım yordum kendimi aksamda sancım oldu baya neredeyse gece 4 e kadar sürdü sevindim gelecek heralde dedim :) birde bugün olmasını cok isterdim 14 mart tıp bayramı diye
geldiğinde mutlaka görüşelim bebişlerimizi biraraya getirelim insallah :) valla bilmiyorum izmir grubumu var farkında değilm cnm
bizim burda tık yok.. neredesin ki sen... yüksek bi semtteysen normaldir
banada arada oluyor adım falan atamıyorum ama ben kasıklarım agrıyor aha geliyor diyorum sonra geçiyorne gelen var ne giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?