- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.881
Teşekkürler canım, umarım sağlıklı ve kolay doğumlar tüm arkadaşlarıma olur, benim oğlana doktoru, kafası ve bacakları küçük doğum eylemini gerçekleştiremez o yüzden biz alalım demişlerdi, neyse gerek kalmadı,
berkerdem;
mervishko;
tofi82;
NiceGrL;
mrs_lord_byron
Teşekkürler kızlar,- Allah hepinize nasip etsin, bu arada oğlum 3260 gr ve 50 cm doğdu, yani dedikleri gibi 2980 falan değildi, neyse sağlıklı ya, gerisi boş,
Teşekkürler canım, umarım sağlıklı ve kolay doğumlar tüm arkadaşlarıma olur, benim oğlana doktoru, kafası ve bacakları küçük doğum eylemini gerçekleştiremez o yüzden biz alalım demişlerdi, neyse gerek kalmadı,
berkerdem;
mervishko;
tofi82;
NiceGrL;
mrs_lord_byron
Teşekkürler kızlar,- Allah hepinize nasip etsin, bu arada oğlum 3260 gr ve 50 cm doğdu, yani dedikleri gibi 2980 falan değildi, neyse sağlıklı ya, gerisi boş,
bacaklarım ayaklarım yüzüm elleirm falan şişti enim acaba su içmediğimden mi??? çorapları bi çıkarıyorum lastiğin oldugu yerler cökmüş falan ..
gerçekten 40+5 mi oldu doktor alalım falan demiyor mu ??
gerçekten 40+5 mi oldu doktor alalım falan demiyor mu ??
bide bi banyo yapayım diyom bugün bayağı yürüdüm hurma merdiven filan hayırlısıyla bu gece gelsin başka ne yapsam bilmiyom artık tavsiyelerinizi de bekliyorum
canım ben 10 tane okumuştum onuda ekledin değil mi?
Bana kimsenin tavsiyesi yok mu yâa napsam da doğsa bu bebek :) sezeryandan çok korkuyorum yâa üff
Allah kabul etsin canım evet senin dualarını da saydımm.....
canım kelin ilacı olsa başına sürer :)) diye bı espri yapım . Bende yuruyorum iş yapıyorum ama bana mısın demıyor. bence her bebek gelıcek zamanını bılıyor. doktorlarda 38 de olunca doğum tamam diyorlar ama 40 tan sonra hemen alalım oysa normalde doğum tarıhınden -15,+15 diyorlar. Bence 42 ye kadar beklemek lazım gelmıyorsa da
Bana kimsenin tavsiyesi yok mu yâa napsam da doğsa bu bebek :) sezeryandan çok korkuyorum yâa üff
bende sezeryan istemiyorum.... hurmaya bende başladım bugün.... beklemek çok zormuş bende hiç sancıda yok.... kanaldada değil ... hayırlısı Allahtan inşallah hepimiz bir avazda bebeklerimizi kucağımıza alırız...
bende sezeryan istemiyorum.... hurmaya bende başladım bugün.... beklemek çok zormuş bende hiç sancıda yok.... kanaldada değil ... hayırlısı Allahtan inşallah hepimiz bir avazda bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Kız nedemk susamıorummm olurmu oyle sey gecen hafta dr bana suyu nıspeten azalms dedı dıyee sabaha kdr 1 bucuk lt su ıcıorum dolduruorum yatgn kenrına sabah kalkana kdr ya bıtms oluo yada 1 bardk kalıoo pzrtesı gttıgmde suyu cok ıyı dedı dedım tabı ıyı olck sabaha kdr su ıcıp ısıorum dedım:)))) Su ıcmek ıstıosanz yanınıza alcksınz yoksa gercktn cok az ıcılıo su gun ıcınde okdr ıcmıorum bende ama sabaha kdr o acıgı kapatıorum ztn cıse kalkıorum barı bosuna kalkmım dıyıorum vuruorum sısenın dıbıne:))))
kızlar az su içmekten bahsedilmiş yapmayın nolur şimdi neysede doğumdan sonra süt olması için litrelerce su içeceksiniz sütün olması için en önemli sıvı su lütfen şimdiden başlayın bol bol su içmeofye :)
saol canım Allah kabul etsin.... çoğunu sen okudun zaten :)))
kızlar kolay doğumlarımız olsun bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım diye okumaya başlattığımız dualarımız 142 tane ayet_el kürsî oldu.... tüm okuyanlara teşekkürler.. Allah kabul etsin
canım duyduğum ve okuduğum kaynaklara göre normal doğuma çok yardımcı bir besin hurma.sen bebişin kilosu için başka kaynaklara yönel.bi de zaten kilo alımları artık yavaşladı bebişlerin.son zamanlarımız artık.
canım tabiki de az su içtiğinden şişmiş.aman diyim suyu içmekten vazgeçmeyin.ben her yere 1,5 lt lik su şişemle geziyorum.günde 3 tane bitiyo.ne kadar içtiğimi de anlıyorum. .doğumdan sonrada suyu sakın bırakmayın.sütün en önemli kaynağı.
al canım al..ben hamileliğin başından beri beri hergün bi iki tane yiyordum.şimdi sayısını arttırdım
..ay bebişleri yarışa sokmuşuz gibi oldu..hadi kızım hadiiii
Canım su iç ya hem vucuttaki odemi atar hemde çok sağlıklı içmek lazım. Ben hamıle kalana kadar 3 gun ıcmesem aklıma gelmezdi ama hamıle kaldığımdan beri yarım litrelik şişeyi doldurup doldurup içiyorum sende oyle yap şişeyi yanında tut bıttıkce doldur
Bende istemiyorum bı yandan da korkuyorum valla hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim. 2 haftadır çatı muayenesi oluyorum ne tetıkledi ne bişe. doktor kanala gırmedi dedi. Ama bugun bıraz sancım var bakalım ne olur
Bende istemiyorum bı yandan da korkuyorum valla hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim. 2 haftadır çatı muayenesi oluyorum ne tetıkledi ne bişe. doktor kanala gırmedi dedi. Ama bugun bıraz sancım var bakalım ne olur
ben daha çatı muayenesi olmadım bu cuma oalcağım nts'ye tekrar gireceğim... her hafta ben senden bu haftada doğum beklemiyorum demesine alıştım ...(( çatı muayenesi tetiklese bari...
Muayeneler beni de tetiklemedi bilmiyoz ne zaman gelcek vakti zamanı belli de biz dayan miyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?