2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani şu doktorlara ne demeli ya. o kadar seni üzdü ama maşallah herseyi yerinde oğlunun. Allah bize de nasıp etsin inş rahat bı doğum. Tekrar gözün aydın canım.

Yani şu doktorlara ne demeli ya. o kadar seni üzdü ama maşallah herseyi yerinde oğlunun. Allah bize de nasıp etsin inş rahat bı doğum. Tekrar gözün aydın canım.

bacaklarım ayaklarım yüzüm elleirm falan şişti enim acaba su içmediğimden mi??? çorapları bi çıkarıyorum lastiğin oldugu yerler cökmüş falan ..

Canım su iç ya hem vucuttaki odemi atar hemde çok sağlıklı içmek lazım. Ben hamıle kalana kadar 3 gun ıcmesem aklıma gelmezdi ama hamıle kaldığımdan beri yarım litrelik şişeyi doldurup doldurup içiyorum sende oyle yap şişeyi yanında tut bıttıkce doldur

gerçekten 40+5 mi oldu doktor alalım falan demiyor mu ??

Evet cumaya kadar bekleyelim diyolar hergün nst'ye çağırıyolar ama tık yok yalancı sancılar ve kasılmalar gelip gidiyo bakalım insallah normal gelir diyom ama bu gidişte gelmiycek gibi

bide bi banyo yapayım diyom bugün bayağı yürüdüm hurma merdiven filan hayırlısıyla bu gece gelsin başka ne yapsam bilmiyom artık tavsiyelerinizi de bekliyorum

bide bi banyo yapayım diyom bugün bayağı yürüdüm hurma merdiven filan hayırlısıyla bu gece gelsin başka ne yapsam bilmiyom artık tavsiyelerinizi de bekliyorum

Bana kimsenin tavsiyesi yok mu yâa napsam da doğsa bu bebek :) sezeryandan çok korkuyorum yâa üff

Bana kimsenin tavsiyesi yok mu yâa napsam da doğsa bu bebek :) sezeryandan çok korkuyorum yâa üff

canım kelin ilacı olsa başına sürer :)) diye bı espri yapım . Bende yuruyorum iş yapıyorum ama bana mısın demıyor. bence her bebek gelıcek zamanını bılıyor. doktorlarda 38 de olunca doğum tamam diyorlar ama 40 tan sonra hemen alalım oysa normalde doğum tarıhınden -15,+15 diyorlar. Bence 42 ye kadar beklemek lazım gelmıyorsa da

Ay öyle ama artık sabrım kalmadı yâa

bende sezeryan istemiyorum.... hurmaya bende başladım bugün.... beklemek çok zormuş bende hiç sancıda yok.... kanaldada değil ... hayırlısı Allahtan inşallah hepimiz bir avazda bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Bende istemiyorum bı yandan da korkuyorum valla hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim. 2 haftadır çatı muayenesi oluyorum ne tetıkledi ne bişe. doktor kanala gırmedi dedi. Ama bugun bıraz sancım var bakalım ne olur

Amin insallah 00 .

bana azalmış falan demiyorlar normal diyorlardı bugünde normal dedi suyu ama su içmediğimide söyledi. neyse içerim içebilirim inş midemi yakıyor su yaaaa

dediğim gibi midemi çok rahatsız ediyor suuu ama içmeye çalısacagımm tmm.

ben 60 tane okudum cnm yazdın mı?

bende içmeye çalısayım bari ama gece sabaha kadar 2 bardak falan içiyorumm gündüzde 3 4 bardak yeterli değil bu miktar değil mi_

şişe mantıklı ewet denicemm

ben daha çatı muayenesi olmadım bu cuma oalcağım nts'ye tekrar gireceğim... her hafta ben senden bu haftada doğum beklemiyorum demesine alıştım ... (( çatı muayenesi tetiklese bari...

Muayeneler beni de tetiklemedi bilmiyoz ne zaman gelcek vakti zamanı belli de biz dayan miyoz

ben daha çatı muayenesi olmadım bu cuma oalcağım nts'ye tekrar gireceğim... her hafta ben senden bu haftada doğum beklemiyorum demesine alıştım ... (( çatı muayenesi tetiklese bari...

inş tetikler canım 2 haftadır oluyorum çatı muayenesi. en son pztsi özelikle o kadar bastırdı ki hatta 3 parmakla girişti herhalde çünkü 3 parmağına kayganlaştırıcı sürdü.canım acıdı dedim artık tetıkler ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…