2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende son 1 2 aydır kullanıyorum öncesinde soda sakız süt le falanidare ettim ama aartık idare edilcek yanı kalmadıçç normal görünüyor bakalım doktorumda normalden yana zaten. tarihimiz belli değil ne zaman gelirse artık
ben başlarda içiodum ama sonra şuruptan tiksindim ve bıraktım,

60 tane okudum cnm. yazarsınız.. kaçta kaldıgını bilmiyorum geçmişe cok bakamadım..

selamkızlar nasılsınız? bugünn gittik oğluşumla hastaneye nst ye girdim ve lk 15 dakkası uyudugu içinbaştan cekildi. çok sıkıldım ve belim agrısı sırt üstü yatmakdan. kanım gene düşük cıktı. ama geri kalan herşeyy normal cok şükürr..

hı birde su azmı içiyorsun dedi suyu cok içmelisin dedi. ben günde toplasanız 3 4 bardak su anca içiyorum.. ne zararı var ki???

hı birde su azmı içiyorsun dedi suyu cok içmelisin dedi. ben günde toplasanız 3 4 bardak su anca içiyorum.. ne zararı var ki???

canım ne kadar az içiyorsun
ben günde en az 8-10 bardak su içiyorum
idrar yolu enfeksiyonu olmayayım diye suya feci dadandım
canım doktorun neden suyu azmı iiyorsun diye sordu

canım ne kadar az içiyorsun
ben günde en az 8-10 bardak su içiyorum
idrar yolu enfeksiyonu olmayayım diye suya feci dadandım
canım doktorun neden suyu azmı iiyorsun diye sordu

içemiyorum susamıyorum çünkü. ama çay gibi şeyler tüketiyorum oda kansızlıgımı tetikiyor sanırım. doktor ulatrasonda bakarken su azmı içiyorsun dedi bende evet dedim oda su çok iç dedi bu kadar. normalmi herşey dedim evet herşey normal dedi. çıktım odadan. kendi doktoruma götürdüm ultrason kagıdını normal güzel herşey dedi bende o doktor su iç dedi azmı içiyorsun dedi dedim oda evet coksu içmen laızmm normaldede dedi.

bizde de aynen anlattığın gibi, ben de onu öyle aranıyo gördüğümde sütüm yetmiyo die düşünüp, mama da veriorum... umarım aç bırakmıyorumdur:26:

bacaklarım ayaklarım yüzüm elleirm falan şişti enim acaba su içmediğimden mi??? çorapları bi çıkarıyorum lastiğin oldugu yerler cökmüş falan ..

canım herşey normalse sorun yoktur
ama bol su içmek iyi
biliyorsun gebelik döneminde idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor
onu önlemiş olursunuz
bende çok su içiyorum bebeğin suyu fazla çıkıyor :)
doktor karnın çok büyük ama bebek öyle büyük değil dedi
suyum fazlaymış onun için karnım çok büyük

arkadaşlar benim bu aralar karnım sertleşince aynı anda kasıklarımda ağrıda oluyor
evvelden sadece karnım sertleşirdi sanırım bu sancı değilmi :97:
bir fikri olan varmı

benim suyum normal, bebek normal, ben normalim :) ama şişiyorum sanırım o da su içmediğimden tuzu kesmediğimden. ondan demiş olabilir.. neyse su dedik gideyimde bir bardak içeyim :)

tarihlerimiz aynı bakalım kim önden doğuracak tatlım hehe :) yavf hurmayı yeni duyuyorum bende alayım bari çokta severim aslında :)) sağol cnm bilgin için.bende topikten bi arkadastan duymustum avatar ismini hatırlamıyorum ince erkek tarakları vardı ya cep tarağı babamın olurdu hep doğum esnasında avucumuza alıp dişli kısmını yırnak aramıza geçirip açıp kapatacakmısız açılmaya neden oluyormuş ama şimdi denemeyin demişti ertesi gün 2 tane aldım çantama attım :))

arkadaşlar benim bu aralar karnım sertleşince aynı anda kasıklarımda ağrıda oluyor
evvelden sadece karnım sertleşirdi sanırım bu sancı değilmi :97:
bir fikri olan varmı

Canım arada bana da oluyor öyle şeyler ben de sancı olmasını umuyorun daha önce yaşamayınca bilmiyor insan. Arkadaşlar gelince anlarsın diyor bakalım gelse de anlasak

Bende varım kızlar benmde 26 bakalım kımınkı ılk gelecek:))))

maşallah. ya aslında o kadar hurmayı yedikten sonra çocukta aşırı bir enerji patlaması olup, çıkmak istemiş olmasın:) valla ben geçen 250 gr aldım. oturup hepsini yiyemem ya

hadi gözün aydın, en azından herşey yolunda canım, bir de şu sezeryan tarihini vereydi doktorun iyiydi bir de sanırım, alttan muayeneden sonra doğum tetiklenirmi diye. ben 3 kez oldum doğum falan olmadı valla daha rahat ol, kanamam da olmadı. Rabbim nasıl istiyorsa o zaman geliyor kuzular

evet bu çatı muayenesi oluyor. beni ilk kez muayene ettiğinde de açıklığım 1cm de 3 kezde de. o yüzden açılma ile alakası olduğunu düşünmüyorum. 3. soruya gelince. bende de durumlar senin gibi. ne ağrı ne sancı ne kanala girme var. haftaya muhtemelen suni sancı verelim dicek, yarın tekrar kontrolüm var, doktorlar ne derse o artık, günümüz kalmadı çünkü artık. haklı olarak onlar da bebeği riske atmak istemiyorlar..

bizim burda tık yok.. neredesin ki sen... yüksek bi semtteysen normaldir
ankarada kar başladı yeterrr yaaa içim karardı tutup ya sancım mancım tutarsa akşam diye düşünmeden edemiyorummm.....

banada arada oluyor adım falan atamıyorum ama ben kasıklarım agrıyor aha geliyor diyorum sonra geçiyor ne gelen var ne giden
Banada dun bır sancı geldı muthıs guzldı dogrcm sandım annemmmmmmmm Dedım sımdı belımede vurursa hastane yolu gozukck sonra dınlenınce gectı ama heycn yapmadım degıl:)

cok saol cnm,
cumaya randevu aldm eger ilgisizse azıma geleni söleyip
başka doktor bulcam,
inş insan gibi davranrda buna gerek kalmaz cnm
cnkü ben aşırı panik biriyim öyle böyle dil:18:

en iyisi cuma gitmen tabi cnm,her iki davranışında da üzüldüğünü ve yasadığın ruhsal durumu paylasmalısın doktorunla yani cuma gittiğinde pozitif bulursan bile mutlaka demelisin gecen geldiğimde böyle konusmanız davranmanız beni çok üzdü diye mutlaka belirtmelisin hassaslığının farkında olsun...çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…