- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.921
benim sıkışmalar bugün dahada şidettlendi alt tarafın kemikleri kırılıyo sanki bebişin ne zaman geleceğini bilmeden beklemek çok heyecanlı birazda sabır istiyoo eşim benden heyecanlı perşembe cuma geliş diyo nerden bilyosaa
slm ronyacımm kasıklarındaki ağrı nasıl adet ağrısının şiddetlisi oluyo tam sancı olması için ağrının belinden kasıklarına vurması lazımm bende yalancı sancı çekiyorum daha önce doğum yaptığım için gerçek sancı nasıl biliyorum dr sordum sancılar 15 dk düşünce git dedi hastaneye günde 3 kere olursa gerk yok dedi
tabii canım aslında en saglıklısı sancıları beklemekmiş,annem anlatıyordu bugun izlemiş yine bi yerden,doktorlar normal dogum ile sezeryan dogumdan bahsetmiş,normal dogum olan bebekler acıya daha fazla dayanıklı oluyorlarmıs sancıyla geldikleri için dedigin gbi bagısıklıkları daha kuvvetli oluyormus.sezeryanda ise bebek sancı nedir bilmedigi için anne de ıkınmadıgı için acı duyuları,acı eşikleri daha düşük oluyormus ve en ufak agrıda hemenn mızmızlanıyorlarmıs vs. bagısıklık desen zaten daha az. bakalım benim doktorumla bu zamana kdr ii geldim ben,şükrediyorum valla,birkaç gün kaldı ya sabır çekip bekliyorum. sancımın gelcegi yok,gelse keskeesancılara kalırsak oo ooo 41 i bulur benim tembel kızım
BUGÜNÜ DE ATLATTIK, BİGÜNÜN KALDI SAYILIR...CUMAYI DA SAYMA...O GÜN GİTTİĞİĞNDE MUTLU SON OLUR İNŞALLAH...HADİ HAYIRLISI
amin inşallah canım bende şimdi senin yorumlarına bakıyodum anlamadım senin fıtığın var dr sezeryandan niye normal doğuma dönüyo gerçi muayene olmuşsun çatın müsaitmiş ne olacak senin akıbetin ameliyat doğum biarada mı olacakk sağsalim doğurabilsek kaç kişi kaldık şurda doğuramayannn
Kaç tane doğurmuş seninki....benimki de şehir dışında, sancı başlayınca çağırırım ben seni dedim...doğmadan bir iki gün önce geliyim ben diyo....heee, sanki ben biliyorumya ne gün doğcağını...hadi geldi ama bebek gelmedi, tekrar gidicek işinin başına mecbur...saçma sapan olcak...yok dedim, bekle :)
kızlar 13 mart saat 13.27 de 3.620 gr 52 cm normal doğumla oğluşum oldu.allahım hepinizi kurtarsın.detayları sonra anlatırım:)
BUGÜNÜ DE ATLATTIK, BİGÜNÜN KALDI SAYILIR...CUMAYI DA SAYMA...O GÜN GİTTİĞİĞNDE MUTLU SON OLUR İNŞALLAH...HADİ HAYIRLISI
evett sonunda elle tutulabilir 2 tarihim olduu,gel kızım gel dye diye dilimde tüy bitti artık hepimiz dogum yapalımm hayırlısı ileee.
iyi geceler annisler,
benim günüm geldi catti ama bizim bebisten hala bir cit yok:-(
hafif adet agrisi gibi agrim var,
bugun doktorda sancimda cok az cikti:-(
gunlerdir yurumekten oynamaktan yoruldum artik,
ne yaptiysam gelmiyo:-(
artik biraktim kendi bilir:-( küstüm
ii gecelerr canımmm,senin bebişte tembel cıktı desenee, ben anlamıyorum bu sene baya zorlandık dogurmak için sıpaları yaa, bende 39 oldum cuma günü sezeryan,normali bekleseymişim zaten gelmicekmiş baksana. sende dikkat et kuzum yürü yürü de vücudun güçsüz düşmesinn,zaten salgın var havada. sen saglıgına dikkat et hiç olmadı suni sancı,gelir miniğin gelir annesi. saglıklı olsunlarda 3-5 günden geçtim artık ben
kızlar 13 mart saat 13.27 de 3.620 gr 52 cm normal doğumla oğluşum oldu.allahım hepinizi kurtarsın.detayları sonra anlatırım:)
heheh az cok benim doktorumu tanımıssınızdır zatenbende anlamadım kii,önce kordon var fıtıgın var normal dogum cok riskli dedi,vazgecirdi beni. şimdide çatıma bakınca ( pek begendi sanırım ) gel normal yapalım diyo. çatın cok müsait bebek cok inmiş zaten tek ıkınmana bakar diyo,kordonuna ragmen bukdr inmesi mucize diyo. ee dedim risk var demiştinz hala var risk diyo ama vücudum norml doguma cok müsaitmiş. ee dedim bende madem risk var bebek için ben neden riske atım ki yavrumu,kendi fıtıgımdan geçtim artık.
annem eşim falanda sezeryan istediler bebek riske girmesin diye,birde baktılar ben artık fıtıktan yürüyemez oldum,sezeryan dedik. eger sancım cuma günü olursa sezeryana alıcak,ozamana genel cerrah hazır. ama sancım yoksa pazartesi olcakmısım,ozaman için kesin randevu alamadıık genel cerrahtan. haftasonu sezeryan yapmıyor planlamasına göre kadın dogumcum. bende korkuyorum olurda sancım olursa,bebek epey asagıdaymıs çünkü ben napıcam
amannnn yavrum benim üç beş kişi kaldık bizde dogursaydık hayırlısı ilee
hayırlı olsun canımm Allah uzun saglıklı ömür nasip etsin ogluna inşallah. masallah kilosu boyu cok idealdogum hikayeni bekliyoruzzz
evett sonunda elle tutulabilir 2 tarihim olduu,gel kızım gel dye diye dilimde tüy bitti artık hepimiz dogum yapalımm hayırlısı ileee.
ii gecelerr canımmm,senin bebişte tembel cıktı desenee, ben anlamıyorum bu sene baya zorlandık dogurmak için sıpaları yaa, bende 39 oldum cuma günü sezeryan,normali bekleseymişim zaten gelmicekmiş baksana. sende dikkat et kuzum yürü yürü de vücudun güçsüz düşmesinn,zaten salgın var havada. sen saglıgına dikkat et hiç olmadı suni sancı,gelir miniğin gelir annesi. saglıklı olsunlarda 3-5 günden geçtim artık ben
bizimki okadar inatciki cinsiyetini bile bilmiyorum daha :-D
gostermedi,
tamamiyle surrpriz yumurta yani erkek olsa gelmisti simdiye kesin kizim olucak nazli ayni halasi:-D
kiz bebekleri genellikle gununu gecirirmis diye duydum ne kadar dogru bilemem.
gelse artik yaa bugunu ben iple cektim sezeryan olmak istemiyorum:-(
canım senin işinde zor inşallah sağ salim doğumun olurr fıtığın alınır zaten normal doğum yapsan o fıtıkla nasıl ıkınacaksınn ben bütün kuvvetimle ıkınmıştımm sesim kısılmıştı bendede bel fıtığı başlangıcı var dr sordum normal doğuma engel olurmu diye masaya çıkabilrsen yaparsın demiştiii çıkmıştımda ilk doğumda
canım benim bu aralar belimden kasıklarıma vuruyor
ama öyle aman aman şidetli ve düzenli değil
sanırım bunlar yalancı sancı
masaya cıkmak mııı vuuu bugün çatı muayenesinde ölüyordum fıtık agrısındannnn, bacaklarımı öyle tutmak hayatımda yasadıgım en büyük acıydı sanırım,bir de normalde ıkınırken düşünemiyorum kendimii. bel fıtıgı daha da zor benim yne kasık fıtıgı. Allah kolaylık versin kuzum sanaa yaaa. sag salim kavus yavruna inşallahhhh.
masaya cıkmak mııı vuuu bugün çatı muayenesinde ölüyordum fıtık agrısındannnn, bacaklarımı öyle tutmak hayatımda yasadıgım en büyük acıydı sanırım,bir de normalde ıkınırken düşünemiyorum kendimii. bel fıtıgı daha da zor benim yne kasık fıtıgı. Allah kolaylık versin kuzum sanaa yaaa. sag salim kavus yavruna inşallahhhh.
slm herkes nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?