2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç tane doğurmuş seninki....benimki de şehir dışında, sancı başlayınca çağırırım ben seni dedim...doğmadan bir iki gün önce geliyim ben diyo....heee, sanki ben biliyorumya ne gün doğcağını...hadi geldi ama bebek gelmedi, tekrar gidicek işinin başına mecbur...saçma sapan olcak...yok dedim, bekle :)

canım benim bu aralar belimden kasıklarıma vuruyor
ama öyle aman aman şidetli ve düzenli değil
sanırım bunlar yalancı sancı

kızlar 13 mart saat 13.27 de 3.620 gr 52 cm normal doğumla oğluşum oldu.allahım hepinizi kurtarsın.detayları sonra anlatırım:)

iyi geceler annisler,
benim günüm geldi catti ama bizim bebisten hala bir cit yok:-(
hafif adet agrisi gibi agrim var,
bugun doktorda sancimda cok az cikti:-(
gunlerdir yurumekten oynamaktan yoruldum artik,
ne yaptiysam gelmiyo:-(
artik biraktim kendi bilir:-( küstüm

heheh az cok benim doktorumu tanımıssınızdır zaten bende anlamadım kii,önce kordon var fıtıgın var normal dogum cok riskli dedi,vazgecirdi beni. şimdide çatıma bakınca ( pek begendi sanırım ) gel normal yapalım diyo. çatın cok müsait bebek cok inmiş zaten tek ıkınmana bakar diyo,kordonuna ragmen bukdr inmesi mucize diyo. ee dedim risk var demiştinz hala var risk diyo ama vücudum norml doguma cok müsaitmiş. ee dedim bende madem risk var bebek için ben neden riske atım ki yavrumu,kendi fıtıgımdan geçtim artık.
annem eşim falanda sezeryan istediler bebek riske girmesin diye,birde baktılar ben artık fıtıktan yürüyemez oldum,sezeryan dedik. eger sancım cuma günü olursa sezeryana alıcak,ozamana genel cerrah hazır. ama sancım yoksa pazartesi olcakmısım,ozaman için kesin randevu alamadıık genel cerrahtan. haftasonu sezeryan yapmıyor planlamasına göre kadın dogumcum. bende korkuyorum olurda sancım olursa,bebek epey asagıdaymıs çünkü ben napıcam
amannnn yavrum benim üç beş kişi kaldık bizde dogursaydık hayırlısı ilee

sancılarım başlayınca
eşim yanımda olur inşallah işten gelmesi 1 saati bulur sende eşini sancılanınca çağır bencede gelene kadar bayılmasalar iyidirrr

kızlar 13 mart saat 13.27 de 3.620 gr 52 cm normal doğumla oğluşum oldu.allahım hepinizi kurtarsın.detayları sonra anlatırım:)

hayırlı olsun canımm Allah uzun saglıklı ömür nasip etsin ogluna inşallah. masallah kilosu boyu cok ideal dogum hikayeni bekliyoruzzz

güzeller güzeli Mart anneleri,
ben artık yatmalı,uzanmalıyım,oturmamda yasakmıs. uykum da yok herhalde sabaha kdr tv nin dibine vurucam,tlf dan okey dönücem vs.
Allah hepinizeee tatlı rüyalar nasip etsinn, miniklerinizi görün rüyanızda güzel güzel , mutlu mutlu.
bu gece için benden 10 ayetel kürsi yazın canlarım listeye hayırlı dogumlarımız için.

canım senin işinde zor inşallah sağ salim doğumun olurr fıtığın alınır zaten normal doğum yapsan o fıtıkla nasıl ıkınacaksınn ben bütün kuvvetimle ıkınmıştımm sesim kısılmıştı bendede bel fıtığı başlangıcı var dr sordum normal doğuma engel olurmu diye masaya çıkabilrsen yaparsın demiştiii çıkmıştımda ilk doğumda

masaya cıkmak mııı vuuu bugün çatı muayenesinde ölüyordum fıtık agrısındannnn, bacaklarımı öyle tutmak hayatımda yasadıgım en büyük acıydı sanırım,bir de normalde ıkınırken düşünemiyorum kendimii. bel fıtıgı daha da zor benim yne kasık fıtıgı. Allah kolaylık versin kuzum sanaa yaaa. sag salim kavus yavruna inşallahhhh.

inşallah canım masaya çıktım ama doğumdan sonra1saat ayaklarımı uzatıp sırt üstü yatmam gerekiyodu içimdeki kanın boşalması için o zaman çok belim acmıştı şimdi ne olacak hayırlısı senin normal doğum yapman iyi olmaz bence hayırlısıyla doğuralım inşallahh yat dinlen canımm

Senin doktorda tam uyuzmuş canım. sezeryanda çatıya ne gerek var. Ya o koltuk zaten insanın psikolojisini bozmaya yetiyor . ona oturıunca bı kötü oldum 2 haftadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…