- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.901
ben 60 tane okudum cnm yazdın mı?
lagrima süpersin Allah kabul etsin......... seninle 230 tane ayet_el kürsimiz oldu.. İnşallah sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar yapar bebeğimizi kucağımıza alırız...
evet haklısın ya dayanamıyoruz. ama bence gelicek zamanları belli azıcık sabredelim inş kolay olur
lagrima süpersin Allah kabul etsin......... seninle 230 tane ayet_el kürsimiz oldu.. İnşallah sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar yapar bebeğimizi kucağımıza alırız...
Elektrikli göğüs pompası alan var mı?
Hangi marka aldınız?
selam kızlar...bilgisayar bozuktu, 3 gündür giremedim...doğum olmuştur kesin...ben de dün kontrole gittim...devlet hastanesine...38+4 üm ama çatı muayenesi filan yapmadı dktr...sancılar başlayınca yapıyoruz onu dedi...şimdi gerçekçi sonuç vermeyebilir, gerek yok dedi...yani doğumda yapıcak direk
Elektrikli göğüs pompası alan var mı?
Hangi marka aldınız?
hadi gözün aydın, en azından herşey yolunda canım, bir de şu sezeryan tarihini vereydi doktorun iyiydibir de sanırım, alttan muayeneden sonra doğum tetiklenirmi diye. ben 3 kez oldum doğum falan olmadı valla daha rahat ol, kanamam da olmadı. Rabbim nasıl istiyorsa o zaman geliyor kuzular
ayy canım valla gözüm aydın en azından ortalama bi günüm var artık,cuma sabah dogurcak gbi gel dedi,pılımı pırtımı alcakmısım nst de sancım cıkarsa direktt doguma,yoksa pazartesi. anlamadıgım nokta sezeryanda sancımı neden bekliyor bu kekoçatı muayenesi tetiklemiyor demek ohh ne ala o zaman,bide yapcagını sölememişti , birden geç direkt muayene edelim dedi ama ben beynimden vurulmusa döndüm resmen stresten, iikide temiz gitmiştim yoksa oo ooo benimde şuan ne kanamam var nede böle ilaçla muayene ediyor ya tentürdiyot gbi gelmedi. artık cumaya kadar Wc harici kalkma hep yat dedi,ama açılmadan bahsetmedi. muayenede bebegin basına dokunmus ıyyy bi garip oldum
canım devlet hastanesinde mi doğum yapcaksın bende devlete gidiyorm ama dr sormadım çatı muıayenesini pazartesi randevum var o zaman sorcam senin bebiş kanala girmiş mi??
hadi gözün aydın, en azından herşey yolunda canım, bir de şu sezeryan tarihini vereydi doktorun iyiydibir de sanırım, alttan muayeneden sonra doğum tetiklenirmi diye. ben 3 kez oldum doğum falan olmadı valla daha rahat ol, kanamam da olmadı. Rabbim nasıl istiyorsa o zaman geliyor kuzular
ayy canım valla gözüm aydın en azından ortalama bi günüm var artık,cuma sabah dogurcak gbi gel dedi,pılımı pırtımı alcakmısım nst de sancım cıkarsa direktt doguma,yoksa pazartesi. anlamadıgım nokta sezeryanda sancımı neden bekliyor bu kekoçatı muayenesi tetiklemiyor demek ohh ne ala o zaman,bide yapcagını sölememişti , birden geç direkt muayene edelim dedi ama ben beynimden vurulmusa döndüm resmen stresten, iikide temiz gitmiştim yoksa oo ooo benimde şuan ne kanamam var nede böle ilaçla muayene ediyor ya tentürdiyot gbi gelmedi. artık cumaya kadar Wc harici kalkma hep yat dedi,ama açılmadan bahsetmedi. muayenede bebegin basına dokunmus ıyyy bi garip oldum
canım sezeryan bile olsa sancılar başladığında yapılırsa bebek için daha sağlıklı oluyomuş...çünkü sancı anında bazı hormonlar salgılanıyomuş ve bunlar bebeği hazırlıyomuş, hiçbişey yokken yapılan sezeryanlada bebek sudan çıkmış balığa dönüyomuş hiç beklemediği bi anda kesilip alındığı için...bunlar bağışıklığını filan etkileyebiliyomuş...o yüzden bekliyodur bence doktorun....en sağlıklısı da bu zaten
evet, devlette yapcam doğumu inşallah...ebeler filan çok deneyimliler..gerekmeden sezeryana almıyolar filan...özelden daha çok güveniyorum ben devlete...çatı muayenesi şimdi yapsam bile belli olmaz,,,o durum açılman sancın başlayınca anlaşılır dedi doktor...bebiş kanala girmemiş henüz ama girmek üzereymiş..elini bikini bölgesinin az üstüne koydu doktor, başı burda dedi...görüntü olarak karnım hala gayet dik, öyle inme filan yok...
canım sezeryan bile olsa sancılar başladığında yapılırsa bebek için daha sağlıklı oluyomuş...çünkü sancı anında bazı hormonlar salgılanıyomuş ve bunlar bebeği hazırlıyomuş, hiçbişey yokken yapılan sezeryanlada bebek sudan çıkmış balığa dönüyomuş hiç beklemediği bi anda kesilip alındığı için...bunlar bağışıklığını filan etkileyebiliyomuş...o yüzden bekliyodur bence doktorun....en sağlıklısı da bu zaten
ahh kuzum keske saglıgım elversede beklesem hatta normal dogursam,artık fıtıgımın agrısından ağla ağla ölüyorum yaa. sezeryanda amaç planlı olması degil mi,benmle olan sezeryanların hepsi coookktaann dogdu. sancımda yok , olmuyor,olcaga da benzemiyor kuzum ya. acil sezeryan olcak sancım birden gelirse, ama işte ozamanda fıtık ameliyatı için genel cerrahı ayarlayamama riskimiz cok yüksek. artık kısmetimizde ne varsa diyorum hayatım kızım saglıkla bi gelseydi dünyaya ben dayanıcam artık biraz daha acılara. anne olmak kolay degilll .
hayırlısı olsun canım bende devlette yapıcam dedin gibi önce normal doğum deniyolar yoksa keyfiye sezeryana almıyolar benim karnım aşağıda ama çok değil bende 2 gün önce dr gittim bebiş leğen kemiğine yerleşmiş dedi yani kanala girmiş her an gelebilir dedi ve çok idrara sıkıştırıyo
ahh kuzum keske saglıgım elversede beklesem hatta normal dogursam,artık fıtıgımın agrısından ağla ağla ölüyorum yaa. sezeryanda amaç planlı olması degil mi,benmle olan sezeryanların hepsi coookktaann dogdu. sancımda yok , olmuyor,olcaga da benzemiyor kuzum ya. acil sezeryan olcak sancım birden gelirse, ama işte ozamanda fıtık ameliyatı için genel cerrahı ayarlayamama riskimiz cok yüksek. artık kısmetimizde ne varsa diyorum hayatım kızım saglıkla bi gelseydi dünyaya ben dayanıcam artık biraz daha acılara. anne olmak kolay degilll .
hmm, doğruya, unutmuşum, senin özel bi durumun vardı...geçen bi programda izlemiştim de doktor böyle anlatıyodu...sezeryan bile olsa anneye fazla acı vermicek şekilde sancılar başlayınca yapmayı tercih ediyoruz demişti...ama senin durumun hassas...niye bekletiyoki....millet sırf tarihi beğendiği için bile istediği güne aldırıyo planlı sezeryanda..seni niye riske atıyo...aLLAH ALLAH
hayırlısı olsun canım bende devlette yapıcam dedin gibi önce normal doğum deniyolar yoksa keyfiye sezeryana almıyolar benim karnım aşağıda ama çok değil bende 2 gün önce dr gittim bebiş leğen kemiğine yerleşmiş dedi yani kanala girmiş her an gelebilir dedi ve çok idrara sıkıştırıyo
Vallaa senınkı erken gelebılr kızlar erken gelıo dıolar yaaa o degıl sımdı benm korkum 41ı bulrsa napcm ozamn mart anası olamıcm nısan annesı olcm:)))) ben haftaya carsmbadn sonra beklıorum bebegımı kızlar ona gore gardınızı alın:)))))
hmm, doğruya, unutmuşum, senin özel bi durumun vardı...geçen bi programda izlemiştim de doktor böyle anlatıyodu...sezeryan bile olsa anneye fazla acı vermicek şekilde sancılar başlayınca yapmayı tercih ediyoruz demişti...ama senin durumun hassas...niye bekletiyoki....millet sırf tarihi beğendiği için bile istediği güne aldırıyo planlı sezeryanda..seni niye riske atıyo...aLLAH ALLAH
tabii canım aslında en saglıklısı sancıları beklemekmiş,annem anlatıyordu bugun izlemiş yine bi yerden,doktorlar normal dogum ile sezeryan dogumdan bahsetmiş,normal dogum olan bebekler acıya daha fazla dayanıklı oluyorlarmıs sancıyla geldikleri için dedigin gbi bagısıklıkları daha kuvvetli oluyormus.sezeryanda ise bebek sancı nedir bilmedigi için anne de ıkınmadıgı için acı duyuları,acı eşikleri daha düşük oluyormus ve en ufak agrıda hemenn mızmızlanıyorlarmıs vs. bagısıklık desen zaten daha az. bakalım benim doktorumla bu zamana kdr ii geldim ben,şükrediyorum valla,birkaç gün kaldı ya sabır çekip bekliyorum. sancımın gelcegi yok,gelse keskeesancılara kalırsak oo ooo 41 i bulur benim tembel kızım
benim sıkışmalar bugün dahada şidettlendi alt tarafın kemikleri kırılıyo sanki bebişin ne zaman geleceğini bilmeden beklemek çok heyecanlı birazda sabır istiyoo eşim benden heyecanlı perşembe cuma geliş diyo nerden bilyosaaay o idrar olayı öldürüyo beni....saat beşı tuvalete gidiyorum...hele bugün iyice arttı..dün kontrol olmuştum, bugün kanala girdi diye tahmin ediyorum çünkü habire sıkıştırıyo alt tarafımı
ayy canım bekledin bekledin sabrettin bak hayırlısı ile geliyor bebiş,demek girmiş kanala, Allahımm tezz zamanda kucagına almayı nasip etsin. benim minik kızımda kanalda oldugu için wc konusunda fenalardayım,neredeyse orada yatıcam artk. ama smdide sürekli yat kalkma dedi,napıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?