2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet haklısın ya dayanamıyoruz. ama bence gelicek zamanları belli azıcık sabredelim inş kolay olur

Inş. Canım ben oğlumu yıkıyayim sonrada kendim bekli sıcak su işe yarar sonra enes'i uyutup gelirim tekrar herkese by.

selam kızlar...bilgisayar bozuktu, 3 gündür giremedim...doğum olmuştur kesin...ben de dün kontrole gittim...devlet hastanesine...38+4 üm ama çatı muayenesi filan yapmadı dktr...sancılar başlayınca yapıyoruz onu dedi...şimdi gerçekçi sonuç vermeyebilir, gerek yok dedi...yani doğumda yapıcak direk

canım devlet hastanesinde mi doğum yapcaksın bende devlete gidiyorm ama dr sormadım çatı muıayenesini pazartesi randevum var o zaman sorcam senin bebiş kanala girmiş mi??

Elektrikli göğüs pompası alan var mı?
Hangi marka aldınız?

Slm ben geldiim bici bici yaptım geldim tv'de hiç bişey yok oğlumun hâlâ gelesi yok kociş hasta evde yatıyo ben annemlerde . ... bence normal pompa'da aynı görevi yapıyo sonuçta enes'te çok kullandım annem temiz olsun diye bulaşık mak.ne atmıştı bozulmuştu bidaha aldım .elektrikliyi hiç kullanmadım o kadar para da veremem zaten..

canım devlet hastanesinde mi doğum yapcaksın bende devlete gidiyorm ama dr sormadım çatı muıayenesini pazartesi randevum var o zaman sorcam senin bebiş kanala girmiş mi??

evet, devlette yapcam doğumu inşallah...ebeler filan çok deneyimliler..gerekmeden sezeryana almıyolar filan...özelden daha çok güveniyorum ben devlete...çatı muayenesi şimdi yapsam bile belli olmaz,,,o durum açılman sancın başlayınca anlaşılır dedi doktor...bebiş kanala girmemiş henüz ama girmek üzereymiş..elini bikini bölgesinin az üstüne koydu doktor, başı burda dedi...görüntü olarak karnım hala gayet dik, öyle inme filan yok...

hayırlısı olsun canım bende devlette yapıcam dedin gibi önce normal doğum deniyolar yoksa keyfiye sezeryana almıyolar benim karnım aşağıda ama çok değil bende 2 gün önce dr gittim bebiş leğen kemiğine yerleşmiş dedi yani kanala girmiş her an gelebilir dedi ve çok idrara sıkıştırıyo

ay o idrar olayı öldürüyo beni....saat beşı tuvalete gidiyorum...hele bugün iyice arttı..dün kontrol olmuştum, bugün kanala girdi diye tahmin ediyorum çünkü habire sıkıştırıyo alt tarafımı

ayy canım bekledin bekledin sabrettin bak hayırlısı ile geliyor bebiş,demek girmiş kanala, Allahımm tezz zamanda kucagına almayı nasip etsin. benim minik kızımda kanalda oldugu için wc konusunda fenalardayım,neredeyse orada yatıcam artk. ama smdide sürekli yat kalkma dedi,napıcam bilmiyorum.

valla doktor hep 38de gelcekmiş gibi konuşdu.ama en son gittiğimizde sizikinn keyfi yerinde valla dedi..yarın tekrar gitcez bakalım,gel kızım gelll gelll .. senin ki sana nisan 1 yapmasın sakın

benim sıkışmalar bugün dahada şidettlendi alt tarafın kemikleri kırılıyo sanki bebişin ne zaman geleceğini bilmeden beklemek çok heyecanlı birazda sabır istiyoo eşim benden heyecanlı perşembe cuma geliş diyo nerden bilyosaa

amin inşallah canım bende şimdi senin yorumlarına bakıyodum anlamadım senin fıtığın var dr sezeryandan niye normal doğuma dönüyo gerçi muayene olmuşsun çatın müsaitmiş ne olacak senin akıbetin ameliyat doğum biarada mı olacakk sağsalim doğurabilsek kaç kişi kaldık şurda doğuramayannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…