- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.941
hayırlı olsun canımm Allah uzun saglıklı ömür nasip etsin ogluna inşallah. masallah kilosu boyu cok idealdogum hikayeni bekliyoruzzz
bizimki okadar inatciki cinsiyetini bile bilmiyorum daha :-D
gostermedi,
tamamiyle surrpriz yumurta yani erkek olsa gelmisti simdiye kesin kizim olucak nazli ayni halasi:-D
kiz bebekleri genellikle gununu gecirirmis diye duydum ne kadar dogru bilemem.
gelse artik yaa bugunu ben iple cektim sezeryan olmak istemiyorum:-(
Ben onların hiç birine inanmıyorum hepsi batıl inanç enes de çok midem bulandı diye saçınin uzun olduğunu söylüyodular ama bunda bulanmadi ultrasonda dr saçı ne kadar uzun diye gösterdi suyun içinde hepsi yukarı dikilmişti . Hem şimdi bu erkek ama 41 hafta oldum hâlâ doğmadı bide enes de hep abur cubur tatlı istiyom bunda turşu limon tuzlu şeyler yiyorum o yüzden her inanışı yalanladık biz.
iyiz şekerim sende doğuramadın gitiiiii ne olcen böyleee yafff
Rabbim yardımcısı olsun, İnşaAllah sağlıcakla alır yavrusunu kucağınaAyşen aradı biraz önce,suyu gelmiş hastanede şu an ,açıklık 1 cm miş,doktor sabah ancak olur doğum demiş.
Ben de iyice heyecanlandım,sabah erkenden gidicez annemle hastaneye,Işıl Sevil sabah arıcam sizleri de.Dualarınızı bekliyoruz kızlar.
bişi olmaz Allahın izni ileSorma ne olacam bende bilmiyom durdukça aklıma biseler geliyo yok kordonu yok kakasıni yapmış mi yok kafası büyürmu bilmiyom ne olacam
Ayşen aradı biraz önce,suyu gelmiş hastanede şu an ,açıklık 1 cm miş,doktor sabah ancak olur doğum demiş.
Ben de iyice heyecanlandım,sabah erkenden gidicez annemle hastaneye,Işıl Sevil sabah arıcam sizleri de.Dualarınızı bekliyoruz kızlar.
Bende izmirde yaşıyorum canım.....
ben de izmirdeyimm
eee biz neden daha önce toplaşıp buluşmadık yaw :))) bayada var sanırım izmirden arkadaşlar
1saatten fazladır geçmişi okudum telefonda zor oluyo neyse... Hurmadan bahşedilmisti hemen kalkıp 10. 15tane hurma yedim bugün merdiven indim çıktım yürüdüm bayağı kasılmalarim var sancım 3kez oldu bugün çok olmadı bakalım bugün gelcekmi artık bugün veya yarın geldi geldi yoksa cuma suni olmadı sezeryan diyolar.. Hayırlısı bakalım..
Selam anneler
Acilden geliyoruz ne yazık ki bastan anlatayim kasilmalarim vardı tatlı tatlı bugun sonra aksam 7 gibi kalktım bir mide bulantisi sormayın cikardim sonunda rahatladım derken tekrar başladı
Malum sonra acil yolu gözüktü nts idrar ve kan testi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı orta şiddete imiş laboratuara inceleneye verilmesi lazimmis. Antibiyotik verdi agumentin 1000mg hem de
Offf yaa son ayda nasıl idrar yolu enfeksiyonu oldum
Çok huzursuz oldum ya bebeğe gecerse.
İçmedim şimdi gelince hastaneden gelince
Bildigim kadarı ile idrar yolu basit gibi düşünülüyor ama Ciddiye almasan da olmaz.
Oldu ki ictim bir hafta sonra dogum oldu sütüme gecmez mı ilaç
Bana akıl verin ne yapcam bilemedim:44:
Bana kimsenin tavsiyesi yok mu yâa napsam da doğsa bu bebek :) sezeryandan çok korkuyorum yâa üff
Elektrikli göğüs pompası alan var mı?
Hangi marka aldınız?
kızlar 13 mart saat 13.27 de 3.620 gr 52 cm normal doğumla oğluşum oldu.allahım hepinizi kurtarsın.detayları sonra anlatırım:)
canim sutune gecmesi onemli degil bence ama dogum esnasinda enfeksiyonun olursa dogarken bebege gecebilir bu daha sakincali
bildigim kadariyla, bece icmelisin, gecmis olsun...
Canım tesekkur ederim sar yolu ile uğraşıyorum . Sanirm bir hafta kadar dogumu kafamda erteliyecem
Offf icin daraldi bebegeime geçme ihtimalini düşünüyorum da Allah korusun
İdrar yolu enfeksiyonundan nefret ediyorum ama iyilik çözümü var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?