2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarr doğum bekleyenlere allah kolaylık versinn
bizde uykusuz geceler emzir durrr böyle geçiyo günler
ne zaman sabah oluyo ne zaman akşam anlmıyorum
bikaç tecrübem var
sütünüz gelmiyosa hemen elektrikli pompayla hastanede sağıma başlayın çok çabuk gelecek çok uyarıyo çünkü
veya pompa yoksa hemşirelerden enjektör isteyin kullanılmamış onu kesiyorlar pompa gibi çekiyo memeyi
benim göğüs uçlarım içe kaçıktı onun için kullandım ama sütte getirdi
bebek emmezse üzülmeyin sabırla tutturun muhtemel ufak olduğu için kafasını tutamayacak memede o sebepten istemeyecek
bende öyle oldu bir türlü durmuyodu memede annem kafasını tuttu bende memeyi tutturdum ağzına emmeye başladıı

Ayşen aradı biraz önce,suyu gelmiş hastanede şu an ,açıklık 1 cm miş,doktor sabah ancak olur doğum demiş.
Ben de iyice heyecanlandım,sabah erkenden gidicez annemle hastaneye,Işıl Sevil sabah arıcam sizleri de.Dualarınızı bekliyoruz kızlar.

Herkese hayırlı geceler;

Elimden geldiğince geçmişi okumaya çalışıyorum ama hepsine ayrı ayrı yorum yapmaya zamanım olmuyor, yeni doğum yapanlar olmuş, hayırlı olsun, Rabbim evlatlarınızı size, sizi evlatlarınıza bağışlasın...

Gününü beleyenlerede bir an önce kucaklarına almayı nasip etsin... Benim hiç sancım yok, ara ara karnım sertleşiyor o kadar, birde bugün çok tuvalete gitmeye başladım, cuma günü yine kontrol var, nstye bağlanacaz, hayırlısı bakalım

Rabbim yardımcısı olsun, İnşaAllah sağlıcakla alır yavrusunu kucağına

Sorma ne olacam bende bilmiyom durdukça aklıma biseler geliyo yok kordonu yok kakasıni yapmış mi yok kafası büyürmu bilmiyom ne olacam
bişi olmaz Allahın izni ile ben 17 gün geç doğmuşum hemde 4.250 gram olduğum halde çok kolay doğmuşum, vede koca kafalıda değilim için rahat olsun

Hadi hayırlı güzel haberler getirin yarın bize

kıslar hadi ben yatıyom hiç de uykum yok ama telefonu şarza takcam bi gün daha bitti ben hâlâ doguramadim Allahım Allahiiiiim hepinizi tek tek öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüya uyuyabilene tabi benim gibi yatakta debelenip duran avcunu yalasin ona rüya filan yok hadi by

Selam anneler
Acilden geliyoruz ne yazık ki bastan anlatayim kasilmalarim vardı tatlı tatlı bugun sonra aksam 7 gibi kalktım bir mide bulantisi sormayın cikardim sonunda rahatladım derken tekrar başladı
Malum sonra acil yolu gözüktü nts idrar ve kan testi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı orta şiddete imiş laboratuara inceleneye verilmesi lazimmis. Antibiyotik verdi agumentin 1000mg hem de

Offf yaa son ayda nasıl idrar yolu enfeksiyonu oldum
Çok huzursuz oldum ya bebeğe gecerse.
İçmedim şimdi gelince hastaneden gelince
Bildigim kadarı ile idrar yolu basit gibi düşünülüyor ama Ciddiye almasan da olmaz.
Oldu ki ictim bir hafta sonra dogum oldu sütüme gecmez mı ilaç

Bana akıl verin ne yapcam bilemedim:44:

eee biz neden daha önce toplaşıp buluşmadık yaw :))) bayada var sanırım izmirden arkadaşlar

evet ya amerdacım yavf bende onu diyordum buluşma ayarlayalım mutlaka izmirde olanlar hatta izmir yakınlarında olanlar buluşmada şehirdışından katılmak isteyenlerde dahil organize olalım ne dersiniz?

valla bende alacağım gündüz biraz fazla alacağım doğuma giderkende yemek lazımmıs kaydırıcı özelliği varmış çünkü,hayırlısı olsun canım Allah carcabuk doğumlar nasip etsin hepimize inşallah istediğimiz gibi kolay doğumlar yaşarız hepimiz...

canim sutune gecmesi onemli degil bence ama dogum esnasinda enfeksiyonun olursa dogarken bebege gecebilir bu daha sakincali
bildigim kadariyla, bece icmelisin, gecmis olsun...

Bana kimsenin tavsiyesi yok mu yâa napsam da doğsa bu bebek :) sezeryandan çok korkuyorum yâa üff

kıyamam canım benim bekle azıcık daha zamanın gelmiş zaten biz anlasılan bekleyeceğiz bol bol hurma ye derim bende gündüz baslayacağım bakalım hayırlısı elbet gelecekler :)))

Elektrikli göğüs pompası alan var mı?
Hangi marka aldınız?

evet canım ben aldım elektierikli avent biraz pahalı ama çok arastırdım diğer markalarda kullanan arkadaslar oldu ve onlar bile verim alamadıkları için 2. kez masraf edip avent almıslar gayet memnunlar hiç olumsuz birsey duymadım içlerinde en pahalısı ama işe yarıyorsa değer bence özelliklede biz çalısan anneler için çok iyi tavsiye ederim...

canim sutune gecmesi onemli degil bence ama dogum esnasinda enfeksiyonun olursa dogarken bebege gecebilir bu daha sakincali
bildigim kadariyla, bece icmelisin, gecmis olsun...

Canım tesekkur ederim sanırım mecbur icecem sana daha dün Acupressure i soruyordum normal doguma yardımcı diye şimdi idrar yolu ile uğraşıyorum . Sanirm bir hafta kadar dogumu kafamda erteliyecem

Offf icin daraldi bebegeime geçme ihtimalini düşünüyorum da Allah korusun
İdrar yolu enfeksiyonundan nefret ediyorum ama iyilik çözümü var...

Günaydın herkese
Bencede antibiyotik kullanmalısın bu acupressüre yi çok duyuyorum bi araştırayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…