- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.961
günaydın kızlar herkes doktorunun sezeryancı olmasından şikayetci bende normalcisine denk geldimsezeryan istiyom zorunlu sezeryan olması için bebeğin ters olması yada aşırı kilolu olması lazım diyo sezeryan ,iiçin zorluyorum tarih vermedi ultrasonlarda doğum tarihi 4 nisan çıkıyo..bana 2-3 nisanda sezerya diyo ee zaten çoktan sancıyla doğurmuş olmazmıyım..çoğu kişi gününden ya 1 hafta ya 10 önce doğuruyo bide kızlar erken doğuyo diye biliyorum..36+3 deydim gün vermedi haftaya zorlimmi tarih bilmiyorum..sancıyla sezeryana gitsem medicalparkta doktor skıntısı bide oda sıkıntısı yaşatcaklar diye korkuyorum..sezeryan iççin kaçıncı hafta veriliyo bana 39. haftaya bakalım dedi..
Selam anneler
Acilden geliyoruz ne yazık ki bastan anlatayim kasilmalarim vardı tatlı tatlı bugun sonra aksam 7 gibi kalktım bir mide bulantisi sormayın cikardim sonunda rahatladım derken tekrar başladı
Malum sonra acil yolu gözüktü nts idrar ve kan testi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı orta şiddete imiş laboratuara inceleneye verilmesi lazimmis. Antibiyotik verdi agumentin 1000mg hem de
Offf yaa son ayda nasıl idrar yolu enfeksiyonu oldum
Çok huzursuz oldum ya bebeğe gecerse.
İçmedim şimdi gelince hastaneden gelince
Bildigim kadarı ile idrar yolu basit gibi düşünülüyor ama Ciddiye almasan da olmaz.
Oldu ki ictim bir hafta sonra dogum oldu sütüme gecmez mı ilaç
Bana akıl verin ne yapcam bilemedim:44:
Ayşen aradı biraz önce,suyu gelmiş hastanede şu an ,açıklık 1 cm miş,doktor sabah ancak olur doğum demiş.
Ben de iyice heyecanlandım,sabah erkenden gidicez annemle hastaneye,Işıl Sevil sabah arıcam sizleri de.Dualarınızı bekliyoruz kızlar.
Selam anneler
Acilden geliyoruz ne yazık ki bastan anlatayim kasilmalarim vardı tatlı tatlı bugun sonra aksam 7 gibi kalktım bir mide bulantisi sormayın cikardim sonunda rahatladım derken tekrar başladı
Malum sonra acil yolu gözüktü nts idrar ve kan testi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı orta şiddete imiş laboratuara inceleneye verilmesi lazimmis. Antibiyotik verdi agumentin 1000mg hem de
Offf yaa son ayda nasıl idrar yolu enfeksiyonu oldum
Çok huzursuz oldum ya bebeğe gecerse.
İçmedim şimdi gelince hastaneden gelince
Bildigim kadarı ile idrar yolu basit gibi düşünülüyor ama Ciddiye almasan da olmaz.
Oldu ki ictim bir hafta sonra dogum oldu sütüme gecmez mı ilaç
Bana akıl verin ne yapcam bilemedim:44:
canım benim çok çok geçmiş olsun...
biliyorsun 6. haftadan 33. haftaya kadar enfeksiyonum hiç geçmedi hamileliğim antibiyotikle geçti bayada bu konuda bilgi sahibi oldum.
yalnız verilen antibiyotik bana garip geldi, ne hamileliğimde nede hamilelikten önce ilaç kullanımı serbestken hiç agumentin verilmemişti idrar yollarına pek uygun olan bir antibiyotik değil diye biliyorum eğer türkiyeden ulaşabileceğiniz bir doktor varsa ona sorun derim tahlil değerini söyleyerek,
gerçi benim son 2 haftam riskteydi her an doğuma alınabilirim diye dotorum antibiyotik vermemişti yinede doktorun bilir en iyisini tabiki...
hekese günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim geçmişide okuyamadım zamanım olursa geçmişi okuyacağım. doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın olsun diyorum doğumu bekleyenlere allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.
bana gelirsek ben 02,03,2012 de kontrol için doktora gittiğimd tansiyonum 17ye çıkmış ve bu beni değilde bebeğimi etkilediğini söyledi doktorum ve acilen sezeryana aldı beni ve 02,03,2012 saat 17:00 de 3180 gr 51 cm boyunda bir kız bebeği dünyaya getirdim ve adını AZE NAZ koyduk şuan gayet sağlıklıyız ikimizde allahıma şükürler olsun. şuanda bebeğim beşiğinde mışıl mışıl uyuyor, ANNE OLMAK ÇOK MUHTEŞEM BİR DUYGU, TARİFİ İMKANSIZ KIZIMA BAKINCA HEP AĞLAYASIM GELİYOR MUTLULUKTAN NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM BAZEN, ÖZELLİKLE KIZIMIN KOKUSUNU HİÇBİŞEYE DEĞİŞMEM, KIZIM DÜNYAYA GELDİKTEN SONRA EŞİME BİR KEZ DAHA AŞIK OLDUM. ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE BABA OLMAYI NASİP ETSİN.
HERKESE MUTLU GÜNLER...
hekese günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim geçmişide okuyamadım zamanım olursa geçmişi okuyacağım. doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın olsun diyorum doğumu bekleyenlere allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.
bana gelirsek ben 02,03,2012 de kontrol için doktora gittiğimd tansiyonum 17ye çıkmış ve bu beni değilde bebeğimi etkilediğini söyledi doktorum ve acilen sezeryana aldı beni ve 02,03,2012 saat 17:00 de 3180 gr 51 cm boyunda bir kız bebeği dünyaya getirdim ve adını AZE NAZ koyduk şuan gayet sağlıklıyız ikimizde allahıma şükürler olsun. şuanda bebeğim beşiğinde mışıl mışıl uyuyor, ANNE OLMAK ÇOK MUHTEŞEM BİR DUYGU, TARİFİ İMKANSIZ KIZIMA BAKINCA HEP AĞLAYASIM GELİYOR MUTLULUKTAN NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM BAZEN, ÖZELLİKLE KIZIMIN KOKUSUNU HİÇBİŞEYE DEĞİŞMEM, KIZIM DÜNYAYA GELDİKTEN SONRA EŞİME BİR KEZ DAHA AŞIK OLDUM. ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE BABA OLMAYI NASİP ETSİN.
HERKESE MUTLU GÜNLER...
maşallah kuzulara yaa. Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin herkese.nazarlardan korusunkızlar 13 mart saat 13.27 de 3.620 gr 52 cm normal doğumla oğluşum oldu.allahım hepinizi kurtarsın.detayları sonra anlatırım:)
gunaydin kizlar,
günüm geldi ama bebis hala irtada yok:-(
gece hic uyuyamadim saga dön sola dön cok
huzursuz olmaya basladim dun gece biraz agrim vardi yaklasik 5 -10 dakika surdu aha dedim geliyo
sonra uzandim uyumusum,
oofff yaaa ne zaman gelicek:-(
benim de 2 gündür yokluyo alttan alttan.ama sabah bi kalkıyorumki bişiyim kalmamışaynısı bende de oldu gece ................... sabretmeye çalış...günün dolmuş,uzatmalar artık...eli kulağındadır :)
taze annelerden öğütler... ay ne mutlu oluyorum sizlerden yorumlarr geldikçeselam kızlarr doğum bekleyenlere allah kolaylık versinn
bizde uykusuz geceler emzir durrr böyle geçiyo günler
ne zaman sabah oluyo ne zaman akşam anlmıyorum
bikaç tecrübem var
sütünüz gelmiyosa hemen elektrikli pompayla hastanede sağıma başlayın çok çabuk gelecek çok uyarıyo çünkü
veya pompa yoksa hemşirelerden enjektör isteyin kullanılmamış onu kesiyorlar pompa gibi çekiyo memeyi
benim göğüs uçlarım içe kaçıktı onun için kullandım ama sütte getirdi
bebek emmezse üzülmeyin sabırla tutturun muhtemel ufak olduğu için kafasını tutamayacak memede o sebepten istemeyecek
bende öyle oldu bir türlü durmuyodu memede annem kafasını tuttu bende memeyi tutturdum ağzına emmeye başladıı
ayşene kolaylıklar öncelikle..en kısa zamanda doğum haberini alırız umarım... sende hayırlı haberlerle gel, hadi inşallahAyşen aradı biraz önce,suyu gelmiş hastanede şu an ,açıklık 1 cm miş,doktor sabah ancak olur doğum demiş.
Ben de iyice heyecanlandım,sabah erkenden gidicez annemle hastaneye,Işıl Sevil sabah arıcam sizleri de.Dualarınızı bekliyoruz kızlar.
Tatlim hayırlı uğurlu olsun minik aze naz imiz. Allah anali babali büyütsün henüz yasamadık bu güzel duyguyu ama eminim anlattigin kadar mükemmel bı histir.
Maşallah kilosu da çok iyiymis
Günaydın kızlar bizde kalktık henüz kahvaltı yapmadık adenin mamasını yedirdim altını değiştirdim derken a
oğlumun güneş teyzesi aradı ve ayşen teyzemizin güzel haberini verdi....
Kızlar ayşeni aradım henüz doğurmamış hala bekliyor az önce suni san cı vermişler açılmayı bekliyorlar şu anda 2cm açıklığı varmış 4 cm ulaşınca epidural verilicekmiş dualarınızı eksik etmeyin kızlar kolayca gelsin ozan bebek....
Günaydın canım...Aden de doymuş sıra annesinde afiyet olsun...
Ayşenin de güzel haberlerini alırız inş.Sağlıkla kucağına alsın bebeğini...Darısı başıma ben de daha bişey yok:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?