2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınlar...

Kolay ve hayırlı doğumlarımız olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım diye okuduğumuz toplam 247 tane ayet-el kürsî oldu. Allah kabul etsin.... okuyan herkse teşekkürler....

günaydın kızlar herkes doktorunun sezeryancı olmasından şikayetci bende normalcisine denk geldim sezeryan istiyom zorunlu sezeryan olması için bebeğin ters olması yada aşırı kilolu olması lazım diyo sezeryan ,iiçin zorluyorum tarih vermedi ultrasonlarda doğum tarihi 4 nisan çıkıyo..bana 2-3 nisanda sezerya diyo ee zaten çoktan sancıyla doğurmuş olmazmıyım..çoğu kişi gününden ya 1 hafta ya 10 önce doğuruyo bide kızlar erken doğuyo diye biliyorum..36+3 deydim gün vermedi haftaya zorlimmi tarih bilmiyorum..sancıyla sezeryana gitsem medicalparkta doktor skıntısı bide oda sıkıntısı yaşatcaklar diye korkuyorum..sezeryan iççin kaçıncı hafta veriliyo bana 39. haftaya bakalım dedi..

günaydın bekleme ekibi :)

bu gece belime bi ağrı girdi, aha dedim geliyo...hemen kalktım, abdest aldım, hazırlıklı oluyum dedim...ama 10-15 dk sonra geçti bugün eşimin doğumgünü..gelse ne güzel olurdu...gerçi daha 10 günüm var benim....burdakilerden ve çevremden gördüğüme göre de normal doğumda genelde 40 tan sonra da uzatmalar yaşanıyo...erken veya gününde normal doğuran çok az...o yüzden gecikirse şaşırmıcam

genelde 1 hafta öncesini veriyolar sezeryanda...yani 27-28 mart filan olmalı seninki kesin sezeryansa....ama dün de konuşmuştuk burda..sezeryanda olsa sancılar başladığında doğum bebek için daha sağlıklı oluyomuş bebek için...yani şiddetlenmeden, başında o sancıyla başlayıp, bebek alacağı hormonları alıp doğuma hazırlanmış oluyomuş...senin doktor da normalci olduğu için bunu düşünmüş olabilir...sezeryan yarım saatlik iş zaten...sancın başlasa bile çok çekmezsin...ama oda meselesi sorun olacaksa onu önceden konuş...bi de sancılar genelde geç geliyo ya..gününden önce gelen çok az..sonra gelenler ağırlıkta

canım benim çok çok geçmiş olsun...

biliyorsun 6. haftadan 33. haftaya kadar enfeksiyonum hiç geçmedi hamileliğim antibiyotikle geçti bayada bu konuda bilgi sahibi oldum.

yalnız verilen antibiyotik bana garip geldi, ne hamileliğimde nede hamilelikten önce ilaç kullanımı serbestken hiç agumentin verilmemişti idrar yollarına pek uygun olan bir antibiyotik değil diye biliyorum eğer türkiyeden ulaşabileceğiniz bir doktor varsa ona sorun derim tahlil değerini söyleyerek,

gerçi benim son 2 haftam riskteydi her an doğuma alınabilirim diye dotorum antibiyotik vermemişti yinede doktorun bilir en iyisini tabiki...

gunaydin kizlar,
günüm geldi ama bebis hala irtada yok:-(
gece hic uyuyamadim saga dön sola dön cok
huzursuz olmaya basladim dun gece biraz agrim vardi yaklasik 5 -10 dakika surdu aha dedim geliyo
sonra uzandim uyumusum,
oofff yaaa ne zaman gelicek:-(

hadi Allah yardımcısı olsuun hayırlısı ile alsın kucagına bebegini. Allah bir avazda kurtarsın inşallahh.

canımmm cok ama cok geçmiş olsunn. idrar yolu enfeksiyonu konusunda doktora yapıcam neredeyse, okdr cok antibiyotik içtim kii, agumentin de bunlara dahil. sakın içmemezlik yapma annemm cnkü doguma az kaldı,enfeksiyonun bebege geçme olasılıgı cok yüksek,bu yuzden son aylarda daha da dikkat etmemiz lazım, sen gönül rahatlıgı ile kullan, yalnız agumentin bildigim kadarı ile biraz bulantı yapıyor, içmeden mide koruyucu hap almanı şiddetle tavsiye ederim,panpast yada lansor gbi,doktoruna danısabilirsin. cok mide dostu bi ilaç degil çünkü.
sen ilacını kullanmaya biran önce basla canım,tez zamanda at hastalıgı üzerinden. sonra gelsin bebiş gelsin bebişş

Gamzecim tesekkur ederim
Bir kac gündür tatlı sancı min sebebi buymuş çok şaşırdım bu zamana kadar ben de 2 kez enfeksiyon oldu.
Mecburen içmiştim
Dün acildeki Dr verdi ilacı ve kültür sonucu 3 gün sonra çıkacakmış sonuc ama şimdiden başla dedi.
Haklisin türkiye soralım
Başladım gerçi ilaca ama ne bilim yaaa kafam karıştı ne güzel doguma hazırlık sancım var yakın doğumum dıyordum. Şimdi ilaç bitesiye doğurmak yok
Arabistan da bile usutup idrar yolu enfeksiyonu oldum ya ne dieyim kendime.

hekese günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim geçmişide okuyamadım zamanım olursa geçmişi okuyacağım. doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın olsun diyorum doğumu bekleyenlere allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.
bana gelirsek ben 02,03,2012 de kontrol için doktora gittiğimd tansiyonum 17ye çıkmış ve bu beni değilde bebeğimi etkilediğini söyledi doktorum ve acilen sezeryana aldı beni ve 02,03,2012 saat 17:00 de 3180 gr 51 cm boyunda bir kız bebeği dünyaya getirdim ve adını AZE NAZ koyduk şuan gayet sağlıklıyız ikimizde allahıma şükürler olsun. şuanda bebeğim beşiğinde mışıl mışıl uyuyor, ANNE OLMAK ÇOK MUHTEŞEM BİR DUYGU, TARİFİ İMKANSIZ KIZIMA BAKINCA HEP AĞLAYASIM GELİYOR MUTLULUKTAN NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM BAZEN, ÖZELLİKLE KIZIMIN KOKUSUNU HİÇBİŞEYE DEĞİŞMEM, KIZIM DÜNYAYA GELDİKTEN SONRA EŞİME BİR KEZ DAHA AŞIK OLDUM. ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE BABA OLMAYI NASİP ETSİN.
HERKESE MUTLU GÜNLER...

annelik babalık başka bi duygu...allah isteyen herkese versin...yeni doğum yapan arkadaşlar;hayırlı uğurlu olsun..allah sizi hiç ayırmasın...

Mervem çok tesekkur ederim. sana da gecmis olsun
Bakalım başladım antibiyotiğe mide bulantım şimdilik yok
Olursa mecbur alırım cunku Dr verdi mide bulantisi icin ilaç yapabilirmiş
3 gün sonra kültür sonucum çıkacak ins doğru bir ilac vermiştir acil Dr u

Tatlim hayırlı uğurlu olsun minik aze naz imiz. Allah anali babali büyütsün henüz yasamadık bu güzel duyguyu ama eminim anlattigin kadar mükemmel bı histir.
Maşallah kilosu da çok iyiymis

kızlar 13 mart saat 13.27 de 3.620 gr 52 cm normal doğumla oğluşum oldu.allahım hepinizi kurtarsın.detayları sonra anlatırım:)
maşallah kuzulara yaa. Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin herkese.nazarlardan korusundarısı daha doğum yapamayan benim gibilere olsun

aynısı bende de oldu gece ................... sabretmeye çalış...günün dolmuş,uzatmalar artık...eli kulağındadır :)
benim de 2 gündür yokluyo alttan alttan.ama sabah bi kalkıyorumki bişiyim kalmamış
eşimi kaldırdım gece yarısı. bgn ayın kaçı diyorum. hmm 15.03.2012.. tek olmasaydı keşke , hiç güzel bi tarih değildiyorum kendime doğurabildim de sanki tarihin güzelliği kaldıydı nedir bu kocişlerin bizden çektiği:)
neyse bizimki başladı kazı çalışmalarına bence, hissediyorum 2 gündür bgn kontrol var, görcez bakalım doktor ne dicek..

taze annelerden öğütler... ay ne mutlu oluyorum sizlerden yorumlarr geldikçe ben de yazıcam ilerde

ayşene kolaylıklar öncelikle..en kısa zamanda doğum haberini alırız umarım... sende hayırlı haberlerle gel, hadi inşallah

Günaydın kızlar bizde kalktık henüz kahvaltı yapmadık adenin mamasını yedirdim altını değiştirdim derken a
oğlumun güneş teyzesi aradı ve ayşen teyzemizin güzel haberini verdi....

Kızlar ayşeni aradım henüz doğurmamış hala bekliyor az önce suni san cı vermişler açılmayı bekliyorlar şu anda 2cm açıklığı varmış 4 cm ulaşınca epidural verilicekmiş dualarınızı eksik etmeyin kızlar kolayca gelsin ozan bebek....

Tatlim hayırlı uğurlu olsun minik aze naz imiz. Allah anali babali büyütsün henüz yasamadık bu güzel duyguyu ama eminim anlattigin kadar mükemmel bı histir.
Maşallah kilosu da çok iyiymis

teşekkürler canım benim. umarım zamanında sağ salim bebişini kucağına alırsın. ALLAH HERKESİN BEBEĞİNİ BAĞIŞLASIN...

Günaydın canım...Aden de doymuş sıra annesinde afiyet olsun...
Ayşenin de güzel haberlerini alırız inş.Sağlıkla kucağına alsın bebeğini...Darısı başıma ben de daha bişey yok:)))

slm kızlar nasılsınız annemle hastanedeyiz nst sirami bekliyorum bugünkü dr ultrasonda istedi bebeğin iriye benziyo en son ne kadar di dedi 1'inde 3.600 dedim bi bakalım 10gün geçti olmadı yarın onun sonucuna göre müdahale edelim dedi heycanlâ yarını bekliyorum artık

Günaydın canım...Aden de doymuş sıra annesinde afiyet olsun...
Ayşenin de güzel haberlerini alırız inş.Sağlıkla kucağına alsın bebeğini...Darısı başıma ben de daha bişey yok:)))

yedik geldik cnm annanemiz ekmeklere bakmamış kalan ekmeklerde küflenmiş dolayısı ile kahvaltım çabuk bitti....özgecim meraketme cnm sıra sanada gelicek hayırlısı ile inşallah senin doğumunuda burdan ilan edicem benbu arada bursaya geldiğinde mutlaka hep beraber görüşelim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…