2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo hayırlı olsun en azından artık beklemekten kurtuluyorsun... İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın ....

günaydın.ay aynısı bende oldu ilk kez belime agrı gırdı aynı adet agrım gıbıydı 5 dakıka sürdü hemen saate baktım:)bir saat sonra yıne ynı agrı tamam dedım gelıcek yarına kadar:)sonra uyumuşum kalmadı agrı falan:):):)ama suyu gelen arkadaşlar daha cabuk doğuruyo sankı ben sancı yerıne suyun gelmesınden yanayım bıdeher ayaga kalkışımda suyum gelsın ısıtıyorum bıde ama yok:):):)

Hadi hayırlısı canım sağlıkla al kucağına inş.

İnş.canım benim haberimi de verirsin burdan:) Bursa'ya geldiğimde mutlaka sizi de arıycam görüşelim çok iyi olur gerçekten.

Rabbim rastgetirsin inşallah çok rahat bir doğumu olur
ve sağlıkla bebişini kucağına alır

limonlu kekimm çok geçmiş olsun
canım kültürde üreme çıktımı
benim gebelikten önce bir ara e.coli üremişti
kesinlikle idrara gidemiyordum kan geliyordu
ben doktorn antibiyotik vereceğini tahmin ederken
bana manurol şase verdi iki doz kullandım ve geçti
eğer seninkide basit bir enfeksiyonsa şaseyle halledilebilir
hem gebelikte kullanılabiliyor hemde antibiyotikten daha masum bir ilaç
tabi sen yinede doktoruna danış
çok geçmiş olsun bol bol su içmeyi ihmal etme

artık hergün bir doğumumuz var inşallah bizde doğum haberlerımızı yazarız en kısa zamanda:):)doğum yapan arkadaşların gözü aydın,doğumdakı arkadaşlara RABBİM kolaylık,güç ve cesaret versin bizim gibi bekleyenlerede hayırlı kolay doğumlar nasıp etsın inşallah:):)

Arkadaşlar merhaba.. Direk dalıyorum kusura bakmayın. Defnede hiç yaşamadigim pamukçuk Didemde çıktı. Dilinde bi kaç tane var. Karbonatli su kullanan oldumu hiç???

Arkadaşlar merhaba.. Direk dalıyorum kusura bakmayın. Defnede hiç yaşamadigim pamukçuk Didemde çıktı. Dilinde bi kaç tane var. Karbonatli su kullanan oldumu hiç???

canım benim oğlum çok olurdu ben karbonatlı suyla temizlerdim
ama canı çok acıyordu çocuğun
mukostatin diye bir ilaç var acayip iyi geliyor (ismini yanlış yazmış olabilirim)
damla gibi sürülmesi çok kolay ve çok çabuk sonuç alıyorsun
çok geçmiş olsun

kızlar benim bugün adet olucak gibi belim ağrıyor
ara ara kasıklarıma sancı atıyor
noluyor acaba doğurcakmıyımm :111:
yarın kontrolüm var umarım ani bir durum olmaz

Canım ronyam tesekkur ederim. İsin garibi kültür sonucum 3 gün sonra çıkacak
Ama bu acil Dr U hemen bugun agumentine başla dedi. Kendi Dr. Umu esim aradı acmiyor
Kan gelmiyor çok şükür canım ama adet agrimsi bir bel ağrısı oluyor. Ben sancı sanıyordum ama
Enfeksiyon ilerlediği icin olmuş dedi Dr. Üstüne üstün bulantı ve kusma oldu
Esim de yazık belimin sagına sürekli masaj yapıyordu ise yaramıyordu.

İns üreme çok ilerlememistir ama 1000mg verdiyse ağır olduğunu düşünüyorum
Cunku buzamana kadar400 ya da 500 mg kullanmıştım
Esim isten gelince belki kendi Dr umuza gideriz bahsettigin ilaci sorarim gecen hafta genel anlamda karı koca çok evhamliydik Dr umuZ faretmis
Hersey normal riskli hamile degilsin artik demisti ama o zaman idrar testi yapmamıştı

İns gecer canım bir an önce

kızlar benim bugün adet olucak gibi belim ağrıyor
ara ara kasıklarıma sancı atıyor
noluyor acaba doğurcakmıyımm :111:
yarın kontrolüm var umarım ani bir durum olmaz

Roni kim doğurdu kim kaldı hiç bişey takip edemiyorum ( listeleri de güncelliyemiyo kızlar hep bebekleri var... bu liste işini tahmini doğumu 31 mart olan birinede vermeliydik :)

ben de 5 dak.önce aradım açmadı,merak ettik güneşle.inşallah 4cme ulaşır da bi an önce epidurali verirler yaa..

Aynen Ronyacım bana da munorol verdi 1 şase verdi bu haftasonu da testi yineler muhtemelen.Bakalım işe yaramış mı. Tebrik ederim darısı sağlıkla başımıza inşallah.
Tşkler akşama bekliyoruz bakalım doğumu Işıl'ın da dediği gibi suni sancı vereceklerdi en son,görüştüğümüzde size de haber verices kızlar.
Amin Merve'cim darısı bizim de başımıza ,biz de sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza.
Bende de 9 ay boyunca olmadı bu ay çıktı enfeksiyon,umarım hepimizin geçer ilaçtan sonra.Ama Ronya'ya da dediğim gibi antibiyotik değil de munorol verdi doktorum bana da.Bi araştır istersen.
Rabbim yardımcısı olsun, İnşaAllah sağlıcakla alır yavrusunu kucağına
Tşkler masivacım.
Hadi hayırlı güzel haberler getirin yarın bize
Amin Derya'cım bekliyoruz biz de.Sen de ii haberlerle gel hastanedeymişsin.
Rabbim rastgetirsin inşallah çok rahat bir doğumu olur
ve sağlıkla bebişini kucağına alır

Amin Ronya'cım.

Roni kim doğurdu kim kaldı hiç bişey takip edemiyorum ( listeleri de güncelliyemiyo kızlar hep bebekleri var... bu liste işini tahmini doğumu 31 mart olan birinede vermeliydik :)

canımm valla dediğin gibi takibi çok zor oluyor
bir iki gün gözden kaybolan doğurdum diye geliyor
sanırım çok az doğurmayanımız kaldı onlarda iki haftaya kalmaz biter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…