- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #44.981
slm kızlar nasılsınız annemle hastanedeyiz nst sirami bekliyorum bugünkü dr ultrasonda istedi bebeğin iriye benziyo en son ne kadar di dedi 1'inde 3.600 dedim bi bakalım 10gün geçti olmadı yarın onun sonucuna göre müdahale edelim dedi heycanlâ yarını bekliyorum artık
günaydın bekleme ekibi :)
bu gece belime bi ağrı girdi, aha dedim geliyo...hemen kalktım, abdest aldım, hazırlıklı oluyum dedim...ama 10-15 dk sonra geçtibugün eşimin doğumgünü..gelse ne güzel olurdu...gerçi daha 10 günüm var benim....burdakilerden ve çevremden gördüğüme göre de normal doğumda genelde 40 tan sonra da uzatmalar yaşanıyo...erken veya gününde normal doğuran çok az...o yüzden gecikirse şaşırmıcam
Hadi hayırlısı canım sağlıkla al kucağına inş.slm kızlar nasılsınız annemle hastanedeyiz nst sirami bekliyorum bugünkü dr ultrasonda istedi bebeğin iriye benziyo en son ne kadar di dedi 1'inde 3.600 dedim bi bakalım 10gün geçti olmadı yarın onun sonucuna göre müdahale edelim dedi heycanlâ yarını bekliyorum artık
yedik geldik cnm annanemiz ekmeklere bakmamış kalan ekmeklerde küflenmiş dolayısı ile kahvaltım çabuk bitti....özgecim meraketme cnm sıra sanada gelicek hayırlısı ile inşallah senin doğumunuda burdan ilan edicem ben bu arada bursaya geldiğinde mutlaka hep beraber görüşelim ....
Ayşen aradı biraz önce,suyu gelmiş hastanede şu an ,açıklık 1 cm miş,doktor sabah ancak olur doğum demiş.
Ben de iyice heyecanlandım,sabah erkenden gidicez annemle hastaneye,Işıl Sevil sabah arıcam sizleri de.Dualarınızı bekliyoruz kızlar.
Günaydın kızlar bizde kalktık henüz kahvaltı yapmadık adenin mamasını yedirdim altını değiştirdim derken a
oğlumun güneş teyzesi aradı ve ayşen teyzemizin güzel haberini verdi....
Kızlar ayşeni aradım henüz doğurmamış hala bekliyor az önce suni san cı vermişler açılmayı bekliyorlar şu anda 2cm açıklığı varmış 4 cm ulaşınca epidural verilicekmiş dualarınızı eksik etmeyin kızlar kolayca gelsin ozan bebek....
Arkadaşlar merhaba.. Direk dalıyorum kusura bakmayın. Defnede hiç yaşamadigim pamukçuk Didemde çıktı. Dilinde bi kaç tane var. Karbonatli su kullanan oldumu hiç???
Arkadaşlar merhaba.. Direk dalıyorum kusura bakmayın. Defnede hiç yaşamadigim pamukçuk Didemde çıktı. Dilinde bi kaç tane var. Karbonatli su kullanan oldumu hiç???
Kuzum bende karbonatı duymuştum ama bi de mürekkep gibi bişey oluyo ya onu bi sorsan doktora?
canım işte benim dediğim o mürekkep gibi olan ilaç
adı mukostatin çok etkili
limonlu kekimm çok geçmiş olsun
canım kültürde üreme çıktımı
benim gebelikten önce bir ara e.coli üremişti
kesinlikle idrara gidemiyordum kan geliyordu
ben doktorn antibiyotik vereceğini tahmin ederken
bana manurol şase verdi iki doz kullandım ve geçti
eğer seninkide basit bir enfeksiyonsa şaseyle halledilebilir
hem gebelikte kullanılabiliyor hemde antibiyotikten daha masum bir ilaç
tabi sen yinede doktoruna danış
çok geçmiş olsun bol bol su içmeyi ihmal etme
annemede sordum oda öle bi isim söledi :) size güveniyorum
önce karbonat dedi ama sonra onu yazma nolur nolmaz dedi :))
annemede sordum oda öle bi isim söledi :) size güveniyorum
önce karbonat dedi ama sonra onu yazma nolur nolmaz dedi :))
kızlar benim bugün adet olucak gibi belim ağrıyor
ara ara kasıklarıma sancı atıyor
noluyor acaba doğurcakmıyımm :111:
yarın kontrolüm var umarım ani bir durum olmaz
Günaydın kızlar bizde kalktık henüz kahvaltı yapmadık adenin mamasını yedirdim altını değiştirdim derken a
oğlumun güneş teyzesi aradı ve ayşen teyzemizin güzel haberini verdi....
Kızlar ayşeni aradım henüz doğurmamış hala bekliyor az önce suni san cı vermişler açılmayı bekliyorlar şu anda 2cm açıklığı varmış 4 cm ulaşınca epidural verilicekmiş dualarınızı eksik etmeyin kızlar kolayca gelsin ozan bebek....
Aynen Ronyacım bana da munorol verdi 1 şase verdi bu haftasonu da testi yineler muhtemelen.Bakalım işe yaramış mı.limonlu kekimm çok geçmiş olsun
canım kültürde üreme çıktımı
benim gebelikten önce bir ara e.coli üremişti
kesinlikle idrara gidemiyordum kan geliyordu
ben doktorn antibiyotik vereceğini tahmin ederken
bana manurol şase verdi iki doz kullandım ve geçti
eğer seninkide basit bir enfeksiyonsa şaseyle halledilebilir
hem gebelikte kullanılabiliyor hemde antibiyotikten daha masum bir ilaç
tabi sen yinede doktoruna danış
çok geçmiş olsun bol bol su içmeyi ihmal etme
Tebrik ederim darısı sağlıkla başımıza inşallah.hekese günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim geçmişide okuyamadım zamanım olursa geçmişi okuyacağım. doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın olsun diyorum doğumu bekleyenlere allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.
bana gelirsek ben 02,03,2012 de kontrol için doktora gittiğimd tansiyonum 17ye çıkmış ve bu beni değilde bebeğimi etkilediğini söyledi doktorum ve acilen sezeryana aldı beni ve 02,03,2012 saat 17:00 de 3180 gr 51 cm boyunda bir kız bebeği dünyaya getirdim ve adını AZE NAZ koyduk şuan gayet sağlıklıyız ikimizde allahıma şükürler olsun. şuanda bebeğim beşiğinde mışıl mışıl uyuyor, ANNE OLMAK ÇOK MUHTEŞEM BİR DUYGU, TARİFİ İMKANSIZ KIZIMA BAKINCA HEP AĞLAYASIM GELİYOR MUTLULUKTAN NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM BAZEN, ÖZELLİKLE KIZIMIN KOKUSUNU HİÇBİŞEYE DEĞİŞMEM, KIZIM DÜNYAYA GELDİKTEN SONRA EŞİME BİR KEZ DAHA AŞIK OLDUM. ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE BABA OLMAYI NASİP ETSİN.
HERKESE MUTLU GÜNLER...
Tşkler akşama bekliyoruz bakalım doğumu Işıl'ın da dediği gibi suni sancı vereceklerdi en son,görüştüğümüzde size de haber verices kızlar.maşallah kuzulara yaa. Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin herkese.nazarlardan korusundarısı daha doğum yapamayan benim gibilere olsun
benim de 2 gündür yokluyo alttan alttan.ama sabah bi kalkıyorumki bişiyim kalmamış
eşimi kaldırdım gece yarısı. bgn ayın kaçı diyorum. hmm 15.03.2012.. tek olmasaydı keşke , hiç güzel bi tarih değildiyorum kendimedoğurabildim de sanki tarihin güzelliği kaldıydı nedir bu kocişlerin bizden çektiği:)
neyse bizimki başladı kazı çalışmalarına bence, hissediyorum 2 gündürbgn kontrol var, görcez bakalım doktor ne dicek..
taze annelerden öğütler... ay ne mutlu oluyorum sizlerden yorumlarr geldikçeben de yazıcam ilerde
ayşene kolaylıklar öncelikle..en kısa zamanda doğum haberini alırız umarım... sende hayırlı haberlerle gel, hadi inşallah
Amin Merve'cim darısı bizim de başımıza ,biz de sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza.hadi Allah yardımcısı olsuun hayırlısı ile alsın kucagına bebegini. Allah bir avazda kurtarsın inşallahh.
canımmm cok ama cok geçmiş olsunn. idrar yolu enfeksiyonu konusunda doktora yapıcam neredeyse, okdr cok antibiyotik içtim kii, agumentin de bunlara dahil. sakın içmemezlik yapma annemm cnkü doguma az kaldı,enfeksiyonun bebege geçme olasılıgı cok yüksek,bu yuzden son aylarda daha da dikkat etmemiz lazım, sen gönül rahatlıgı ile kullan, yalnız agumentin bildigim kadarı ile biraz bulantı yapıyor, içmeden mide koruyucu hap almanı şiddetle tavsiye ederim,panpast yada lansor gbi,doktoruna danısabilirsin. cok mide dostu bi ilaç degil çünkü.
sen ilacını kullanmaya biran önce basla canım,tez zamanda at hastalıgı üzerinden. sonra gelsin bebiş gelsin bebişş
Bende de 9 ay boyunca olmadı bu ay çıktı enfeksiyon,umarım hepimizin geçer ilaçtan sonra.Ama Ronya'ya da dediğim gibi antibiyotik değil de munorol verdi doktorum bana da.Bi araştır istersen.Selam anneler
Acilden geliyoruz ne yazık ki bastan anlatayim kasilmalarim vardı tatlı tatlı bugun sonra aksam 7 gibi kalktım bir mide bulantisi sormayın cikardim sonunda rahatladım derken tekrar başladı
Malum sonra acil yolu gözüktü nts idrar ve kan testi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı orta şiddete imiş laboratuara inceleneye verilmesi lazimmis. Antibiyotik verdi agumentin 1000mg hem de
Offf yaa son ayda nasıl idrar yolu enfeksiyonu oldum
Çok huzursuz oldum ya bebeğe gecerse.
İçmedim şimdi gelince hastaneden gelince
Bildigim kadarı ile idrar yolu basit gibi düşünülüyor ama Ciddiye almasan da olmaz.
Oldu ki ictim bir hafta sonra dogum oldu sütüme gecmez mı ilaç
Bana akıl verin ne yapcam bilemedim:44:
Tşkler masivacım.Rabbim yardımcısı olsun, İnşaAllah sağlıcakla alır yavrusunu kucağına
Amin Derya'cım bekliyoruz biz de.Sen de ii haberlerle gel hastanedeymişsin.Hadi hayırlı güzel haberler getirin yarın bize
Rabbim rastgetirsin inşallah çok rahat bir doğumu olur
ve sağlıkla bebişini kucağına alır
Roni kim doğurdu kim kaldı hiç bişey takip edemiyorum( listeleri de güncelliyemiyo kızlar hep bebekleri var... bu liste işini tahmini doğumu 31 mart olan birinede vermeliydik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?