- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.001
kızlar benim bugün adet olucak gibi belim ağrıyor
ara ara kasıklarıma sancı atıyor
noluyor acaba doğurcakmıyımm :111:
yarın kontrolüm var umarım ani bir durum olmaz
Kuzum bende karbonatı duymuştum ama bi de mürekkep gibi bişey oluyo ya onu bi sorsan doktora?
selam. ben doğum yapalı 23 gün oldu ve 1 haftadır emziğe başladım. mecbur kaldım. çünkü bebeğim sürekli göğsümde olmak istiyor. bu duurm da beni youyo haliyle. yani acıkıyo emziriyorum sonra uykuya dalıyo tam beşiğine koyuyorum 10 dak sğrmeden tekrar ellerini ağzına götürüyo. ben önce doymadığı için sürekli aranıyo sandım. ama kontrole gittiğimizde dr kilo alımı güzel dedi. sadece sürekli emmek istiyo göğsümde durmak istiyımuş. o yüzden en azından geceleri emzik ver ki sende dinlenebilesin dedi bana. içime sinmedi başka bi dra da götürdüm o dfa aynı şeyleri söyledi. en aızndan geceleri kendini tatmin etsin sende o arada dinlen ki sütün tekrar dolsun dedi. neysekie mziği verirvermez tuttu. öyle yadırgamadı hiç :)
canım bende mayıs annesiyim pamukçuk çıktıysa eczanede karadut suyu var onu al sür çok iyi geliyor karbonatla ugraşma daha çok zarar verir bebege mutlaka dediğimi al eczanelerde vardır
Evet yarın doğumgünü Ayşen'in hatta aynı gün olmasın ilerde arkadaşlarıyla eşiyle kutlar ben de üzülürüm diyoduayşenin doğum günü yarındı di mi?bu gün de ozan gelirse
Canım seninki baya ilerlemiş demek ki,ben hiçbirşey hisstemiyordum çok hafif bir yanma olmuştu sadece.İleri olanlarında genelde antibiyotik veryorlar zaten son zamanlara geldik artık ilk aylardaki gibi etkilemez bebeği.Geçmiş olsun.Prensesin uykusu tatlim benimkisi ileri sanırım cunku kusma ve bulantı oldu
Böbrek ağrısı yapti sag ve belimin sagı koptu diyebilirim ağrıdan . Sanırım sansa bırakmadı idrar sonucuma göre verdi.3 gün sonra da kültür sonucum çıkacak. Esim isten gelince belki kendi Dr uma gideriz
Dediğiniz ilacı da soracam kesinlikle tatlim.
İns gecer bir an önce
Rabbim şifa versin hepimize en yakın zamanda sag sağlım kavuşuruz
Hepimiz yavrularimza
Aman Ronya'cım benim de var ama adet sancısı gibi diil sanki alt tarafa doğru çok hafif bıçakla kesiyorlarmış gibi ay çok kötü bi tarif oldu ama başka türlü ifade edemedim.Bu arada benim de kontrol yarın:)kızlar benim bugün adet olucak gibi belim ağrıyor
ara ara kasıklarıma sancı atıyor
noluyor acaba doğurcakmıyımm :111:
yarın kontrolüm var umarım ani bir durum olmaz
Roni kim doğurdu kim kaldı hiç bişey takip edemiyorum( listeleri de güncelliyemiyo kızlar hep bebekleri var... bu liste işini tahmini doğumu 31 mart olan birinede vermeliydik :)
benimki de sürekli göğsümde kalmak istiyor. önceleri ben de aç olduğunu düşünüyordum sonradan anladım ki aslında amacı sadece orda durmak. seviyor bebekler bunu. ben de çok yoruluyorum özellikle geceleri. benim kızım emzik ve biberon almıyor bir türlü. çok uğraştım farklı tipte emzikler biberonlar denedik ama olmadı. tek isteğim bi an önce emziğe alışması, ben de dinlenebilirim böylece.
melikecim nasılsın miray hanımlar nasıllar toparlayabildin mi kendini biraz
Evet yarın doğumgünü Ayşen'in hatta aynı gün olmasın ilerde arkadaşlarıyla eşiyle kutlar ben de üzülürüm diyodu
Canım seninki baya ilerlemiş demek ki,ben hiçbirşey hisstemiyordum çok hafif bir yanma olmuştu sadece.İleri olanlarında genelde antibiyotik veryorlar zaten son zamanlara geldik artık ilk aylardaki gibi etkilemez bebeği.Geçmiş olsun.
Aman Ronya'cım benim de var ama adet sancısı gibi diil sanki alt tarafa doğru çok hafif bıçakla kesiyorlarmış gibi ay çok kötü bi tarif oldu ama başka türlü ifade edemedim.Bu arada benim de kontrol yarın:)
Melike'cim ne güzel siz kavuştunuz kuzulara,biz nöbetçi olarak bekliyoruz topiği:)
Helloo kıtylerrrrrrr kızlar dogm yapan varmı? Perıden haber varmı? Ben bı guzl uyudum ara ara uyndımm ustumde bı hantallık var hava malum ınsanın ıcını karartıo(( Karnım durmadn sertlesıoo cocugum kodumu oturtuo ıcımden cıkarıp alasm gelıo:)
valla doktor hep 38de gelcekmiş gibi konuşdu.ama en son gittiğimizde sizikinn keyfi yerinde valla dedi..yarın tekrar gitcez bakalım,gel kızım gelll gelll .. senin ki sana nisan 1 yapmasın sakın
Ne yanı benmkıdemı kanala ındı demek wcde yatsm yatrm okdr gıdıorum lakın munasıp olmaz dıyee takılmıorum orda:)))) Dr bna son kontrolde keyfı herseyı yerınde dedı kanala gırdıgı sadece elle muayendmı bellı oluo?ay o idrar olayı öldürüyo beni....saat beşı tuvalete gidiyorum...hele bugün iyice arttı..dün kontrol olmuştum, bugün kanala girdi diye tahmin ediyorum çünkü habire sıkıştırıyo alt tarafımı
ALLAH bagıslasın gozun aydın darısı basımıza ınsallah..kızlar 13 mart saat 13.27 de 3.620 gr 52 cm normal doğumla oğluşum oldu.allahım hepinizi kurtarsın.detayları sonra anlatırım:)
günaydın bekleme ekibi :)
bu gece belime bi ağrı girdi, aha dedim geliyo...hemen kalktım, abdest aldım, hazırlıklı oluyum dedim...ama 10-15 dk sonra geçtibugün eşimin doğumgünü..gelse ne güzel olurdu...gerçi daha 10 günüm var benim....burdakilerden ve çevremden gördüğüme göre de normal doğumda genelde 40 tan sonra da uzatmalar yaşanıyo...erken veya gününde normal doğuran çok az...o yüzden gecikirse şaşırmıcam
doğum yapan yok ama ayşenden haber bekleniyo, girmiş doğuma...bu kadar uyuyabiliyomusun ya, maşallah...beni annem sabah 8 de uyandırdı kahvaltı hazır diye..işe gidicem sanki!!!!!!!!!!!!!!!!! o sertleşme bende de iyice arttı..dün bi ara bi dikildi oğlum, karnım öne doğru silindir gibi oldu resmen, şekli şemali çıktı çocuğun...çıkmaya çalışıyo artık ama yanlış tarafı zorluyo :)
Bana annem dedıkı bana oyle gelıookı sen 41 gorcn bende dıorumkı pazrtesı catı kontrolm var ozmnda 39 olcm 2 3 gn sonrada bebısım kendılıgnden gelck dıyıorum kendımımı kandırıorum hüüüü( Yaaa bu catı muayenesı nasıl yapılıo tam olrk dr gecn hafta dedı haftaya yapalm sımdı senı ugrastrmım dedı sonra cıkrken 39 da bı bakalm ve dogm zamanı ve seklıne karar verelım gıbı konstu bana bırksa ben 45 e kadrda beklerım ama bılıosundr benm bebısın kafası hep onden gıdıo oda benı korkutuoo benı desteklese varyaaa hıc dusunmıcm ama oda cok destekleyıcı konsmuo 40 ı doldurmadn gelsn ıstıo napcm ben bacım
amaan, yok küçük, yok büyük...illa bişey çıkarıyolar...+ - 15 normalmiş...41-42 beklenebilir...ki etrafıma bakıyorum, normal doğumda genelin günü dolduktan sonra geliyo...oyle 40 doldumu gelcek diye bişey yok....millet 4 buçuk kilo doğuruyo, bişey olmuyo...zaten biraz da bu yüzden devlete gidiyorum son ayımda...özelde doktorlar en ufacık riske bile girmek istemiyolar..yada ilgileniyo görünmek için her bi ayrıntıya takılıyolar...devlette bu işler çok daha mantıklı ilerliyo...öyle vırta zırta sezeryan lafı edilmiyo...her şart zorlanıyo...çok memnunum valla...
Yok benm cocugn kıloyla hıc sorunu yok gayet olması gerktıgı gıbı ne zayıf ne kılolu:)) Bızım derdımz basın buyuk olması:))) Yanı benm derdım degıl ama dr onu bana resmen dert ettırdıHalbukı ıncelıorum okdrda buyuk degıl tam 10 cm olmadı lakın bıdahakı gıttıgmde 100lerde cıkacktır dıye dusunuorum:)) Benm korkum buda degıl bana cesart verse desekı bukdr cesartn varsa bırlkte yaprız dese yıne yapıcm ama ıstee oyle yurklendırıcı konusmuo dıyee bende ılkkez dogurcm bısey bılmıorum dıye cekınıorum Zaten bana bu cocugu doguramazsn sezryn gunu verelım gıbı bısey derse anında ordan uzklasıcm nasılsa sezryn yapck dr cok ben normalı zorlıck dr arayısına cıkıcam:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?