2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam;

bizde beklemede olanlardanız, ne sancı var nede başka bişi, ama ben zaten bebeğimin gününde(23 Mart) olmasını istiyorum, Çünkü oğluşumla kuzenim aynı gün doğmuş olacaklar ki kuzenim(nihal, lise sona gidiyor) gerçekten çok kaliteli, karakterini, kişiliğini takdir ettiğim biri, oğlumunda onun gibi sağlam kişilik olmasını isterim

bu arada azeares ve candygirl86da doğum yapmışlar, sağlıcakla bebeişlerine kavuşmuşlar, rabbim bebeklerinizi size bağışlasın, darısı bizim gibi bekleyenlere ayşende hastanede doğumu bekliyormuş, Rabbim yar ve yardımcısı olsun, ona kolaylık versin

bu arada geçmişte bebek kilosundan bahsedilmiş, hakikaten çoğunlukla doktorların dedikleriyle bebişlerin kilosu tutmuyor, benim bebiş şu an 3.200... ama doktorum -300,+300 yanılma payı var, yani 2.900de olabilir, 3.500de olabilir dedi, hayırlısı bakalım, yarın sabah yine kontrolümüz var...

geçmişi şöyle bir bakıverdim, ancak bu kadar cevap yazabiliyorum, kusuruma bakmayın neyse ben kaçar, birazdan arkadaşıma gideceğim, oda beş aylık hamile, vve hamileyken hiç görüşemedik, bugün hasret gidereceğiz

Hepinizi kocaman öptüm

Onun kafasını ben yıcem cıkınca ınsallah:))) Erkeklerınmı bası buyuktr anlamdmkı yaaa bızde buyuk kafalıda yokkı annem dıo abının top gıbı kafası vardı dayısınamı cektı acaba mınık oglum:)) bende dıorum en kotu ıhtımal 2 dıkıs fazlam olr kocmda cok ıstıo norml olsn yanı dıo paryla sorunum yok ama gercektn gereklıyse sezryn olsn sırf cok dusuk ıhtımallerden senı norml dogm yasamaktan alıkoymasınlr ıstıorum dıoo mınık kusum bılıo ben nasıl ıstıorum norml dogum olsun dıye:))) okdr arstrıdım 37 ye kadr normlms bas capı benmkı suan 35 normldede 35 mıs:)) ne bıleyım yaaa bana haftaya dogrcm gıbı gelıo kocma gorede pazar dogurckmısım:))) SOnra dıyıorum ALLAH ımhakkımda hayırlısıı yanııı dıretıorum normal dıyee ama hakkımda hayırlısı nasılsa oyle nasıp et dıorum( Bılıncaltım okdr doldukıı sacma sapan ruyalr goruorum kafadn dogumla alakalı oluolar sonradan anormallesıp degısıolrr(

merhaba kızlar.
dr kontrolünden geldim. 39+3 olduk ama tık yok.bebegim 3500 civarı gozukuyor. bugun çatı muayenesi oldum hiç açılma yok dedi. üstteki kemıgınde biraz asagıda dedi. nolcak dedik p.tesiye kadar bekleyelim dedi. o zaman da olmazsa acılma düşünürüz. ama suni sancı da versek acılmaz bu durumda dıyor.o kemık doguma engel mı dıye sordum. acılman basladıgında dogum anında belli olcak dedi. biraz içim buruldu kızlar. umarım acılmam olur ve kemıklerımde biraz acılır bebegim cıkar. yanı bu kadar beklemişken zorda kalıp son anda sezeryana alınmak istemıyorum. ( eşim rahat ol ,acılır, nasıl uygun olacaksa fln dıyor da ben korkuyorum.
catı muayenesi cok acılı degil bu arada. kendımı hiç kasmadım ama dr epey bır parmaklarını elını soktu. zorlandı fln ama canım yanmadı sıkmayın kendınızı kızlar hiç acımıyor.
çatı muyanesine bu turden yorum alanınız olldu mu ?

Gecmıs olsnmu dıyeyımm gozun aydınmı dıyeyım sana ne dıyeyeyımde moral vereyım bılemedımkı Canım benm bu drlar ınsanın morlını bozmaktn baska bı ıse yaramıo:)) ALLAH eksıklıklrınıde gostermesındeeee yada belkıde onlr acı gercklerı yuzumuze vuruo bız gonlumzden gecnı demıo dıye cephe alıoruz:)))) Benım catı muayenm pazrtesı cnm ben bılgılrımı kısmet olursa pzrtesı gunu paylasabılcm:)))

benim dr.um da doğumda bakacağını söylemişti,öncesinde bir engel varsa aslında bilmek isterdim çünkü 40 hafta dolduktan sonra 10gün daha bekleriz diyo...

Son düzenleme:

bakalım canım umarım müsaittir yapın. belki de tam günü gelince acılır. illa erken acılması sart degildir sanırm. sende paylaşırsın canım artık. ama öyle korkunc birşey degil. benım canım hiç acımadı korkarak gitmiştim .

benim dr.um da doğumda bakacağını söylemişti,öncesinde bir engel varsa aslında bilmek isterdim çünkü 40 hafta dolduktan sonra 10gün daha bekleriz diyo...

canım bizim dr. da son ana bıraktı. p.tesi bi daha bakcak günüm doldugu için. bende senın gibi düşünüyordum acıkcası. eger engel bir durum olursa bastan bılmek ıstıyoruz. ama bir acıdan son ana kadar dogal dogum gıbı gelısmıs oluyorlar. cok da sorun degil aslında. gecen saglıkcı bır arkadas boyle bır yorum yapmıstı. gelişimini tamamlasın fazla kalması sorun degil tarzında bir yorum. tabi ben işin tıbbi boyutunu fazla bilmıyorum.

benim dr um 36. haftada yaptı çatı muayenesini ve kemiğin aşağıda olduğunu söyledi ben de sakıncası var mı diye sordum bebek iri olursa doğarken omuzu takılabilir dedi bebek o zaman 2800 gr civarındaydı daha sonraki haftalarda çatıyla ilgili birşey söylemedi ama suni sancı vermek gerekebilir dedi ben de bekliyorum öyle ben de de herhangi bir belirti yok yarın yine kontrolüm var sabah bakalım ne diyecek?

merhaba kızlar...bügün muayenemiz vardır..2,5-3 cm açılmam varmış..hurma yemeye,yürüyüşe devam yani.kızım evde kastırıyo,sancı odasına girince sakinleşiyo cadı yaa..dr biraz daha bekleyelim,az daha açılmam olsun öyle yatırcam seni dedi. pazartesiye verdi randevuyu.bakalım o zamanı bekler mi,gelir mi kızım... şimdi bakalım doğuranımız var mıymış,kim ne yapmış

demek ki bana da onu kastetti. cok engel bır durum gormedı ama dogum anında bellı olcak dedi. acılmalarla beraber umarım normal dogum yapabiliriz. yarın kontrol sonucunu pylaşırsan cok sevirinirim..

slm güzel anneler ve tombis melekler saat 2de geldim hastaneden . Nst çok hızlı çıktı biraz sancı çıktı tekrar nst istedi 1saat sonra yine girdim nst ye.. Sonucu dr'a götürdüm bugün yatış verelim dedi 12gün geçmiş dedi suni verelim tehlike olmadan alalım dedi bende yâ açılma olmazsa sezeryan istemiyorum yarın ki ultrason sonucunu alalım bi bakalım olmadı yarın yatış yaparız dedim bakalım ne olacak hurma ye yürüyüş yap dedi bu gece bişe olursa hemen gelirsin. Ne olur herkez 1tanecik dua etsin de bu gece sancı açılma olmasa bile yarın suni de açılma olsun da sezeryana gerek kalmasın insallah artık riske giriyormuş bende heycanlândim ufak ufak tırsıyorum şimdi biraz uzanıp tiksine tiksine durmadan hurma yiyorum0bugün çok yürüdüm çok yoruldum

derya sonunda bebeğine kavuşuyorsun inşallah gönlünden geçtiği gibi normal ve kolay doğum olur... senin için ettim dua canım...hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma...

derya burdamısın dr ne dedi merak ettim aynı dr gidiyosunn

Aslında dr'um mustafa bey izinde günlük nst takibi istediklerinden 4gündür başka dr nst için fiş veriyo sonuca bakıyolardi bugün kü dr Ali Rıza Aydın sağolsun o kadar iyiydi ki ultrason istedi iyice dinledi anlattı çok çok iyi biri yarında beni bul halledicem dedi dr çok iyiydi yani..

derya sonunda bebeğine kavuşuyorsun inşallah gönlünden geçtiği gibi normal ve kolay doğum olur... senin için ettim dua canım...hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma...

Sağol canım allah razı olsun sizlerinde yar ve yardımcınız olsun

musatafa dr hiç sevmedim bana 20 gün sonra gel dedi en son 29 şubatta gitmiştim ufuk demire randevu aldım ama 19 na bişi sorcam şevkette çatı muayenesi yapılıyo mu dr sorcamm ama bende korkmaya başladım sana suni sancı mı vereceklermiş nefret ediyorum yaa bana vermişlerdi ilk doğumda hemen başlatıyo sancılarım bana özelden cep nonu versene sakıncası yoksaa

kızlarrr suan stresten ölmek üzereyimm yarın 16:00 kızım geliyor Allahın izni ileee. ayy ne degişik bir duyguymuş yaaa, gelcegi için cok mutluyum ama ameliyat olcagım için piskoya bağladım iice.
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr, sakin olmam lazım biliyorum bebişte etkileniyor ama işte gelde anlat içimee.

normal doğuramayan arkadaşlar
ben bu hurma olayına baya inandım
bebişim kilo alsın diye bilmeden habire hurma yiyordum
bugün baya sancım oluyor ben dinlenerek geçirmeye çalışıyorum
umarım ağrılarım geçer ve zamanında doğururunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…