- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.041
kızlarrr suan stresten ölmek üzereyimm yarın 16:00 kızım geliyor Allahın izni ileee. ayy ne degişik bir duyguymuş yaaa, gelcegi için cok mutluyum ama ameliyat olcagım için piskoya bağladım iice.
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr, sakin olmam lazım biliyorum bebişte etkileniyor ama işte gelde anlat içimee.
kızlarrr suan stresten ölmek üzereyimm yarın 16:00 kızım geliyor Allahın izni ileee. ayy ne degişik bir duyguymuş yaaa, gelcegi için cok mutluyum ama ameliyat olcagım için piskoya bağladım iice.
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr, sakin olmam lazım biliyorum bebişte etkileniyor ama işte gelde anlat içimee.
Canımmm şimdiden gözün aydın, hiç heyecanlanma ve bugünü sakince uyuyarak geçirmeye çalış... Bu son rahat gecen olcak ve yarından sonrasına enerji depolaman lazım :)) en az 2 gün uyku yok ona göre! :) şimdiki heyecanın yarın hastane kapısından girince geçecek... sonra ne olup bittiğini anlamadan verecekler meleğini kucağına... Sonra tabi forumda filan göremeyiz de telefonlaşırız artık :) dualarım seninle... Hayırlı sağlıklı kolay bi doğum olsun, sağlıkla kavuş yavruna...
canımm hadi hayırlısı olsun
stres yapma inşallah çok güzel olucak
sağlıkla gelecek yavrun
normal doğuramayan arkadaşlar
ben bu hurma olayına baya inandım
bebişim kilo alsın diye bilmeden habire hurma yiyordum
bugün baya sancım oluyor ben dinlenerek geçirmeye çalışıyorum
umarım ağrılarım geçer ve zamanında doğururunm
melikeeee uyku mu o da ne annemm ben zaten 2 haftadır gece uykusunu unuttum gündüz uyuyorumama herhalde bu sefer ne gece ne gündüzz uyuyamam
ay kızım gelsinn de uyku umrumda degil ama sezeryan falan nedense strese girdim birdendogumdan sonra Allahın izni ile ben tlf dan canlı baglanırım sizeee
melikeeee uyku mu o da ne annemm ben zaten 2 haftadır gece uykusunu unuttum gündüz uyuyorumama herhalde bu sefer ne gece ne gündüzz uyuyamam
ay kızım gelsinn de uyku umrumda degil ama sezeryan falan nedense strese girdim birdendogumdan sonra Allahın izni ile ben tlf dan canlı baglanırım sizeee
Hele o sezeryan kısmını hiç düşünme bende çok korkuyodum korkumdan biliyosun normal doğum istiyodum :)) ama doğurduktan sonra gördüm ki ben bu şekilde 10-15 tane doğururum :) ağrısız sancısız mis gibi yarım saatte elinizde.. imalattan halka
Bugün dr bana da hurma yemeye devam et bide yürü dedi akşama gelebilir olmadı yarın hurma sayesinde bu da .
Hele o sezeryan kısmını hiç düşünme bende çok korkuyodum korkumdan biliyosun normal doğum istiyodum :)) ama doğurduktan sonra gördüm ki ben bu şekilde 10-15 tane doğururum :) ağrısız sancısız mis gibi yarım saatte elinizde.. imalattan halka
canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kızını sağsalim kucağına alırsınn güzel haberlerini bekliyoruzzz
Bugün dr bana da hurma yemeye devam et bide yürü dedi akşama gelebilir olmadı yarın hurma sayesinde bu da .
fermuar taktırsaydın bari madem doğurucan 10 tane..herseferinde kesilmekle uğraşmasaydın:)
Ay hadi hayırlısı belirsizlikten kurtuldun hiç olmasa. insallah hayırlı haberlerinizi alalim yarın
aynı dr'a alayım mi randevu yada ufuk bey varsa ona mi alayım ben ali rıza yâ alcam tabi bu gece doğurmazsam...deryacım yarın sabah seni ararım olurda doğuma girersen çağrı at ben anlarım yarın hastanede buluşuruz belkide aynı dr girerizz
Taktırdım da ucu kaldı dışarda hee :) dikiş alınmıyomuş sadece başlangıçta bi düğüm var onu alırız dedi doktor fırsat bulup gidemedim ki kaldı öle düğümlü yandanhediye paketi gibiyim
aynı dr'a alayım mi randevu yada ufuk bey varsa ona mi alayım ben ali rıza yâ alcam tabi bu gece doğurmazsam...deryacım yarın sabah seni ararım olurda doğuma girersen çağrı at ben anlarım yarın hastanede buluşuruz belkide aynı dr girerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?