2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımmm şimdiden gözün aydın, hiç heyecanlanma ve bugünü sakince uyuyarak geçirmeye çalış... Bu son rahat gecen olcak ve yarından sonrasına enerji depolaman lazım :)) en az 2 gün uyku yok ona göre! :) şimdiki heyecanın yarın hastane kapısından girince geçecek... sonra ne olup bittiğini anlamadan verecekler meleğini kucağına... Sonra tabi forumda filan göremeyiz de telefonlaşırız artık :) dualarım seninle... Hayırlı sağlıklı kolay bi doğum olsun, sağlıkla kavuş yavruna...

canımm hadi hayırlısı olsun
stres yapma inşallah çok güzel olucak
sağlıkla gelecek yavrun

40+ 5 oldum..hamilelikte uzayım artık ne açılma var ne bebek aşşağıda ne de sancı var doktorum şans verelim o kendi karar versin dio ama benim kız gelmezzzzzzz...40+ 10 da alırım artık dedi...hurma yiyorum,yürüyorum sıcak banyo falan banamısın demio maşallah karnımın içinde nasıl bi ortam varsa kız çıkmıo

melikeeee uyku mu o da ne annemm ben zaten 2 haftadır gece uykusunu unuttum gündüz uyuyorum ama herhalde bu sefer ne gece ne gündüzz uyuyamam
ay kızım gelsinn de uyku umrumda degil ama sezeryan falan nedense strese girdim birden dogumdan sonra Allahın izni ile ben tlf dan canlı baglanırım sizeee

canımm hadi hayırlısı olsun
stres yapma inşallah çok güzel olucak
sağlıkla gelecek yavrun

kuzumm darısı tümm bekleyenlerin basına inşallah, doktorcugum son anda yamuk yapıp pazartesiye alcaktı ama yeter dedik yeter sen alma gelcek cocuk zaten
kavusalım artık yavrularımıza hayırlısı ilee

Bugün dr bana da hurma yemeye devam et bide yürü dedi akşama gelebilir olmadı yarın hurma sayesinde bu da .

Hele o sezeryan kısmını hiç düşünme bende çok korkuyodum korkumdan biliyosun normal doğum istiyodum :)) ama doğurduktan sonra gördüm ki ben bu şekilde 10-15 tane doğururum :) ağrısız sancısız mis gibi yarım saatte elinizde.. imalattan halka

hiç girme strese..heyecanlan ama korkma..dünyanın en güzel duygusu..uyican uyanıcan yavrun kollarında olucak..sana birazdan bi rahatlama gelicek merak etme..uyuşmuş gibi olucaksın...gecede güzelce uyicaksın..sıkma kendini yeter

canım Rabbim yardımcın olsun inşallah kızını sağsalim kucağına alırsınn güzel haberlerini bekliyoruzzz

desene ozaman yarın ben bu gazla 3-5 narkozada pek alısık biriyim aslında 8 kez yemişligim var ama nazlanacagım mı tuttu nee, gerçi kimsenin beni salladıgı yok herkes bebek heyecanına düştü

fermuar taktırsaydın bari madem doğurucan 10 tane..herseferinde kesilmekle uğraşmasaydın:)

fermuar taktırsaydın bari madem doğurucan 10 tane..herseferinde kesilmekle uğraşmasaydın:)

Taktırdım da ucu kaldı dışarda hee :) dikiş alınmıyomuş sadece başlangıçta bi düğüm var onu alırız dedi doktor fırsat bulup gidemedim ki kaldı öle düğümlü yandan hediye paketi gibiyim

Ay hadi hayırlısı belirsizlikten kurtuldun hiç olmasa. insallah hayırlı haberlerinizi alalim yarın

deryacım yarın sabah seni ararım olurda doğuma girersen çağrı at ben anlarım yarın hastanede buluşuruz belkide aynı dr girerizz
aynı dr'a alayım mi randevu yada ufuk bey varsa ona mi alayım ben ali rıza yâ alcam tabi bu gece doğurmazsam...

benim boydan boya dikiş olduğu için hepsi alındı:) zaten dikişin başı ve sonu acıyo..gerisini hissetmiyosun

deryacım yarın sabah seni ararım olurda doğuma girersen çağrı at ben anlarım yarın hastanede buluşuruz belkide aynı dr girerizz
aynı dr'a alayım mi randevu yada ufuk bey varsa ona mi alayım ben ali rıza yâ alcam tabi bu gece doğurmazsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…