- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.061
aynı dr'a alayım mi randevu yada ufuk bey varsa ona mi alayım ben ali rıza yâ alcam tabi bu gece doğurmazsam...
Taktırdım da ucu kaldı dışarda hee :) dikiş alınmıyomuş sadece başlangıçta bi düğüm var onu alırız dedi doktor fırsat bulup gidemedim ki kaldı öle düğümlü yandanhediye paketi gibiyim
kızlarrr suan stresten ölmek üzereyimm yarın 16:00 kızım geliyor Allahın izni ileee. ayy ne degişik bir duyguymuş yaaa, gelcegi için cok mutluyum ama ameliyat olcagım için piskoya bağladım iice.
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr, sakin olmam lazım biliyorum bebişte etkileniyor ama işte gelde anlat içimee.
Hele o sezeryan kısmını hiç düşünme bende çok korkuyodum korkumdan biliyosun normal doğum istiyodum :)) ama doğurduktan sonra gördüm ki ben bu şekilde 10-15 tane doğururum :) ağrısız sancısız mis gibi yarım saatte elinizde.. imalattan halka
günaydın kızlar herkes doktorunun sezeryancı olmasından şikayetci bende normalcisine denk geldimsezeryan istiyom zorunlu sezeryan olması için bebeğin ters olması yada aşırı kilolu olması lazım diyo sezeryan ,iiçin zorluyorum tarih vermedi ultrasonlarda doğum tarihi 4 nisan çıkıyo..bana 2-3 nisanda sezerya diyo ee zaten çoktan sancıyla doğurmuş olmazmıyım..çoğu kişi gününden ya 1 hafta ya 10 önce doğuruyo bide kızlar erken doğuyo diye biliyorum..36+3 deydim gün vermedi haftaya zorlimmi tarih bilmiyorum..sancıyla sezeryana gitsem medicalparkta doktor skıntısı bide oda sıkıntısı yaşatcaklar diye korkuyorum..sezeryan iççin kaçıncı hafta veriliyo bana 39. haftaya bakalım dedi..
arkadaşlar merhaba çok fazla katılamıyorum ama yinede sizleri takip etmeye çalışıyorum.
dünden bu yana adet sancısı gibi ağrılarım var.normal mi acaba yoksa doğum çok mu yakın
merhaba canım
senle günlerimiz aynı benimde adet sancısı gibi hafif hafif ağrılarım var
bu dönemde yalancı sancıdır diye düşünüyorum
merhaba kızlar...bügün muayenemiz vardır..2,5-3 cm açılmam varmış..hurma yemeye,yürüyüşe devam yani.kızım evde kastırıyo,sancı odasına girince sakinleşiyo cadı yaa..dr biraz daha bekleyelim,az daha açılmam olsun öyle yatırcam seni dedi. pazartesiye verdi randevuyu.bakalım o zamanı bekler mi,gelir mi kızım... şimdi bakalım doğuranımız var mıymış,kim ne yapmış
canım bende bugün basladım hurma yemeğe 10 tane yedim aksam yemeğinden önce ne kadar yemeliyiz hergün yemeği düşünüyorum hatta doğuma girerkende yiyeceğim kaydırıyormus ya ondan birde açılman baslamıs yani doğum baslamıs aslında tatlım yavf gecen bi arkadas 1 cm acılması olmus diye doktor yatırmıs sabahınada doğum yapmıstı ya ismini unuttum :) yaa benimde yarın kontrolum öğleden sonra bakalım çıkarmıyız yarına 10 hurmadan sonra aslında daha çok yiyebilirmde ben severim
fermuar taktırsaydın bari madem doğurucan 10 tane..herseferinde kesilmekle uğraşmasaydın:)
bendemı yesem yafff ama nekdar yıcez evde hazır var okuyodum daha oncedende hurmayı:)bende yatmadan yıyeyım bari:)yarın doğurursanız tamamdır bu iş:):)hadı bakalım hayırlı doğumlar:)
geldim ben de 9 aylık keyifli yolculuğumun sonuna..oldukça stresli zamanlarda geçidim..çok keyifli anlar da yaşadım..hemen hemen hepsinde yanımda sizler vardınız..iyi ki de vardınız..bilmediğim konular hakkında çok şey öğrendim sizlerden..hem en yakınların bile bazen çok bilmişlikle anlattıkları şeyleri,sizden içtenlikle öğrenmiş oldum..bu konuda ben de bilgi sahibiyim diyebildim sayenizde..tabi en önemlisi kızım için gerekli ne varsa öğrenmek için ilk adımı attım bu foruma katılarak..hepinize çok teşekkür ediyorum..
yarın inşallah sabah 6 buçukta hastahanede olucaz..muhtemelen 7 gibi de anestezi başlayacak..hepinizden dua bekliyorum..kızımı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım..korkudan ziyade şuan stres ve algılayamama sorunu yaşıyorum:)eşim de çok gergin..üzülüyorum keyfe odaklanamayıp stres yaşıyoruz diye..ama bakalım inşallah herşey kucağımıza gelmesiyle son bulacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?