2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne düğümü gerçektenmi alıncak
benim ilk doğumumda hiç bişey alınmadı yapıştırma gibi yapmışlardı
umaırm buda öyle olur :97:

Allah yardımcın olsun inşallah canım dualrım seninle

melikecim sen sezeryandan korktuğun için mi normal istiodun gerçekten? ya ben şuan öyle bi haldeyimki her söylenene inanıom ona göre :) ben de normalden korktuğum için sez. mi olsam die düşünmüo değilim ???? tavsiye ediosun demi ??? :)))

ahh canım ben de normalcisine denk geldim her dr.a gittiğimde sez dicek die ümitleniodum hani ben istemiorum ama yan cebime koy misali :))) ama herşey normal görünüoooo

arkadaşlar merhaba çok fazla katılamıyorum ama yinede sizleri takip etmeye çalışıyorum.
dünden bu yana adet sancısı gibi ağrılarım var.normal mi acaba yoksa doğum çok mu yakın

arkadaşlar merhaba çok fazla katılamıyorum ama yinede sizleri takip etmeye çalışıyorum.
dünden bu yana adet sancısı gibi ağrılarım var.normal mi acaba yoksa doğum çok mu yakın

merhaba canım
senle günlerimiz aynı benimde adet sancısı gibi hafif hafif ağrılarım var
bu dönemde yalancı sancıdır diye düşünüyorum

Selam bayanlar...

Hiç bakamıyorum nete. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. Selimhan'ımız on günlük oldu göbeğide bugün düştü. Ama eşim ve kızım hasta annemde dün gitti. Açıkçası biraz bocalıyorum. Depresyona girmekten korkuyorum... .en kötüsüde yarın gece eşim nöbetçi. Sabah gidecek cumartesi sabah gelecek... Offf kafayı yicem..

iyi akşamlar kızlar...

genel okudum herkesin iyi olmasına sevindim...

candy canım sen de yavruna kavuşmuşsun..gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün

alevin doğum zor geçmiş.canım çok geçmişolsun..neyseki bebeğini alabilmişsin sağsalim kucağına..Allah analı babalı büyütsün

ayşen den hala haber yok sanırım..inşallah herşey yolundadır..bebeğini kucağına sağsalim olmuştur umarım

mervecim senin de yarın doğumun varmış..aynı gün alcaz kızları kucağımıza..
şimdidden kolaylıklar diliyorum canım..inşallah herşey yolunda geçer..fıtıktan da kurtulursun..

canım bende bugün basladım hurma yemeğe 10 tane yedim aksam yemeğinden önce ne kadar yemeliyiz hergün yemeği düşünüyorum hatta doğuma girerkende yiyeceğim kaydırıyormus ya ondan birde açılman baslamıs yani doğum baslamıs aslında tatlım yavf gecen bi arkadas 1 cm acılması olmus diye doktor yatırmıs sabahınada doğum yapmıstı ya ismini unuttum :) yaa benimde yarın kontrolum öğleden sonra bakalım çıkarmıyız yarına 10 hurmadan sonra aslında daha çok yiyebilirmde ben severim

bendemı yesem yafff ama nekdar yıcez evde hazır var okuyodum daha oncedende hurmayı:)bende yatmadan yıyeyım bari:)yarın doğurursanız tamamdır bu iş:):)hadı bakalım hayırlı doğumlar:)

geldim ben de 9 aylık keyifli yolculuğumun sonuna..oldukça stresli zamanlarda geçidim..çok keyifli anlar da yaşadım..hemen hemen hepsinde yanımda sizler vardınız..iyi ki de vardınız..bilmediğim konular hakkında çok şey öğrendim sizlerden..hem en yakınların bile bazen çok bilmişlikle anlattıkları şeyleri,sizden içtenlikle öğrenmiş oldum..bu konuda ben de bilgi sahibiyim diyebildim sayenizde..tabi en önemlisi kızım için gerekli ne varsa öğrenmek için ilk adımı attım bu foruma katılarak..hepinize çok teşekkür ediyorum..

yarın inşallah sabah 6 buçukta hastahanede olucaz..muhtemelen 7 gibi de anestezi başlayacak..hepinizden dua bekliyorum..kızımı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım..korkudan ziyade şuan stres ve algılayamama sorunu yaşıyorum:)eşim de çok gergin..üzülüyorum keyfe odaklanamayıp stres yaşıyoruz diye..ama bakalım inşallah herşey kucağımıza gelmesiyle son bulacaktır..

Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma, içerdiği %60-65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir. Doktorlar, hamile kadınlara doğum yaptıkları gün meyve şekeri içeren yiyecekler verilmesi gerektiğini belirtmektedirler. Bunun amacı, annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmak, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmek ve anne sütünü çoğaltmaktır.

Ayrıca doğum sırasında meydana gelen kan kaybı, vücut şekerinin düşmesine sebep olur. Hurma vücuda tekrar şeker girişinin sağlanması açısından önemlidir ve tansiyon düşmesini de engeller. Kalori değerinin çok yüksek olması sebebiyle hastalıktan güçsüz düşmüş ya da yorgun olan kimseler için özellikle çok faydalıdır.

Herkese selamlar:)
Çok az zamanım kaldı benim de heyecanlanıyorum çok.Düşünüyorum genel anestezi mi yoksa epidural mi diye...
Halam ebe hemşire benim onunla konuştum bugün mide yanmaların geçmiştir artık dedi.Bebeğin kafası aşağı indiyse diye.
Gerçekten de 1 haftadır hiç midem yanmıyor.En büyük dert tuvalet nerdeyse tuvalette yatacağım:)
Geçsin artık zaman da oğlumu kucağıma alayım.

bendemı yesem yafff ama nekdar yıcez evde hazır var okuyodum daha oncedende hurmayı:)bende yatmadan yıyeyım bari:)yarın doğurursanız tamamdır bu iş:):)hadı bakalım hayırlı doğumlar:)

canım yemeğe basla sende :)) çok faydası var dün epey okudum hurma hakkında birsürü şey öğrenmiş oldum bakalım artık valla 10 taneyle birşey olmaz gibi geliyor geleceğini bilsem 1 kilo yerim valla :)

Arkadaslar merhaba ben dünden beri adet sancısı gibi bır sancı cekıyorum. sabah lavaboya gittim koyu pembe bi akıntı geldi hemen doktoru aradım gittik eşimle nişanı attın dedi doktor:)
ama açılma falan yok 5-6 gunde olmaz dedi offff

cnm hayırlı doğumlar diliyorum saatler var ne büyük mutluluk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sezaryen olacaksın değilmi? haftamız ve günümüz aynı diye sordum? dualarım gece ve yarın doğuma girecek arkadaslar için Allah hepimizn yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…