- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.081
Arkadaslar merhaba ben dünden beri adet sancısı gibi bır sancı cekıyorum. sabah lavaboya gittim koyu pembe bi akıntı geldi hemen doktoru aradım gittik eşimle nişanı attın dedi doktor:)
ama açılma falan yok 5-6 gunde olmaz dedi offff
güzelim nişan geldikten sonra 6 saat ile 48 saat içinde doğum olur demişti benim doktor sana niye 5-6 gün dedi... çok ilginç geldi.... neyse en azından bi hareket olmuş bizde oda yok :))))))
canım yemeğe basla sende :)) çok faydası var dün epey okudum hurma hakkında birsürü şey öğrenmiş oldum bakalım artık valla 10 taneyle birşey olmaz gibi geliyor geleceğini bilsem 1 kilo yerim valla :)
geldim ben de 9 aylık keyifli yolculuğumun sonuna..oldukça stresli zamanlarda geçidim..çok keyifli anlar da yaşadım..hemen hemen hepsinde yanımda sizler vardınız..iyi ki de vardınız..bilmediğim konular hakkında çok şey öğrendim sizlerden..hem en yakınların bile bazen çok bilmişlikle anlattıkları şeyleri,sizden içtenlikle öğrenmiş oldum..bu konuda ben de bilgi sahibiyim diyebildim sayenizde..tabi en önemlisi kızım için gerekli ne varsa öğrenmek için ilk adımı attım bu foruma katılarak..hepinize çok teşekkür ediyorum..
yarın inşallah sabah 6 buçukta hastahanede olucaz..muhtemelen 7 gibi de anestezi başlayacak..hepinizden dua bekliyorum..kızımı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım..korkudan ziyade şuan stres ve algılayamama sorunu yaşıyorum:)eşim de çok gergin..üzülüyorum keyfe odaklanamayıp stres yaşıyoruz diye..ama bakalım inşallah herşey kucağımıza gelmesiyle son bulacaktır..
Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bişey sorcam bugün göğsümü hafif sıktığımda süt geldiğini farkettim sizde de böyle bişey var mı?Acaba doğum habercisi olabilir mi yarın sezeryan günüm belli olacak bebeşim biraz tombiş ve ilk doğum olduğu için döktorum sezeryan yanlısı aslında ben normal istiyodum ama korkmaya başladım.Süt olayı beni düşündürüyodu ama bugün süt geldiğini farkettim böyle olan var mı
Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bişey sorcam bugün göğsümü hafif sıktığımda süt geldiğini farkettim sizde de böyle bişey var mı?Acaba doğum habercisi olabilir mi yarın sezeryan günüm belli olacak bebeşim biraz tombiş ve ilk doğum olduğu için döktorum sezeryan yanlısı aslında ben normal istiyodum ama korkmaya başladım.Süt olayı beni düşündürüyodu ama bugün süt geldiğini farkettim böyle olan var mı
bide bişi sorcam bebeğinin kilosu kaç benim dr. kilonun önemi yok normal doğum için dedi 4 kiloya kadar yolu var dedi benim kızım 4gün önce 3300 gr.dı normale engel değil dedi
Dün akşam benden de süt geldi.Zannetmiyorum doğum habercisi olduğunu...
Zaten pazartesi sezeryan tarihim kısmetse:)
Hayır ben ılk resımlerını gorunce anladım dedım masallah bunamı gelısım gerılıgı dıolardı tosun gıbı sonraa dr dıyo yaaa ınanıorz yaaa dedım en guzelını anası gelınce sorarım:))) Belkı dedım resımlerden buyuk gozukuodur:))) Masallahh oglunaa bayıldım canım cook tatlıı ALLAH analı bablı buyutsunnn
Bende büyük ihtimal pazartesi sezeryan olcam eğer doğmazsa ama seni neden erken biraz daha bekleyemez misiniz
cnm sen kac khaftalıksın ben 34 üm tansiyon sorunum v ar ben sezeryanmı olurum sizce
Selam bayanlar...
Hiç bakamıyorum nete. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. Selimhan'ımız on günlük oldu göbeğide bugün düştü. Ama eşim ve kızım hasta annemde dün gitti. Açıkçası biraz bocalıyorum. Depresyona girmekten korkuyorum... .en kötüsüde yarın gece eşim nöbetçi. Sabah gidecek cumartesi sabah gelecek... Offf kafayı yicem..
Canım benim,dualarım seninle,Asel kuzusu sağlıkla gelsin inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz.geldim ben de 9 aylık keyifli yolculuğumun sonuna..oldukça stresli zamanlarda geçidim..çok keyifli anlar da yaşadım..hemen hemen hepsinde yanımda sizler vardınız..iyi ki de vardınız..bilmediğim konular hakkında çok şey öğrendim sizlerden..hem en yakınların bile bazen çok bilmişlikle anlattıkları şeyleri,sizden içtenlikle öğrenmiş oldum..bu konuda ben de bilgi sahibiyim diyebildim sayenizde..tabi en önemlisi kızım için gerekli ne varsa öğrenmek için ilk adımı attım bu foruma katılarak..hepinize çok teşekkür ediyorum..
yarın inşallah sabah 6 buçukta hastahanede olucaz..muhtemelen 7 gibi de anestezi başlayacak..hepinizden dua bekliyorum..kızımı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım..korkudan ziyade şuan stres ve algılayamama sorunu yaşıyorum:)eşim de çok gergin..üzülüyorum keyfe odaklanamayıp stres yaşıyoruz diye..ama bakalım inşallah herşey kucağımıza gelmesiyle son bulacaktır..
kızlarrr suan stresten ölmek üzereyimm yarın 16:00 kızım geliyor Allahın izni ileee. ayy ne degişik bir duyguymuş yaaa, gelcegi için cok mutluyum ama ameliyat olcagım için piskoya bağladım iice.
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr, sakin olmam lazım biliyorum bebişte etkileniyor ama işte gelde anlat içimee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?