2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzelim nişan geldikten sonra 6 saat ile 48 saat içinde doğum olur demişti benim doktor sana niye 5-6 gün dedi... çok ilginç geldi.... neyse en azından bi hareket olmuş bizde oda yok :))))))

güzelim nişan geldikten sonra 6 saat ile 48 saat içinde doğum olur demişti benim doktor sana niye 5-6 gün dedi... çok ilginç geldi.... neyse en azından bi hareket olmuş bizde oda yok :))))))

Hatta eskişehire bıle gidersin dedi:)))) Herhalde acıklık hiç yok dıye demiş olabilir. Biraz acılsaydı su nişanı atarken. Dediğin gibi en azından bi hareket oldu . Ne zormuş bu son günleri beklemek. Kendimide sabah bi motıve ettım evı toparladım biraz bavula son konulucakları koydum falan bi hastane de yatasım vardı ama kısmet değilmiş

canım yemeğe basla sende :)) çok faydası var dün epey okudum hurma hakkında birsürü şey öğrenmiş oldum bakalım artık valla 10 taneyle birşey olmaz gibi geliyor geleceğini bilsem 1 kilo yerim valla :)

30 tane yemişim ama fazla yiyemedim çok geldi 50olsaydı bari biseye yarasa

arkadaşlar aranızda gebelik kolestazı yaşayan var mı ? yani karaciğer enzimlerinde yükselme nedeniyle kaşınan sürekli?

canım yaa öyle şeyler yazmışsın ki ben de bugun aynı şeyleri düşündüm valla dedimki tanımadıım yüzlerii bile görmediğim insanlarla yazışıyor dertleşiyorum ama en önemlisi onlarla konuşmak beni rahatlatıo dedim.... Allah yardımcın olsun dualarım seninle

Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bişey sorcam bugün göğsümü hafif sıktığımda süt geldiğini farkettim sizde de böyle bişey var mı?Acaba doğum habercisi olabilir mi yarın sezeryan günüm belli olacak bebeşim biraz tombiş ve ilk doğum olduğu için döktorum sezeryan yanlısı aslında ben normal istiyodum ama korkmaya başladım.Süt olayı beni düşündürüyodu ama bugün süt geldiğini farkettim böyle olan var mı

ii akşamlar canım ben de 1 haftadır sabah kalktığımda atletimde ıslaklık leke farkediyorum. ama süte benzemio su gibi fakat leke bırakıyo. Ama göğsümü sıktığımda hiçbişi çıkmıo ki zaten acıo die fazla sıkmıom D

yarın doğum yapacak merve, life84 ve derya'ya hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.... Sağlıkla bebeklerinizi kulaklarınıza alırsınız inşallah... Allah yardımcınız olsun....

bide bişi sorcam bebeğinin kilosu kaç benim dr. kilonun önemi yok normal doğum için dedi 4 kiloya kadar yolu var dedi benim kızım 4gün önce 3300 gr.dı normale engel değil dedi

Dün akşam benden de süt geldi.Zannetmiyorum doğum habercisi olduğunu...
Zaten pazartesi sezeryan tarihim kısmetse:)

bide bişi sorcam bebeğinin kilosu kaç benim dr. kilonun önemi yok normal doğum için dedi 4 kiloya kadar yolu var dedi benim kızım 4gün önce 3300 gr.dı normale engel değil dedi

canım salı günü bebişim 3725 gr dı.Henüz kanala falan yerleşmemişti.Normali beklersek en az 4 olur hatta geçebilir dedi kararı bana bıraktı ama sezeryan taraftarıydı hep iri bebek dedi durdu bende riske atmak istemiyorum.Normal başlasak zor olursa sezeryana alır mısın dedim alamam dedi gecenin bi yarısı devlette sana anesteziciyi nasıl getireyim dedi.Benim doktor doğumları devlette yapıyoda.

Saol tatlım, teşekkürler.Allah hepimizinkini bağışlasın.

cnm sen kac khaftalıksın ben 34 üm tansiyon sorunum v ar ben sezeryanmı olurum sizce

Biz yarın 39 haftalık oluyoruz zaten günümüzde ayın 24 ünde bitiyo tansiyonunu takip ediyo musun benimde geçen hafta bi gariplik vardı beş gün düzenli tansiyon ölçüp tahlil yaptırdım doktorum gebelik zehirlenmesinden şüphelenmişti Allah tan bişey çıkmadı normale döndüm.

Selam, ben depresyona girdim sanırsam. Öğlenden beri ota boka ağlıyorum da.
candy azeares ve candygirl86 bebişlerine kavuşmuşmuş gözü aydın,
mervecim ve lifa yarın doğumlarınız varmış, Allah yardımcınız olsun,

Selam kızlar
Özledim sizleri, oğlum uyuyorken gireyim dedim,
doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara Allah kolylık versin diyorum
Sütüm çok az oğlan ancak mama ile uyuyor çok üzülüyorum bakalım elimden geleni yapıyorum ama
Bir de babamız biraz gergin, ben lohusayım o benden gergin, sinirli, habire azarlıyor beni, bunaldım 5 günde, uyku saatlerimiz bozuldu ya ondan heralde, Allah yardımcımız olsun,

Canım benim,dualarım seninle,Asel kuzusu sağlıkla gelsin inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Merve'cim çok sevindim kesinleşmiş artık tarih hadi darısı yarın benim başıma.Bi bakıyomuşsunuz benim de açıklık var yatırıverioyorlarmış Dualarımız sizinle kızlar,hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza.
Derya'cım seni de alacaklmış yarın hadi hayırlısı yarın bi sürü bebiş katılıyor aramıza süper.

Yarım saat önce geldik kızlar hastaneden.Işıl Sevil ve ben ziyaret ettik Ayşen'i.Ozan bebek 4 kilo ve 50 cm doğmuş.Çok da şeker maşallah.Ayşen de iyiydi,epidural normal doğum yaptı.Darısı hepimizin başına,sağlıkla alalım inşallah.Benim de yarın sabah 8 de randevum var bakalım bizimki neler dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…