- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.101
tatlım benim göğsümden süt tam 1 ay önce gelmişti dr um göğüs ucumun çıkması için masj yapmayı göstermek için çıkmıştı çok şaşırmıstım ama sıkılmaması daha iyi imiş epey kıymetli sütmüş gelen ilk süt. dpğum habercisi oldugunu da zannetmiyorum ama sen gene de dikkat et sıkma bence...Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bişey sorcam bugün göğsümü hafif sıktığımda süt geldiğini farkettim sizde de böyle bişey var mı?Acaba doğum habercisi olabilir mi yarın sezeryan günüm belli olacak bebeşim biraz tombiş ve ilk doğum olduğu için döktorum sezeryan yanlısı aslında ben normal istiyodum ama korkmaya başladım.Süt olayı beni düşündürüyodu ama bugün süt geldiğini farkettim böyle olan var mı
ben kaşınıyorum ama öle abartılı değil... daha çok göğsüm ve göbüşüm kaşınıyorarkadaşlar aranızda gebelik kolestazı yaşayan var mı ? yani karaciğer enzimlerinde yükselme nedeniyle kaşınan sürekli?
Selam kızlar
Özledim sizleri, oğlum uyuyorken gireyim dedim,
doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara Allah kolylık versin diyorum
Sütüm çok az oğlan ancak mama ile uyuyor çok üzülüyorum bakalım elimden geleni yapıyorum ama
Bir de babamız biraz gergin, ben lohusayım o benden gergin, sinirli, habire azarlıyor beni, bunaldım 5 günde, uyku saatlerimiz bozuldu ya ondan heralde, Allah yardımcımız olsun,
Yarım saat önce geldik kızlar hastaneden.Işıl Sevil ve ben ziyaret ettik Ayşen'i.Ozan bebek 4 kilo ve 50 cm doğmuş.Çok da şeker maşallah.Ayşen de iyiydi,epidural normal doğum yaptı.Darısı hepimizin başına,sağlıkla alalım inşallah.Benim de yarın sabah 8 de randevum var bakalım bizimki neler dicek.
Yarım saat önce geldik kızlar hastaneden.Işıl Sevil ve ben ziyaret ettik Ayşen'i.Ozan bebek 4 kilo ve 50 cm doğmuş.Çok da şeker maşallah.Ayşen de iyiydi,epidural normal doğum yaptı.Darısı hepimizin başına,sağlıkla alalım inşallah.Benim de yarın sabah 8 de randevum var bakalım bizimki neler dicek.
Ay ne güzel ya darısı bize inş.4 kilo olan bebekte normal doğabiliyormuş yani.Bende burdan gördüğüm kadarı ile önce suyu gelenler normal yapıyor genelde umarım bizimde oyle olur Allahın izniyle
kızlar bendende bi haber ancak yazabiliyorum salı günü öğlen 1 buçukta miniğim arasım ailemize katıldı.epidural normal doğum yaptım sancı süresi biraz sıkıntılı oldu ama ameliyathaneye girmem ve miniğimi kucağıma almam maksimum 15 dakika sürdü sonrasında oğluşumla beraber odamıza gelldik. miniğim 2890 g ve 48cm doğdu.görseniz minicik kıyamıyorum yavruma.hakkaten annelik farklı bi duygu gariptir herşeye ağlayasım geliyo bebişime dokununca içim gidiyo ten teması çok farklıama bzizmde sıkıntımız var benim sağ göğsümün ucu yok sol tarafta yara oldu ve bugün memeler sütten tavan yaptı acile gittik sağdılar ve daha çok yara yaptılar şimdi sabaha kadar sağmak yok ve göğüslerim tekrar şişmeye başladı ne yapmam gerektiği konusunda nolur yardım edin herşey süper ama bu durum beni strese soktu
oh maşallah ayşene de geçmiş olsun bebişini sağlıkla büyütsünn inşallah bi daha görüşürseniz benden slm söleyin gerçi buluşmadan sonra beni unuttunuz güneşçimm ama ben sizi unutmadımmm
Tşkler a.s iletiriz.Senin risk olduğu genelde evdeydin görüşemedik dolayısıyla.Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza kuzularımızı.
kızlar bendende bi haber ancak yazabiliyorum salı günü öğlen 1 buçukta miniğim arasım ailemize katıldı.epidural normal doğum yaptım sancı süresi biraz sıkıntılı oldu ama ameliyathaneye girmem ve miniğimi kucağıma almam maksimum 15 dakika sürdü sonrasında oğluşumla beraber odamıza gelldik. miniğim 2890 g ve 48cm doğdu.görseniz minicik kıyamıyorum yavruma.hakkaten annelik farklı bi duygu gariptir herşeye ağlayasım geliyo bebişime dokununca içim gidiyo ten teması çok farklıama bzizmde sıkıntımız var benim sağ göğsümün ucu yok sol tarafta yara oldu ve bugün memeler sütten tavan yaptı acile gittik sağdılar ve daha çok yara yaptılar şimdi sabaha kadar sağmak yok ve göğüslerim tekrar şişmeye başladı ne yapmam gerektiği konusunda nolur yardım edin herşey süper ama bu durum beni strese soktu
Evet sağlıkla inşallah,hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum ben de artık,kuzular da biz de sağlıklı olalım da.Herşeyleri hazır gelebilirler artık:)
Evet artık herkes bizden haber bekler oldu.Bakalım hangimizin kuzusu önce gelecek henüz sırayı bozan olmadı:)Eeveett kuzular ve biz hem de yaza büyümüş de olacaklar ne güzel olur.Süslenir püslenir gezeriz kuzularımızla:)önce sen gibi görünüyosun güneş ama hangi kuzu önce gelcek bakalım:)açmayalım artık biz de arayıama öyle olursa birbirimizi nasıl görcez ışıl yarı kırkı da atlattı maaşallah büyüttü kuzuyu çıkabiliyo artık neyse buluruz bi yolunu ama şöyle havalar ısındığında süper olcak,4ü bi arada açık havaya çıkartçaz inşallah
Gözünaydın,darısı başımıza:)Ben henüz doğum yapmadım ama lansinoh ve mustela kremleri ii diyorlar,ayrıca zeytinyağı ve kendi sütünü de sürebilirmişsin.Umarım kısa zamanda geçer.kızlar bendende bi haber ancak yazabiliyorum salı günü öğlen 1 buçukta miniğim arasım ailemize katıldı.epidural normal doğum yaptım sancı süresi biraz sıkıntılı oldu ama ameliyathaneye girmem ve miniğimi kucağıma almam maksimum 15 dakika sürdü sonrasında oğluşumla beraber odamıza gelldik. miniğim 2890 g ve 48cm doğdu.görseniz minicik kıyamıyorum yavruma.hakkaten annelik farklı bi duygu gariptir herşeye ağlayasım geliyo bebişime dokununca içim gidiyo ten teması çok farklıama bzizmde sıkıntımız var benim sağ göğsümün ucu yok sol tarafta yara oldu ve bugün memeler sütten tavan yaptı acile gittik sağdılar ve daha çok yara yaptılar şimdi sabaha kadar sağmak yok ve göğüslerim tekrar şişmeye başladı ne yapmam gerektiği konusunda nolur yardım edin herşey süper ama bu durum beni strese soktu
maşallahh ayşen' e de minik oğluşu ozan'a da
sağlıklı büyüsün inşallahh
Allah yardımcın olsun inşallah canım dualrım seninle
geldim ben de 9 aylık keyifli yolculuğumun sonuna..oldukça stresli zamanlarda geçidim..çok keyifli anlar da yaşadım..hemen hemen hepsinde yanımda sizler vardınız..iyi ki de vardınız..bilmediğim konular hakkında çok şey öğrendim sizlerden..hem en yakınların bile bazen çok bilmişlikle anlattıkları şeyleri,sizden içtenlikle öğrenmiş oldum..bu konuda ben de bilgi sahibiyim diyebildim sayenizde..tabi en önemlisi kızım için gerekli ne varsa öğrenmek için ilk adımı attım bu foruma katılarak..hepinize çok teşekkür ediyorum..
yarın inşallah sabah 6 buçukta hastahanede olucaz..muhtemelen 7 gibi de anestezi başlayacak..hepinizden dua bekliyorum..kızımı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım..korkudan ziyade şuan stres ve algılayamama sorunu yaşıyorum:)eşim de çok gergin..üzülüyorum keyfe odaklanamayıp stres yaşıyoruz diye..ama bakalım inşallah herşey kucağımıza gelmesiyle son bulacaktır..
Arkadaslar merhaba ben dünden beri adet sancısı gibi bır sancı cekıyorum. sabah lavaboya gittim koyu pembe bi akıntı geldi hemen doktoru aradım gittik eşimle nişanı attın dedi doktor:)
ama açılma falan yok 5-6 gunde olmaz dedi offff
yarın doğum yapacak merve, life84 ve derya'ya hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.... Sağlıkla bebeklerinizi kulaklarınıza alırsınız inşallah... Allah yardımcınız olsun....
inşallah canım ama sizi burdan takip ediyorumm senin tansiyon sorunun vardı sezeryan mı olacaksın yoksa bende yarın şevket yılmaza gitçem Deryada gelcekmiş tabi doğurmasa sabaha kadar artık az kaldı bebişlerimize kavuşmayaaa benim kızımda kanala girmiş dr her an gelebilir dedi
maşallah topiğimizin yeni yakışıklısına ve annesineYarım saat önce geldik kızlar hastaneden.Işıl Sevil ve ben ziyaret ettik Ayşen'i.Ozan bebek 4 kilo ve 50 cm doğmuş.Çok da şeker maşallah.Ayşen de iyiydi,epidural normal doğum yaptı.Darısı hepimizin başına,sağlıkla alalım inşallah.Benim de yarın sabah 8 de randevum var bakalım bizimki neler dicek.
Evet artık herkes bizden haber bekler oldu.Bakalım hangimizin kuzusu önce gelecek henüz sırayı bozan olmadı:)Eeveett kuzular ve biz hem de yaza büyümüş de olacaklar ne güzel olur.Süslenir püslenir gezeriz kuzularımızla:)
Gözünaydın,darısı başımıza:)Ben henüz doğum yapmadım ama lansinoh ve mustela kremleri ii diyorlar,ayrıca zeytinyağı ve kendi sütünü de sürebilirmişsin.Umarım kısa zamanda geçer.
Ronya'cım senin pazartesi dimi kesin tarih,teşekkür ederiz canım amin.
sagol canımm,hayırlısı ile bi atlatsaydık dogumu, zerre uykum yok,birde yarın aksam 4 te taaa, napcaksam o saate kadar
canımmm kızlarımız aynı gün dogacak hayırlısı ile evet, Allah yardımcımız olsun bebegimm, saglıklı sıhhatli bebekler getiririz dünyaya inşallahh. stres bende de var öff hemde ne biçim,smdi stresten sıtma tutuyo beni tir tirr titriyorum hadi bakalımm
canımmm demek geldi nişanın ohh ohh, belli olmaz belki daha erken gelir miniğin, saglıgıyla gelsinde bir kaç günün önemi yok,bosver.. umarım cok agrı hissetmeden alırsın yavrunu kucagınaa.
canımm teşekkür ediyorumm. darısı hepimizin başına inşallahhh
ayy canımm yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirsinn, minigini kucagına almana az kaldı, Allahım tez zamanda nasipp etsin inşallah. maşallah Ozan da cok iyi dogmus boyu kilosu Allah uzunn ömür nasip etsin inşallah
Bende büyük ihtimal pazartesi sezeryan olcam eğer doğmazsa ama seni neden erken biraz daha bekleyemez misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?