2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım benim göğsümden süt tam 1 ay önce gelmişti dr um göğüs ucumun çıkması için masj yapmayı göstermek için çıkmıştı çok şaşırmıstım ama sıkılmaması daha iyi imiş epey kıymetli sütmüş gelen ilk süt. dpğum habercisi oldugunu da zannetmiyorum ama sen gene de dikkat et sıkma bence...

arkadaşlar aranızda gebelik kolestazı yaşayan var mı ? yani karaciğer enzimlerinde yükselme nedeniyle kaşınan sürekli?
ben kaşınıyorum ama öle abartılı değil... daha çok göğsüm ve göbüşüm kaşınıyor

tatlım face de fotolarını gördüm de maşALLAH ınız var ikniiznde
ilk başlarda herkesin sütü geç geliyormus canım zamanla oğlun da alışır memeye de. sen nekadar emzitrrsen o kadar süt kanallrın açılıyormuş ve sütün bollaşıyormuş.

martı yarıladık bakalım ne zaman teşrif edecek benim sıpam.
şuna idrar yolu enfeksiyonumuz var ne yazıkkki antibiyıtiğe başladım...eğer içmez isem enfeksiyın bebeğe geçebiliyormuş. görüöcem son aydayım bir şey olmaz diye oğlunda içmemiş. oğluşu 10 gün antibiyotik kullanmış zor olmuş yani günleri..inş benim oğluma geçmemiştir

Ay ne güzel ya darısı bize inş.4 kilo olan bebekte normal doğabiliyormuş yani.Bende burdan gördüğüm kadarı ile önce suyu gelenler normal yapıyor genelde umarım bizimde oyle olur Allahın izniyle

oh maşallah ayşene de geçmiş olsun bebişini sağlıkla büyütsünn inşallah bi daha görüşürseniz benden slm söleyin gerçi buluşmadan sonra beni unuttunuz güneşçimm ama ben sizi unutmadımmm

Ay ne güzel ya darısı bize inş.4 kilo olan bebekte normal doğabiliyormuş yani.Bende burdan gördüğüm kadarı ile önce suyu gelenler normal yapıyor genelde umarım bizimde oyle olur Allahın izniyle

Evet sağlıkla inşallah,hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum ben de artık,kuzular da biz de sağlıklı olalım da.Herşeyleri hazır gelebilirler artık:)

önce sen gibi görünüyosun güneş ama hangi kuzu önce gelcek bakalım:)açmayalım artık biz de arayıama öyle olursa birbirimizi nasıl görcezışıl yarı kırkı da atlattı maaşallah büyüttü kuzuyu çıkabiliyo artıkneyse buluruz bi yolunuama şöyle havalar ısındığında süper olcak,4ü bi arada açık havaya çıkartçaz inşallah

kızlar bendende bi haber ancak yazabiliyorum salı günü öğlen 1 buçukta miniğim arasım ailemize katıldı.epidural normal doğum yaptım sancı süresi biraz sıkıntılı oldu ama ameliyathaneye girmem ve miniğimi kucağıma almam maksimum 15 dakika sürdü sonrasında oğluşumla beraber odamıza gelldik. miniğim 2890 g ve 48cm doğdu.görseniz minicik kıyamıyorum yavruma.hakkaten annelik farklı bi duygu gariptir herşeye ağlayasım geliyo bebişime dokununca içim gidiyo ten teması çok farklı ama bzizmde sıkıntımız var benim sağ göğsümün ucu yok sol tarafta yara oldu ve bugün memeler sütten tavan yaptı acile gittik sağdılar ve daha çok yara yaptılar şimdi sabaha kadar sağmak yok ve göğüslerim tekrar şişmeye başladı ne yapmam gerektiği konusunda nolur yardım edin herşey süper ama bu durum beni strese soktu

gözün aydın,allah analı babalı büyütsün..henüz doğum yapmadığım için maalesef bilgim yok süt konusunda.ama inşallah bi an önce yaraların iyileşir de emzirebilirsin..

maşallahh ayşen' e de minik oğluşu ozan'a da
sağlıklı büyüsün inşallahh

Tşkler a.s iletiriz.Senin risk olduğu genelde evdeydin görüşemedik dolayısıyla.Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza kuzularımızı.

Tşkler a.s iletiriz.Senin risk olduğu genelde evdeydin görüşemedik dolayısıyla.Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza kuzularımızı.

inşallah canım ama sizi burdan takip ediyorumm senin tansiyon sorunun vardı sezeryan mı olacaksın yoksa bende yarın şevket yılmaza gitçem Deryada gelcekmiş tabi doğurmasa sabaha kadar artık az kaldı bebişlerimize kavuşmayaaa benim kızımda kanala girmiş dr her an gelebilir dedi

canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün yavrun
darısı biz doğuramayanlarn başına olsun

Evet artık herkes bizden haber bekler oldu.Bakalım hangimizin kuzusu önce gelecek henüz sırayı bozan olmadı:)Eeveett kuzular ve biz hem de yaza büyümüş de olacaklar ne güzel olur.Süslenir püslenir gezeriz kuzularımızla:)
Gözünaydın,darısı başımıza:)Ben henüz doğum yapmadım ama lansinoh ve mustela kremleri ii diyorlar,ayrıca zeytinyağı ve kendi sütünü de sürebilirmişsin.Umarım kısa zamanda geçer.
maşallahh ayşen' e de minik oğluşu ozan'a da
sağlıklı büyüsün inşallahh

Ronya'cım senin pazartesi dimi kesin tarih,teşekkür ederiz canım amin.

Allah yardımcın olsun inşallah canım dualrım seninle

sagol canımm,hayırlısı ile bi atlatsaydık dogumu, zerre uykum yok,birde yarın aksam 4 te taaa, napcaksam o saate kadar

canımmm kızlarımız aynı gün dogacak hayırlısı ile evet, Allah yardımcımız olsun bebegimm, saglıklı sıhhatli bebekler getiririz dünyaya inşallahh. stres bende de var öff hemde ne biçim,smdi stresten sıtma tutuyo beni tir tirr titriyorum hadi bakalımm

canımmm demek geldi nişanın ohh ohh, belli olmaz belki daha erken gelir miniğin, saglıgıyla gelsinde bir kaç günün önemi yok,bosver.. umarım cok agrı hissetmeden alırsın yavrunu kucagınaa.

yarın doğum yapacak merve, life84 ve derya'ya hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.... Sağlıkla bebeklerinizi kulaklarınıza alırsınız inşallah... Allah yardımcınız olsun....

canımm teşekkür ediyorumm. darısı hepimizin başına inşallahhh

ayy canımm yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirsinn, minigini kucagına almana az kaldı, Allahım tez zamanda nasipp etsin inşallah. maşallah Ozan da cok iyi dogmus boyu kilosu Allah uzunn ömür nasip etsin inşallah

Bir kez yüksek çıktı 14tü o da o günden beri takip ediyorum sürekli hiç yükselmedi ama bakalım yarın ne dicek.Allahım sağlıklısını versin de bilemiyorum artık doğum şeklini.Derya da kolayca doğum yapar umaım baya geçti onun da tarihi.Siz de güzel haberlerle gelin yarın.

maşallah topiğimizin yeni yakışıklısına ve annesine. darısı başımıza inş. kaç haftaliıktı aysen bilmiyorum ama kilosu çok iyi imiş
daha kilolu bebek olmadı sanırm topikte...

canım benim gözün aydın kavuşmussun yavruna sağlıcakla..15 dak da normal doğum ne güzel yaaa bize de nasip olur inş kısa sürede doğurmak
benim sıpam 36+6 da iken bile 3250 idi.. doğasıya kaç olur nasıl normal olcak bilmiyorum aslında kafam da karılmadı değil yani

canım keşke bir yolunu bilsiem de sölesem göğüs ucu nasıl iyi olur..ama topicte ayva çekirdeğini gül suyuna koyuyorsun bir gün sonra jöle kıvamına geliyormuş onu sürüyorlarmış tam tarifini bilmiyrum açıkcası
deneyimli anneler inş yardımcı olurlar

canım biz ilk doktorla 21 martı kararlaştırmıştık
sonra kendisi pazartesi olsun hafta başı daha iyidir falan dedi
bende siz bilirsiniz falan dedim sonra haftaya konuşalım tekrar dedi
ben doktorcuğumun bu sözü üzerine bebek şekerlerine 19 mart yazdırdım
odayıda 19 marta aylarttım umarım yarın başka bir tarih söylemez tırlatırım herhalde
canım sende yarın doktordasın umarım güzel haberlerle geliriz

Canım valla söz -nişan ne varsa attım hala gelmeye devam ediyor pıhtı şeklinde ama açılma yokmuş hiç, doktorda oyle bastırdı ki zıpladım yerimden, Artık beklicez bakalım ama yazarken bile hafif hafif sancılarım var bakalım hayırlısı. Sende hiç stres yapma çok rahat olucak mis gibi alıcaksın bebişini kucağına inş

Bende büyük ihtimal pazartesi sezeryan olcam eğer doğmazsa ama seni neden erken biraz daha bekleyemez misiniz

Bebek bir hafta önden gidiyor normal doğum 1nisan 20 sinde alabiliriz dedi ben 19 mart istedim hem beşiktaşın hem de kocamın doğum günü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…